|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
5.11.2010 7:40:58   
baki
dons greva dol k mami bo tam spal opoldansko spanje.nam koplejo okoli bloka in tk ropotajo da gre meni na živce,kk pa naj mali potem spi.je včeraj spal samo dobro urouser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
5.11.2010 7:42:49   
baki
vse semže pospravlacote se perejo,jih vzamem ven pa še ene not pa po tleh pobrisat pol pa mislimda bo

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
5.11.2010 8:33:27   
petrušk_
jutro punce...

mami v službi...eva v vrtcu...oči tud v službi....komi čakamo popoldan, da gremo spet na sprehod...obožujem tele lepe dni....

urša...fino za pregled in za bejbo v pripravljenosti....
sjmm...sam vztrajat....mi bomo šli zj počas na novo stopnjo...nazaj v svojo sobico...sam to bo pa težji projekt pomoje.....bomo vidl...upam, da nam uspe....
baki...super za nika da je boljš...zakaj pa mu je zamenjala AB? kerga je mel pa prej? je slabo prenašal?
simonakr....si že okk??
čebela....upam, da si se spočila
katjuša....kako je roka? kaj boljš al še vedno boli...no verjetno da še boli, čene bi nas že pršla kej prebrat....

petrušk_

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
5.11.2010 8:41:43   
baki
petrušk....zamenjala mu ga je zato ker uni ni prijeluser posted image mel je prej ospen.

< Sporočilo je popravil baki -- 5.11.2010 8:42:42 >

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
5.11.2010 8:48:13   
sjmm
jutro, dan!

naša nočka je bla kr mirna glede na večerne pripetije, sam pol je mau jokal, pa končno le zaspal...se sploh ni zbudil zvečer...ni blo nč alarmovuser posted image .....no, pol pa je pol noči dremčkal za mojim hrbtom...sam je bil kr mir..d sm še jz neki urc spanja dobilauser posted image user posted image

me pa dons neki po grlu praska...možn d mi je Majči kej podaril....k sva skoz enouser posted image user posted image ....pa zmeri moje iz moje šalčke jest, po moji žlici...itak

sem pa včeri zvečer kljub vsemu imela še kr energijo...sm spekla gromozanski kruh...mau mešan...bel in koruzni, sm ga u kito spletla...ma je carsko zgledal....je bil pečen točn 11.00....tko d so dons fantje imeli res fajn frišno malco...domačeuser posted image user posted image user posted image

baki in boma.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image d je z vajinimi fantiči bolje!!!

pri nas se na srečo ni nič razvil, sam mau nosek pušča

za kosilo pa imamo dons u planu segedin in zdrobove cmoke zravn...če se bo pa Majči kej kisal imam pa zanj še ričetovo juhco od včeraj...jo je pojedel 2 ogromna krožnika...jz bi imela dost za 3 kosilauser posted image

no, d vas še mau prečekiram k mam še mau kavice za srknituser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
5.11.2010 8:49:11   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: baki

vse semže pospravlacote se perejo,jih vzamem ven pa še ene not pa po tleh pobrisat pol pa mislimda bo

pa ti si čist neverjetna....kaj vse spedenaš že koj zju3user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
5.11.2010 8:52:47   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: baki

petrušk....zamenjala mu ga je zato ker uni ni prijeluser posted image mel je prej ospen.

aha...sm mislla da zarad kej druzga....no sam da je ta zj prjel....user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
5.11.2010 8:54:29   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

jutro, dan!

naša nočka je bla kr mirna glede na večerne pripetije, sam pol je mau jokal, pa končno le zaspal...se sploh ni zbudil zvečer...ni blo nč alarmovuser posted image .....no, pol pa je pol noči dremčkal za mojim hrbtom...sam je bil kr mir..d sm še jz neki urc spanja dobilauser posted image user posted image

me pa dons neki po grlu praska...možn d mi je Majči kej podaril....k sva skoz enouser posted image user posted image ....pa zmeri moje iz moje šalčke jest, po moji žlici...itak

sem pa včeri zvečer kljub vsemu imela še kr energijo...sm spekla gromozanski kruh...mau mešan...bel in koruzni, sm ga u kito spletla...ma je carsko zgledal....je bil pečen točn 11.00....tko d so dons fantje imeli res fajn frišno malco...domačeuser posted image user posted image user posted image

baki in boma.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image d je z vajinimi fantiči bolje!!!

za kosilo pa imamo dons u planu segedin in zdrobove cmoke zravn...če se bo pa Majči kej kisal imam pa zanj še ričetovo juhco od včeraj...jo je pojedel 2 ogromna krožnika...jz bi imela dost za 3 kosilauser posted image

super za kruhek....

in kako narediš segedin brez mesa...to me pa res zanima, k jst mam ful rada zelje....pa uno meso mi je čist vseen al je alpa če ga ni zraven...sam kaj ti da okus če ni mesa???

k boš mela cajt sevedauser posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
5.11.2010 9:05:31   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

jutro, dan!

