Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 11:27:36
|
|
|
|
Čebel@
|
danes ne kuham-je tašča malo nos potegnila,ker sem začela le za nas kuhat(ona se full zmišluje okrog hrane),tko da danes nam ona štima kosilo...jutr bojo pa piščančji zrezki v zelenjavni makici+pire krompir ...danes bom še jogurtovo pecivo naredila-no če se mi bo dalo pa še en čudež se je zgodil:končno sva šla kupit kuhinjsko mizo....sicer eno čip ker bo le za max. 2 leti,ampak važno da bomo normalno jedli petrušk.....vaaaaaaav
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 11:29:55
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 oj Se še na hitrco javim predno šibnem po tamaledva v vrtec in potem po mojga in v Lj. v laboratorij in pregled. petrušk ful lepe tortice delaš Tanci sem vesela za vas da ste končno boljši vsi štirje. Sedaj pa samo zdravje Kako je Erik zadovoljen z lego tomy vlakci? Punce izkoristite sončka če ga le morete. dobro opravi
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2010 11:30:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2010 11:32:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 12:00:21
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Dan Šime u Zagrebu, Jureta je dons pateronažna skopala, moja rana koooončno veliko boljše, vendar mam preventivno do pondelka še en magičen flajšter gor, tko da očitno bo držalo, kar so govorile še naše babice, d je treba 6 tednov po porodu počivat . Ptič 1 in 2 pri babicah do sobote zvečer. Rokso ma obe uči unete nosečke počivat!!!!! Birdy ne sekeri se če ni pospravlen pač ni.....Šime se je šele zdej po 5h letih zakona spoprijateljiv s pomivalcem......pr sušilcu obvalda samo funkcijo OPEN in prinesi cote gor, s pralnim pa še vedno ne najdeta skupnega jezika.........je pa pri sesalcu čist duga zgodba in tle ga kr posodim če kera nuca ...z njim je obseden in sesa vedno k je najmanj treba- vsaj men se tako zdi ker itak skos sesa .........sm se pa zdele spomnla d bi loh PREDLAGALA unim k izdelujejo tele naše prijateljčke- pralni, pomivalni in sušilni, vgradil senzor in zvočnik in k bi dec mim pršu, bi mogu stroj začet sam govort.....SPRAZNI ME, NAFLAJ ME, PREVERI PRAŠEK, STISNI ENTER ZA PRANJE . SJMM SI KEJ BOLJŠ????? PETRUŠK KVA JE TO ZA ENA MASA ZA OBLIKOVANJE- DEKORACIJO TORT????? KJE SE JO KUPI? KAKŠEN JE PA OKUS AL TO DAŠ POL STRAN K JEŠ? hehe dobra s temi strojčki.... ja šime bi pa pr nas zlo prav prišel... moj mi je rajš IVO-ta kupu, sam da mu ni treba sesat...sam ivo bl v tastarmu delu hiše razturava....v tanovmu kr mamična električna metla šiba sm in ke...je hitrejš to je TIČINO masa...kupiš jo v črnučah v pekarni vrhnika...sam po 8 kg skupaj jo majo...ampak itak eno leto zdrži zaprta tko da ni panike.... je pa ful fajn za oblikovat...pa skor bl izi narest k pa smetano mazat....mal domišljije pa surfanja po netu in to je to... okus - včasih so iz te mase delal samo poročne torte...to je v bistvu sladkor pa voda...tko da je jedilno.....osnova je bela, pol pa dokupiš jedilne barve in jo barvaš po želji
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 12:15:54
|
|
|
|
sjmm
|
mi2 sva se nasooonnnččlllaaaa...kok je pasal...OBEMA... .tko d kolumbo...hvala, sem bolš..dons nč ne jokam...mislm d je bla kiva utrujenost...pa zdej en večer sm premišljevala d u bistvu je Majči moj ta zadnji bejbi...konc, finito..pa me je kr neki zadel...kok sm smotana tanči...ma super d ste VSI bolš!!!!!!! petrušk...super zadevce , fuul lepo...morm sprobat k ponavadi sami tortice delamo...sam tole pa še nism probala...sej bom kmau lahk..k ma sinček malinček Janči rosnih 12 let kr kmau urša...pozdravčki prinčipeso in dobr zrihti!!!!! kolumbo...ha,ha,ha...deci in prjatlčki ...PARES SUPER D JE ŠIV BOLŠ...SM ČIST HEPI ZATE ...evo še mau za Roksijeve učke... zdej mava malco...Majki bo en kos kruha + jogurt, mami pa košček kruha + sir + sveže iztisnjen sok...d me kej ne pošlata..joj, babnce...včas sm komot zdržala od zajtrka pa ke do 3h k je kosilo...zdej morm paobvezn neki jest umes..sej k sem taka debelajsa...joj,joj...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 12:26:31
