|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
8.11.2010 13:35:45   
K_a_t_i
Hej,
jst se prva pofočkam s kofetkanja - ostale še čvekajo user posted image . Same super punce (in fantje, seveda) user posted image . Edin... Sem se počutla kot old timer user posted image . Tamalga ste mi pa tko zmatral, da sem ga samo nesla iz avta v postlo in zdej drema zaslužen spanec. Jst pa rižotko kuham.

Kwa se pa gre ta RR - bela barva za ime?! Sej pa rabiš lupo, da sploh vidiš kdo je kdo... Še dober, da ma večina slikco user posted image

San, dobro zrihtaj! Smo te mal pogrešale.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
8.11.2010 13:40:11   
Aninchy
farina - krst: no, super, da ste se imeli lepo! Tud mi smo imeli med mašo in si tud jsz nisem niti pribložno predstavljala da bo tolk lepouser posted image
hrana: jst mu tud dam vse za poskust... pa tuš študiram, da bi se enkrat opogumla in mu mičken jagode dala, da vidm, če bo kaj... ker sej sm že pisala, da kolegica mu jih je ful dajala, pa nč ni blo in po eni strani je tak res, da alergije pridejo zato, ker organizem ni navajen oz. ne prepozna stvari.... ne vem, enkrat mu bom dala en "pajs", sej če ma slučajno alergijo, se bo to takoj pokazal. ja, kruh pa naš tud že gloda, ampak kr mal škorje mu dam in samo grize v njo, nič ne golta, zadnjič sem mu pa že dala pol par koščkov in je bil noro navdušenuser posted image user posted image
pregled: no, glede vrečke je pa boljš fantka imetuser posted image lažje "namontiraš" stvarcouser posted image

mi mamo pa v sredo drugo cepljenje, ker smo zadnjič prestavli, ker sm bla jst prehlajena. Upam, da ne bo reakcij...user posted image

No, lep deževen dan....

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
8.11.2010 13:42:32   
Aninchy
kati - user posted image user posted image user posted image za uspešno srečanje!!! Mi je toook žal, da nism bla zravnuser posted image user posted image RR pa fuuuul štrajka neki dones, ja... sej se ostali uporabniki tud ful bunij in res je v user posted image user posted image user posted image pa počaaaaasn je FULuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
8.11.2010 13:44:20   
deveta
Ojla!

Pri nas tako dežuje, da niti s kengorujem ne moreva venuser posted image . Upam, da bo popoldne kaj boljše. Mož je včeraj domov pripeljal olje in zdaj ga bom dajala tudi Veroniki v zelenjavne kašice in mineštrice, da bo bolj okusno.

Aninchy: ja super dan ste meli včerajuser posted image user posted image . Samo " unega" tvojega tasta pogrešam na fotografijahuser posted image . Čeprav je Martin najmlajši od "majčov" tega sploh ne kaže in je že pravi korenjak.user posted image

Srečanje: upam, da se vam je uspelo dobit v čim večjem številu. Pa poročajte kako je bilo.user posted image
Primorskega srečanja pa najbrž ne bo, ker nas je premalo oz skoraj nič.

farina: ja to lovljenje urina zna bit user posted image . Pri fantkih še nekako gre, pri punčakh pa je še težje pravijo. Saj jim nič ven ne štrliuser posted image .

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
8.11.2010 13:52:03   
deveta
oooo že nazaj, super da je srečanje uspelo. pritisnem potrdi pol pa vidim da je K_a_t_i že nazajuser posted image . Aja K_a_t_i pa ne sekirajse za starost, ko bomo me imele drugega nas bo mogoče večina v tvojih letihuser posted image user posted image .

joj, sem se prav mogla potrudit da vidim kdo je o krstu pisal in mi je uspelo razbrat, da je to farina. Sem mislila da je bela samo pri meni in da mi šteka računalnik. No če je tudi pri vas pa OK.

