|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
5.11.2010 19:44:17   
birdy
Hej, tamalidve spita, jst sem poa dons čist fertik, tko da sta šle s taščo in tastom na sprehod. Jst pa ta cajt cune obesit in pobrat, pol pa za dobro uro v mižale... Je ful pasalo. Bila pri G in sem kr mal razočaranauser posted image  Mi je samo trebuh pretipal in srčka poslušal, jst sem pa res upala da bo kej UZ naredu da vidimo če so še take ubijalske mere. Ja, tale moj G je res flegma, mogoče kar malo preveč. Naslednji pregled pa danes teden. Malček me pa dons konkretno matra, spet te lažni popadki, ma ma da mal prej rodim ker če bo tkole do roka se bo men zmešal...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
5.11.2010 19:45:25   
Urša08
čebela je čist normalno da si to nosečnost bolj utrujena, maš le eno čebelico že domauser posted image . Ti probaj počivat kolikor se le da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
5.11.2010 20:04:32   
Urša08
Birdy ojej revčka da te tole dete takole hecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no sej jaz sem že tud k nasedu kit, racam komi naokoli, ful dol pritiska, mam včasih občutek da bo kr vn pogledalauser posted image user posted image user posted image . V glavnem pejt počivatuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
5.11.2010 20:10:00   
Urša08
Mi smo šli popoldan na en obisk, da so se otročki skup igrali. Je blo tko luštnouser posted image . Potem pa večerna rutina, moj na košarko, jaz mulčka spat napokam tko da sem sedaj frej. No še kuhinja vabiuser posted image user posted image user posted image . Za čez vikend nimamo nobenih hudih planov ker jaz praktično nisem več za nikamoruser posted image .

Sjmm a dons ma pa možek  uspavanje čez user posted image user posted image user posted image Superca ti si pa en tušek privošči in uživajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
5.11.2010 20:16:39   
birdy
Urša, a ti tud nisi več za nikamor? A veš da je men moj kljub vsemu kak teden nazaj mal Ikeo predlagal? Sem mu rekla če se mu ne zdi da se mal predaleč za Ikeouser posted image  Je rekuda če greva sama da bo to trajal sam ene pet ur, sem mu pa rekla če misli da sem sposobna petih ur hoje in sedenja v avtu... No, pa je končno dojel kaj hočem rečtuser posted image  Me je pa vseen za vsak slučaj še enkrat vprašal, kaj a pol ne bova šla?user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
5.11.2010 20:20:17   
birdy
Urša, jst bi mogla isto narest k ti, kuhno upedenat, pa dejve si obe dons frej vzet pa štrajkatuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
5.11.2010 20:21:05   
Urša08
Birdy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ej sej moj ni nč boljši. Mi predlaga take sprehode v klanc, jaz pa še po ravnem ne morem večuser posted image Ja men tok dol prtiska da me ena navadna štacunca zmatra in se morm dol vsest. Nisem bla taka ne pri Nejcu in ne pri Žigu. Ej a pa ti svojmu ginekologu predlagaš da ti naredi uz? Ker jaz če kaj od moje želim kr sama povem, nč ne šparam besed. Si se odločla v kero porodnišnico boš šla? Če greš v KR sva lahko cimriuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
5.11.2010 20:21:49   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Urša, jst bi mogla isto narest k ti, kuhno upedenat, pa dejve si obe dons frej vzet pa štrajkatuser posted image

Komot lahko. Jutri pa itak zjutraj spim, bo pa mojga počakala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
5.11.2010 20:37:40   
sjmm
čer!

moj je odnesu malega psat...zdej pa d vidmo...mau morm še počakat z razvajanjem pod tušem

birdy in urša...lepo se spočite...d vajina bejbija še mau na toplem uživata

zdej si grem pa en kakavček prvoščit..pol pa upam d se z mojim kej pogovoriva...sej se nism nč jezila in nama kr gre...sva se že neki stiskala...d so se nama lahk mulčki smejaluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
5.11.2010 20:52:22   
birdy
Urša, sej sem čudna, ampak jst ful nočem neki težit glede pregleda. Me je moj tud že mal oku.rcu da naj kej rečem, men je pa ne vem no, kr nerodno... Mam občutek k da bi ga jst hotla učit. Bom naslednji petek pa res kr rekla... 
Men tud dol pritiska ful. Jst sem tokle noseča pri Kristi šla čist na izi, usput a Stari grad, zdej se pa komi do vrtca privlečemuser posted image  Prov odveč sem sama seb. rodila bom pa kr v Ljubljani, jih že kr poznam, sploh če me dajo spet na isti oddelekuser posted image  Dej povej, a pa ti bi že zdele rodila (glede na to da je bejba že donošena) a bi še mal počakala? Jst priznam, če čez 10 dni že rodim bom zelo, zelo veselauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
   [Brisano sporočilo]
5.11.2010 21:43:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3336
5.11.2010 21:53:29   
claud
Dober vecer!

