Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 21:41:11
|
|
|
|
petrušk_
|
hojla punce.... sjmm, tamika...bravo za dolge zmenke z ljubimci...se bosta lohk zj mal bl možem posvetle, k ljubimcev nau treba zakurblat..... jst pa crknena k..... smo šli na ressss dolg sprehod s kavico....oči, pa malčica pa mami....res je blo fino...pa kr toplo...pa enkrat za spremembo ni pihal zj sm glih sfiniširala tortico za taščo - ma jutr 60 pa sm spet mal s tičinko ustvarjala...zraven sva ji kupla pa še en res hudooo lep zlat prstan.... no ja pa spomladi je že novo kolo dobila..... tko da zj mal v objem, pol pa pančkat k mojemu sončku...........
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 22:32:18
|
|
|
|
sjmm
|
čer! dons neki ni moj dan, kljub vsemu delu k sm ga uspešn opravla...sm neki čudna..najprej tist z noskom k sm bla čist iz sebe...pol..sta Maj pa oči prej eno buško prdelala v igri...pa sm jz jokala bol k ta mali....pol sva se pa uspavala uro in pol in sm bla 1x umes že vsega sita in sem bla mau huda...pa me je tko čudn pogledu d sm spet ...pol je pa rajš kr zaspau...madonca bo imel še traume kok je mami neki prsmojena...no, to mi je pol moj reku d sm čist neki smotana in zmešana...pa sm še mau jokala....sm šla rajš kr pod tuš, pa na kavč...pa se spoprijateljujem sam s kompjuterjem...ker zgleda d za kej drugega dons več nism mirno in sladko noč vsem, pa lepe sanje!!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 23:15:38
|
|
|
|
tanci29
|
da vas malo pozdravim.. nisem vas uspela brati ampak vam pa vseeno zaželim lepo nočko in jutri lep dan...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 6:00:24
|
|
|
|
baki
|
jutro....nik je imel zjutraj 38 vročine.sam da je tam tudi ostala.sem mu jo merla ob 5.00.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 6:35:15
|
|
|
|
baki
|
še nobene ni.no bom jst dala eno kavico
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 6:53:12
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Baki hvala za kavico. Pa naj vročina pri Niku ne narašča Sem vidla da je bil včeraj kar za precej en tak čuden , naporen dan. Sjmm ne ženi si k srčku vsako buškico, jih zna bit še veliko. Čeprav vem da zaboli k se otrok udari. Glede 1,5 urnega uspavanja si pa dobra ampak res, jaz bi sigurno prej omagala. Naj bo današnji dan boljši . Ajvy kako je bilo včeraj na pregledu? Kolumbo ubogaj taščo, ti morm rečt da sem vesela da maš tko skrbno taščo res Petrušk super za tako lepo popoldne s sprehodom. Ja temperature so sedaj zelo prijetne, je treba izkoristit predno spet kak minus udari.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 6:57:33
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy upam, da si ti je ratalo spočiti. Glede tvojga ti bom pa predlagala da ubereš drugo pot. Naši ponavadi ne vidijo da je treba iz stroja dat, da bi blo fino posesat,... Jaz ne čakam da bo moj ugotovil kaj bi blo fino narest ampak mu lepo rečem, če se mu da pomivalca spraznt al pa ej a boš dons ti pomivalca spraznu in ga. Če je treba cune dat v sušilca mu rečem dej iz pralnega v sušilca in naredi. Hočem ti rečt da ne čakaj ampak povej kaj želiš da naredi. Če si popoldan zmatrana, mu lepo reč da se greš za eno urco dol ulešt in da ma otroke čez. Ti si v devetem mesecu in valda bo zastopu da sedaj pa res rabiš njegovo pomoč. Je pa tako, da sva sedaj medve res dost utrujeni, občutljivi tko da naju morjo zastopit še tale mesec ane
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 6:58:55
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša kako je z roko? si našla kak primeren tablet? Drži se, sej bo z vsakim dnem boljše Tanci lepo da si se javila . Kakšno je stanje pri vas? Kako tvoj križ?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 7:01:27
|
|
|
|
Urša08
|
Uf sem se razpisala Včeraj sem že ob 9 šla spat in sem super spala . Sedaj sem popila moj kapučinček in grem pod tuš potem pa mal stanovanje na hitrco pospravit. Danes tamaledva poberem po kosilu, ker šibamo potem v Lj. , prvo v laboratorij in potem še na pregled. Pa seveda še mal k mojim na eno kavico. čebela kako si? Pa možek - je boljši?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 7:07:43
|
|
|
|
baki
|
jutro urša...fajn opravi preglede..