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
8.11.2010 17:14:56   
klupko
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Sem se počutla kot old timer user posted image .

user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se imela ful fajn na srečanju in komaj čakam da ponovimo. user posted image
Upam, da nas bo naslednjič čim več, čeprav smo malo nerodne s temi vozički.user posted image
Ve, ki ste pa bile doma...upam, da se vam je kolcalo, ker smo vas obirale.user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
8.11.2010 17:17:11   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: klupko
Ve, ki ste pa bile doma...upam, da se vam je kolcalo, ker smo vas obirale.user posted image user posted image

Sej sm vedla!!!user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
   [Brisano sporočilo]
8.11.2010 18:04:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Aninchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3033
   [Brisano sporočilo]
8.11.2010 18:06:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3034
8.11.2010 18:24:44   
klupko
IZVIRNO SPOROČILO: Gromska-

No, še dobro, da se je srečanje pravočasno končalo, sicer bi morda ugotovila, da si naš mali deli še s katerim tamalčkom istega očeta.

Neposredna povezava do sporočila: 3035
8.11.2010 19:13:38   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Gromska

No, še dobro, da se je srečanje pravočasno končalo, sicer bi morda ugotovila, da si naš mali deli še s katerim tamalčkom istega očeta.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 3036
8.11.2010 21:59:20   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: Gromska

no, če ne bi mela ušes, bi se okol in okol smejala!user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
9.11.2010 8:11:24   
Barbara_L
o, lepo prebrati, da ste se imele fajn. Koliko nas je pa kaj dolenjk oz. posavk? Bi tudi me eno debato udarle..magari o uvajanju goste hrane. Enkrat bomo o korenčku, naslednjič o brokoliju...Hecam se.

Tole deževno vreme našega malega kar izmozga. Ful je siten, skos joka in cmizdi...včeraj je revež še drisko fasal...katastrofa. Se pa kaže sonček in komaj čakam, da greva mal ven.
V planu je selitev v svojo sobo-še ta teden. Sicer mi ni čist jasno kako bo, ker se ob 1h zbudi in do 2h je pri nas ultra fešta, smeh, jok, prdenje, čaj-skratka party time. Ob 5h smo pa itak auf, ker se zgoda dan lovi. Gospod so šli seveda ob 7.15 nazaj spat, jaz pa sem se prečula in ne morem. Abup!!!

Povejte, katere igrače imajo vaši malčki radi? Naš kar obrajta pametnega kužka in žogice...Včasih pa nič od tega.

Kako jih boste imele pa pozimi v vozičku? Spodaj ovčko, kaj pa zgoraj?

Skratka, imejte kar se da lep dan!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
9.11.2010 8:36:58   
Barbara_L
Edit: vidim, da sem prva. Častim kavo. En velik pisker. Sej veste, prava kava je kot dobra bejba: črna, močna in brez vsega :)

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
9.11.2010 8:51:17   
Aninchy
No, pa ena user posted image še od mene.... ampak moja bo za razliko od Barbara_L bela, blaga in pocukrana... zdaj si pa nalijte, kar vam pašeuser posted image

Barbara_L - veliko sreče pri "selitvi"user posted image user posted image

igrače - hmm, te kvazi ropotuljice (mislim, ne morm verjet, da ne morš v trgovini dobit ene normalne stromodne ropotuljiceuser posted image ) za žogo mu še ni, ker jo ne more lepo prijet, rad ima vse kar NI igračauser posted image npr. pakungo od kreme pa od mazila za dlesni, pa zavese bi šlatal, pa rožeuser posted image skratka ni da niuser posted image

