|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
4.11.2010 8:57:15   
trsica
obiski: meni je bilo pa tako dolgčas. V porodnišnici in nato doma. user posted image Doma najbrž zato, da mi ni bilo treba še kaj pospravljat in pucat. user posted image Obiskov pa jaz nisem stregla, ker so bili sami domači, ki si sami vzamejo tisto, kar rabijo. user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
4.11.2010 9:05:54   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: nov2010

Evo imam eno vprašanje za vse tiste, ki ste že rodile:
POPADKI - a so prisotni skoz na istem mestu ali ne. In kje oz. kako so se vam začeli. Ponoči me je nekaj bolelo čisto na vrhu trebuha skoraj takoj pod desno prsjo, ampak sedaj ne vem al sem tolk čudno ležala da me je tiščalo ali se je kaj dogajalo. saj sedaj dopoldne je bilo vse mirno in tudi mali čmrl se premika.

Menda se pravi popadki čutijo nekje spodaj. Nekatere boli križ, druge trebuh, tretje kosti. Mene je bolelo kot pri menstruaciji, a 100_x_ hujše. Poleg tega sem imela občutek, da mi nekdo vleče medenico  narazen. Seveda pa pogledaš tudi na uro. So zelo natančno odmerjeni. user posted image No, ko sem jaz začela merit, so bili na 3 minute. In ta perioda je trajala nekje 3 ure. user posted image
Mene že dolgo boli levo zgoraj. Pravzaprav me boli srce, ker očitno leži tako, da mi pritiska ravno na ta del. Tako spim samo na desnem boku.user posted image

< Sporočilo je popravil trsica -- 4.11.2010 9:07:34 >

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
4.11.2010 9:17:11   
nov2010
Dobro jutro!!!!

Jupi sonček zunaj tako lepo sijeuser posted image user posted image user posted image !

Kavico spijem potlej pa sigurno šibnem na en mali sprehodek.

Flik in Trsica - hvala vama za tole obrazložitev glede popadkov. Ja zgleda mi sedaj s kakšno nogico dete nabija in zato tako močno na vsake toliko časa zaboli.

Flik za kavico sem pa jaz za, saj jutri nimam nič kaj takega v planu. Pa jutri sva lahko še 2v1, kajti za vokend je pa potlej luna in upam da ne bo že katero kam nagnalo. Tako da ti kar javi kje in kdaj ti ustreza.

No uživajte v tako lepem sončku!!!!

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
4.11.2010 9:25:08   
BabyKitty
Elow punce... Kaj me opravlate user posted image

Sem se srečno 2v1 vrnila iz porodnišnice, ker sem dobila redne popadke na 2 minuti... Bolijo tam kot menstrualni krči in približno tako, samo močneje... vsaj na začetku, potem se pa stopnjuje, ampak tega na srečo nisem doživela user posted image so mi dali en obliž za zaustavljanje in pa injekcije za pljučka za malega... čeprav se mi je to zdelo malo čudno, ker sem bila že v dopolnjenem 35. tednu.

Moj mali pa malo prehiteva tudi z rastjo, tako da bi se PDP lahko prestavil že na tam cca. 25. novembra... ampak to ni nič uradnega user posted image

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
4.11.2010 9:41:15   
antoninap
Naša user posted image je pa že prava svojeglavka!!! Se je tako močno včeraj tiščala v spodnji del posteljice, poleg tega pa še roke držala pred obrazkom, da nismo kaj dosti videli na 3D pregledu. Se mi je zdravnica kar malo smilila, ker je poskušala na vsak način narediti kakšen ok posnetek. Na koncu smo se že vsi smejali, ker sem se obračala in spreminjala položaje in se ni in ni želela obrniti user posted image Očitno jo dopoldansko boksanje čisto izmozga in popoldneve preleži user posted image

Ostalo je videti, da je vse ok, kar je bilo meni itak najbolj važno, da izvem, ker že dolgo ni nihče tam doli nič preverjal user posted image Pa še dodatna potrditev, da je res user posted image , je super, ker Reljić na morfologiji ni zvenel čisto 100% user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
4.11.2010 18:11:34   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: flik

Lija30 kako se kaj rihtata z malim, ko sta sama? Saj ni tako težko ane, samo par dni rabiš, da se navadiš in pol enkrat ugotoviš, da je prov finouser posted image .

nisva še samauser posted image od ponedeljka naprej pa bovauser posted image

(odgovor članu flik)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
4.11.2010 18:17:43   
lija30
kako ste kaj?
mi smo imeli danes n obisku patronažno.Naš Val je čist prevelik požerušček:)bi kr jedu.Ko ga je stehtala smo prišli do tega,da preveč poje,da naju z jokom in nerganjem izsiljuje za hrano.Tko,da ga bo treba malo manj na joško dajat, pa skoraj nič dodajt umetnega, ker očitno imam dovolj svojega.No sej jutri dobim tehtnico,da ga bom po dojenju malo stehtala,da vidim pri čem smo!

