|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: dvojčki 2010
26.10.2010 17:53:10   
natasha15
missD...tudi mi smo imeli prva 2.meseca norišnico in neprestano jedli na 3 ure noč in dan, potem pa sta oba isto noč prespala in sem se sama od sebe zbudila ob 5.30 zjutraj, malčka pa še vedno spala...najprej sem pomislila da ne dihata več in vsa panična letela k posteljicam,...user posted image od takrat lepo prespita noč in sicer od 17.ure pa do 6.ure zjutrajuser posted image
drugače pa naj bi imeli vedno isti postopek zvečer, da se potem počasi navadijo kdaj je dan in noč. Mi smo se pred spanjem vedno umili,se oblekli v žabice, pižamico,pojedli, se še malo pocrkljali in šli pančkatuser posted image
Upam da ti čim prej prespijo noč, da se vsaj malo spočiješ...

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 426
26.10.2010 21:28:41   
tejalea
Naša dva sta, recimo, pri dveh mescih začela podaljševat. Sedaj pa že nekaj časa prespita celo noč. Ob 20-ih spat, pa do 6-ih zjutraj user posted image  Mogoče še keri zajokca za dudo, ampak zaspi takoj nazaj. Prva dva tri mesece je pa res napeto user posted image
Mene je bilo kar strah kako bo s spanjem, saj je prva hčerka do 6. meseca še jedla ponoči na tri ali štiri ure (bila dojena). Sta me presenetila !

Mi že razmišljamo o GH - še kdo?

30. 5. 2010: Aleks in Žiga
28. 1. 2007: Lea

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 427
27.10.2010 19:48:20   
2pikici
Punci že spita, tako da ima mami malo časa za RRuser posted image

Pri nas je spanje zelo različno. Zaspita ponavadi okoli 19h. Spita pa enkrat obe do 3h, drugič ena do 2h druga do 5h, Včeraj je Neja spala najdlje do sedaj do 6h, a kaj ko se je Anja zbudila že ob 4h. Tako da se še nisem dobro naspala sploh ker ljubim dooolga spanja heh.
Ali jim vi daste mleko ko se zbudijo ponoči ali samo dudo. Meni ponoči pojesta tudi 170 ml.

Mi se že resno spogledujemo z GH.
Danes sta poskusili korenjček a poskus ni bil ravno uspešen, je blo več korenjčka na slinčku kot pa v ustih. Upam da bo jutri kaj več uspehauser posted image  

Danes smo imeli tudi 2. cepljenje, še malo nam manjka pa bomo presegli 6kguser posted image

Lep večer

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 428
28.10.2010 10:33:28   
Ernestina
Naše spanje je vsak dan drugače, enkrat oba lepo spita do pete, drugič do treh, enkrat se en zbudi ob dveh pa drugi spi do štirih...ni še pravega tempa, pa zvečer pojesta okoli 180, Lucija še raje več, pa potem ponoči okoli 150 spet, z dudo ne gre podaljševat, zjutraj mi ju uspe edino zadržat tja do sedme v postelji, čeprav se zbudita že prej, no včasih kdo zaspi nazaj, pa moram drugega odnest v dnevno, da ne zbudita drugega.

Gh še nismo uvedli, riževe kosmiče smo malce ukinili, ker so se spet pojavili krčki, pa po pikici se še nista dodobra pobrala. Bomo počasi spet začeli žlico uvajat - sem dobila eno škatlo Milupine riževe kaše od patronažne - poškodovana embalaža, pa smo privarčevali kar nekaj eurčkov. Imamo res super babco.

Na razvojni smo zelo lepo opravili, smo bili pohvaljeni tako za telesni razvoj kot umski, Svita je sploh pohvalila ker je kar komuniciral z njo. Lucija se je nekaj že obračala iz trebuščka na hrbet, baje še ni tisto pravo, bomo s handligom malce pospešili;)

A imate kake blazine na tleh? Mi jo danes dobimo, da se bomo več igrali na tleh, da se bosta še lepše lahko razvijala v smislu gibanje - obračanje, puzanje. Smo jo naročili na m2 v Britofu pri Kranju.

