ljupka
|
Nič se še ne plazimo,Eva se guga na vseh štirih in bi skoz samo stala,je drobna in močna,mislim tako čvrstega telesa.Luka je pa večji in težji,sploh tako mlahav,sploh nima nogic kako bi rekla!Sta pa brez problema sprejela gosto hrano,jesta že skoraj vse ,nič nisem komplicirala! Najdla sem en super recept,skuhaš jabolčni kompot,pobereš jabolka ven in na 200 ml skuhaš gres tam 4 žlice,ko je kuhan pa not zmešaš kuhana jabolka,seveda s paličnim zmiksana!To je ful dobro zelo rada jesta! Ne boste verjele prva hrana ki sta jo moja dva jedla je bilo zvečer pred spanjem in to je bila palenta!Pri dobrih 4 mesecih se je moj fant začel ponoč zbujat,jedel je na dve ure skoraj 300 ml ,kar je definitivno preveč!Klicala sem patronažno in smo ugotovile ,da mu mleko ne zadostuje ,in mi je svetovala ,da spalento ne morem zgrešit ,je zdrava in nasitna!In res ko se je najedel palente je takoj zaspal in je spal do jutra!Od takrat ne je več samega mleka ,ampak vanj vedno zmešam po dve žličke tiste od mleka še kakšne kosmiče ali riževe,ali sadne! Ker mu moram kuhat 5x na dan ker noče mleka se včasih poslužujem ,že gotovih jedi od hipp,ali pa od DM,ker enostavno ne uspem vedno! Sicer pa jesta tudi tisto kar skuham za nas!Govejo juho z korenčkom mal kuhane govedne vmes en krompir,pa zmiksam da je gosto,pa vse pojesta! Za oba rabim kr 400ml-do 500ml hrane na en obrok!Potem v navaden jogurt zmiksam kakšno sadje!Največ se poslužujem banan!Jabolke še vedno kuham!Nardim omako iz mlete govedine in paradižnika,pa polento zraven,ali pa čist drobne testenine!Zdaj že skuham tudi grez z kravljim mlekom,sem že 5x pa je vse ok ,sam ne vsak dan mogoče 1x na teden!In ko mi zmanka idej vzamem kozarček pa je! Sem pa računala jesta 5x na dan dva sta 10x na dan jih hranim,to je 5 ur,samo to počnem in res mi zmanka idej! Ima še katera kakšno dobro idejo?
|