Angel_Tian
|
Pozdravljene, da vas takoj začnem komentirat, ker mi maladva tak ne data miru, sem se že včeraj čisto cel dan samo igrala, ker niti eden niti drugi nista nič počivala deveta - tudi pri nas je najhitreje kuhan obrok za tamalo moi - imaš pametno patronažno Glede hojice pa vem ja, da jih še vedno odsvetujejo. Ampak zame je ta zadeva zakon. Tian je edino v hojici znal zdržat celo večnost. Potem je brez kakega puzanja že čisto lepo pri devetih mesecih shodil. Tako da ne morem glede tega nobene negativne trditve potrdit. aprilčica - pridna, da se boš bolj pogosto javljala Še bolj pridna si očitno s sprehodi. Pa naj ti ne bo nerodno, če se mali dere. Meni je včasih prav zanimivo, ko nekateri ljudje potem tako bulijo. Je treba nazaj pobulit, kako je šele potem njim nerodno gromska - jaz zdaj ne bom imela obiska patronažne, sem pa začela s kuhano hrano, je le malo mehkejše vse skupaj kot surovo. Pravzaprav je to laž, ker sem ji jabolko skuhala, banana pa je bila surova. Korenček ji tudi skuham in vso ostalo zelenjavo, kaki pa ji dam recimo surov j.b. - da kaj resno ne zboliš. Krst bomo imeli po maši, se mnda župnik boji, da bi drugače prehitro zbežali iz cerkve Saj ne, tako prakso imamo tukaj, pa tak imam raje, da smo pri krstu samo domači, ne potrebujem tega, da pol mesta zraven gleda. 28.11. bo. Uh, tale debata s keksi mi je čisto preveč "obširna" Jaz se ne obremenjujem z vsem tem, tudi sestavin po škatlah ne gledam. Tako da vprašanje, kaj vse so mogli moji otroci že predčasno jest Na katerem koncu štajerske pa je bil tak grozen veter, če pa je pri nas bilo super vreme. Lepo sončno in toplo, občasno je malo na rahlo zapihalo Takole, sem vas na brzino prebrala, eno malenkost bleknila, zdaj pa me čaka igranje in kuhanje kosila Popoldne, ko bodo moški gledali formulo, pa bom imela še malo čistilne akcije Super nedelja