|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
3.11.2010 21:41:11   
petrušk_
hojla punce....

sjmm, tamika...bravo za dolge zmenke z ljubimci...se bosta lohk zj mal bl možem posvetle, k ljubimcev nau treba zakurblat.....

jst pa crknena k.....
smo šli na ressss dolg sprehod s kavico....oči, pa malčica pa mami....res je blo fino...pa kr toplo...pa enkrat za spremembo ni pihal
zj sm glih sfiniširala tortico za taščo - ma jutr 60 pa sm spet mal s tičinko ustvarjala...zraven sva ji kupla pa še en res hudooo lep zlat prstan....
no ja pa spomladi je že novo kolo dobila.....

tko da zj mal v objem, pol pa pančkat k mojemu sončku...........

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
3.11.2010 22:32:18   
sjmm
čer!

dons neki ni moj dan, kljub vsemu delu k sm ga uspešn opravla...sm neki čudna..najprej tist z noskom k sm bla čist iz sebe...pol..sta Maj pa oči prej eno buško prdelala v igri...pa sm jz jokala bol k ta mali....pol sva se pa uspavala uro in pol in sm bla 1x umes že vsega sita in sem bla mau huda...pa me je tko čudn pogledu d sm spet user posted image user posted image user posted image ...pol je pa rajš kr zaspau...madonca bo imel še traume kok je mami neki prsmojena...no, to mi je pol moj reku d sm čist neki smotana in zmešana...pa sm še mau jokala....sm šla rajš kr pod tuš, pa na kavč...pa se spoprijateljujem sam s kompjuterjem...ker zgleda d za kej drugega dons več nismuser posted image user posted image user posted image

mirno in sladko noč vsem, pa lepe sanje!!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
3.11.2010 23:15:38   
tanci29
da vas malo pozdravim..

nisem vas uspela brati ampak vam pa vseeno zaželim lepo nočko in jutri lep dan...

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
4.11.2010 6:00:24   
baki
jutro....nik je imel zjutraj 38 vročine.sam da je tam tudi ostala.sem mu jo merla ob 5.00.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
4.11.2010 6:35:15   
baki
še nobene ni.no bom jst dala eno kavicouser posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
4.11.2010 6:53:12   
Urša08
jutro

Baki hvala za kavico. Pa naj vročina pri Niku ne narašča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem vidla da je bil včeraj kar za precej en tak čuden , naporen dan.

Sjmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne ženi si k srčku vsako buškico, jih zna bit še veliko. Čeprav vem da zaboli k se otrok udari. Glede 1,5 urnega uspavanja si pa dobra ampak res, jaz bi sigurno prej omagala. Naj bo današnji dan boljšiuser posted image .

Ajvy kako je bilo včeraj na pregledu?

Kolumbo ubogaj taščo, ti morm rečt da sem vesela da maš tko skrbno taščo res user posted image user posted image user posted image

Petrušk super za tako lepo popoldne s sprehodom. Ja temperature so sedaj zelo prijetne, je treba izkoristit predno spet kak minus udari.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
4.11.2010 6:57:33   
Urša08
Birdy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da si ti je ratalo spočiti. Glede tvojga ti bom pa predlagala da ubereš drugo pot. Naši user posted image ponavadi ne vidijo da je treba iz stroja dat, da bi blo fino posesat,... Jaz ne čakam da bo moj ugotovil kaj bi blo fino narest ampak mu lepo rečem, če se mu da pomivalca spraznt al pa ej a boš dons ti pomivalca spraznu in ga. Če je treba cune dat v sušilca mu rečem dej iz pralnega v sušilca in naredi. Hočem ti rečt da ne čakaj ampak povej kaj želiš da naredi. Če si popoldan zmatrana, mu lepo reč da se greš za eno urco dol ulešt in da ma otroke čez. Ti si v devetem mesecu in valda bo zastopu da sedaj pa res rabiš njegovo pomoč. Je pa tako, da sva sedaj medve res dost utrujeni, občutljivi tko da naju morjo zastopit še tale mesec aneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
4.11.2010 6:58:55   
Urša08
Katjuša kako je z roko? si našla kak primeren tablet? Drži se, sej bo z vsakim dnem boljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanci lepo da si se javilauser posted image . Kakšno je stanje pri vas? Kako tvoj križ?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
4.11.2010 7:01:27   
Urša08
Uf sem se razpisala user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem že ob 9 šla spat in sem super spala user posted image . Sedaj sem popila moj kapučinček in grem pod tuš potem pa mal stanovanje na hitrco pospravit. Danes tamaledva poberem po kosilu, ker šibamo potem v Lj. , prvo v laboratorij in potem še na pregled. Pa seveda še mal k mojim na eno kavico. user posted image

