Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 11:12:52
|
|
|
|
simonakr
|
Dan! Jest sm bolš, mal še polomlena, ampak bo! Hvala za pikapoke! Dianatal gel - Naj bi preprečil raztrganine oz epiziotomijo in skrajšal porod, samo mene ni prepričal. V Lj mu niso najbolj naklonjeni, če ga pa prineseš s sabo ga pa bodo uporabili; v Kranju ga pa lahko na licu mesta kupiš, ga celo priporočajo, prvorodke ga imajo zastonj, ostale ga plačajo. Da bi imela kakšno kolegico ki bi mi iz prve roke povedala al je ok al ne pa tud še nimam. morm mal pobrskat pa poklicat okrog. Šibam mal pospravit pa na kosilo k tašči.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 11:20:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebelca zakaj si pa še slabe volje? Dej povej ma sej ne vem če sem ....je pa tko fajn,ko se mož trudi da bi me v dobro volj spravil,celo kuhat mi pomaga ...ma mal mi hormoni nagajajo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 11:28:44
|
|
|
|
Ajvy
|
oi....hvala ker mislite name... Sem do nedelje doma....pol pa veselo na delo.....jem lahko že skoraj vse...bojim se le robok kakiih trdih stvari..... Drgač je pa možek zbolel....čina, kašlja..in je huje kolkr bi bilo vse 15 otrok bolanih....tko da ....uf...... Upam ,da se čimprej poceli...lepo skrbim zanj....ker on vedno lepo poskrbi zame........ Drgač smo ok...dobila sem 4 napotnice....razvojna- kontrola in orl kontrola...Tisa....Orl- test sluha, in Dermatovenerološka- lasišče...Tarja.....pestro...v glavnem... Se je pa Tarja zadnjič pritoževala da jo hrbet boli in ker jo je po treh dneh bolelo sva šli k zdravnici in je odkrila že obledelo modrico vzdolž hrbetnice ..je mogla direkt na hrbet padit....v vrtcu pravijo ,da ne vejo....tko da ....jo je pa čist pregledala...sem ji bila izredno hvaležna... To je to...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 12:29:51
|
|
|
|
sjmm
|
sva se nasončkala, navozičkala, nahodila in nagugala...uf, kok sva pridna mali je že skor koma...greva via mižule me je pa moj čist razp....l.....ma nej gre nekam....ta res zna izbirat besede...dons ga bom pa tok cajt žokala d mi pove kva ga premetava počasi bo treba kuhat začet pa z Majkijem sva pospravla dnevno...sm 2 gajbici igrač kr mau u spalnico pospravla...bojo čez en cajt spet zanimive k zdej jih je sam skipal..pa adijo katjuša...fajn d si bolš...le pazi na roke čebelc@...uf, si že zmer huda ..važn d se tvoj trudi pikica...a tvoj malček je tud razgrajaški dons...naš tud...a je kej u zraku kolumbo..super za spanec in za crkljančka..fajn bodita...mau še uživejta v tišini
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 12:31:04
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy oi....hvala ker mislite name... Sem do nedelje doma....pol pa veselo na delo.....jem lahko že skoraj vse...bojim se le robok kakiih trdih stvari..... Drgač je pa možek zbolel....čina, kašlja..in je huje kolkr bi bilo vse 15 otrok bolanih....tko da ....uf...... Upam ,da se čimprej poceli...lepo skrbim zanj....ker on vedno lepo poskrbi zame........ Drgač smo ok...dobila sem 4 napotnice....razvojna- kontrola in orl kontrola...Tisa....Orl- test sluha, in Dermatovenerološka- lasišče...Tarja.....pestro...v glavnem... Se je pa Tarja zadnjič pritoževala da jo hrbet boli in ker jo je po treh dneh bolelo sva šli k zdravnici in je odkrila že obledelo modrico vzdolž hrbetnice ..je mogla direkt na hrbet padit....v vrtcu pravijo ,da ne vejo....tko da ....jo je pa čist pregledala...sem ji bila izredno hvaležna... To je to... helov..lepo d si se oglasila, pa si bolš...sam zgleda d rabite še en družinski paket...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 12:33:13