super za kruhek....

in kako narediš segedin brez mesa...to me pa res zanima, k jst mam ful rada zelje....pa uno meso mi je čist vseen al je alpa če ga ni zraven...sam kaj ti da okus če ni mesa???

k boš mela cajt sevedauser posted image user posted image user posted image

VEGI SEGEDIN ( kar se nas tiče ima enak okus, če ne še bolši - stvar okusauser posted image )

2 čebuli
2 stroka česna
1 korenček...nariban
zelje...jz ga kr mau oprem d ni tko kislo...zarad mulčkov
sladka mleta rdeča paprika, mau kumine, majarončka, poper, lovorjev list
kak žliča paradižnikove mezge
sol ali pol kocke ali žlička vegete...po želji...jz mam bio alnatura zelenjavne kocke..včasih dodam ene pol

Na oljčnem olju popražim čebulco, nato dodam česen....pa hitro še korenček, malo podušim, pa zelje...še malo podušim....zalijem dodam začimbe, sol, poper, lovorjev list...kuham počasi...d lepo vre, da je zelje dovolj mehko...potem pa žlica moke+ malo vode...dobro zmešam...zagostim zadevco...na koncu pa si potem naši še kr na krožniku dodajo kako žličko kisle smetane...pa je čist super...jz nism vegi od nekdaj...smo veliko jedli segedin z mesom...sam men je ta lažji in boljši

prav tako delamo polnjene paprike, brez mesa, pa sarme...vse jr fajn za pojest,včasih pa se poslužim sojine mesa v koščkih ali kosmičih d mau popestrimuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
5.11.2010 10:07:39   
Katjusa
dan.....

roka ful bolješe tak da že lahko pomega levi pri tipkanju.... moči še pa ni... proti bolečinskih ne rabim več.... sem bila na prevezu in je vse vredu sam mal morem hladit in dali so mi samo flajšter pa sme si zdej sama natanko mal povila tok da flajšter ne bo kuj dol padu in da imam vseeno mal opore ker drugače boli če kak gib narediš... tko da telovadim z roko po navodilih in pazim da ne delam nepričakovanih gibom.....

brala vas po pravici nisem....
vse pa pošiljam kup user posted image user posted image user posted image user posted image inuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zlate ste punce in vaše dobre misli so mi pomagale..... naspednjič vas bom rabla pri isti operaciji sam na drugi roki 29.6. 2011
nov zdravnik je tud vredu sestra pa sploh ful prijazna tak da zdej imam zdravnika dobesedno na istem naslovu kot stanujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela tebi še posebna hvala za obveščanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
5.11.2010 10:10:17   
Urša08
Ena kapučino pavzica
user posted image
Se katera pridruži?

No jaz sem uspela mal počedit naše gnezdece. Kopalnica in wc pospravljena. Stanovanje posesano, dnevna tipi topi. Še v otroški mam plan mal previjalno spedenat potem bom pa počasi zaključila. user posted image

Vas grem mal prebrat.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
5.11.2010 10:11:43   
Urša08
katjuša super da je z roko že boljše user posted image user posted image user posted image user posted image So kaj rekli koliko časa bo trajalo okrevanje?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
5.11.2010 10:12:42   
Urša08
Pogrešam Tamiko in Ajvy user posted image Kje sta punci? 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
5.11.2010 10:17:28   
Urša08
Birdy ti maš danes pregled pri ginekologu. Dobro zrihtaj in poročajuser posted image

Sjmm uvau domač kruhek mjami, kake lušte ti men delaš user posted image user posted image user posted image

Jaz sedaj nisem ene dva dni al tri kuhala tko da dons je pa že zadnji čas da kej skuham. Sam mi več stvari diši, rižotka, pa pečen krompirček z zelenjavo. Bomo vidli kaj bom naredila. Jutri bomo mel pa sarme k bomo tuto komleto vsi.user posted image

Simonakr kako si?

Punce a kera kej ve o tem diantal gelu ki naj bi malce skrajšalo porod , predvsem pa naj ne bi bilo rezanja oz. trganja? Jaz malce razmišljam v to smer ker tokrat ne bi bla rada ne strgana in ne rezana.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
5.11.2010 10:24:17   
Urša08
Itak magla k mam jaz čas user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
5.11.2010 10:27:25   
sjmm
urša..kok si ti pridna...mi2 sva pa več razmetala k pospravla dons...je Majči čist u elementu...sva vse škatle na glavo obrnila...upam, da bo pol kej spal d bom mau pošlihala