Je rekla,da če bo jokal,da naj mu dava mal čaja!

No do sedaj nam gre ok, smo danes jedel do sedaj na 4 urce, pa je ok.K prej smo bli pa non stop na hranjenju, se mi je že kr mešalo od tega, sploh ponoči!bomo videl kaj bo danes ponoči!

kako veste kdaj imate prazne dojke?

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
4.11.2010 18:39:25   
DeVilla
Še moje poročilo iz UZ - teža brckota je 2 kg, mere glavice in trebuščka pa vsega ostalega ustrezajo 33. tednom, tako da imamo dobre izgleda zdržat v enem kosu čimdlje. user posted image  Moram še naprej počivat in se ne naprezat. Naslednji pregled imam 23.11., en dan pred nastopom porodniške. Imam pa že potrjeno bolniško do tega datuma.

Jutri grem oddat papirje na socialo. Je še katera vzela e-zavitek? Mi2 bova verjetno zbrala kar enega že skombiniranega, ker sem zgubila živce pri kombiniranju. Mi je na koncu sfalilo 1,49 eur!!?? Pa kje dobijo te cifre? user posted image

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
4.11.2010 19:10:15   
Patty81
Ojla! No, po 7 neprespanih nočeh, smo končno dočakali mirno noč. Očitno kapljice prijemajo...upam:). Bomo videli, kako bo danes!

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
4.11.2010 19:45:37   
flik
Čer,

no, je ktera jutr za kavo - ob 10h v Slončku?

sporočite, če ste za :)

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
4.11.2010 22:23:15   
Nina33
Čer!
Flik, še nič akcije praviš user posted image . Sej mata še cajt. Vsaj do lune. Čeprav prazne. Kje je ta Slonček? Nasproti "ta glavne" pumpe? Me že douh ni blo v unem koncu user posted image . Mogoče nama pa s sinetom znese user posted image .
Patty, super za mirno noč user posted image . Na še mnogo takih!!!
DeVilla, vzemi denar namesto E-paketa in isto pri Recinkotu po istih cenah kupi kar rabiš, ti ne bo treba na cente gledat. Pa fino za "uspešen" pregled in bolniško do porodniške user posted image .
Lija, jaz bi mu AM kr skenslala. Sicer se zna poj res bolj na pogosto dojit (a ni nujno), ampak se vsaj ne bo mogel "preveč" zredit. Po AM se mi zdi, de rastejo na maximum (kar pomoje ni najbol fajn) po maminem mleku pa optimalno (sej včasih ni razlike user posted image ). Zato polno dojenemu dojenčku noben pediater ne bo rekel, da je "predebel". Pa še VELIKO manj dela imaš, je cela user posted image prehrana poj tko fajn priročna in "ready to use" user posted image . De o zdravju ne rečemo nobene user posted image . Sem res vesela, da vama tako fajn laufa user posted image .
Antoninap, user posted image za vajino user posted image . user posted image
BabyKitty, fino, da sta še 2v1, še kak tedenček počakejta user posted image . Tole z injekcijo je pa tut mene mal zmotl (očitno "preveč" Pušenjaka berem user posted image ). Samo, da sta OK user posted image user posted image user posted image .
Nov2010, še jaz pristavim lonček glede popadkov: se strinjam z obema, ki sta že odgovorili user posted image . Dejansko se je tut pri meni štartalo s tiščanjem na WC (vsaj jaz sem tako mislila user posted image ), pravih popadkov pa ne moreš zgrešit. Pa mene je v 1.user posted image en Pušenjakov odgovor pomiril: tut mene je bilo strah, de ne bom vedela, kdaj it v P in de bom rodila kr na poti (je sicer le ene dobrih 10 minut z avtom od doma do P user posted image ), pa pravi, de če porod tako hitro poteka, de rodiš kar v avtu, de poj je to porod brez komplikacij (drgač bi se vmes kaj ustavilo) in de bi on, če bi bil user posted image , skor najrajš tko rodil user posted image . Je pa pred par dnevi bilo na MON-u vprašanje, kaj storiti, če res rodiš v avtu - in je tut en skulirn ogovor gor (poanta je: narava že ve, ti pa pusti popkovnico pri miru user posted image , grej otroka in sebe pa bo user posted image ).
Pinkalonca, lepo de nas še nisi pozabla user posted image . Če ne prej nam sporoči kako je bilo na UZju user posted image user posted image .
Zinchy, kako?
Pa kje ste imele sonce user posted image Kle na Sorškmu je sama megla bla ceu dan. Ah, lažem - vmes jo je za mal cajta nizka oblačnost zamenjala user posted image .
Jaz sem pa včeri imela bruhalno akcijo user posted image . Že tako dolgo nisem bila nič "bolana", de... user posted image Na srečo je zdej že OK, upam, de sem samo kej tacga pojedla (čeprav nimam pojma kaj user posted image ) in da ni kakšen virus. Važn, de mali mož ne bo česa fasal - ni fletno še odraslemu user posted image .
Nč, lepe sanje vsem in seveda mirno noč!
P.S. Kako pa vem, kako je s kavico jutri user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu flik)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
4.11.2010 22:56:31   
pikica1111
Pozdravljene drage moje user posted image kako ste? zdj me pa res že dolgo ni blo, sm na vsake tok mal pogledala, nism pa nic pisala... no uglavnem 17.10 ob 11.56h se je rodila Marina, težka 3110g in velika 51cm. Rodila sm z epiduralno, tko da ni blo panike user posted image drugače sva pa obe ok, tamala je kr pridna, jst sm pa tud dobr, sm mela še neko virozo par dni nazaj, ampak je zdj dobr... Uglavnem upam, da ste vse ok, itak se pa tipkamo user posted image   Nočko...