|
|
|
|
Urša08
|
Eto sem pojedla odlično kosilce - pečen krompir + zelenjava . Sedaj pa eno kavico za delavce kuham da prej ne pozabim. Ajvy lepo da si ti že skoraj ok. Pa bogi možek, nej se kmalu pozdravi Kolumbo, Simonakr hvala za odgovore glede gela. Šibam kavo odnest
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 12:34:00
|
|
|
|
Pikica_82
|
Je bil divji ja, oziroma bolj natakljiv. Sem ga kr spat popokala (ponavadi je tak vragec ko je zaspan), in zdaj že spi 2,5 uri. Čakam, da se zbudi, da greva končno ven, ko je tak lep sonček...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 12:40:18
|
|
|
|
Čebel@
|
midva sva se napokala kosila ....zdele grem pa delat jogurtovo pecivo-se mi včeraj ni dalo oz. nisem bila prave volje .....sonček se je skril evo še za vse ki jih potrebujete
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 12:42:46
|
|
|
|
Urša08
|
Sem odnesla kavico in je tok prijetno toplo zunaj . Sjmm super da sta se naužila sončka Kaj pa daje tvojga? Pikica lepo da se bo Aleks spočil potem bosta pa tale sonček izkoristila. Kolumbo spanje do 11 Jaz mam spanje do 6
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 12:43:49
|
|
|
|
Urša08
|
čebela še men mal peciva pošlji Moncy kako si?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 13:09:53
|
|
|
|
sunny24
|
Hello! Kako kaj? Madam se je zbudila ob 9h, pol se je malo s kockami igrala, Backa gledala (vsak dan jih pogleda enih 10 minimalno...), pol si je jabko zaželela-je blo...Mama, pej sm, apek... (jabka je apek ) in jo je celo zmazala, zdej je še skutko pojedla, počasi jo bom pa spokala spat... Jst začnem v novi službi naslednji vikend, tako da bo ta vikend ta zadnji na igralnih mizah...Mi bo kr malo hudo...No, ampak novim izzivom naproti! katjusa, naj se ti roka hitro poštima! Palec tudi jst nisem mogla full časa premikat, sam sem pol s fizioterapijo tudi to pošlihtala v 3 obiskih! Boš vidla, da bo hmali mimo! Je pa kar zoprn občutek med operacijo, a? K vse čutiš ko ti praskajo... To je blo meni najbolj smotano od cele operacije...no in to, da sem mela roko kot Shrek še 1 dan pole... Vsem malim in velikim (tej so še hujši ) bolančkom pošiljam en kup da se hitro pozdravijo!!! ajvy, lepo, da je s tabo boljše in d alahko že full stvari ješ! ursa, sem vidla zadnjič ta gel pri nas v lekarni, cena neki evrčkov manj kot 100, ga je pa potrebno naročit. NE poznam pa nobene, k bi mela s tem kako izkušnjo... Nč, bejba je ratala tečka, jo spokam spat...Lepo se mejte!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 13:14:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela še men mal peciva pošlji kar pridi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 13:29:53
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sem odnesla kavico in je tok prijetno toplo zunaj . Sjmm super da sta se naužila sončka Kaj pa daje tvojga? POJMA NIMAM..SAM JE TEČN K ..PA SEJ ZDEJ JE DOST DEL NA VIDIKU, PA MAU SMO ŽE ZA NAZAJ POGLIHAL...MA ON MA KR ENA DEPRESIVNA OBDOBJA...JZ PA SPLOH NSIM TAKE SORTE, PA POL ŠE MENE NOT PORINE...PA ŠE OTROC SPRAŠUJEJO KVA MU PA JE..SEJ VEŠ TA VELKI ŽE VSE PORAJTAJO....MA GA BOM DONS MAU ZMASIRALA IN POVRTALA, ČE MI BO KEJ POVEDU...DRGAČ GA BOM PA POD KOVTER ZVLEKLA..PA BOVA AM PORAČUNALA...MOGOČE MU TO MANJKA Pikica lepo da se bo Aleks spočil potem bosta pa tale sonček izkoristila. Kolumbo spanje do 11 Jaz mam spanje do 6
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 13:32:51
|
|
|
|
sjmm
|
