|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
4.11.2010 19:39:05   
sjmm
naš razgrajač še čist u elementu..bol k gre večer not...bol divjauser posted image user posted image user posted image ..je moj reku d je po men...mislm svašta...dons ga bom še z valarjem k ma sam globokeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
4.11.2010 19:40:17   
sjmm
urša...miss you...kak je blo na pregledu...ja, sej vem...sigurn si zmatrana...upam d ste okuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
4.11.2010 19:50:13   
birdy
helov...
Jst sem dons bolje, včer me je očitno zmatral to da ubistvu nisem bila ničć z tamalima, čeprov sta bile samo pri meni. Zdej vsaj vem da si ne smem preveč naložit če čem bit dobre volje. Na napakah se učimo. Tko da ko sem še mal počila se je tud jeza do mojga ohladila. Sej moj drugač ni slab, in vem da je treba za vse prosit ampak k sem slabe volje me pa to čist sesuje. Druač je moj priden, na žalost pa samo za tist za kar se njemu zdi... Če je treba kej nabit v steno, kako žarnico zamenjat (in ostala "moška" opravila) je takoj pri delu. Tud posesa in pomije po tleh zdej vsak teden, brez da karkol rečem... Ampak tisto osnovno mu pa fali, vzame malo časa sicer, ampak ko pa to delaš dnevno pa ne traja več tok mal časa. 
Je pa danes nov dan, smo bile ves čas z tamalimi, nisem nardila ama popolnoma nič samo njima sem se posvetilauser posted image  In je blo tok luštno, pa ugotovila sem da se znata že zelo lepo skupaj igrat. samo še da Neli mal občutka dobi za nežnost in bo res majka. 
Kristi je v vrtcu superuser posted image  Danes je bila od zajtrka do kosila čist sama tam, je prišla domov in je že spala, sva jo sam še v pojstlo naložila. Pol je sicer bilo nekaj solzic pa sem šla k njej in ji povedala da danes ne gre več nikamor, mogoče edino še k atu in je pol lepo zaspala. Jutr ponovimo današnji dan, naslednji teden pa sprobamo že spanjeuser posted image  Tale mala me res preseneča, jst tega od nje nisem pričakovalauser posted image

Griženje in tepenje... Verjetno že vse veste da mamo z tem probleme pri Neli... začel se je že pred enim letom in se končno končuje... Smo sprobal vse živo, še najbolj je palila kazen... Za kako minuto sedet na stol. to jo je res prizadel. Kar se pa tiče oprosti pa, mah brezveze, pri Neli so bile na koncu to popolnoma prazne besede. Samo govorit, to boli, ni prav... Na žalost še nekih dolgih pridig teli naši malčki ne razumejo, tako da kratko in jedrnato. Jst bi še nekak verjela da mam jst tok slabo vzgojo, no, pa se je Kristi za čist drugačno izkazala tko da verjamem da je to odvisno od karakterja (ker od tega pol zavisi tud čustvovanje). In zarad tega se ne sekirat v smislu kaj sem naredila narobe ampak to sprejmite kot en del odraščanja in študirajte kako to spremenit. Je pa to lažje rečt kot narest ker se jst še zmer sprašujem kje sem ga pri Neli polomila da je taka... sicer sonček, ampak k se ji pa odcufa, se ji pa odcufauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
4.11.2010 19:56:45   
Čebel@
simona.....sem katjuši poslala info o tabletihuser posted image

katjuša je pisala,da popoldan ni vzela nič proti bolečinam,je malo boljše,tudi s prsti lahko miga(razen s palcem)...full je optimistična...govorila je tudi s madvema-ju full pogreša...sporoča,da vas ima rada in da ste zlate prijateljice....se bo probala jutri kaj javit
se počutim ko en kurirčekuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
4.11.2010 19:58:49   
Čebel@
jaz sem zmatranauser posted image ....grem samo še via posteljauser posted image

želim vam,mirno,dolgo,prespano nočkouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
4.11.2010 20:10:59   
Urša08
čer

Mi prišli domov, tamaledva v avtu omagala tko da sva ju samo prestavila in pančkata naprejuser posted image .

Sem imela pregled, pa laboratorij in ctg. V glavnem naša princeska se je že spustila, je še vedno z glavico navzdoluser posted image , malce zatekam tko da moram paziti pri soli. V sredo imam naslednji ctg. Po pregledu sva šla k mojim in je mami skuhala kosilo tko da smo se mal pocrklali.