Z železom smo opravili, ni potrebno več dodajat sirupa, jupi...zdaj samo še d3 kapljice in veliko sprehoda;)

Se nam pa zadnje čase zopet pojavljajo krčki, predvsem pri Svitu, še bolj intenzivno se je pokazalo po cepljenjuuser posted image

Danes je spet lep dan, ampak mrzel, tako da bodo že rokavičke na rokicah.

P

(odgovor članu 2pikici)
Neposredna povezava do sporočila: 429
29.10.2010 12:31:13   
pikatara
Joj punce ko berem tole vaše spanje me kar stisne. Pri 19 mesecih še vedno jesta ponoči in se dosti zbujata. pa sta nekje od 7 meseca do 12 spala celo noč.

Malo sem se oglasila pri vas ker prodajam dva stolčka za hranjenje peg perego prima pappa diner, roza in zelenega in dva stolčka za v bano. Če katero kaj zanima, naj me prosim kontaktira na zs. Stolčka smo uporabljali od 4 meseca (ima ful naklonov) pa do 12, potem smo se pa selili in smo morali zaradi prostorske stiske trip trap nabavit. Pa še sinetov kinderpet bomo kmalu prodali ker noče več nost spat in bo kar navadno posteljco dobil.

Uživajte z vašimi stručkami in če vam kaj pomaga, je vsak mesec bolj luštno.

(odgovor članu Ernestina)
Neposredna povezava do sporočila: 430
31.10.2010 20:47:01   
ljupka
Punce lep pozdrav,se po zelo dolgem času spet oglašam!
Mi smo sedaj stari že kr 7 mesecev!
Jemo gosto hrano,mleko nam več ne diši razen zjutraj!Že zelo dolgo spimo od 20-21h do 8h zjutraj.Čez dan pa sam mal dremljemo!Zraven štirih otrok lahko kr pozabim na gospodinjstvo!Tako da pospravljam pozno zvečer ali ponoč,čez dan pa uživam s svojimi sončki!Lepo rasteta in se razvijata.
Kaj pa ostale punce Meta22,Tejalea,Ernestina,Crvicek,Marijaa,Contry,Žaka in vse ostale kako pa ve in vaši sončki,upam,da ste v redu in da ste zdravi!
Lep pozdrav!

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 431
31.10.2010 20:51:30   
ljupka
IZVIRNO SPOROČILO: Ernestina

anya poznam to, otrok res čuti da je starš znerviran, meni se ponavadi zvečer že nič več ne da, pa prav čutita, moj je pa"počit" in se hecajo s telovadbo. Meni niti maska dobre volje ne pomagauser posted image
Upam da pride oči čim prej domovuser posted image user posted image user posted image do takrat pa upam da imaš kako drugo pomoč - babica, dedek servis.

Punce, zanima me kak cucelj naj dam pri riževi kašici čez flašo, delamo s hippom. Zarenkrat imam dvojko na tommy tippy, več ne upam da jima ne bi teklo in potem posledično povračalauser posted image
Ar tudi jemo čez to, pa ji včasih lep oteče, drugič se nekaj upira, temperatura je ok vode, raztopljeno. Se mi zdi da bi z večjo luknjo bil učinek AR izničen.

Hvala! Lp,

Jaz že zelo dolgo uporabljam tist aventov cucelj,ki ima zarezo in ne luknjice,tako da lahko pijeta dokaj gosto mleko in to že od 4 meseca,ker se moj Luka ni najedel samega mleka !

Neposredna povezava do sporočila: 432
2.11.2010 11:27:10   
Ernestina
ljupkauser posted image user posted image user posted image
Pridni ste, te res občudujem s 4 malčki. Pri nas je vedno pestro, enkraten si, drugič drug čez dan. Dela ne zmanjka, pa se ne sekiram če kaj stoji, če komu fali, naj premakneuser posted image
Se vi že kaj plazite po štirih?

