Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 19:39:05
|
|
|
|
sjmm
|
naš razgrajač še čist u elementu..bol k gre večer not...bol divja ..je moj reku d je po men...mislm svašta...dons ga bom še z valarjem k ma sam globoke
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 19:40:17
|
|
|
|
sjmm
|
urša...miss you...kak je blo na pregledu...ja, sej vem...sigurn si zmatrana...upam d ste ok
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 19:50:13
|
|
|
|
birdy
|
helov... Jst sem dons bolje, včer me je očitno zmatral to da ubistvu nisem bila ničć z tamalima, čeprov sta bile samo pri meni. Zdej vsaj vem da si ne smem preveč naložit če čem bit dobre volje. Na napakah se učimo. Tko da ko sem še mal počila se je tud jeza do mojga ohladila. Sej moj drugač ni slab, in vem da je treba za vse prosit ampak k sem slabe volje me pa to čist sesuje. Druač je moj priden, na žalost pa samo za tist za kar se njemu zdi... Če je treba kej nabit v steno, kako žarnico zamenjat (in ostala "moška" opravila) je takoj pri delu. Tud posesa in pomije po tleh zdej vsak teden, brez da karkol rečem... Ampak tisto osnovno mu pa fali, vzame malo časa sicer, ampak ko pa to delaš dnevno pa ne traja več tok mal časa. Je pa danes nov dan, smo bile ves čas z tamalimi, nisem nardila ama popolnoma nič samo njima sem se posvetila In je blo tok luštno, pa ugotovila sem da se znata že zelo lepo skupaj igrat. samo še da Neli mal občutka dobi za nežnost in bo res majka. Kristi je v vrtcu super Danes je bila od zajtrka do kosila čist sama tam, je prišla domov in je že spala, sva jo sam še v pojstlo naložila. Pol je sicer bilo nekaj solzic pa sem šla k njej in ji povedala da danes ne gre več nikamor, mogoče edino še k atu in je pol lepo zaspala. Jutr ponovimo današnji dan, naslednji teden pa sprobamo že spanje Tale mala me res preseneča, jst tega od nje nisem pričakovala Griženje in tepenje... Verjetno že vse veste da mamo z tem probleme pri Neli... začel se je že pred enim letom in se končno končuje... Smo sprobal vse živo, še najbolj je palila kazen... Za kako minuto sedet na stol. to jo je res prizadel. Kar se pa tiče oprosti pa, mah brezveze, pri Neli so bile na koncu to popolnoma prazne besede. Samo govorit, to boli, ni prav... Na žalost še nekih dolgih pridig teli naši malčki ne razumejo, tako da kratko in jedrnato. Jst bi še nekak verjela da mam jst tok slabo vzgojo, no, pa se je Kristi za čist drugačno izkazala tko da verjamem da je to odvisno od karakterja (ker od tega pol zavisi tud čustvovanje). In zarad tega se ne sekirat v smislu kaj sem naredila narobe ampak to sprejmite kot en del odraščanja in študirajte kako to spremenit. Je pa to lažje rečt kot narest ker se jst še zmer sprašujem kje sem ga pri Neli polomila da je taka... sicer sonček, ampak k se ji pa odcufa, se ji pa odcufa
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 19:56:45
|
|
|
|
Čebel@
|
simona.....sem katjuši poslala info o tabletih katjuša je pisala,da popoldan ni vzela nič proti bolečinam,je malo boljše,tudi s prsti lahko miga(razen s palcem)...full je optimistična...govorila je tudi s madvema-ju full pogreša...sporoča,da vas ima rada in da ste zlate prijateljice....se bo probala jutri kaj javit se počutim ko en kurirček
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 19:58:49
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz sem zmatrana ....grem samo še via postelja želim vam,mirno,dolgo,prespano nočko
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 20:10:59
|
|
|
|
Urša08
|
čer Mi prišli domov, tamaledva v avtu omagala tko da sva ju samo prestavila in pančkata naprej . Sem imela pregled, pa laboratorij in ctg. V glavnem naša princeska se je že spustila, je še vedno z glavico navzdol , malce zatekam tko da moram paziti pri soli. V sredo imam naslednji ctg. Po pregledu sva šla k mojim in je mami skuhala kosilo tko da smo se mal pocrklali. Prebrala vas bom pomoje jutri ker sem danes čist zmatrana.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 20:14:26
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy sem prebrala tvoj post in si zelo lepo napisala sploh tisti del o karakterju otroka - se popolnoma strinjam s tabo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 20:15:52
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm urša...miss you...kak je blo na pregledu...ja, sej vem...sigurn si zmatrana...upam d ste ok o zlata si se malce zavleče ker gremo po pregledu še k mojim mal. No sej tamaledva sem že ob dveh tam pustila in sta bila dve urci z dedijem na igrišču predno je babi prišla. So uživali
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 20:18:00
|
|
|
|
Urša08
|
Tanci tale maks je zakon vsaj pri nas in to pri obema. se tok rada z njim igrata tko da mislim da bo super nakup - do 6.11 maš v mulllerju 20% popusta in se kr splača vzet če ga mate namen kupit. Nam je pa dajz manjkal in sem ga že kupla (sedaj čaka da ga dobri mož prinese).