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
4.11.2010 23:13:47   
Nina33

user posted image  user posted image

GORENČKI 2010

datum                                          ime
        rojstva        nick        PDP          otroka          teža      dolžina

user posted image   16.9.2010 CR  Archie         23.9.2010   Teja        3330g     49cm

user posted image    22.9. 2010   Katalenca            user posted image          David       3450g    51cm

user posted image    23.9. 2010   teodora75     30.9.2010  Svit Valentin  3500g  53cm

user posted image     1.10.2010    Patty81         24.9.2010    Jakob      3700g   54cm

user posted image    13.10.2010   Zinchy         12.10.2010   Mai Peter   3600g   54cm

user posted image  
   13.10.2010 CR   Lija30     11.10.2010   Val        3930g   51cm

user posted image   17.10.2010    Pikica1111   12.10.2010   Marina   3110g   51cm  

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 4.11.2010 23:20:01 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
4.11.2010 23:18:24   
Nina33
Pikica ČESTITKE!!! user posted image
Fino, da sta obe zdravi in da se lepo rihtata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Lepo, da si se nam oglasila, kar še se daj user posted image .

(odgovor članu pikica1111)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
5.11.2010 8:12:11   
zinchy
hej pozdravljene user posted image
nimam casa pisat!!!user posted image nč mali ima krče krče in še enkrat krče..No včerej sm dobila kapljice iz avstije i upam ,da bojo kej pomagale.Je prov bogi ga lr tezko gledam k tkole trpi.Drugač jest sm uredu sicer mal utrujenak ponoč skos ustajam. Ampak bomo ze.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
5.11.2010 8:51:18   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy

hej pozdravljene user posted image
nimam casa pisat!!!user posted image nč mali ima krče krče in še enkrat krče..No včerej sm dobila kapljice iz avstije i upam ,da bojo kej pomagale.Je prov bogi ga lr tezko gledam k tkole trpi.Drugač jest sm uredu sicer mal utrujenak ponoč skos ustajam. Ampak bomo ze.

oj,

a si probala kaplijce iz tržiške lekarne.Nam ful pomagajo, pa ful priporočil sem dobla za njih, da so najboljše.
Lekarna Deteljica-tel.04-5924-600, Deteljica 10, Tržič.Probej še te če jih še nisi!

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
5.11.2010 8:55:49   
lija30
jeeeeee, clo sonček je danes do nas prišel, k včeraj je bila samo megla, tko da bomo šli danes spet mal z vozičkom okroguser posted image

Nina33-AM dodajam zato, ker svojega mleka težko pridelam za cel obrok.pol  je pa lačen, pa sam joka.Tko,da sedaj ga bom tehtala po dojenju,da vidim kolk dobi od mene ostalo pa bom potem dodala!
Upama, da je viroza minila,da ne bruhaš več!

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
5.11.2010 10:20:16   
Patty81
Živjo!