Kje ste ostale??? Vas kaj ura daje?

Lep dan, Maja

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 433
2.11.2010 12:18:49   
anya.xy
Hej, lep pozdrav.
Mi smo prejšnji teden probali malo prekuhanega jabolka, pa je bla katastrofa, no jedla sta super, samo kaj je pol ponoči sledilouser posted image , z mojim nisma spala niti urco da se nebi 1 prebudil. zdaj pa je že bolše, bomo še morali malo počakat, bom probala dat konec tedna ta milupin rižek, dajte povejte mi kaj ve ga kaj mešate med mleko oz. AM, ali delate kr kašico iz njega.
Nekje sem prebrala za Milumil, kdaj ste ga začele dajat, kaj so vaši sončki imeli kaj krčkov po njem??
LP Anja

Jaka in Miha - 05.07.2010

Če imaš enega otroka si starš, če imaš dva, si sodnik. David Frost

Neposredna povezava do sporočila: 434
2.11.2010 15:35:23   
Ernestina
Anya, mi smo danes dali rižek kar samo z vodo zmešan, delam maxi 1 dl za oba skup (holle - 2-3 žlici v 1 dl mleka), včeraj smo naredili hipp mleko najprej pa potem zamešali še rižek, malce testiramo, pa se navajamo na okuse. Buča hokaido jima ni šla kaj v promet, bomo testirali raje korenje, sadje naj bi kasneje ker je sladkega okusa, kar zna narediti bolj zbirčne otroke.

(odgovor članu anya.xy)
Neposredna povezava do sporočila: 435
2.11.2010 20:11:31   
ljupka
 Nič se še ne plazimo,Eva se guga na vseh štirih in bi skoz samo stala,je drobna in močna,mislim tako čvrstega telesa.Luka je pa večji in težji,sploh tako mlahav,sploh nima nogic kako bi rekla!Sta pa brez problema sprejela gosto hrano,jesta že skoraj vse ,nič nisem komplicirala!
Najdla sem en super recept,skuhaš jabolčni kompot,pobereš jabolka ven in na 200 ml skuhaš gres tam 4 žlice,ko je kuhan pa not zmešaš kuhana jabolka,seveda s paličnim zmiksana!To je ful dobro zelo rada jesta!
Ne boste verjele prva hrana ki sta jo moja dva jedla je bilo zvečer pred spanjem in to je bila palenta!Pri dobrih 4 mesecih se je moj fant začel ponoč zbujat,jedel je na dve ure skoraj 300 ml ,kar je definitivno preveč!Klicala sem patronažno in smo ugotovile ,da mu mleko ne zadostuje ,in mi je svetovala ,da spalento ne morem zgrešit ,je zdrava in nasitna!In res ko se je najedel palente je takoj zaspal in je spal do jutra!Od takrat ne je več samega mleka ,ampak vanj vedno zmešam po dve žličke tiste od mleka še kakšne kosmiče ali riževe,ali sadne!
Ker mu moram kuhat 5x na dan ker noče mleka se včasih poslužujem ,že gotovih jedi od hipp,ali pa od DM,ker enostavno ne uspem vedno!
Sicer pa jesta tudi tisto kar skuham za nas!Govejo juho z korenčkom mal kuhane govedne vmes en krompir,pa zmiksam da je gosto,pa vse pojesta!
Za oba rabim kr 400ml-do 500ml hrane na en obrok!Potem v navaden jogurt zmiksam kakšno sadje!Največ se poslužujem banan!Jabolke še vedno kuham!Nardim omako iz mlete govedine in paradižnika,pa polento zraven,ali pa čist drobne testenine!Zdaj že skuham tudi grez z kravljim mlekom,sem že 5x pa je vse ok ,sam ne vsak dan mogoče 1x na teden!In ko mi zmanka idej vzamem kozarček pa je!
Sem pa računala jesta 5x na dan dva sta 10x na dan jih hranim,to je 5 ur,samo to počnem in res mi zmanka idej!
Ima še katera kakšno dobro idejo?