voziček - ja, trenutno imam notri ovčko (oz dekico iz ovčke pač), pa z dekico je pokrit, in če je fejst mraz dam še zimsko vrečo gor, drugače pa še brez... (itak mam tako k je bolj proti vetru, topla ni kj dost...) Pol k bo pa ornk zima stisnla, bo pa pajac pa vreča, brez dekice - verjetno, tak nekak si jst predstavljamuser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
9.11.2010 11:56:42   
klupko
Na pomoooooočuser posted image
Danes že odkar sem ustala samo jem...user posted image
Najprej sem pojedla tri kose kruha z margarino in domačo šipkovo marmelado, potem malo kasneje eno pest rezin, potem pa še par koščkov kolerabe ob rezanju zelenjave za kosilouser posted image user posted image
Vmes sem pa napolitanke mlatila..user posted image
Ne vem kaj mi je danes..
Mogoče bo pa Anej družbo dobiluser posted image Sicer pri njem sem bila totalno neješča, kar mi je ratalo vase spravt je pa hitro najdlo pot ven. V rikverc.user posted image
Al bo pa že prišla teta s Krvavca...kakorkoli že, naj pride kar hoče, samo nove kile ne, lepo prosim.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
9.11.2010 13:28:07   
deveta
Klupko: user posted image user posted image user posted image  nekaj bo že, pusti se presenetituser posted image .

Voziček, jaz imam zimsko vrečo not. Je pa tamale še kr bolj malo oblečena. Tako da ji dam gor eno debelejšo jopico in jo v voziček z vrečo dam. Če je pa bolj toplo pa ji vrečo odprem. Pozimi bo tudi tako samo da ji bom bundico gor dala. Al pa kombinezon in nič vreče, mah bomo vidli kakšne bodo temperature.

najljubša igrača: Moj mobilni telefon in papirji vseh vrst, reklame, časopisi in vse kar šumiuser posted image

Joj gromska, ti pa prav ne moreš iz svoje kože, vsakič ko se pojaviš, nas nasmeješuser posted image

lepo se mejte jaz grem pa kosilo naštimat, klupko boš malouser posted image ?

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
9.11.2010 15:30:47   
Aninchy
Jao punce, kje pa ste danes??user posted image user posted image

klupko - dober tek!user posted image user posted image

deveta - hmmm, če bo kej dobrga, se še jst povabim!user posted image moja tašča je dons kuhala ričet... še zdej viham nos...user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
9.11.2010 15:58:49   
Aninchy
Sm končno našla čas, da uredim seznamček, pa mi je vse zatrokiral in sm mogla še računalnik resetiratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nč, grem zdej mal pred tv, k še mali spiuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
9.11.2010 17:38:07   
BIS30
Dober večer!

Na žalost že večer, ker je tema kot poleti ob 22 uri! Kak mi gre tole na živce, še dobro, da sva s tamalim ob pol enih ven smuknila za eno urco, s tem da naju je nazaj grede mal dež dobu (malega ne - imam prevleko, mene).

Vidim, da je srečanje uspelo, mogoče tudi midva kdaj prideva, če boste kje bližje, pa seveda če bomo do takrat kupil 2. avto!!!
Aninchy hvala za idejo, ravno ta vikend nameravamo mal v vodico...1. smo bili na Dobrni, tako da bomo mogoče sedaj Topolščico sprobali...

Sem pa danes ful vesela, ker sem nardila ful biznis - če se katera zanima za stolček Stokke:

na spletni strani babyprofi.de sem prejšnji teden naročila stolček z vso opremo. Bilo me je ful strah, ker še nisem nikoli nič naročila iz tujine in sem šla v četrtek nakazat denar in kaj danes že dobim vse. Sedaj pa cena (itak so ti stolčki dragi, samo baje so vredni tega - bomo vidli - pri nas je problem, ker nimamo veliko prostora v kuhinji, tako da bomo 2 stola dali stran - so tak čudno nareti (nagnjeni nazaj), da mali itak ne bi mogel sedeti, tako da upam, da bo čimdlje uporabljal tega). Pri nas bi me vse skupaj (stolček, tista košarica,ko daš malega noter, paski, prevleka in pladenj) prišli čez 350 EUR, sedaj pa sem dala 244 EUR s poštnino vred, pa še dobila tako hitro kot še iz kake slovenske trgovine ne bi! Pa vidim, da imajo kar naprej neke akcije!

