fiška33
|
Hej Ja, stol, tudi jaz nisem mislila dati full denarja zanj. Če bi že, potem bi kupila kak Stoke ponaredek. Tiste glomazne plastične zadeve pa so verjetno tudi precej praktične, ampak se mi ne vklopijo v stanovanje . Mi ga je ena hotla posodit, takega plastičnega, še malo plesniv je rekla da je ... Hvala lepa . No, bom pa jaz prilepila slikico naše v Antilopu. Ker sva šla ravno zadnjič v LJ, sva pogledala, če ga tam dobiva rabljenega. Ker drugače se je treba do Ikeje vseeno peljat. In rabljeni imajo enako ceno kot v Ikeji novi . No, pa saj jaz sem za recilkažo, simpl design, neutralne barve, pa če je še kolegica, ki je po fohu enako kot jaz, rekla, da se ji je do skoraj dveh let obnesu (zdaj je kupla Stoke), pol je to to . Pa še ena direkt od frizerja Spanje. Moi, dečko ti res lepo spi, od 18h do zjutraj ... Nas je zdaj malo ura z*****. Najprej se je začela hitreje buditi (namesto ob 6.30 že ob 5.30 ), potem smo pa uvedli še eno večerno spanje od 17h do 18h, pa je bila potem pokonci do 20h in vstajala ob 7.30. Jaz pa sem bila od prej navajena, da sem ob 19h že fraj in da zjutraj z dragim pred njegovo službo kofetkamo skupaj. In sem zdaj dva dni zapored zaspala crknjena že okol 21h, ker se mi dan full vleče . Danes pa smo se odločli, da je ne pustimo več zaspati ob 17h in jo držimo pokonci do 19h in je pravi čas zaspala, kot zvezdica zaspanka . Jaz pa imam tudi jutra full rada, sploh poleti so zakon in sem se pač odločila, da bomo pač zgleda sred noči vstajali. Na Disney Chanelu se itaq risanke že ob 6.30 začnejo . Sem res raje zvečer prej fraj! Šesta bolezen? Nekaj podobnega smo zdaj prebolevali. 3 dni vročine, brez kakih drugih simptomov, potem pa rdeči flekci po telesu, po trupu, na hrbtu do ušes. Pri zdravniku nismo bli. Zgleda 6ta bolezen tako? GH. Moram priznati, da sem kar pridna s pripravljanjem hrane za bebo. Je prav lepo gledat, ko mala tako pridno je. Danes je bila cvetača z rižem, pretlačena, kar je ostalo, sem vrgla vstran . Nisem ravno ljubiteljica . Imam pa en predlog. Saj vem, da je na netu ogromno receptov in predlogov za pripravo hrane, ampak se mi bi zdelo fino, (pa verjetno še kateri, ane Aninchy ;)) če bi še sem napisale, kaj smo ta dan dale malčkom in s tem dobile tudi kakšen predlog od drugih za naslednji dan. No, če se vam da . Mislim, da je bolje pripravit vsak dan kaj novega in zanimivega, kot pa vedno eno in isto, oziroma podobno. Menda moramo v tem zgodnjem obdobju predstaviti veliko okusov. Npr. Z: sveži naribani riglo z dvema žlicama riževe kašice K: pretlačena riž in cvetača, malo masla in soli V: ... tole jaz še testiram ...ker se mi mala do pol noči zbudi tudi kakšnih 5x. Ali ma riževa kašica vpliv ali ne. Zaenkrat so rezultati mešani Aninchy, jaz sem s svečkami tudi počakala skoraj do 39, ker se mi je še zdela dovolj OK. Potem, ko se je pa samo stiskala in jambrala, jo je pa dobila. V eni uri je bila kot nova . LP
< Sporočilo je popravil fiška33 -- 10.11.2010 20:06:33 >