mulo je bil zaspamn že 1 uro nazaj...sva se uspavala skor 45 minut...sam zdej sm pogruntala d mu tok nosek nagaja in kr ne more mrknit..pa dude ne more zagrabit d bi se pocrklal in pol traja....no, ampak zdej je misija uspela me je moj klicu d je neki plane za dons k je glih peek, pa ju3 tud dela...mau spremenu...d gre še u milerja po am in neki alete greskov, pa sekret papir...pol pa kmau pride...d bomo mau popoldne užili...nism mogla belivat
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 13:37:22
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Hello! Kako kaj? Madam se je zbudila ob 9h, pol se je malo s kockami igrala, Backa gledala (vsak dan jih pogleda enih 10 minimalno...), pol si je jabko zaželela-je blo...Mama, pej sm, apek... (jabka je apek ) in jo je celo zmazala, zdej je še skutko pojedla, počasi jo bom pa spokala spat... Jst začnem v novi službi naslednji vikend, tako da bo ta vikend ta zadnji na igralnih mizah...Mi bo kr malo hudo...No, ampak novim izzivom naproti! TAKO SE GOVORI katjusa, naj se ti roka hitro poštima! Palec tudi jst nisem mogla full časa premikat, sam sem pol s fizioterapijo tudi to pošlihtala v 3 obiskih! Boš vidla, da bo hmali mimo! Je pa kar zoprn občutek med operacijo, a? K vse čutiš ko ti praskajo... To je blo meni najbolj smotano od cele operacije...no in to, da sem mela roko kot Shrek še 1 dan pole... Vsem malim in velikim (tej so še hujši ) bolančkom pošiljam en kup da se hitro pozdravijo!!! ajvy, lepo, da je s tabo boljše in d alahko že full stvari ješ! ursa, sem vidla zadnjič ta gel pri nas v lekarni, cena neki evrčkov manj kot 100, ga je pa potrebno naročit. NE poznam pa nobene, k bi mela s tem kako izkušnjo... Nč, bejba je ratala tečka, jo spokam spat...Lepo se mejte!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 13:37:59
|
|
|
|
sjmm
|
nč, zdej pa grem mojo bombo u kuhno poštimat
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 15:09:19
|
|
|
|
Katjusa
|
sunny ja res ful čuden občutek tisto praskanje..... men je blo grozn itste inekcije na začetku k se mi je zdel da mi kožo ločuje od mesa tak je notri migal..... drgač sem se pa ful bala ker po porodu k so me šival je tok bolel da sem misla da bom znorela... in sem ko mi je dal inekcije poskusla če kej čutim.... sem se tačas k sem čakala na zdravnika prav tipala po dlani in ugotavljala kok me bo bolelo rezanje in vse to.... no na srečo ni blo tak hudo in bo naslednjič (upam, da) manj straha... dons si že cel dan hladim in telovadim po navodilih tak da mi že rata dat kazelec in palec skupaj.... še mal pa se bom lahko podpisala.... je hotla sestra da se dons že podpišem sem ji rekla da ni varjante sem pa prej mamico klicala, da me je pomirla ker palec imam še čisto mravljinčast in nisem vedla, če je to normalno al ni.... a si ti imela tud desno? Kdaj si lahko zečela avto vozit? boš videla sprememba bo prav luštna Tale sonček je tok fajn dons.... sem imela vse na ful odprto in je bilo tak prijetno..... zdej grem pa probat mal posesat k si je moj nek obisk za zvečer napovedal.... Moja sončka pogrešam na ful....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 15:12:14
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm nč, zdej pa grem mojo bombo u kuhno poštimat vabljena pol še k nam:)
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 15:47:09
|
|
|
|
Čebel@
|
midve sva bili 1 urco na dvorišču,pa tko mrzlo piha(Hana je čist modre ustnice dobila ) in sva jo pobrisale notr na toplo,kjer gledava knjigice ......v vrtcu mi je pomočnica pokazala Hanin zvezek z risbicami in fotografijami-so jih slikali med telovadbo,igro,risanjem in sprehodom