Jeee, kakšen lep sonček! Danes se pa ne smem preveč oblečt, sem se včeraj skor skuhala :). AJa, sonček je bil pa včeraj v Lescah ;).
POPADKI - jaz sem jih začela čutit že en teden pred porodom ampak so bli skoz nekje na 7-8min, npr. par ur, pol pa par ur spet nič. Čutila sem jih pa prav tako kot ostale pravijo, kot da bi imela menstruacijo. Popadke mi je CTG risal že na PDP (odprta 2 cm), rodila pa sem en teden po roku. Zvečer mi je odtekla voda, ko sem bla na wc-ju...sploh nisem bla ziher a je to to... sem čez čas probala vstat in je še kr teklo...v roku 10min vedno bolj... V glavnem, noč preživela v bolnici, ob 7. šla v porodno...no, in tud popadki še vedno risani isto kot na vsakem ctg-ju, odprta pa 4cm. Pol so se pa kar naenkrat začeli na 2min...tiste pa ornk čutiš, vedno bolj pač :). Ampak jaz sem imela EPI tako da je bila potem milina ;)
KAPLJICE - midva mu zdaj skoraj 1 teden dajeva te kapljice iz Tržiča, se nama zdi, da malo pa že pomagajo, samo traja nekaj dni, da primejo. Prejšnjo noč smo spali normalno (pač na 3 ure podoj in takoj spat), danes pa ga je spet nekaj matralo do 1.30. Jaz bi take kapljice, da bi spali?! ;))) Je pa prinesla tašča iz Avstrije še Lefaxin in Babynos ampak mu jih zdaj ne dajeva, ker sva že začela s tržiškimi, pa raje ne mešamo. Prjatlca pravi, da so njim Babynos pomagale. Ampak to je vse en drek..če malo brskaš po forumih, vsakemu nekaj drugega pomaga..očitno je pač treba probat, ker je vsak drugačen.
Aja, prjatlca iz Maribora priporoča Bownovo terapijo proti krčem. Baje ga 3x pelješ, mu masirajo trebušček in ful pomaga! Pravi, da je pomagalo vsem prjatlom, ki jih je poslala tja. Ne vem pa kje se to na Gorenjskem izvaja, če se...?

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
5.11.2010 10:22:45   
Patty81
Pikica - čestitkeeee!!!!

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
5.11.2010 10:40:51   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: Patty81

Živjo!

Jeee, kakšen lep sonček! Danes se pa ne smem preveč oblečt, sem se včeraj skor skuhala :). AJa, sonček je bil pa včeraj v Lescah ;).
POPADKI - jaz sem jih začela čutit že en teden pred porodom ampak so bli skoz nekje na 7-8min, npr. par ur, pol pa par ur spet nič. Čutila sem jih pa prav tako kot ostale pravijo, kot da bi imela menstruacijo. Popadke mi je CTG risal že na PDP (odprta 2 cm), rodila pa sem en teden po roku. Zvečer mi je odtekla voda, ko sem bla na wc-ju...sploh nisem bla ziher a je to to... sem čez čas probala vstat in je še kr teklo...v roku 10min vedno bolj... V glavnem, noč preživela v bolnici, ob 7. šla v porodno...no, in tud popadki še vedno risani isto kot na vsakem ctg-ju, odprta pa 4cm. Pol so se pa kar naenkrat začeli na 2min...tiste pa ornk čutiš, vedno bolj pač :). Ampak jaz sem imela EPI tako da je bila potem milina ;)
KAPLJICE - midva mu zdaj skoraj 1 teden dajeva te kapljice iz Tržiča, se nama zdi, da malo pa že pomagajo, samo traja nekaj dni, da primejo. Prejšnjo noč smo spali normalno (pač na 3 ure podoj in takoj spat), danes pa ga je spet nekaj matralo do 1.30. Jaz bi take kapljice, da bi spali?! ;))) Je pa prinesla tašča iz Avstrije še Lefaxin in Babynos ampak mu jih zdaj ne dajeva, ker sva že začela s tržiškimi, pa raje ne mešamo. Prjatlca pravi, da so njim Babynos pomagale. Ampak to je vse en drek..če malo brskaš po forumih, vsakemu nekaj drugega pomaga..očitno je pač treba probat, ker je vsak drugačen.
Aja, prjatlca iz Maribora priporoča Bownovo terapijo proti krčem. Baje ga 3x pelješ, mu masirajo trebušček in ful pomaga! Pravi, da je pomagalo vsem prjatlom, ki jih je poslala tja. Ne vem pa kje se to na Gorenjskem izvaja, če se...?