Neposredna povezava do sporočila: 436
3.11.2010 9:31:55   
tejalea
Sam na hitro: A veste da Je PAM TRADE v škripcih? Ravno hotela naročiti mleko, pa kašice, pa nimajo ničesar! Pa tako vredu so bili s popusti...

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 437
3.11.2010 9:57:16   
natasha15
tejalea....smo ravno včeraj zvedeli, ko je šel moj v Kolinsko iskat kašice, pa jih  je dobil zelo malo.
anja.****....mi imamo Milumil, pa ni bilo nobenih težav

Prejšnji teden smo imeli sistematski pregled, sta oba super, tehtata 9700 in 8500 in 73 cm. Sem bila prav presenečena, ko smo dali kri, ni niti en mal zajokcal, še celo smejala sta se,ko pa smo se tehtali in merili, pa sta jokcala,heheuser posted image Imamo pa že 10 zobkov, v ponedeljek pa prvi pregled pri zobozdravnikuuser posted image

A je šla katera včeraj v Hoferja, ko je bila akcija skibuck, žabic in hlač?

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 438
3.11.2010 11:44:40   
tejalea
No, zdaj pa imam še malo časa...

Tudi mi bi že morali biti 2. cepljeni, pa sta oba zakuhala - prehlad! Kašljata, kihata smrkata, enemu teče iz nosa non-stop, drugi pa ima zamašenega, da komaj kaj ven dobim-ga nalivam s fiziološko, pa malo malo rešim stvar. user posted image

Vidim, da z GH mi kar zaostajamo. Smo probali korenčkov sok, pa rižolino na flaško, pa je imel Aleks spet krče in smo malo opustili. Danes sem jima skuhala korenček, potem pa bomo videli.

Kje kupujete Aptamil? Jaz sem boguzahrbtom, pa bom verjetno naročila preko spleta. Sicer pa so Milupine kašice med dražjimi ne? Sem primerjala danes v Sparu s Podravkinimi, Hippa pa sploh nisem pogledala user posted image

Ernestina - blazino vam je predpisala v razvojni ali jo boste sami nabavili? Mislim da je Airex ali nekaj takega? Sorodniki jo imajo, pa se mi zdi fajna.

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 439
3.11.2010 14:28:24   
bunka83
Tudi jaz samo na hitro, se javim jutri, ko po pregledu!

Tealeja, naš tamali je imel tudi zamašenga noska, sem imela lar težave pri dojenje, je 2 dni zelo malo jedel. Mi smo dobili tisti aparat, ki vleče smrklje iz nosa. In je super, res! Najprej našopam fiziološko notr, da se vse stopi, potem pa posesam. Gre kar nekaj ven...potem sem mu pa še malo s palčko namočeno v Operil za otroke namazala v nos in je bilo boljše!

papapa...

Mars David & Jonatan - 31.7.2010

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 440
3.11.2010 16:17:05   
Ernestina
Na hitro tudi mi...smo pri dediju in babici...mami ima že pritiska 200 in več;) pametujejo za žlico, uff...

tejalea, mi smo sami nabavili blazino, ni čisto ortopedska, ker je zaenkrat niti ne potrebujemo, ker lepo napredujeta, na recept jo dobijo baje samo tisti, ki hodijo na fizioterapijo, pa še to ne vsi, odvisno od "nuje". Naša je 1 cm debela pa 2x2 velika tako da lahko paseta kravice, vadimo obračanje, ležimo...
By the way, naša je prišla 64 eur, ortopedska je 125x200 pa je skoraj 200 eur, mislim da take velike razlike ne more bit za tako cenouser posted image

