|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
10.11.2010 7:28:44   
Meemee
Jutro.
Da se še jaz poštemljam user posted image Na srečanju je bilo super in komaj čakam, da se spet kaj srečamo. user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klupko

Kasneje pa...mah, tiho bom...najbrž imam samo poskok v rasti, bo že minilo.

To bo to, ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Gromska

Jeeej, ga boš jutr srala! Pripravi rolce!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj moram pa nehat, ker je sirena.
Ja, pa še to, jaz sem kot en zombiuser posted image Sploh ne morem več spat. Danes sem (spet) celo noč bedela user posted image user posted image user posted image in sem bila prav vesela, da se je princeska na 1 uro do 2 uri zbujala, da sem imela kaj počet user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Meemee -- 10.11.2010 7:30:48 >

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
10.11.2010 8:34:45   
K_a_t_i

najbrž imam samo poskok v rasti, bo že minilo.user posted image user posted image user posted image user posted image

hohohohohoohohoho
Sicer pa - sej nisi specificirala al v dolžino al širino user posted image user posted image user posted image

Gašpija je pa prehlad ujel. Je ratu smrkavc user posted image Vsaj hripav danes ni več (včer je bil kot star kadilc). Ma pa rahlo vročino...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
10.11.2010 8:42:08   
Angel_Tian
Lep pozdrav

ven raje sploh ne pogledam, ker se nikjer izza sivine ne kaže sonce user posted image Tako belo mi vse deluje, ampak snega še nimamo user posted image user posted image

kati - hvala za info o lepljenju slik. Saj sem že znala, pa očitno preredko to prakticiram user posted image

user posted image user posted image user posted image za tale vaš zobek.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
   [Brisano sporočilo]
10.11.2010 9:50:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klupko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3054
10.11.2010 9:58:45   
izalina
Dober dan,

noči ne bom komentirala, ker nima smisla.....se pa itzmenjavajo nekako takole slabo/slabo/slabo/slabo/dobro/slabo/slabo/dobro/ slabo/slabo......Nikakor ne pogruntam zakaj enkrat spi lepo, potem pa spet za en k...

Joj Klupko in Gromska sta me nasmejali Poskok v rasti.....jaz imam pa trenutno prosti pad v rasti. Prav silit se morem, da kaj pojem oz. me mora moj neprestano opominjat. Sploh nimam apetita. Pa se tega nič ne veselim, ker je tudi energija na najnižji ravni.

BIS30 jaz sem za Stokke trip trap stolček dala 75 eurou in to za glanz neu z uno oblogo za sedet vred. Noro si preplačala ta stolček, vsaj za moje pojme. Te stolčke izdeluje ena firma iz Slo in jih delavci dobijo in jih potem prodajajo na Bolhi. Mi smo ga tako kupili.

za smrkavčke, da se hitro pocajtajo.

Ma tole vreme je pa čist mim....lih za na kavč pa cartat se.

LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
10.11.2010 10:20:40   
Meemee
Pa to je že prav neumno. Komentiram, se namučim, da na telefon natipkam, pa mi cel post ven vrže user posted image
Sicer pa user posted image spi že od 8ih, jaz se pa trudim, pa ne gre. Včasih sem takole dopoldne kakšno uro zraven odspala, če ponoči nisem, zdaj pa tudi to ne gre user posted image

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
10.11.2010 10:30:25   
ozzi
ja mene tudi ven meče. A mi lahko katera da gor povezavo da vidim kako zgleda ta trip trap stokkee stol s pasom in blazino vred.

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
10.11.2010 11:25:01   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: ozzi

ja mene tudi ven meče. A mi lahko katera da gor povezavo da vidim kako zgleda ta trip trap stokkee stol s pasom in blazino vred.

http://www.stokke.com/en-us/highchair/accessories/tripp-trapp-range.aspx

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
10.11.2010 11:25:09   
izalina
Tkole zgleda tale stol z vsemi pripomočki
http://b2c.baby-center.si/include/ArticleBigImageView.asp?FileLink=http://images.baby-center.si/02/0015/0001/imgBigArticle_2_176695.jpg&ArticleID=176695&BigViewNew=1

Mi nismo kupil paščkov za čez ramena, ker bomo zdej za nekaj časa zamenjal trip trapa za PP diner papa, potem ko bo pa mala čist samostojno sedela, bomo pa imel trip trapa.