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 16:34:11
|
|
|
|
sunny24
|
Evo, mi2 smo odspale skori 2 urci, zdej sm ji kosilo poštimala (grahov zos, pire, korenček in hrenovko)-zmazala vse. Zdej pa je spet v akciji s kockami...Zuni tako vreme, da te srat prime...Megla... katjusa, ej, a veš da se ne spomnem, kolko časa nisem upala vozit avta...Ma glede na to, da sem začela 10 dni po operaciji s fizioterapijo in je trajala 14 dni, mislim da skori cel mesec... No, sam meni so med operacijo živc dregnli in nisem mogla niti zapestja premikat. Sam meni niso tam dlani rezali, ampak pri strani na zapestju-takoj pod palcem. Pa lih tko desno roko, ja. Bomba v dnevni kliče... Pol se pa počasi začet štimat za na šiht...Sem ob 21h pa do 4h...si morem še hlače in lajbič speglat (sm se v pondelk na šihtu s kafetom polila-dobro da ni blo kej dosti videt...), pa srajce za oba...Bučo oprat, pa še Gaji naštimat torbo ker gre h tašči spat...Jutri pa h mojim...Ludnica... Lepo se mejte!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 16:56:07
|
|
|
|
sjmm
|
moj je reku on pol2h d sam še Majev mlek kup pa pride... ..kok je že ura....ma dons bo res neki počl...sej se ne sekiram, če je pozn, sam lahk pa kej pove, pokliče, mešiđ spusti...ma tega se niso jemal u njegovi glavi v glavnem smo prej lepo pojedl, segedin je bil super, majči je sam mau probal, ker se je prej napokal ričeta...sam se mi zdi d bi tud zelčka jedu, zdej smo še en puding skuhal, pa juhco za Majkija sm prstavla...tako ta čisto..ala govejo...mogoče bo še za večerjo pasala.. kuhno smo kr poštimal s skupnimi močmi, dons so vsi bol kmalu bli doma...lušno k so vsi ptički pod sreho na varnem, mau smo še zuni pobluzili...sam piha k norc in to mrzlo...čisto nasprotje dopoldneva ajdi...me mali vleče med duplote...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 17:38:06
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm....upam,da se vama rata pogovor oz.da tvoj pove kaj ga muči sunny....lepo da se oglasiš-pohvalno
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 18:45:37
|
|
|
|
Čebel@
|
kakšno zatišje Hana se še naliva z mlekom,pol gre pa počasi v mižule...je ob štirih pojedla orenk porcijo kosila,zdele ob šestih pa še krožnik juhe .....jaz sem spet zmatrana .....pri Hani pol tok nisem bila konec dneva fuč ....ah kaj še bo pecivo mi je full dobro ratalo,mož se sicer drži nazaj,Hana itak ni ljubitelj sladkega...sem ga poslala še v spodnji štuk(pecivo)pa tud enga posranga hvala nisem slišala drugače sem pa malo claud pobezala revica že od ponedeljka ni videla Larisse,ker dela skos po 12ur-še namesto ene bolane sodelavke drug teden se pa končno selijo grem mulca zrihtat za posteljo,pa še mogoče pol kej pridem okrog
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 19:01:12
|
|
|
|
sjmm
|
moj je najdu fajn izgovor...neki k je delu se je zavlekl, pol je šu še u milerja po am, pa gužva na cest...no, pol pa kej reč...zmer jz izpadm ta usrana tečka mali glih povečerjal zdej grem juhco precedit in shranit na hladn za ju3 pol pa tušek in mlekec...dons ga moj uspava...bomo vidl kak bo šlo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 19:36:31
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm.....fajn se uspavajte mala spi...ji zgleda ena trojkica ven rine...pa bolj na redko kaka in ima rahlo rdeče spodaj-sva namazale s kremico...ati pomiva posodo...mene je pa začela zgaga pečt,tko da grem popit šalco mrzlega mleka,pol pa via postelja lep večer in mirno nočko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?