Aptamil mi kupujemo v Mullerju, v škatlah, v Pam trade se mi ne da skakat, sploh ker niti kartice potem nismo dali delat. 600 g Aptamil AR pride nekaj čez 13 eur, pa dobiš potem nekaj centov bona za naslednjič, isto hipp kupujemo v Mullerju.
Kosmiče nam je prinesla patronažna, ker jih je pač dobila zastonj - si  delajo še malo reklameuser posted image

Noske pucamo po istem kopitu kot bunka83, najprej fiziološka, malce pustimo da se zmehča, po potrebi še 1x, pa vlečemo z nosnem aspiratorjem
http://www.physiodose.si/nosni_aspirator.htm

Pocajtajte se čim prej, vreme je res ubitačno, toplo, piha, dež...grrr ta november je res za jame kopatuser posted image

Ljupka, koliko dobiš plačano za tako delouser posted image nasmeške pa je, a

(odgovor članu bunka83)
Neposredna povezava do sporočila: 441
3.11.2010 16:26:53   
anya.xy
Natasha15 - jaz sem bila včeraj v Hoferju, že ob 08.15 in je tu pri nas bila živa katastrofa, taka gužva, sem komaj nekaj žabic in bodyjev dobila za naša2, druga pa nisem niti iskala. Kdaj pa ste začeli uporabljat Milumil, naša2 sta zdaj stara 4m.
Joj hvalabogu še nismo imeli zamašenih noskov(trkam), pa smo skoraj vsak dan zunaj.
Tejalea - tista blazina je Airex, sem vprašala pediatrinjo v razvojni če jo bomo dobili, pa mi je povedala, da nam jo bo napisala ko jo bomo potrebovali, no takrat sta bila naša2 stara 3m, zdaj pa imamo razvojno pri 6m, upam da jo bo takrat.
Ljupka - to z jabolki pa je fini recept bomo ga sprobali ko bomo tako daleč...
Danes smo šli nabavit stolčke za hranjenje smo vzeli od Peg perega Prima pappa diner upam da bodo ok, kaj ga ima katera in kakšne so kaj izkušnje???

(odgovor članu bunka83)
Neposredna povezava do sporočila: 442
3.11.2010 16:31:28   
anya.xy
Ernestina poznam to pametovanje, najboljše da delaš po svoji vesti pa bo...Vreme pa je tako težko naša2 sta sitna 100 na urouser posted image

(odgovor članu anya.xy)
Neposredna povezava do sporočila: 443
3.11.2010 16:49:55   
Ernestina
Potem pa mi nismo edini s sitnobicamiuser posted image . So pa starejši bolj sitni kot mladina, jah je treba res imet dva ušesa zato da gre not in venuser posted image

Anya, ju misliš dajat že v stolček za hranjenje? Mi bomo čez kak dober mesec ko bomo stabilnejši, saj lepo sedita, ampak ju še rahlo zanaša. Imamo pa  Geuther lesen stolček z mizico, je treba še blazini kupit za notri.

Kdaj so sami držali flašo? Svitu že uspeva občasno, Lucija pa malce nizko prijema, ni pa da bi ju sami pustil.

Milumil smo probali samo 2x, tistega bolj nasitnega, pa ni kake razlike, samo Svit je imel spet težave s prebavo in krčki.

Punce a katera uporablja novalac alernovo ali aptamil comfort? Imam vsakega po eno dozo zaprtega še.