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
10.11.2010 11:26:35   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: izalina

Tkole zgleda tale stol z vsemi pripomočki
http://b2c.baby-center.si/include/ArticleBigImageView.asp?FileLink=http://images.baby-center.si/02/0015/0001/imgBigArticle_2_176695.jpg&ArticleID=176695&BigViewNew=1

Mi nismo kupil paščkov za čez ramena, ker bomo zdej za nekaj časa zamenjal trip trapa za PP diner papa, potem ko bo pa mala čist samostojno sedela, bomo pa imel trip trapa.

to je tastara verzija

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
10.11.2010 11:35:33   
klupko
Gromska, pa ni bila tako pestra noč kot sem pričakovala...plinovod je še cel!!user posted image user posted image user posted image

Danes smo pa stari 6muser posted image user posted image
Smo imeli pregled in je mali 71cm in 7220gr. Je rekla, da naj mu dajem 3 obroke dnevno GH, ker naj bi šel preveč v dolžino, kilaža pa naj bi bilo tudi normalno, ampak da pri teh cm bi skoraj moral imet okoli 9kg.user posted image
In kaj naj jaz zdaj? Saj ga ne raztegujem da bi bil daljši..ne morem pa pomagat če je otrok toliko aktiven in pokuri vse kar poje.
Vključila sem se na Uvajanje goste hrane da bom divans1 družbo delala.user posted image
Ne vem kaj naj mu dam zjutraj za jest..
Skratka, rekla je da naj mu povečam dozo AD3 na 15kapljic/dan..user posted image Moj bog, saj mi bo razneslo otroka od teh kapljic..no, ampak če je to res pomembno da bo imel močne kosti, mu jih bom pa dajala, seveda!user posted image
Drugače je pa pokazal da se zna sam tudi naprej premaknit..in to prvič danes pri pediatrinji..ritka je šla dvakrat v zrak in naprejuser posted image user posted image user posted image Zaenkrat doma še ni ponovil.user posted image
Smo pa dobili tudi napotnico za okulista, ker malo škili, po mamiciuser posted image ...sicer je rekla da se to lahko še do 9m popravi, ampak za vsak slučaj.. Hudiča, menda mu ne bom pri 9m očal nataknila al kako??user posted image
Eh, grem skuhat na hitrco, ker nas popoldne ni doma. Se beremo zvečer.
Čim manj utrujenosi vam želim na ta deževen dan.user posted image

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
10.11.2010 12:00:06   
Barbara_L
grrrrrrrrr ful sem skomentirala, pa me je ven vrglo..skratka, za zajtk mu dam babylove kašico gres-vanilija, ali gres-banana. Na GH bomo z divans uvajale makarone. En dan pa špagete. Sem jo pa povabila na kavo, ker je iz naših krajev, pa se ni odzvala. Kr neki.

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
10.11.2010 12:18:46   
Meemee

In kaj naj jaz zdaj? Saj ga ne raztegujem da bi bil daljši..ne morem pa pomagat če je otrok toliko aktiven in pokuri vse kar poje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
10.11.2010 12:58:11   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara_L
Na GH bomo z divans uvajale makarone. En dan pa špagete. Sem jo pa povabila na kavo, ker je iz naših krajev, pa se ni odzvala. Kr neki.

user posted image user posted image user posted image
Hmm... po moje divans ne sodeluje več na RR... no, sej jst tud ne bi, če bi se potem cel forum delal norce z meneuser posted image vsaj pod tem imenom ne...user posted image
Sicer si pa res user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
10.11.2010 13:02:29   
Aninchy
BIS30 - OO MOOOJ BOOOOG!? Tolk denarja za en kup lesa?!!user posted image user posted image Mi mamo sicer plastičnega, so mi lepši k leseni, pa vidim, da so tud ful cenejši! So se mi že tisti za 150€ zdeli nekam dragiuser posted image No, mi smo dali 60€ v akciji....