čebela kako si? Pa možek - je boljši?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
4.11.2010 7:07:43   
baki
jutro urša...fajn opravi preglede..

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
4.11.2010 8:23:10   
Čebel@
dan

sem spala ko ubita-no 3je presledki so biliuser posted image ......Hana je v vrtcu,ati je tudi že boljšiuser posted image

lep dan vam želimuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
4.11.2010 8:23:56   
Čebel@
evo danes je polnih 20tuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
4.11.2010 8:36:27   
Pikica_82
Dan. Aleksova nočka prespana v celoti user posted image user posted image  Jaz sem pa na wcju bolj al manj presedela, se je še mene lotlo nekaj user posted image
Mali še kr javka av av, če mu Calpola ne dam. Kaže na glavico, tak da vprašanje, kaj ga boli, ušesa, grlo, zobek...

Nosečke pazite nase!

Birdy moj je tud zmeraj govoril, da če kaj hočem, da v gospodinjstvu nardi, naj mu preprosto rečem. On ne vidi, kaj je treba nardit, pa če stoji pred njim cel kup posode user posted image  Ma kao druge stvari v glavi.

Grem malemu karamelno mleko nardit. Še lahk kaj dobi, če ga grlo boli? Ker vneto ma.
Aja, kaka pa že ok user posted image  Bom najbrž to coca colo in bobi palčke na sebi sprobala...user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
4.11.2010 8:43:29   
petrušk_
jutro...spet ne znam slikce gor dat...pliz help punce, da vam tortice pokažem :)

petrušk_

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
4.11.2010 8:46:26   
TAMIKA3
jutro user posted image
zmatrana user posted image ... fantje v šoli in vrtcu ... ati v MB ... mami je kupila svež kruh v pekarni, juhica se že kuha ... kaj bo zraven, pa se še ne ve user posted image user posted image ... kapučino & RR time user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
4.11.2010 8:48:19   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

jutro...spet ne znam slikce gor dat...pliz help punce, da vam tortice pokažem :)

a si slike že naložila na PC?

če ne pojdi na SHRANI.SI , naloži, shrani in kopiraj

[img] [/img]

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 4.11.2010 8:49:27 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
4.11.2010 8:54:28   
sjmm
dan!

sva z malim ravno moje mislije pozobala, mulčku tud kavica dišiuser posted image user posted image

nočka še kar, ob pol 5h me je poslal po mleko, sej se je dost premetaval, sam jokcal pa ni, pa tud nosek kr prehoden po večernem čiščenju

urša...imaš prov...včeraj je bil fuuul čudn dan..mene moj sploh ni poznal...k pravi d sm zmer tko 100% in zanesljiva, včeri sm pa kr neki user posted image ..ma, bumbar...včas mam tud jz polno merouser posted image

birdy...jz morm tud mojga vedno spomnit oziroma prosit za kako pomoč...drgač bi ga lahk kej u nos sunlo, pa nebi spregledal....ga pa ponavadi lepo prosim, se pa tud zgodi d zjam po stanvanj d sm k sužnja k drugim je čist vseen, če čez drek skačemo...no, takrat se več ljudkov zgane in vsak kej poštimauser posted image user posted image