Evo prsla na raport, k me je cebela zbezala sm danes. user posted image

Ja pestro imamo.... delam po 12 ur ze cel teden...danes sm si izborila da sm bla SAMO do 17h, da sm lahko KONCNO vidla Larisso, ker nazadnje sm jo v ponedeljek....ko sm sla delat je se spala, ko sm prsla domov je pa tud ze spala, tko da sva danes zelooooooo uzivali...se ju3 sm do 14h potem pa frej do ponedeljka....
Zbita sm pa cist.....user posted image user posted image
Tezko je delat za 2user posted image

Drugace pa mi smo zdravi,....ce naslednji teden delam normalen urnik, potem se naslednji teden dokoncno selimo!!!!!!!Jeeee....
no sj smo ze zdj vecino casa kar tam...V NASEM DOMU...PRI NAS DOMA...user posted image kok se fajn slisi.....

A mogoce kaksna obnova...pojma nimam kaj se dogaja....kaksno nova nosecka, kdaj greste kj rodit....
PS. nazadnje sm tukaj brskala ko sm cakala da gre kolumbo rodit, tko da res nism na tekocemuser posted image user posted image

No toliko zaenkrat od mene....
Pridne bodite, uzivajte, grejte se!
Bom se probala kj bolj pogosto javituser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
5.11.2010 22:01:39   
birdy
Kolumbo, jst počakam še 10 dni, pol pa začnemo na velko seksat, po štengah hodit, skakat...user posted image  Tko da pohiti bejba, pohitiuser posted image  Ne ne, hecam se, ti kr počas, sej če se ne vidimo zdej, se bomo pa kasnej, ti se spočij. pa turbota ne rabiš nič vklaplat, da ne bo spet kaka neumnost...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
6.11.2010 6:51:45   
baki
jutro....user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
6.11.2010 7:39:44   
TAMIKA3
user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
6.11.2010 7:42:25   
TAMIKA3
user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
6.11.2010 8:02:26   
Urša08
jutro

Tamika hvala za kavicouser posted image . kako si /ste? Mate spet fuzbalerski vikend?

Jaz sem se naspala, sedaj sva z mojim kavico popila tko da lahko počas zalavfam in zajtrk naredim.

Birdy a veš da sploh ne razmišljam da bom šla kej prej rodit, sm mal smotka in mam še par stvari za popedenat, pa po pravici me je mal strahuser posted image user posted image user posted image user posted image Sem mojmu povedala da bom šla tist teden rodit med 22 -29.11user posted image user posted image user posted image

Mate kake plane danes?

Nč grem lakotnike nahrant.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
6.11.2010 8:03:30   
Urša08
Aja Kolumbo ne vklapljej še turbota ampak počivaj. Mogoče se pa res še vidimo predno šibneva z Birdy v Rim.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
6.11.2010 8:24:56   
Čebel@
jutro

smo se naspali in že pozajterkovaliuser posted image rita ni več rdečauser posted image ...zunaj je tako kislouser posted image

urša....česa te je pa pri porodu strah?....mam filing da bo tik tak za tabouser posted image ....mi nimamo nobenih planov-jaz si moram kaj izmislit za kosilo in pospravit,pol bomo pa še videliuser posted image

birdy....uf kako se ti mudi rodituser posted image .....še malo pa boš na vrstiuser posted image

sjmm....kako je šlo tvojmu uspavanje?

kolumbo....pust turbo še pri miru in uživaj v razvajanjuuser posted image ......po moje da bo šel delat jauser posted image ......jaz sem pa skladno z vremenomuser posted image user posted image user posted image

claud.....mislim nate in upam,da kmalu prideš nazaj na ustaljen urnikuser posted image

baki....jutro

tamika.....jutro in tenx za kofi...a ste spet čist bizi?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
6.11.2010 8:46:42   
Pikica_82
Dan. Včerajšnji dan je bil ubitačen, mali siten ko muha do večera, pa živc za znoret. Je spal potem opoldne 3 ure, in je šel ob 18h že spat, spal do 6.30. Zaspanec mali.

Zdaj čakava atija da pride iz Lj, potem pa ne vem, kam se bomo dali, danes bo še lepo vreme ne.