Me je pa neki začela glava bolet... bom rajš nehala, pa se šla mau cartatuser posted image

Aja, dons smo končno dobil tud tisto drugo pikico... ni blo panike. Je pa v dveh tednih zrasel za 3 cm!!! Men se je zdel čist tumač, sm rekla naj še enkrat zmeruser posted image

šibam.......

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
10.11.2010 13:09:54   
m_o_i
gromska huala user posted image  (kje si pa zvohala, da sem se postarala?bemtis, jim stejem ze 420user posted image - mesecev namrec)

mati moi je sla vceraj spat ob sedmih zveceruser posted image  mulc zaspi ob sestih, potem sem pripravla flaske za ponoci, sla pod tus in spat do enajstih, ko mu med spanjem sfutram en obrok, potem me je ob stirih gor vrgu za se eno flasko, oma ga je ob pol sedmih vzela v dnevno, mati pa je potegnila do osmih...
jaz ne vem, kaj mi je, ampak zjutraj enostavno NE MOREM vstatuser posted image  ob stirih, ko se zbujava, sem kr ok, ampak kaj pa naj delam sred noci pokonci? in potem me tole dremuckanje do osmih (no, kr ornk zaspim) cist pofurauser posted image

aja, js sem sla ze na mleko stevilka 2 pred dvema dnevoma, ceprav bo sele jutri star pol sveckeuser posted image  na GH se nisva, bo pa treba pocasi kak obrok nadomestit, ja...no, sej poje sadno kasico(cel loncek), ampak cez se mleko zvrne user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
10.11.2010 13:12:05   
m_o_i
aja, stolcki-a stancate dinarjeuser posted image
ikein antilop je zakon-15 ojrekou z mizico vreduser posted image
user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
10.11.2010 13:37:16   
Aninchy
moi - dej kako novo fotko, to smo že vidli!user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
10.11.2010 14:04:54   
m_o_i
user posted image  to je slika stola

ko pa se bom hvalila, kak mam lepega, zdravega, velikega in lepo rejenega mulca, pa prilepim novouser posted image
to bo pa ze jutri; danes greva na obisk njegovim mrzlim-al malimuser posted image -sestricnam; skratka, deci od moje sestricne in bomo en rahli fotosešn naredliuser posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
10.11.2010 15:14:36   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

BIS30 - OO MOOOJ BOOOOG!? Tolk denarja za en kup lesa?!! Mi mamo sicer plastičnega, so mi lepši k leseni, pa vidim, da so tud ful cenejši! So se mi že tisti za 150€ zdeli nekam dragi No, mi smo dali 60€ v akciji....

Mi smo Tripp Trappa vzeli, ker ni samo za otroško dobo user posted image , ampak tudi za kasneje Smo ga pa res precej ceneje dobili user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Meemee -- 10.11.2010 15:15:12 >

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
10.11.2010 19:09:22   
Aninchy
Sam mal sm prišla potožit....

Martin je fasu vročino dans user posted image (je bil cepljen), pri 38 je, če bo prišlo do 39 dam svečko, prej ne... ampak je pa še vedno živahen, je dobro, spi dobro (zaenkrat), upam, da bo kmal minilo....
še kak nasvet, je kaj dobro nardit glede vročine? zdej sm ga mal bolj oblekla, ker baje je fajn da se prešvica, da gre vročina ven... ne vem no, to smo že pri meni izvajali, ampak men je blo zmeri ful mučno tok zadekana bituser posted image pa čaja mu več ponujam, druga pa kr ne vem kaj naj....

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
10.11.2010 20:02:25   
fiška33
Hej

Ja, stol, tudi jaz nisem mislila dati full denarja zanj. Če bi že, potem bi kupila kak Stoke ponaredek. Tiste glomazne plastične zadeve pa so verjetno tudi precej praktične, ampak se mi ne vklopijo v stanovanje user posted image . Mi ga je ena hotla posodit, takega plastičnega, še malo plesniv je rekla da je user posted image ... Hvala lepa user posted image .