Našega korenjaka počasi anvajamo na GH, sedaj je korenček+krompirček, včeraj se je tak drl, ko sem šla stran, pa tudi zize ni hotel, ker je bil preveč zaspan, tako da sem mu danes dala malo več in upam, da ne bo problemov...

Upam, da mi danes grata iti na pilates (mali določa - odvisno kdaj nazadnje je)!!!

Prejšnji teden smo dobili drugo pikico (66 cm, 6.430g), decembra pa dobi tretjo, kak teden prejpa moram njegov urin tja nest.

PRidne bodite in objemite svoje sončke!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
9.11.2010 22:20:53   
klupko
IZVIRNO SPOROČILO: deveta

lepo se mejte jaz grem pa kosilo naštimat, klupko boš malouser posted image ?

Hvala.user posted image Sem kuhala polento pa eno hudo omakco za kosilo in mi je bilo premalouser posted image pa sem še omako s kruhom jedlauser posted image potem pa čez to ene 3dl vroče bele čokoladeuser posted image Kasneje pa...mah, tiho bom...najbrž imam samo poskok v rasti, bo že minilo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
   [Brisano sporočilo]
9.11.2010 22:32:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu klupko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3047
9.11.2010 22:59:16   
klupko
hahahah Gromskauser posted image user posted image user posted image
Me bolj zanima kaj bo ponoči..plini pa to, saj vešuser posted image ...še dobro da moj nočno dela, bi ga ven pregnala!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image loool

Neposredna povezava do sporočila: 3048
10.11.2010 4:42:55   
bcljka
Sem Barbara Clemenz Dimnik, študentka 4. letnika Fakultete za šport v Ljubljani. Za raziskovalno nalogo pri predmetu Sociologija športa 2 z naslovom, Športno udejstvovanje mladih mamic (mamice do 1. leta po porodu), bom preučevala povezanost vadbe pred nosečnostjo z vadbo po porodu. O vadbi po porodu namreč obstajajo različna mnenja, hkrati pa ni veliko napisanega.
Lepo Vas prosim za Vaše sodelovanje. Zagotavljam Vam zaupnost podatkov, kajti podatke bom uporabila izključno v namen raziskovalne naloge.
Anketo rešite tako, da dopišete ali pa označite ustrezno polje (polja) pred željenim odgovorom.
ANKETA JE V TREH LOČENIH DELIH. Prosim da rešite vse tri posamezne dele, kajti le tako bodo podatki uporabni.
Za sodelovanje se Vam že v naprej najlepše zahvaljujem!
[color=#800080 size=3]http://polldaddy.com/s/2CD34DC482DBD22F
[color=#800080 size=3]http://polldaddy.com/s/9EA40834C65E7B33
[color=#800080 size=3]http://polldaddy.com/s/50A091EA8AFB13CB

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
10.11.2010 7:26:04   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

Sem Barbara Clemenz Dimnik, študentka 4. letnika Fakultete za šport v Ljubljani. Za raziskovalno nalogo pri predmetu Sociologija športa 2 z naslovom, Športno udejstvovanje mladih mamic (mamice do 1. leta po porodu), bom preučevala povezanost vadbe pred nosečnostjo z vadbo po porodu. O vadbi po porodu namreč obstajajo različna mnenja, hkrati pa ni veliko napisanega.
Lepo Vas prosim za Vaše sodelovanje. Zagotavljam Vam zaupnost podatkov, kajti podatke bom uporabila izključno v namen raziskovalne naloge.
Anketo rešite tako, da dopišete ali pa označite ustrezno polje (polja) pred željenim odgovorom.
ANKETA JE V TREH LOČENIH DELIH. Prosim da rešite vse tri posamezne dele, kajti le tako bodo podatki uporabni.
Za sodelovanje se Vam že v naprej najlepše zahvaljujem!
[color=#800080 size=3]http://polldaddy.com/s/2CD34DC482DBD22F
[color=#800080 size=3]http://polldaddy.com/s/9EA40834C65E7B33
[color=#800080 size=3]http://polldaddy.com/s/50A091EA8AFB13CB

Anketa rešena user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.