Nina33
|
Čer! Flik, še nič akcije praviš . Sej mata še cajt. Vsaj do lune. Čeprav prazne. Kje je ta Slonček? Nasproti "ta glavne" pumpe? Me že douh ni blo v unem koncu . Mogoče nama pa s sinetom znese . Patty, super za mirno noč . Na še mnogo takih!!! DeVilla, vzemi denar namesto E-paketa in isto pri Recinkotu po istih cenah kupi kar rabiš, ti ne bo treba na cente gledat. Pa fino za "uspešen" pregled in bolniško do porodniške . Lija, jaz bi mu AM kr skenslala. Sicer se zna poj res bolj na pogosto dojit (a ni nujno), ampak se vsaj ne bo mogel "preveč" zredit. Po AM se mi zdi, de rastejo na maximum (kar pomoje ni najbol fajn) po maminem mleku pa optimalno (sej včasih ni razlike ). Zato polno dojenemu dojenčku noben pediater ne bo rekel, da je "predebel". Pa še VELIKO manj dela imaš, je cela prehrana poj tko fajn priročna in "ready to use" . De o zdravju ne rečemo nobene . Sem res vesela, da vama tako fajn laufa . Antoninap, za vajino . BabyKitty, fino, da sta še 2v1, še kak tedenček počakejta . Tole z injekcijo je pa tut mene mal zmotl (očitno "preveč" Pušenjaka berem ). Samo, da sta OK . Nov2010, še jaz pristavim lonček glede popadkov: se strinjam z obema, ki sta že odgovorili . Dejansko se je tut pri meni štartalo s tiščanjem na WC (vsaj jaz sem tako mislila ), pravih popadkov pa ne moreš zgrešit. Pa mene je v 1. en Pušenjakov odgovor pomiril: tut mene je bilo strah, de ne bom vedela, kdaj it v P in de bom rodila kr na poti (je sicer le ene dobrih 10 minut z avtom od doma do P ), pa pravi, de če porod tako hitro poteka, de rodiš kar v avtu, de poj je to porod brez komplikacij (drgač bi se vmes kaj ustavilo) in de bi on, če bi bil , skor najrajš tko rodil . Je pa pred par dnevi bilo na MON-u vprašanje, kaj storiti, če res rodiš v avtu - in je tut en skulirn ogovor gor (poanta je: narava že ve, ti pa pusti popkovnico pri miru , grej otroka in sebe pa bo ). Pinkalonca, lepo de nas še nisi pozabla . Če ne prej nam sporoči kako je bilo na UZju . Zinchy, kako? Pa kje ste imele sonce Kle na Sorškmu je sama megla bla ceu dan. Ah, lažem - vmes jo je za mal cajta nizka oblačnost zamenjala . Jaz sem pa včeri imela bruhalno akcijo . Že tako dolgo nisem bila nič "bolana", de... Na srečo je zdej že OK, upam, de sem samo kej tacga pojedla (čeprav nimam pojma kaj ) in da ni kakšen virus. Važn, de mali mož ne bo česa fasal - ni fletno še odraslemu . Nč, lepe sanje vsem in seveda mirno noč! P.S. Kako pa vem, kako je s kavico jutri