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: baki evo mene.calpol ni nč primu .mogoče za ene 2urci.sem mu že dajala obkladke gor.ob 18.30 dobi svečko voltarena.sva ga lani dobla ko sva šla iz bolnice.je mali čist vroč v glavo.mu lahko dam voltaren samo če ima čez 39. vročine.noče nč jest pije pa kot žolna.HB da saj pije dokler ti pije imaš pol rešenega,... mi dajemo svečke na 4 ure,... in isto 2 ure pomaga,..se lih malo vsi spočijemo, potem pa spet 2 ure more ampak saj bo baki...voltaren lahko daš na 8-12 ur....ampak meni so priporočal, da na pol prerežem in samo pol dam....ker voltaren je res ful močan in ponavadi prehitro pol zbije...pr naših so mel paniko k je iz 40 padlo n a35 in jo je pol tresl od mraza, da so malčico komaj ogreli...moraš pa rezat po podolgem, ker tamočne sestavine so baje v začetku svečke in če jo samo na koncu mal odrežeš nis nič naredu poleg tega pa na 4-6 ur lahko daješ še paracetamol svečke alpa calpol, ker se nič ne izključuje eno z drugim, tako da kar pogumno..... pa velik črtica.... a ti pa nimaš voltarena???? ne,.. pa tud zdravnica mi ga nikol ni napisala,..pa sm prašal aza kšno močnej vrjanto,. ker sirup itak ni nič pomagal,... paracetimol svečke mamo pa skos ta velke in je tud bl en ku*** ampak sj upam da namo nč rabl,.. to sezono nm dobr kaže
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 12:45:16
|
|
|
|
TAMIKA3
|
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 12:56:41
|
|
|
|
tanci29
|
urša-pozdravi evo ali nežo ;)...ja vlakci so zakon...pa gasilci tud...naslednji paketek je mack od strele...dajza pa šerifa pa stelo ma že..sam tist ta velik paketek nam še manjka pa tist k je sally tudi zraven kolumbo- za rano...juhejjjjjjjj...še mal pa bo petrušk-hvala hvala...ma mamo še čist prazne stene...morm mal dekoracije še naštimat pa tv element zrihtat...zdej mamo leseno gajbico za vino ;) how ironic sjmm-joj občutljiva dušica ne si vsega tako k srcu gnat ti bo lažje jest kuham makarončkovo makico..hana ninka..pol pa bomo šli mal na sprehodeka
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 12:57:28
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 navali narode...jest bom uno čist od ucpodi uzela...hehehe
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 13:11:24
|
|
|
|
Čebel@
|
sem govorila s katjušo....ponoči jo je malo kislina za.eba.vala...jo boli,ampak če leži ni tako hudo....fila se z lekadoli....Benjamin in Florjan sta na počitnicah.....družbo ji dela muco ki se rad stiska k boleči roki...pravi,da največja muka ji je it na wc,ker pač ni levičarka...vse vas lepo pusti pozdravit
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 4.11.2010 13:12:01 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 13:38:22
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sem govorila s katjušo....ponoči jo je malo kislina za.eba.vala...jo boli,ampak če leži ni tako hudo....fila se z lekadoli....Benjamin in Florjan sta na počitnicah.....družbo ji dela muco ki se rad stiska k boleči roki...pravi,da največja muka ji je it na wc,ker pač ni levičarka...vse vas lepo pusti pozdravit naj se čimprej zaceli s čimmanj bolečine
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 13:40:08
|
|
|
|
tanci29
|
čebela-tvojo mizo sem pozabla pokomentirat...jupi za nakup...a tebi je še kaj slabo ali si bolje
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 13:48:30
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čebela-tvojo mizo sem pozabla pokomentirat...jupi za nakup...a tebi je še kaj slabo ali si bolje smo 1 leto rabili da smo jo kupili ...slabosti ni več(trkam) ....vidim,da gre tudi pri vas na bolje
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 14:34:02
|
|
|
|
sjmm
|
kosilček že skor končan mali še spi ta velka 2 mulčka se učita, Saša na poti domov zuni še zmer sonček...upam, da nam ga še popoldan uspe mau ulovit prej k sva šla spat se je metal k norc po pojstli, pol sm ga pa lepo potiho nekajkrat opomnila, pol pa še 1x bol na glas...ma je jokal ko dež in se stiskal k meni...sploh ni navajen d ga kej okregam....bošček je s solzicami zaspal.....sam je kr rabil d se umiri...tko d pri nas bo šlo tole uspavanje mau bol počas zgleda...k mamo razvajeno ritko, pa še mami k je mau preveč popustljiva zdej me pa pomivalc kliče...d mau posodo pošlihtam, še preden bo naval nove katjuša....pazi nase in na roko...naj bolečine hitro minejo tanči...hvala, ma sej ne vem kva mi je zadnje cajte, najbrž je blo mau preveč stresno...sej poznate, a ne?? ...pa super d ste bolš..pa slikce... čebelc@.... za mizo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 15:05:29