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 20:21:28
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo je super za rano, da gre končno na boljše Sem tok vesela ampak še vedno morš počivat tko da nč turbota zaenkrat
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 20:32:25
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čer Mi prišli domov, tamaledva v avtu omagala tko da sva ju samo prestavila in pančkata naprej . Sem imela pregled, pa laboratorij in ctg. V glavnem naša princeska se je že spustila, je še vedno z glavico navzdol , malce zatekam tko da moram paziti pri soli. V sredo imam naslednji ctg. Po pregledu sva šla k mojim in je mami skuhala kosilo tko da smo se mal pocrklali. Prebrala vas bom pomoje jutri ker sem danes čist zmatrana. Urša, pol je že v nizkem štartu punca vaša Ja, pri tebi bo vsak čas Jst grem pa jutr pogledat našga fanta...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 21:58:00
|
|
|
|
sjmm
|
uspavanje...1 urco...sam dons se mami ni dala in sem ga vztrajno polagala v njegovo posteljco , pa mau u naročje d se je pomirl, ene 3x sm šla ven...rekoč...sej grem sam lulat, pridem takoj kr ajčki zdej, je že nočka...pa je mau sireno navil, a na koncu se je kr udal, ker na ta velki pojstli nori k zmešan...to je zanj igra ne uspavanje, zdej more pa mami vztrajat urša...super d je vse ok, vau...pa kr u pripravljenosti je že princeska...no, jz upam d še mau na toplem počaka nočko!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 0:17:39
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ to je čist taprva umetnina s tičino maso ti si pa carica... _)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 0:19:12
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ danes ne kuham-je tašča malo nos potegnila,ker sem začela le za nas kuhat(ona se full zmišluje okrog hrane),tko da danes nam ona štima kosilo...jutr bojo pa piščančji zrezki v zelenjavni makici+pire krompir ...danes bom še jogurtovo pecivo naredila-no če se mi bo dalo pa še en čudež se je zgodil:končno sva šla kupit kuhinjsko mizo....sicer eno čip ker bo le za max. 2 leti,ampak važno da bomo normalno Kako se ti gode.. kr tako naprej počivati morate nosečke... :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 0:19:50
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Dan Šime u Zagrebu, Jureta je dons pateronažna skopala, moja rana koooončno veliko boljše, vendar mam preventivno do pondelka še en magičen flajšter gor, tko da očitno bo držalo, kar so govorile še naše babice, d je treba 6 tednov po porodu počivat . Ptič 1 in 2 pri babicah do sobote zvečer. Rokso ma obe uči unete nosečke počivat!!!!! Birdy ne sekeri se če ni pospravlen pač ni.....Šime se je šele zdej po 5h letih zakona spoprijateljiv s pomivalcem......pr sušilcu obvalda samo funkcijo OPEN in prinesi cote gor, s pralnim pa še vedno ne najdeta skupnega jezika.........je pa pri sesalcu čist duga zgodba in tle ga kr posodim če kera nuca ...z njim je obseden in sesa vedno k je najmanj treba- vsaj men se tako zdi ker itak skos sesa .........sm se pa zdele spomnla d bi loh PREDLAGALA unim k izdelujejo tele naše prijateljčke- pralni, pomivalni in sušilni, vgradil senzor in zvočnik in k bi dec mim pršu, bi mogu stroj začet sam govort.....SPRAZNI ME, NAFLAJ ME, PREVERI PRAŠEK, STISNI ENTER ZA PRANJE . SJMM SI KEJ BOLJŠ????? PETRUŠK KVA JE TO ZA ENA MASA ZA OBLIKOVANJE- DEKORACIJO TORT????? KJE SE JO KUPI? KAKŠEN JE PA OKUS AL TO DAŠ POL STRAN K JEŠ? kolumbo... full dobr si ti to tvojga naučila..:) bravo za rano upam, da bo zdaj samo boljše....