Birdy te čist razumem, jaz sem tud hotla ful prej it rodit, zadnji mesci so mi bli za umret. K sreči se je mali potem sam odločil, da pride 3t prej user posted image  Sem mu bla ful hvaležna, res. Mene je nosečnost ubijala, rodit grem komot še, sam naj bo noseč nekdo namesto mene user posted image

Claud user posted image user posted image  za selitev v svoj domek!

Nič, grem malega oblečt pa možgane vklopit, kam se naj damo. Lepo soboto!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
6.11.2010 8:50:17   
sjmm
jutro, dan!!!

nočka kr solidna, večer pa je bil belisimouser posted image

tamika...tenx za kofe, vau ti pa zju3 zgledaš k jzuser posted image user posted image ...a spet fuzbalirate cel vikend??....kdaj se pa kej vidmo??

kolumbo...pozab na turbo, ti sam svoje ptičke crkljaj, pa oni tebe pa bo....sej boš lahk še dolga leta turbo skoz u maximum šibala

birdy in urša...pa bi vaju blo res lepo vidt še pred potovanjem u rimuser posted image

čebelc@...fajn d ste se našlafaluser posted image user posted image ...uspavanje....hja, Maj je uspešno uspaval očija...obratno pa nekak kr ni šlo....ko se pocajta tale nosek...začnemo nov režim, četudi bo kak jok...sicer so bli pol ta velki hudi na naju k sva se tko odločla....sam neki je treba, ker drugač sva zvečer, ko je končno mir čist fuč..pa ura že šiba proti pol11h...je pa naš Maj ekstremen primer...ker on ni nikol zaspan, umiri se pa glih u kaki uri..tko d bomo vidl kak bo uspehuser posted image

Saška, Jan in Maj so še u svetu sanj, moj Poldi na delovnem mestu, pravi d bo do kosilčka nazaj, mi2 z Mihcem pa že okol strašiva...on je bil dolga leta moj scrkljanček in mu zdej ful paše zju3, če sva kdaj sama d se mau posiskava in d mi kako skrivnost prišepne...sam dons ni nč novga..še zmer je in love v eno Mancouser posted image

grem še mau mojga kofetka srknit...pa d vidm če boste kej zgovorne ratale k je vreme taka kislcauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
6.11.2010 8:51:49   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Dan. Včerajšnji dan je bil ubitačen, mali siten ko muha do večera, pa živc za znoret. Je spal potem opoldne 3 ure, in je šel ob 18h že spat, spal do 6.30. Zaspanec mali.

Zdaj čakava atija da pride iz Lj, potem pa ne vem, kam se bomo dali, danes bo še lepo vreme ne.

Birdy te čist razumem, jaz sem tud hotla ful prej it rodit, zadnji mesci so mi bli za umret. K sreči se je mali potem sam odločil, da pride 3t prej user posted image  Sem mu bla ful hvaležna, res. Mene je nosečnost ubijala, rodit grem komot še, sam naj bo noseč nekdo namesto mene user posted image

Claud user posted image user posted image  za selitev v svoj domek!

Nič, grem malega oblečt pa možgane vklopit, kam se naj damo. Lepo soboto!

kaj dobrega pogruntajte in se lepo imejte!!!user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
6.11.2010 8:53:11   
sjmm
sama maglauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
6.11.2010 8:59:07   
petrušk_
jutro....

pr nas že pestro od pol 7h....eva je ponoči bruhala od kašljanja, tko da smo mel ob 3h zjutraj menjavo posteljnineuser posted image user posted image
v njeni skupini v vrtcu se je pojavil rota virus...jih 5 maanjka...sam upam, da pr nas ni to to....je sicer bruhala...ampak ji je sluz od kašljanja obrnila pomoje.... k drgač je dobra sam kašlja pa res noroooooo spet...sploh ne vem več kaj nej nardim....

goveja juhca se že kar dons kuha, da se bomo mal pocrkljal...zraven bojo pa marelični in jagodni knedli.....

mamici pa slabi kot da bi bila v 1 mesecu nosečnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    no zj k sm neki pojedla je boljš...se bom mogla res navadt najprej k vstanem neki pojest, ne pa da najprej sušilca praznim pa pralca filam pa juhco dam kuhat pa za evo zajtrk štimam...pol me pa kr hladen pot oblivauser posted image user posted image user posted image

sjmm...je ratal atiju spavat?
kolumbo....pust turbo še mal na offf....ga boš še preveč rabilauser posted image user posted image
čebela..super da je rita boljš...
claud...maš pa res hud urnik da se z miško nič ne vidta....
birdyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
   [Brisano sporočilo]
6.11.2010 8:59:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?