Nina33
|
Čer! Flik, še nič akcije? Sej vem, čakaš luno . Ti kr, se poj res v P vidva, bom 22.11. itak tm . Mal heca. Upam, de te ne pusti tako dolgo čakat. Čeprav sem mnenja, de dete samo najbolj ve - čakat pa res ni fletn, pa vse vemo, de je PDP samo "kr en datum", pač 14 dni gol al dol. Rajš dol. Naj bo vse tako kot bo najbolje . Aja - a ti z amnioskopijo kej težijo? Men bi blo vseen tut dva tedna čakat čez rok, če ne bi s tem težil . Sej lohk zavrneš pa vse, samo...s slabim občutkom . Antoninap - potoček, ah... Ja bi tut . No, sej mam Savo 5 minutk preč, še jezero , a vseen. Men je blo to zmeri tko fletn. Uni konci okol Preddvora so mi pa zgleda že zarad polovice genov všeč: en par starih staršev je s Kokre/Jezerskega pa so mi konci tm okol res pri srcu (drugo polovico pa na Kras vleče, čeprav sta oba "druga" stara starša 3/4 življenja preživela na Gorenjskem ). Glede pregledov pa: men gre vedno cel dopoldan . Na srečo ne čakam tam (sem pri prvih v laboratoriju ), se pa vseen vleče . Mi pa res vsakič posluša - no, ne mojga . Saj dejansk nima kej gledat, če je vse normalno (kri, voda, pritisk, teža, če nč ne "špika", boli... pa če gibe čutiš) - še poslušanje je bolj za nas mamice pomoje. Sem pa čist zadovoljna, de ne teži s kakšnimi vaginalnimi pregledi - ni treba "popravljat", če ni "pokvarjeno" . No, tko nekak. Če nimaš krčev in te nič dol ne tišči, poj je zihr +/- vse b.p. z MV. Je pa zoprn občutek, verjamem, je tut men, samo men bolj zaradi toxe - tut sklepam, de sem še vedno negativna, ker me ni noben nič klical . In ja, do 34. tedna je dolga, ampak vsaj ta UZ delajo - jim ga ni "treba", ni pokrit prek zavarovalnice. Kavica: sem bla pa zihr, de delaš v KR pa ne vem zakaj? Ker sem jaz, verjetno . V LJ se sam na fax hodi . No, pa občasen šoping . Škoda. Sej bomo kerga popoldne "udarle". Lohka kera kr datum in lokacijo predlaga (bo Mišyki tut kul, pomoje ). Nov2010, pridna. Sonček je pa zakon. Midva z miškom sva popoldne spet labode futrala . To pot so bili celo štirje na travniku, en se je pa opogumil (in mene mal nervozno naredil - je skor večji od mojga pobča, pa ni jim glih za zaupat, sploh če niso v vodi) in prišel na kruh (vem, ni najbolj zdravo zanje, sej ga je blo bl za vzorec ). In je bil mali mož spet navdušen . Pinkalonca - masaža . Jaz bi tut, samo ne maram, de se me tuji ljudje dotikajo in je poj tole z masažo mal teži Bi se mogla prej za ene par kavic z maserjem/ko zment, de bi poj mogoče bla mal bl sproščena . DeVilla, jaz bi tut bla presrečna, če bi kero babco poznala - grem "za njo" rodit ne vem kam. Sem vesela zate/vaju . A teb tut ne bo zneslo na kavico? Še delaš al si (že) doma? Al si celo na bolniški Če si, upam, de si/sta OK . Moj spomin je pa mal tak...nosečniški . Zinchy, Lija še danes cartajta svoja novorojenčka - v soboto bosta že "spremenila status" . In bosta imeli DOJENČKA !!! Glede pojedene količine: lohk kam pogledam in ti jutri napišem, sama pa nima pojma - se je vedno "le" dojil, poj pa vedi kako in kaj . Razen, če bi ga po vsakem podoju zvagala (in bila še večja živčna razvalina ). A zdej sta brez AM? Sej dojenje na 3-4 ure res ni fletno, samo jaz bi takrat umrla za tak "ritem", naš je pil na 2 uri, s tem de je redko kdaj pil manj kot 30 minut (raje dalj) preden je (na dojki, valda) zaspal . Res sem bila zombi . Zdej se pa "smejem" tem spominom , teli hormoni so nori . Ko bi vsaj še po februarju mi blo tko "smešn" vse . Sem se še tele nespečnosti navadla, lepo imam monologe klele , vmes se pa žehta pere . Lepo, mirno, prespano noč in prečudovite sanje vsem! P.S. BabyKitty, se ti o porodu "samo" sanja ( ) al je že kej akcije? P.P.S. Vidm, de mam "ustno drisko" - kr ven leti pa ne morm ustavt . P.P.P.S. Neki me heca, mogoče je že objavil, pa se dela de ni . Če bo dvojen post (al pa clo kej večkrat) nisem jaz kriva!
< Sporočilo je popravil Nina33 -- 12.11.2010 0:49:25 >