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 8:23:10
|
|
|
|
Čebel@
|
dan sem spala ko ubita-no 3je presledki so bili ......Hana je v vrtcu,ati je tudi že boljši lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 8:23:56
|
|
|
|
Čebel@
|
evo danes je polnih 20t
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 8:36:27
|
|
|
|
Pikica_82
|
Dan. Aleksova nočka prespana v celoti Jaz sem pa na wcju bolj al manj presedela, se je še mene lotlo nekaj Mali še kr javka av av, če mu Calpola ne dam. Kaže na glavico, tak da vprašanje, kaj ga boli, ušesa, grlo, zobek... Nosečke pazite nase! Birdy moj je tud zmeraj govoril, da če kaj hočem, da v gospodinjstvu nardi, naj mu preprosto rečem. On ne vidi, kaj je treba nardit, pa če stoji pred njim cel kup posode Ma kao druge stvari v glavi. Grem malemu karamelno mleko nardit. Še lahk kaj dobi, če ga grlo boli? Ker vneto ma. Aja, kaka pa že ok Bom najbrž to coca colo in bobi palčke na sebi sprobala...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 8:43:29
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro...spet ne znam slikce gor dat...pliz help punce, da vam tortice pokažem :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 8:46:26
|
|
|
|
TAMIKA3
|
jutro zmatrana ... fantje v šoli in vrtcu ... ati v MB ... mami je kupila svež kruh v pekarni, juhica se že kuha ... kaj bo zraven, pa se še ne ve ... kapučino & RR time
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 8:48:19
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ jutro...spet ne znam slikce gor dat...pliz help punce, da vam tortice pokažem :) a si slike že naložila na PC? če ne pojdi na SHRANI.SI , naloži, shrani in kopiraj [img] [/img]
< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 4.11.2010 8:49:27 >
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 8:54:28
|
|
|
|
sjmm
|
dan! sva z malim ravno moje mislije pozobala, mulčku tud kavica diši nočka še kar, ob pol 5h me je poslal po mleko, sej se je dost premetaval, sam jokcal pa ni, pa tud nosek kr prehoden po večernem čiščenju urša...imaš prov...včeraj je bil fuuul čudn dan..mene moj sploh ni poznal...k pravi d sm zmer tko 100% in zanesljiva, včeri sm pa kr neki ..ma, bumbar...včas mam tud jz polno mero birdy...jz morm tud mojga vedno spomnit oziroma prosit za kako pomoč...drgač bi ga lahk kej u nos sunlo, pa nebi spregledal....ga pa ponavadi lepo prosim, se pa tud zgodi d zjam po stanvanj d sm k sužnja k drugim je čist vseen, če čez drek skačemo...no, takrat se več ljudkov zgane in vsak kej poštima čebelc@ ...fajn d je oči bolje in da ste fajn spali,pa za 20t pikica...naj hitro mine
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 8:56:55
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ jutro...spet ne znam slikce gor dat...pliz help punce, da vam tortice pokažem :) a si slike že naložila na PC? če ne pojdi na SHRANI.SI , naloži, shrani in kopiraj [img] [/img] sm ja...bi rajš tisto bližnjico, k jo katjuša obvlada...no pa ti tud ne dvomim :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 9:00:28
|
|
|
|
sjmm
|
baki....super d gre Niku na bolje, naj hitro mine tamika... a ti si tud fuč....u men se kr mau pozna večurno stanje na zmenku z loverjem včeri, pa pol še tist večerni štrudelj in še Majevo dolgo uspavanje....pa d ne rečem d je sigurn tud emšo kriv ..no, za dons so že novi plani, tak d ne smemo za včeri jamrat
< Sporočilo je popravil sjmm -- 4.11.2010 9:01:42 >
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 9:02:15
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ jutro...spet ne znam slikce gor dat...pliz help punce, da vam tortice pokažem :) a si slike že naložila na PC? če ne pojdi na SHRANI.SI , naloži, shrani in kopiraj [img] [/img] sm ja...bi rajš tisto bližnjico, k jo katjuša obvlada...no pa ti tud ne dvomim :) klikni na sliko z DESNO tipko, izberi kopiraj mesto slike, napiši [img] prilepi [/img]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 9:04:12
|
|
|
|
baki
|
evo z nikom sva prišla od zdravnika.sva dala kri in vodo.ob 13.00 bojo izvidi.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 9:04:51
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm baki....super d gre Niku na bolje, naj hitro mine tamika... a ti si tud fuč....u men se kr mau pozna večurno stanje na zmenku z loverjem včeri, pa pol še tist večerni štrudelj in še Majevo dolgo uspavanje....pa d ne rečem d je sigurn tud emšo kriv ..no, za dons so že novi plani, tak d ne smemo za včeri jamrat ja, fuč ... le zakaj ... jaz te občudujem pri vajinem uspavanju, res ... meni bi že zdavnaj puknil ... ja, ja plani so, sam volje ni ... se javi kdo za okna pomit?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 9:06:27
|
|
|
|
petrušk_
|
pr nas je tud treba očiju vsako stvar pokazat za narest, tko da prosimmmm....pri vseh je enakol...se lahko vse pomirimo..... zjutrej smo taščico presenetl s tortico in prstančkom v vrtnici na tortici...tko da je presenečenje res uspelo.....kosilo smo se kr v spodnjem štuku naročil, k bo bl praznično dons aja pa še to...čebel@....tvoj recept za čufte je reeessss zakooonnn...sm jih prejšn dan nardila, do zdej sm zmeri pacala pa najprej mal popekla čufte, pa so ble zmer pol ene speštane oblike...zj so ble pa res lepe in okusne....smo jih kar pomlatli...še eva eno celo....za eno kosilo pa še v skrinji čakajo...tko da res supeerrrrrrrrrr urša...dobr zrihtej.... sjmm.......tko je blo pr nas....zj pa frajerka vsakič k jo pelem v spalnico reče...eva pat---.mami uhno plavt tko da pr nas vsak večer zj kuhno pospravlamo in zaspi k šus..... aja...pa muca redno gleda in če eva ne bo pridna bo dudiko odnesla
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 9:07:54
|
|
|
|
baki
|
glede moških pa mislim da so vsi isti.sam nobene stvari ne vidi.vse mu je treba pokazat.pa še ko rečem da naj kaj naredi reče ja takoj pa čez minuto pozabi kaj sem rekla.kot otroci
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 4.11.2010 9:08:50
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ jutro...spet ne znam slikce gor dat...pliz help punce, da vam tortice pokažem :) a si slike že naložila na PC? če ne pojdi na SHRANI.SI , naloži, shrani in kopiraj [img] [/img] sm ja...bi rajš tisto bližnjico, k jo katjuša obvlada...no pa ti tud ne dvomim :) klikni na sliko z DESNO tipko, izberi kopiraj mesto slike, napiši [img] prilepi [/img] tenkju very mach
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?