K_a_t_i
|
Jutro, punce! Čakam, da bo ura 9 in da pokličem pediatrinjo... Mini ma namreč še vedno vročino (okrog 38C), kašlja, kiha, smrka, čisto solzne oči ima, hripav tako, da ga komaj slišim, ko joče in totalno je nerazpoložen. Ponoči smo spali 2krat po 2 uri, zdej sem ga celo uspela iz naročja prestavit na posteljo... Ma tkoooooo je bogi fant . Je še kar nekako, duda mu pa dela totalne probleme, ko ne more dihat čez nos. No, upam, da je samo prehlad, čeprav ni lih slišat tako... O vročini sem videla, je tekla debata - zbija se nad 38,5 merjeno pod pazduho. AMPAK, to velja v primeru bolezni in ne v primeru cepljenja. Tam lahko daš calpol preventivno takoj po cepljenju in še eno žličko po 4ih urah (mi nismo). Gre namreč za reakcijo na cepljenje in ne na borbo proti bolezni. Drugače pa se otroke pokriva, ko vročina še narašča (imajo mrzle roke) ter ohlaja, ko doseže maksimum (ima vroče roke). Jaz do teh 38,5 tamalga oblečem tako kot običajno. Luštna punčka, fiška. Pa kako lepo že sedi! Naš ni niti blizu temu . In ja, šesta. Kaj pa druzga . GH včeraj: M: kompot iz jabolk + plazmon K: ajdova kaša s piško, bučkami in korenčkom M2: isto kot M1 V: rižolino z vanilijo Danes: M: melona K: ne vem še - odvisno kdaj bova šla h dohtarju. Opcije so pa: rižota z zelenjavo (in konjičkom) krompir z zelenjavo Imam pa doma melancan, korenje, kolerabo, bučko, grah in papriko. Nekaj od tega bo vmešano. Moi, to paparico imam tudi jaz, ampak prvemu sinu sem ven morda naredila 2 stvari Pa se mi je tud zdela super truper, ko sem jo kupla... No, letos sem še eno, ker sem bla ziher, da so jo spremenili - pa so menjali samo reklame . Mogoče bom pa zdaj kej več pobrala ven. Pri prvem sem šele spoznavala, da obstaja kuskus ipd. Zame je bil zakon krompir ! Zdej sem osvojila že tudi polento, ajdovo kašo, proseno kašo, n-vrst testenin in zelenjave...
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 11.11.2010 8:45:12 >