No, bom pa jaz prilepila slikico naše v Antilopu. Ker sva šla ravno zadnjič v LJ, sva pogledala, če ga tam dobiva rabljenega. Ker drugače se je treba do Ikeje vseeno peljat. In rabljeni imajo enako ceno kot v Ikeji novi user posted image . No, pa saj jaz sem za recilkažo, simpl design, neutralne barve, pa če je še kolegica, ki je po fohu enako kot jaz, rekla, da se ji je do skoraj dveh let obnesu (zdaj je kupla Stoke), pol je to to user posted image .

user posted image

user posted image

Pa še ena direkt od frizerja user posted image
user posted image

Spanje. Moi, dečko ti res lepo spi, od 18h do zjutraj ... Nas je zdaj malo ura z*****. Najprej se je začela hitreje buditi (namesto ob 6.30 že ob 5.30 user posted image ), potem smo pa uvedli še eno večerno spanje od 17h do 18h, pa je bila potem pokonci do 20h in vstajala ob 7.30. Jaz pa sem bila od prej navajena, da sem ob 19h že fraj user posted image in da zjutraj z dragim pred njegovo službo kofetkamo skupaj. In sem zdaj dva dni zapored zaspala crknjena že okol 21h, ker se mi dan full vleče user posted image . Danes pa smo se odločli, da je ne pustimo več zaspati ob 17h in jo držimo pokonci do 19h in je pravi čas zaspala, kot zvezdica zaspanka user posted image . Jaz pa imam tudi jutra full rada, sploh poleti so zakon in sem se pač odločila, da bomo pač zgleda sred noči vstajali. Na Disney Chanelu se itaq risanke že ob 6.30 začnejo user posted image . Sem res raje zvečer prej fraj!

Šesta bolezen? Nekaj podobnega smo zdaj prebolevali. 3 dni vročine, brez kakih drugih simptomov, potem pa rdeči flekci po telesu, po trupu, na hrbtu do ušes. Pri zdravniku nismo bli. Zgleda 6ta bolezen tako?

GH. Moram priznati, da sem kar pridna s pripravljanjem hrane za bebo. Je prav lepo gledat, ko mala tako pridno je. Danes je bila cvetača z rižem, pretlačena, kar je ostalo, sem vrgla vstran user posted image . Nisem ravno ljubiteljica user posted image .

Imam pa en predlog. Saj vem, da je na netu ogromno receptov in predlogov za pripravo hrane, ampak se mi bi zdelo fino, (pa verjetno še kateri, ane Aninchy ;)) če bi še sem napisale, kaj smo ta dan dale malčkom in s tem dobile tudi kakšen predlog od drugih za naslednji dan. No, če se vam da user posted image . Mislim, da je bolje pripravit vsak dan kaj novega in zanimivega, kot pa vedno eno in isto, oziroma podobno. Menda moramo v tem zgodnjem obdobju predstaviti veliko okusov.

Npr.
Z: sveži naribani riglo z dvema žlicama riževe kašice
K: pretlačena riž in cvetača, malo masla in soli
V: ... tole jaz še testiram ...ker se mi mala do pol noči zbudi tudi kakšnih 5x. Ali ma riževa kašica vpliv ali ne. Zaenkrat so rezultati mešani user posted image

Aninchy, jaz sem s svečkami tudi počakala skoraj do 39, ker se mi je še zdela dovolj OK. Potem, ko se je pa samo stiskala in jambrala, jo je pa dobila. V eni uri je bila kot nova user posted image .