(odgovor članu anya.xy)
Neposredna povezava do sporočila: 444
3.11.2010 19:15:20   
natasha15
anja.****....mi smo prešaltali iz Aptamila na Milumil nekje pri 5.mescih, tud porajtala nista! Mi nismo imeli nikoli krčev, tako da težko rečem  kako je pri drugih! Je pa veliko bolj nasiten, Aptamila smo jedli po 7-8 meric, Milumila pa "samo" 6 meric, pa s težavo pojesta!
Drugače pa sem bila jaz v Hoferju že ob 08.01, da ne govorim da so se prerival za skibucke, tko da tud če bi jih hotela, ni šans, sem si pa "priborila" žabice in podložene hlače, pa sem zelo zadovoljna in že pridno uporabljamo! Za stolčke težko rečem,ker nimamo teh, so pa sigurno fajn, jih pohvalijo!user posted image
Pa še glede blazin, o katerih se pogovarjate, nam so v razvojni le posredovali telefonsko številko, kje se da te blazine naročit (nekje v Kranju) in so drage, na recept se pa kao ne daje več, kjub temu da hodimo na FT. Mi se potem nismo odločili in smo raje kupili penaste črke v Baby centru, pa smo super zadovoljni, jih vsaj lahko prestavljaš kamor hočeš. Trenutno imamo čez dan celo dnevno sobo v teh kockah, ko pa gresta spat, pa jih pospravim. Imata pa ful dela s temi kockami,ker jih sama2 odstranjujeta, pa grizeta, ...user posted image

(odgovor članu anya.xy)
Neposredna povezava do sporočila: 445
3.11.2010 19:41:31   
anya.xy
Ernestina v teh stolčkih se naslon tak da spustiti kot da bi bila v počivalnikih, se jih probala not dat pa sta kr stabilna, imam občutek da jih bom lažje tak hranla kot pa v počivalnikih.
Natasha15 - dans sem glih gledla te kocke, jih bomo nabavli če nam ne bojo predpisali airex blazine(kupovali je ziher ne bomo).
Tak zdaj pa letim tamala2 skopat nahranit pa spatuser posted image

(odgovor članu natasha15)
Neposredna povezava do sporočila: 446
4.11.2010 0:28:36   
missD
ojla punce :)

kako jih že pridno hranite z raznimi kašicami pa ornk hrano!user posted image komi čakam hihi

povejte mi kako jih spedenate zvečer tiste dneve ko jih ne kopate? z mokro frotiratso rokavičko prebrišete celo telo al kako? Patronžka mi je pokazala način z vaticami pa da jih cele spoliraš razen lask...
kako pa to počnete ve?

(odgovor članu anya.xy)
Neposredna povezava do sporočila: 447
4.11.2010 10:10:12   
ljupka
Ja Ernestina en kup nasmeškov dobim!Sta zelo zadovoljna dojenčka,nasmejana,skoraj nič ne jokcata!Tudi če sem gdaj utrujena in slabe volje,ko ju vidim kako se mi nasmejeta,Luka je celo že vpil ma-ma,pozabim vse in sem najsrečnejši človek na svetu!
Ja moja Eva je zelo smešna ko je na kolenih namesto da bi šla naprej gre nazaj,Luka se pa kot vojak po komolcih vleče naprej!
Jaz sem si sposodila stolčke in lepo sedita not!
Jaz kr deko pogrnem na tla in se lepo valata po njej tudi pri prvih dveh sem to prakticirala,pa je bilo OK!

Kaj če tiče hrane moj Jaka je bil star 7 let in takrat je bilo vse drgač,pol teh omejitev ni bilo in je lahko jedel,kar sedaj ne sme!Nisem vedela za gluten,ne da se citrusov ne sme dajat!Pa je še vedno živ in zdrav!Vsak dan je pojel po eno klementino in ni bil nikoli prehlajen!Tako da tudi sedaj delam isto!

Lep pozdrav!

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 448
4.11.2010 11:19:12   
Ernestina
natasha15, sem jaz tudi najprej razmišljala o teh sestavljankah, pa je potem zdravnica rekla da so te blazine vseeno boljše - kao manj oporečno, pa ni  kakih možnosti "cufat" material - da dajo v usta.

šibam delat hrano, potem pa spet ven, včeraj je bila norišnicauser posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 449
4.11.2010 17:14:42   
natasha15
ernestina,to da jo razstavijo pa dajo v usta me nič ne moti, ravno nasprotno, ko kocko odstrani, se učimo kako se nazaj sestavi,to pa da je blazina bolj kvalitetna je pa sigurno!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?