< Sporočilo je popravil boma2 -- 5.11.2010 0:20:26 >
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 0:21:29
|
|
|
|
boma2
|
urša...super da je vse ok...:) počivaj
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 0:22:38
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy helov... Jst sem dons bolje, včer me je očitno zmatral to da ubistvu nisem bila ničć z tamalima, čeprov sta bile samo pri meni. Zdej vsaj vem da si ne smem preveč naložit če čem bit dobre volje. Na napakah se učimo. Tko da ko sem še mal počila se je tud jeza do mojga ohladila. Sej moj drugač ni slab, in vem da je treba za vse prosit ampak k sem slabe volje me pa to čist sesuje. Druač je moj priden, na žalost pa samo za tist za kar se njemu zdi... Če je treba kej nabit v steno, kako žarnico zamenjat (in ostala "moška" opravila) je takoj pri delu. Tud posesa in pomije po tleh zdej vsak teden, brez da karkol rečem... Ampak tisto osnovno mu pa fali, vzame malo časa sicer, ampak ko pa to delaš dnevno pa ne traja več tok mal časa. Je pa danes nov dan, smo bile ves čas z tamalimi, nisem nardila ama popolnoma nič samo njima sem se posvetila In je blo tok luštno, pa ugotovila sem da se znata že zelo lepo skupaj igrat. samo še da Neli mal občutka dobi za nežnost in bo res majka. Kristi je v vrtcu super Danes je bila od zajtrka do kosila čist sama tam, je prišla domov in je že spala, sva jo sam še v pojstlo naložila. Pol je sicer bilo nekaj solzic pa sem šla k njej in ji povedala da danes ne gre več nikamor, mogoče edino še k atu in je pol lepo zaspala. Jutr ponovimo današnji dan, naslednji teden pa sprobamo že spanje Tale mala me res preseneča, jst tega od nje nisem pričakovala Griženje in tepenje... Verjetno že vse veste da mamo z tem probleme pri Neli... začel se je že pred enim letom in se končno končuje... Smo sprobal vse živo, še najbolj je palila kazen... Za kako minuto sedet na stol. to jo je res prizadel. Kar se pa tiče oprosti pa, mah brezveze, pri Neli so bile na koncu to popolnoma prazne besede. Samo govorit, to boli, ni prav... Na žalost še nekih dolgih pridig teli naši malčki ne razumejo, tako da kratko in jedrnato. Jst bi še nekak verjela da mam jst tok slabo vzgojo, no, pa se je Kristi za čist drugačno izkazala tko da verjamem da je to odvisno od karakterja (ker od tega pol zavisi tud čustvovanje). In zarad tega se ne sekirat v smislu kaj sem naredila narobe ampak to sprejmite kot en del odraščanja in študirajte kako to spremenit. Je pa to lažje rečt kot narest ker se jst še zmer sprašujem kje sem ga pri Neli polomila da je taka... sicer sonček, ampak k se ji pa odcufa, se ji pa odcufa birdy..
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 0:24:06
|
|
|
|
boma2
|
črtica.... čimprej okrevaj tanci...upam, da ste zmagali... :) pri bolezni.. :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 0:26:22
|
|
|
|
boma2
|
pozdravljene..:) pri nas ok... moj Žigec več ne bruha in ne driska... Upam, da smo zmagali.. v ponedeljek pa v službo... :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 6:48:40
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 6:52:50
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Jaz sem se uspela naspati, no sej sem spala od 21 -6 . Sedaj pijem kavico, tamaledva pa na poti v vrtec. Boma super da je Žiga boljši Baki jutro Kako je Nik? Sjmm ti kar vztrajaja, boš vidla da se bo splačalo. Sedaj so že tok stari da razumejo Ajvy kje si? Miss you Je vse ok? čebela super za mizo sploh nisem vedla da je nimata Katjuša tud nate mislim, naj bo roka čim prej ok
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 7:08:08
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro Hana že šiba okrog,jaz še čaj spijem in jo peljem v vrtec...pol grem pa direkno v zD-nesem list za podaljšanje bolniške...sem se pa spočila,tko da imam spet malo več energije ,lep dan
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 7:09:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela super za mizo sploh nisem vedla da je nimata ja je prostorska stiska zdej zarad nje,ampak itak se imamo namen seliti
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 7:33:11
|
|
|
|
baki
|
jutro....nik je boljse.zamenjala mu je AB tk da sva dobla amoksiklav.dons že nagaja pa me kr vlači za majco pa me hoče skos zraven sebe.tk da sem mogla malo bol jezno nastopit,pol je blo pa malo joka,pa je vidu da resno mislim
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 5.11.2010 7:34:17
|
|
|
|
baki
|
nik gre šele v ponedeljek v vrtec.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?