|
|
|
|
Čebel@
|
s Hano greva na sprehod...dedec mi bo itak vse živce vsak čas skravžlal lepo,sončno popoldne vam želim
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2010 15:37:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 16:33:00
|
|
|
|
Čebel@
|
smo glihkar prišli s sprehoda-sva s Hano hotle it same,no pa je dedec šel zraven,samo me je HB čist na miru pustu...Hana je bila nazaj grede že naveličana in je cmerala po štengah navzgor in je tašča spet nos utaknila,kaj njenjo boogo Hani mučim-sem jo tko nap.izdila da naj naju pusti na miru,da je samo se pobrala ....sem zlo naglas rekla,da če me danes še en pipne,da bom ponorela-a veste kakšen mir je okrog mene? kolumbo.....moj dedec je na bolniški zarad želodca,ampak ON NIČ NE MORE,KER JE NA BOLNIŠKI-mater jaz pa na dopustu
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 16:34:24
|
|
|
|
Čebel@
|
zgleda so moji hormončki na višku
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 18:03:53
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ zgleda so moji hormončki na višku moji tud..pa nism nč noseča ..evo ti pošljam ... ..MAŠ PA JAJCA GLEDE TAŠČE..JZ BI SE KR USCALA....TE OBČUDUJEM..SI MOJ IDOL
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 18:04:11
|
|
|
|
Pikica_82
|
Čebela s tabo pa danes ni dobro češenj zobat Midva sva bila na enem obisku, je mali spet pokazal kaj zna-udarit in ugrist! Pismo. A počne od katere še to, da tepe okoli al pa grize otroke? Kak se spopadate s tem? Jaz zahtevam, da reče oprosti, pa ga skregam, sam včasih čez nekaj časa kr ponovi. Se je že zgodilo da me sploh posluša ne (njemu je kao igra to), sva se kr odstranla takrat.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 18:38:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ zgleda so moji hormončki na višku moji tud..pa nism nč noseča ..evo ti pošljam ... ..MAŠ PA JAJCA GLEDE TAŠČE..JZ BI SE KR USCALA....TE OBČUDUJEM..SI MOJ IDOL hvala za objemčke....glede tašče je pa tko,da VE da se ne sme utikat,da sva oba z možem alergična na to,ampak na čase pozabi(ponavadi ko imam jaz slab dan ) in jo je treba spomnit....jaz jo drugače ignoriram,ko hoče neki po svoje delat,ampak če pa rečem ne piškota pred kosilom,in ji ga vseeno da,ga bom Hani vzela iz rok-se je že zgodilo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 18:39:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Čebela s tabo pa danes ni dobro češenj zobat Midva sva bila na enem obisku, je mali spet pokazal kaj zna-udarit in ugrist! Pismo. A počne od katere še to, da tepe okoli al pa grize otroke? Kak se spopadate s tem? Jaz zahtevam, da reče oprosti, pa ga skregam, sam včasih čez nekaj časa kr ponovi. Se je že zgodilo da me sploh posluša ne (njemu je kao igra to), sva se kr odstranla takrat. sej zdej sem že kul-me je mož pustil pol ure počivat glede grizenja ti pa žal ne znam pomagat upam,da mali pokapči,da se to ne sme
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 18:43:30
|
|
|
|
simonakr
|
Čer! Jest bolš, vročina nekoliko padla tko da je samo še 37,5 Še malo ba bom brez! Čebela ti si tud moj idol! Katjuša - ZALDIAR je ena varjanta Tramala. Tko da lahko brez problema kakšnega vzameš. Je pa res da je Ketonal bolši - čudn da ti ga niso dali. Kolumbo za šive! Še malo pa bo šlo vse dol! Pikica - naša tud tepe in grize pa se je kar sama naučila Tko da jo je težko prepričat da neha ko enkrat začne, največkrat takrat ko je slabe volje. Upam da bo hitro šlo stran! Tanči - Lepo da je bolš! Šibam mal ležat! Kokr mi tamala dopušča!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 19:37:26
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Čer! Jest bolš, vročina nekoliko padla tko da je samo še 37,5 Še malo ba bom brez! Čebela ti si tud moj idol! Katjuša - ZALDIAR je ena varjanta Tramala. Tko da lahko brez problema kakšnega vzameš. Je pa res da je Ketonal bolši - čudn da ti ga niso dali. Kolumbo za šive! Še malo pa bo šlo vse dol! Pikica - naša tud tepe in grize pa se je kar sama naučila Tko da jo je težko prepričat da neha ko enkrat začne, največkrat takrat ko je slabe volje. Upam da bo hitro šlo stran! Tanči - Lepo da je bolš! Šibam mal ležat! Kokr mi tamala dopušča! še en mau d bo zihr hitr bolš!!!!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?