Prebrala vas bom pomoje jutri ker sem danes čist zmatrana.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
4.11.2010 20:14:26   
Urša08
Birdy sem prebrala tvoj post in si zelo lepo napisala sploh tisti del o karakterju otroka - se popolnoma strinjam s tabouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
4.11.2010 20:15:52   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

urša...miss you...kak je blo na pregledu...ja, sej vem...sigurn si zmatrana...upam d ste okuser posted image

o zlata si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se malce zavleče ker gremo po pregledu še k mojim mal. No sej tamaledva sem že ob dveh tam pustila in sta bila dve urci z dedijem na igrišču predno je babi prišla. So uživaliuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
4.11.2010 20:18:00   
Urša08
Tanci tale maks je zakon vsaj pri nas in to pri obema. se tok rada z njim igrata tko da mislim da bo super nakup - do 6.11 maš v mulllerju 20% popusta in se kr splača vzet če ga mate namen kupit. Nam je pa dajz manjkal in sem ga že kupla (sedaj čaka da ga dobri mož prinese). 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
4.11.2010 20:21:28   
Urša08
Kolumbo je super za rano, da gre končno na boljše user posted image user posted image user posted image user posted image Sem tok vesela ampak še vedno morš počivat tko da nč turbota zaenkrat user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
4.11.2010 20:32:25   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čer

Mi prišli domov, tamaledva v avtu omagala tko da sva ju samo prestavila in pančkata naprejuser posted image .

Sem imela pregled, pa laboratorij in ctg. V glavnem naša princeska se je že spustila, je še vedno z glavico navzdoluser posted image , malce zatekam tko da moram paziti pri soli. V sredo imam naslednji ctg. Po pregledu sva šla k mojim in je mami skuhala kosilo tko da smo se mal pocrklali.

Prebrala vas bom pomoje jutri ker sem danes čist zmatrana.

Urša, pol je že v nizkem štartu punca vašauser posted image  Ja, pri tebi bo vsak časuser posted image

Jst grem pa jutr pogledat našga fanta...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
4.11.2010 21:58:00   
sjmm
uspavanje...1 urco...sam dons se mami ni dala in sem ga vztrajno polagala v njegovo posteljco , pa mau u naročje d se je pomirl, ene 3x sm šla ven...rekoč...sej grem sam lulat, pridem takoj kr ajčki zdej, je že nočka...pa je mau sireno navil, a na koncu se je kr udal, ker na ta velki pojstli nori k zmešan...to je zanj igra ne uspavanje, zdej more pa mami vztrajatuser posted image

urša...super d je vse ok, vau...pa kr u pripravljenosti je že princeska...no, jz upam d še mau na toplem počaka

nočko!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
5.11.2010 0:17:39   
boma2

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

user posted image

to je čist taprva umetnina s tičino maso

ti si pa carica... _)user posted image user posted image user posted image user posted image

boma2 :)

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
5.11.2010 0:19:12   
boma2

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

danes ne kuham-je tašča malo nos potegnila,ker sem začela le za nas kuhat(ona se full zmišluje okrog hrane),tko da danes nam ona štima kosilo...jutr bojo pa piščančji zrezki v zelenjavni makici+pire krompiruser posted image ...danes bom še jogurtovo pecivo naredila-no če se mi bo dalouser posted image
pa še en čudež se je zgodil:končno sva šla kupit kuhinjsko mizo....sicer eno čip ker bo le za max. 2 leti,ampak važno da bomo normalno

Kako se ti gode.. user posted image
user posted image user posted image kr tako naprej počivati morate nosečke... :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
5.11.2010 0:19:50   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan

Šime u Zagrebu, Jureta je dons pateronažna skopala, moja rana koooončno veliko boljše, vendar mam preventivno do pondelka še en magičen flajšter gor, tko da očitno bo držalo, kar so govorile še naše babice, d je treba 6 tednov po porodu počivatuser posted image . Ptič 1 in 2 pri babicah do sobote zvečer. Rokso ma obe uči uneteuser posted image user posted image

nosečke počivat!!!!!  Birdy ne sekeri se če ni pospravlen pač ni.....Šime se je šele zdej po 5h letih zakona spoprijateljivuser posted image  s pomivalcem......pr sušilcu obvalda samo funkcijo OPENuser posted image  in prinesi cote gor, s pralnim pa še vedno ne najdeta skupnega jezika.........je pa pri sesalcu čist duga zgodba in tle ga kr posodim če kera nucauser posted image user posted image user posted image ...z njim je obseden in sesa vedno k je najmanj treba- vsaj men se tako zdi ker itak skos sesauser posted image user posted image user posted image .........sm se pa zdele spomnla d bi loh PREDLAGALA unim k izdelujejo tele naše prijateljčke- pralni, pomivalni in sušilni, vgradil senzor in zvočnik in k bi dec mim pršu, bi mogu stroj začet sam govort.....SPRAZNI ME, NAFLAJ ME, PREVERI PRAŠEK, STISNI ENTER ZA PRANJEuser posted image user posted image user posted image .

SJMM SI KEJ BOLJŠ?????

PETRUŠK KVA JE TO ZA ENA MASA ZA OBLIKOVANJE- DEKORACIJO TORT????? KJE SE JO KUPI? KAKŠEN JE PA OKUS AL TO DAŠ POL STRAN K JEŠ?

kolumbo... full dobr si ti to tvojga naučila..:)user posted image
user posted image user posted image

bravo za ranouser posted image user posted image upam, da bo zdaj samo boljše....