LP

< Sporočilo je popravil fiška33 -- 10.11.2010 20:06:33 >

Vesna, 10.5.2010

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
10.11.2010 20:31:10   
m_o_i
vrocina pomeni, da se telo bojuje proti necemu in ni fajn takoj zbijat. jaz bi in bom pocakala do 39 user posted image  otrocke je pa menda fajn MANJ oblect, ko zakuhajo...

od danasnjega fotosesna ni blo nic, ker so sestricnine tamale (no, ena, ampak zdaj bo tak kr po vrsti slouser posted image ) prinesla vrocino iz vrtca in nisem hodla tja, ceprav je mulc prepojen z ABjiuser posted image

sem ih danes naredla telefonski drmr po SG bolnici glede datuma za mikcijski cistogram. v izvidu iz nefroloske pise, da se "naj opravi pri starosti treh mesecev"-mulc pa jutri upihne pol svecke, datuma pa se nikjer! in sem se priklopla na telefon-iskana zdravnica na maile ne trza, ze dva dni samo sestankuje; tak da sem sestri(al ktera se je pac oglasila) razlozla, da bom ocitno prisiljena poiskat drugo pot, da koncno dobim datum. 
sem ze sla iskat telefonsko direktorja bolnice-pa ugotovim, da se pise isto, kot sestankujoca zdravnicauser posted image  kar pomeni, da sta v zlahti, ce ze ni njen moz user posted image
AMPAK ocitno je delovalo (sej nisem bla neprijazna, bla sem pa ODLOCNA)-me je gospa poklicala cez eno uro, ce bi lahko prisla naslednji torek na to preiskavouser posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
10.11.2010 20:34:17   
m_o_i
aja, glede GH in receptov-napisat se ne morem nicuser posted image  
sem pa nabavla (upam,da tole ne bo reklamauser posted image ) posebno izdajo revije mama-otroska kuharica. notri je VSE mozno in nemozno; recepti do starosti nekaj let, kdaj lahko zacnes ktero zivilo uvajat...stane pa 4,20 ojrekauser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
10.11.2010 20:41:09   
j.b.
Hej hoj punce!
Danes smo bili na pogrebu enga soseda, je bil Matic cel cajt TIHO, in sem slišala ogromno zašepetanih komentarjev starih mam"kak je pa ta pub pridn", meni so kar repetničke rastleuser posted image moj mojuser posted image

fiška, sem že jest enkrat predlagala da malo pišemo kaj dajamo, pa se je kar potuhnilo tole. No uglavnemuser posted image
K: krompir+cvetača+puran
Pop. M: jabolko+pol banane+2žlici rižka

klupko, gromska hahaha jih imatauser posted image user posted image user posted image (pa še kera se najde) aja, moi, sem ti tla že enkrat napisat da je tut tebe ful fino brat, si že kdaj razmišljala, da bi pisala kolumne za u kakšno revijo? Super posti tut od tvoje straniuser posted image

fiška, kako pa kej misija "vesna big sister?" Meni je smešno ker še zdej nimam rdeče tetke, pa sem prov tuhtala zadnč če bi kkšen test nardila, ker pač nevem na čim sem Mi pač tetka ne zamuja, in tokrat se na najpogostejši znas nosečnosti nemorem zanest.user posted image

Aninchy, a pa si ti sigurna s tem pregrevanjem v primeru vročine? Jaz bi ga raje normalno/manj oblekla in to v bombaž (sej to verjetno itak). Večkrat mu moraš ponuditi pijačo ... A ti nisi dobila v posvetovalnici ene zgibanke kaj narest v primeru vročine? Tm use pišeuser posted image

Stol sem pa kupila na recinkotovi strani
http://www.recinko.si/lesen-stolcek-hranjenje-otroka-natur-p-2310.php
a ima še kera tega? ga še nismo sestavli, bomo probali zdej enkrat, poročam kako se obneseuser posted image

Srečanje, ful lepo da ste uživale! Sem mislila na vas. A je kej fotodokumentacjie?user posted image

Spanje, naš jih tut biksa zadnje noči, pa nevem kaj mu je ... Zbujanje na pol/eno uro ... Mučno fuluser posted image
Zdej že 1 teden spiva sama u postelji (dec je še bolan, in še kašlja, pa noče da bi po nepotrebnem budil malega), no, in sem se taaak razvadla ko mam vso pojstlo zase ... Je fino ... Pa še Matic je včasih pri meni, zdaj je dovolj prostora u pojstli zanj.

Uf, neki bi jedla, očitno je tale poskok v rasti (riti) nalezljiv user posted image user posted image user posted image Papa

< Sporočilo je popravil j.b. -- 10.11.2010 20:45:14 >

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.