čebelc@ ...fajn d je oči bolje in da ste fajn spali,pa user posted image user posted image user posted image user posted image za 20t

pikica...naj hitro mineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
4.11.2010 8:56:55   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

[img] [/img]

sm ja...bi rajš tisto bližnjico, k jo katjuša obvlada...no pa ti tud ne dvomim :)

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
4.11.2010 9:00:28   
sjmm
baki....super d gre Niku na bolje, naj hitro mineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tamika... a ti si tud fuč....u men se kr mau pozna večurno stanje na zmenku z loverjem včeri, pa pol še tist večerni štrudelj in še Majevo dolgo uspavanje....pa d ne rečem d je sigurn tud emšo krivuser posted image user posted image user posted image ..no, za dons so že novi plani, tak d ne smemo za včeri jamratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 4.11.2010 9:01:42 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
4.11.2010 9:02:15   
TAMIKA3

[img] [/img]

sm ja...bi rajš tisto bližnjico, k jo katjuša obvlada...no pa ti tud ne dvomim :)

klikni na sliko z DESNO tipko, izberi kopiraj mesto slike, napiši [img] prilepi [/img]

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
4.11.2010 9:04:12   
baki
evo z nikom sva prišla od zdravnika.sva dala kri in vodo.ob 13.00 bojo izvidi.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
4.11.2010 9:04:51   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

baki....super d gre Niku na bolje, naj hitro mineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tamika... a ti si tud fuč....u men se kr mau pozna večurno stanje na zmenku z loverjem včeri, pa pol še tist večerni štrudelj in še Majevo dolgo uspavanje....pa d ne rečem d je sigurn tud emšo krivuser posted image user posted image user posted image ..no, za dons so že novi plani, tak d ne smemo za včeri jamratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, fuč user posted image user posted image ... le zakaj user posted image ... jaz te občudujem pri vajinem uspavanju, res ... meni bi že zdavnaj puknil ... ja, ja plani so, sam volje ni user posted image user posted image ... se javi kdo za okna pomit?

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
4.11.2010 9:06:27   
petrušk_
pr nas je tud treba očiju vsako stvar pokazat za narest, tko da prosimmmm....pri vseh je enakol...se lahko vse pomirimo.....user posted image user posted image user posted image user posted image

zjutrej smo taščico presenetl s tortico in prstančkom v vrtnici na tortici...tko da je presenečenje res uspelo.....kosilo smo se kr v spodnjem štuku naročil, k bo bl praznično donsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja pa še to...čebel@....tvoj recept za čufte je reeessss zakooonnn...sm jih prejšn dan nardila, do zdej sm zmeri pacala pa najprej mal popekla čufte, pa so ble zmer pol ene speštane oblike...zj so ble pa res lepe in okusne....smo jih kar pomlatli...še eva eno celo....za eno kosilo pa še v skrinji čakajo...tko da res supeerrrrrrrrrr

urša...dobr zrihtej....

sjmm.......tko je blo pr nas....zj pa frajerka vsakič k jo pelem v spalnico reče...eva pat---.mami uhno plavtuser posted image user posted image user posted image user posted image
tko da pr nas vsak večer zj kuhno pospravlamo in zaspi k šus.....
aja...pa muca redno gleda in če eva ne bo pridna bo dudiko odneslauser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
4.11.2010 9:07:54   
baki
glede moških pa mislim da so vsi isti.sam nobene stvari ne vidi.vse mu je treba pokazat.pa še ko rečem da naj kaj naredi reče ja takoj pa čez minuto pozabi kaj sem rekla.kot otrociuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
4.11.2010 9:08:50   
petrušk_

[img] [/img]

klikni na sliko z DESNO tipko, izberi kopiraj mesto slike, napiši [img] prilepi [/img]

tenkju very machuser posted image

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?