mislim,da sev domžalah izvaja bownova metoda"

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
5.11.2010 11:34:10   
pinkalonca
BabyKitty super da sta spet doma, naj tako še nekaj časa ostane user posted image
antoninap čestitke za user posted image user posted image
DeVilla super za UZ user posted image jst bom papirje na CSD oddala v ponedeljek, sem včeraj dobila obrazec iz službe kjer je vpisana še zadnja plača - današnja torej user posted image tako da zdej lahko odnesem, vzela bova pa dinarčke ker imava iz paketka po večini že vse doma user posted image
Patty81 držim pesti da boste spali še naprej user posted image
flik bi prišla z veseljem, pa sem brez avta user posted image lahko pa predlagam 17.11. ko imam posvetovalnico, se lahko dobimo na kavici user posted image
Nina33 seveda, da nisem pozabila na vas user posted image v ponedeljek takoj poročam kako bo na UZju user posted image pri nas je že drugi dan taaaaak fini sonček user posted image pa upam, da si danes že kaj boljše user posted image

pikica1111 čestitkeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas nič novega, jutri pride mizar, da postavi previjalno mizo nad pralni stroj in že koooooomaj čakava user posted image ko dobiva še vozek sva pa tuto kompleto, no razen torbe za v P še nimam naštimano user posted image no pa saj imam še čas user posted image mali / mala brca kot za stavo in obvezno vsaj enkrat na dan čutim kolcanje user posted image uglavnem uživam maksimalno user posted image
uživajte tudi ve user posted image user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
5.11.2010 16:38:48   
nov2010
Hej!

Pikica1111 čestitke user posted image user posted image user posted image

Upam, da ste ta lep sonček čim bolj izkoristile.

Sem bla že takoj zjutraj pridna in sem posesala stanovanje, nato je padla kavica z eno fletno user posted image . Potem sem skočila še do mesta nekaj kupit. Pa obisk pri T&T ravno v času kosila, tako da sem se malo vštulila in mi ni bilo treba skrbet za kosilo.

Sedaj pa čakam mojga da pride in greva v trgovino po špecerijo, da bomo imel jutrišno soboto frej in se ne bomo pasli po šoping centrih. Zvečer bo pa padel še kakšen film na DVd-ju in bo dan maxsimalno izkoriščen.

pinkalonca - fino za previjalno mizo in pa za ostale stvari za dojenčka. Je prav fino takole stvari skupaj nabirat kaj ne?

Patty81 - za Bownovo terapijo pa vprašaj v Bušček centru (http://www.buscek-center.com/) tuki imajo kar nekaj stvari oz. dejavnosti za dojenčke

lija30 - tele tržiške kapljice si bom pa zapomnila če jih bomo slučajno potreboval

zinchy - za vas pa upam da se krči čim prej umirijo

DeVila - super za dobro opravčljen pregled in UZ

Nina - upam da si že bolje in da te ni kaj hujšega zvilo

No lep petek in pa predvsem vikend vsem skupaj!!!

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
5.11.2010 18:49:18   
trsica
Še ena porodna zgodba, ki je po eni strani smešna, po drugi pa kar malce strašljiva. Mogoče jo je katera že brala:
http://www.ringaraja.net/clanek/oton-iz-avtomobila_2429.html

user posted image user posted image user posted image

Pozor! To je njen tretji porod.

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
5.11.2010 18:50:16   
trsica
pikica1111 čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
6.11.2010 14:06:18   
Nina33
Hoj!
Fajna zgodba - jaz bi tut kr tkole user posted image .
Glede terapije za dojenčke je baje firma Hologram v Domžalah. Lohk (po želji) telefonsko na ZS sporočim, če bi kera želela. Moja mama hodi k njemu na ...mah, ne vem točn kaj, ona je zadovoljna u glavnem user posted image . Dela pa neko kraniosakralno terapijo - baje veliko user posted image ob porodu "utrpi" premike vretenc in je poj pretok energij neki moten... Nimam pojma o tem user posted image , al baje zaleže pri takih "nemirnih" dojenčkih (kolike sem not baje pašejo, in ostale "nerazložljive zadeve" user posted image ).
Moj škrat spi že več ko eno debelo uro user posted image . Rekord ta teden user posted image . Kosilo (kurja župca ipd. - moj želodec je še mal user posted image ) je že v nizkem štartu, po kosilu gremo pa labode futrat user posted image .
Lep dan vsem!
P.S. Če bo še kakšna organizirala kavico - jaz sem vedno za, samo mal v naprej moram vedet user posted image .

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?