natasha15
|
Evo se še mi malo javimo...malčka sta še vedno zelo pridna, veliko spita, danes sta spala od 16.30-08.30 Imata po 4 zobke, ki jih pridno umivamo, Ž že pridno 2 meseca kobaca, vstaja ob opori, sedaj tudi že hodi ob opori, kerkrat se tudi spusti in naredi kak korak, I pa je še bolj pri miru, tudi mu ni za kobacanje, tako da pridno čiča in se igra Za pomoč imamo edino očija in to že od samega začetka! Niti nisva ju nikoli dala kam v varstvo ali karkoli, skoz smo skupaj, zelo uživamo, večina stvari naredimo skupaj ali pa ko gresta spat, takrat jaz skočim do trgovine,... tudi gospodinjska opravila opraviva brez večjih težav skupaj s partnerjem in zaenkrat s tem nimava problemov Plenice smo imeli tudi mi skoz Pampers, ko sta bila še manjša, so bile res 100%, sedaj pa sem preklopili na Muillerjeve in smo zelo zadovoljni in še nikoli ni čez prišlo, niti ponoči ko spita po 12 ur skupaj! GH jemo že kar večina, razen mesa ne marata, zato ga zmešam skupaj z zelenjavo in pridno pojesta bunka83....mi imamo stolčke iz Pikapolonice (sedaj jih imajo v akciji za 60€) in smo res zelo zadovoljni, ko sta bila še manjša, sta notri pojedla malo GH, potem sem sam naklon spustila in sta popila še mleko in malo počila. Drugače pa smo stestirali vse mogoče variante kaj dati za jesti pred spanjem in na koncu prišli do zaključka,da je čist vseeno-vsaj pri mojih! Zaenkrat nismo bili še nič bolani, smo vsak dan na svežem zraku... meta22....nekatere stvari samo pretlačim, drugače spasiram, čisto različno. Pri nas je jedilnik takšen: 04.00-Millumil 200 ml+ad3 kapljice 07.30-kašica (grisolino, keksolino, čokolino,večina od Millupe in Hippa) 10.30-malica (žemljica,jogurt, sadje,piškotek,...) 13.30-kosilo (zelenjava, meso, testenine,...občasno tudi kupljene zadeve) 16.30-kašica za lahko noč od Hippa, ali pa kako drugo mlečno kašico Ker pa je že takoo mrazzzz, smo kupili prve čeveljčke in bundice sej ne da sem dala pol Slovenije čez.... Lepo se rihtajte in želim da ste čim bolj zdravi!!!!!!!
|