BIS30
|
Dober večer! Na žalost že večer, ker je tema kot poleti ob 22 uri! Kak mi gre tole na živce, še dobro, da sva s tamalim ob pol enih ven smuknila za eno urco, s tem da naju je nazaj grede mal dež dobu (malega ne - imam prevleko, mene). Vidim, da je srečanje uspelo, mogoče tudi midva kdaj prideva, če boste kje bližje, pa seveda če bomo do takrat kupil 2. avto!!! Aninchy hvala za idejo, ravno ta vikend nameravamo mal v vodico...1. smo bili na Dobrni, tako da bomo mogoče sedaj Topolščico sprobali... Sem pa danes ful vesela, ker sem nardila ful biznis - če se katera zanima za stolček Stokke: na spletni strani babyprofi.de sem prejšnji teden naročila stolček z vso opremo. Bilo me je ful strah, ker še nisem nikoli nič naročila iz tujine in sem šla v četrtek nakazat denar in kaj danes že dobim vse. Sedaj pa cena (itak so ti stolčki dragi, samo baje so vredni tega - bomo vidli - pri nas je problem, ker nimamo veliko prostora v kuhinji, tako da bomo 2 stola dali stran - so tak čudno nareti (nagnjeni nazaj), da mali itak ne bi mogel sedeti, tako da upam, da bo čimdlje uporabljal tega). Pri nas bi me vse skupaj (stolček, tista košarica,ko daš malega noter, paski, prevleka in pladenj) prišli čez 350 EUR, sedaj pa sem dala 244 EUR s poštnino vred, pa še dobila tako hitro kot še iz kake slovenske trgovine ne bi! Pa vidim, da imajo kar naprej neke akcije! Našega korenjaka počasi anvajamo na GH, sedaj je korenček+krompirček, včeraj se je tak drl, ko sem šla stran, pa tudi zize ni hotel, ker je bil preveč zaspan, tako da sem mu danes dala malo več in upam, da ne bo problemov... Upam, da mi danes grata iti na pilates (mali določa - odvisno kdaj nazadnje je)!!! Prejšnji teden smo dobili drugo pikico (66 cm, 6.430g), decembra pa dobi tretjo, kak teden prejpa moram njegov urin tja nest. PRidne bodite in objemite svoje sončke!
|