še zmer čakam d me moj kej pokliče...menda ima dons do večera delo...bomo vidl kva se bo spomnu...sej je fajn če je delo...sam ga še zmer neki meče....uf, je blo kr lažje k je bil par let mlajši...al sm zdej jz tok tečna...pa še sam samske kolege ima...pol mu pa z bedarijam glavo filajo..češ..pa kvo boš ti tvojo klicu...sej jo poznaš...al pa kaka copata si, zmer tko nardiš k tvoja reče...no, sej se bomo enga lepga dne srečal...majko jim jih bom napela...oni pa pr mamicah čičajo, pa čakajo d gre lajf mimuser posted image user posted image ..joj, sm spet  neki huda...zgleda d so uni hormončki od čebelce  do ns pripotovaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

no, zdej bova šla pa mau na luft z Majkijem....sigurn nama bo dobr delouser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
5.11.2010 10:27:55   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Itak magla k mam jaz čas user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ..povej kej uršika!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
5.11.2010 10:30:51   
sjmm
evo...pa je res magla...user posted image ..na luft

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
5.11.2010 10:33:54   
Čebel@

urša..kok si ti pridna...mi2 sva pa več razmetala k pospravla dons...je Majči čist u elementu...sva vse škatle na glavo obrnila...upam, da bo pol kej spal d bom mau pošlihala

še zmer čakam d me moj kej pokliče...menda ima dons do večera delo...bomo vidl kva se bo spomnu...sej je fajn če je delo...sam ga še zmer neki meče....uf, je blo kr lažje k je bil par let mlajši...al sm zdej jz tok tečna...pa še sam samske kolege ima...pol mu pa z bedarijam glavo filajo..češ..pa kvo boš ti tvojo klicu...sej jo poznaš...al pa kaka copata si, zmer tko nardiš k tvoja reče...no, sej se bomo enga lepga dne srečal...majko jim jih bom napela...oni pa pr mamicah čičajo, pa čakajo d gre lajf mimuser posted image user posted image ..joj, sm spet  neki huda...zgleda d so uni hormončki od čebelce  do ns pripotovaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

no, zdej bova šla pa mau na luft z Majkijem....sigurn nama bo dobr delouser posted image user posted image

niso,so še zmeraj pri meniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
5.11.2010 10:34:16   
Katjusa

katjuša super da je z roko že boljše user posted image user posted image user posted image user posted image So kaj rekli koliko časa bo trajalo okrevanje?

zdej mi je reku zdravnik, da 1 mesec.... v navodilih za razgibavanje piše da po 2,5 mesecih dobi roka  3/4 nekdanje moči....
tak da služba me čaka in bom ko bom lahko začela delat....

za gel nimam pojma sme pa tud enkrat brala ja da naj bi bil za lažji porod brez rezanja..... tud kje se dobi ne vem mislim da je pa bila cena okol 100€ sam nisem ziher.... a ti si bila obakrat šivana?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
5.11.2010 10:41:52   
Urša08
Sjmm vidva kr sončka izkoristita, je škoda bit not k je tok lepo zunajuser posted image

čebelca zakaj si pa še slabe volje? Dej povej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
5.11.2010 10:44:40   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

zdej mi je reku zdravnik, da 1 mesec.... v navodilih za razgibavanje piše da po 2,5 mesecih dobi roka  3/4 nekdanje moči....
tak da služba me čaka in bom ko bom lahko začela delat....

za gel nimam pojma sme pa tud enkrat brala ja da naj bi bil za lažji porod brez rezanja..... tud kje se dobi ne vem mislim da je pa bila cena okol 100€ sam nisem ziher.... a ti si bila obakrat šivana?

Katjuša saj bo šlo hitro naokoli, ti se čuvaj da bo potem roka spet taka kot more bit. Pri Nejcu sem bila rezana in mal strgana tko da sem mela kar precej šivov. Pri Žigu mi je pa babca hotla zaščitit ampak ker je takrat ni bilo pri meni in se je vse skup tako hitro odvilo je Žiga prej vn padu tko da sem bla čist mal strgana. Me praktično ni bolelo. Ampak sedaj v tretji bi šla pa rada brez strganja / rezanja čez, če se le da.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
5.11.2010 10:46:45   
Pikica_82
Dan. Mali vragec že spi, res je vuns hudiča dans... Mora zgleda za cel teden not spravit, ko je res bil priden. Dans pa samo išče, kje bi kaj ušpičil.

Hvala za tolažbo glede grizenja in tepenja. Bom mogla nek sistem pogruntat, ker ni mi ga glih od ostalih za izolirat. Je pa tak odkar je v vrtcu, mlajših od sebe sploh videt ne more (v svoji skupini je najstarejši). Prej se je z vsakim ful lepo igral, zdaj pa ni šans, da se igra s kom mlajšim. Včasih še katerega ful večjega namaha (sosed ma 6 let recimo). Grize pa največkrat takrat, ko hoče od katerega otroka kakšno igračo; zgleda se v vrtcu na ta način pulijo za igrače al kaj.

Katjuša super, da roka lepo celi!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
5.11.2010 10:49:57   
Pikica_82
Za ta gel sem nekje brala, da ga je dobila ljubljanska P ful zastonj, tak da če rečeš, ti ga zastonj dajo. Ni pa zdaj to preverjena informacija.

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
   [Brisano sporočilo]
5.11.2010 11:03:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pikica_82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?