< Sporočilo je popravil boma2 -- 5.11.2010 0:20:26 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
5.11.2010 0:21:29   
boma2
urša...super da je vse ok...:)user posted image user posted image

počivaj

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
5.11.2010 0:22:38   
boma2

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

helov...
Jst sem dons bolje, včer me je očitno zmatral to da ubistvu nisem bila ničć z tamalima, čeprov sta bile samo pri meni. Zdej vsaj vem da si ne smem preveč naložit če čem bit dobre volje. Na napakah se učimo. Tko da ko sem še mal počila se je tud jeza do mojga ohladila. Sej moj drugač ni slab, in vem da je treba za vse prosit ampak k sem slabe volje me pa to čist sesuje. Druač je moj priden, na žalost pa samo za tist za kar se njemu zdi... Če je treba kej nabit v steno, kako žarnico zamenjat (in ostala "moška" opravila) je takoj pri delu. Tud posesa in pomije po tleh zdej vsak teden, brez da karkol rečem... Ampak tisto osnovno mu pa fali, vzame malo časa sicer, ampak ko pa to delaš dnevno pa ne traja več tok mal časa. 
Je pa danes nov dan, smo bile ves čas z tamalimi, nisem nardila ama popolnoma nič samo njima sem se posvetilauser posted image  In je blo tok luštno, pa ugotovila sem da se znata že zelo lepo skupaj igrat. samo še da Neli mal občutka dobi za nežnost in bo res majka. 
Kristi je v vrtcu superuser posted image  Danes je bila od zajtrka do kosila čist sama tam, je prišla domov in je že spala, sva jo sam še v pojstlo naložila. Pol je sicer bilo nekaj solzic pa sem šla k njej in ji povedala da danes ne gre več nikamor, mogoče edino še k atu in je pol lepo zaspala. Jutr ponovimo današnji dan, naslednji teden pa sprobamo že spanjeuser posted image  Tale mala me res preseneča, jst tega od nje nisem pričakovalauser posted image

Griženje in tepenje... Verjetno že vse veste da mamo z tem probleme pri Neli... začel se je že pred enim letom in se končno končuje... Smo sprobal vse živo, še najbolj je palila kazen... Za kako minuto sedet na stol. to jo je res prizadel. Kar se pa tiče oprosti pa, mah brezveze, pri Neli so bile na koncu to popolnoma prazne besede. Samo govorit, to boli, ni prav... Na žalost še nekih dolgih pridig teli naši malčki ne razumejo, tako da kratko in jedrnato. Jst bi še nekak verjela da mam jst tok slabo vzgojo, no, pa se je Kristi za čist drugačno izkazala tko da verjamem da je to odvisno od karakterja (ker od tega pol zavisi tud čustvovanje). In zarad tega se ne sekirat v smislu kaj sem naredila narobe ampak to sprejmite kot en del odraščanja in študirajte kako to spremenit. Je pa to lažje rečt kot narest ker se jst še zmer sprašujem kje sem ga pri Neli polomila da je taka... sicer sonček, ampak k se ji pa odcufa, se ji pa odcufauser posted image

birdy..user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
5.11.2010 0:24:06   
boma2
črtica.... čimprej okrevajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tanci...upam, da ste zmagali... :) pri bolezni.. :)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
5.11.2010 0:26:22   
boma2
pozdravljene..:)

pri nas ok... moj Žigec več ne bruha in ne driska... Upam, da smo zmagali..

v ponedeljek pa v službo... :)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
5.11.2010 6:48:40   
Urša08
user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
5.11.2010 6:52:50   
Urša08
jutro

Jaz sem se uspela naspati, no sej sem spala od 21 -6 . Sedaj pijem kavico, tamaledva pa na poti v vrtec.

Boma super da je Žiga boljši user posted image user posted image user posted image

Baki jutro user posted image Kako je Nik?

Sjmm ti kar vztrajaja, boš vidla da se bo splačalo. Sedaj so že tok stari da razumejouser posted image

Ajvy kje si? Miss you user posted image user posted image user posted image user posted image Je vse ok?

čebela super za mizo user posted image user posted image user posted image sploh nisem vedla da je nimata user posted image user posted image user posted image

Katjuša tud nate mislim, naj bo roka čim prej ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
5.11.2010 7:08:08   
Čebel@
jutro

Hana že šiba okrog,jaz še čaj spijem in jo peljem v vrtec...pol grem pa direkno v zD-nesem list za podaljšanje bolniške...sem se pa spočila,tko da imam spet malo več energije

user posted image ,lep danuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
5.11.2010 7:09:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela super za mizo user posted image user posted image user posted image sploh nisem vedla da je nimata user posted image user posted image user posted image

ja je prostorska stiska zdej zarad nje,ampak itak se imamo namen selitiuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
5.11.2010 7:33:11   
baki
jutro....nik je boljse.zamenjala mu je AB tk da sva dobla amoksiklav.dons že nagaja pa me kr vlači za majco pa me hoče skos zraven sebe.tk da sem mogla malo bol jezno nastopit,pol je blo pa malo joka,pa je vidu da resno mislimuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
5.11.2010 7:34:17   
baki
nik gre šele v ponedeljek v vrtec.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?