Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 16:44:18
|
|
|
|
baki
|
mater me je jezlo k je mel prej spet 40 vročine.sem mu dala voltaren,in poklicala v bolnico.mi je rekla zdravnica da če pri 38.5 on vozi avto(po stanovanju)in ni telesno prizadet se ne rabim sekirat
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 16:49:24
|
|
|
|
Pikica_82
|
U, super, hvala vam za nasvete! Saj par stvari od tega mu dajem še, ampak je problem, da bi on skoooz mleko pil (stalnica, ko mu grejo zobki ven), kar pa še dodatno poslabša tole njegovo sračkanje ne. K sreči ni čist tekoče, je pa bolj mehko kakanje. Mu bom linex še začela dajat v čaj. Coca cola in bobi palčke sta mi pa ful hecna kombinacija Je katera že prakticirala tole? Dvomim, da bi Aleks sploh pil coca colo, ni neki ljubitelj sladkega... Kolumbo zate in Roksota! Sjmm Aleks ne je več frutkov, dejansko nič zmiskanega (razen če je vmešano v jogurt in to popije), tudi najraje gricka stvari.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 16:57:38
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 U, super, hvala vam za nasvete! Saj par stvari od tega mu dajem še, ampak je problem, da bi on skoooz mleko pil (stalnica, ko mu grejo zobki ven), kar pa še dodatno poslabša tole njegovo sračkanje ne. K sreči ni čist tekoče, je pa bolj mehko kakanje. Mu bom linex še začela dajat v čaj. Coca cola in bobi palčke sta mi pa ful hecna kombinacija Je katera že prakticirala tole? Dvomim, da bi Aleks sploh pil coca colo, ni neki ljubitelj sladkega... Kolumbo zate in Roksota! Sjmm Aleks ne je več frutkov, dejansko nič zmiskanega (razen če je vmešano v jogurt in to popije), tudi najraje gricka stvari. pr nas bi skoz pila kokto pa kokakolo...no ja vse kar ma mehurčke...če bi ji dal seveda.......vsemu kar ma mehurčke pravi PIVO za kokakolo pa bobipalčke sm pa tud jst že slišala, da ful palijo...pa k je bla bolana sm ji tud dala cockto in jo je ful rada pila...zgleda so ji mehurčki res pasal
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 17:10:39
|
|
|
|
baki
|
ob 15.00 sem mu dala1/2 uoltarena,je mel 40.vročine,pol sem mu mirla vročino ob 16,00 je imel 38.5,pol sem mu spet mirla ob16.45 pa je mel 37.7,v ritki .sem hitr potrkala,preden sem vam napisala.sem kr malo vražjeverna
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 17:16:43
|
|
|
|
Pikica_82
|
Baki Držim pesti, da tako ostane!
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 17:45:23
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša....probaj čimveč počivat ....dokler ti lekadoli zadostujejo,je super pikica....upam,da poštimata prebavo petrušk......a vaša pa samo kokto? ...naša je še sploh probala ni baki.....zdržim pestke,da dobite zmago nad vročino...upam,da bo ponoči ok
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.11.2010 17:49:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.11.2010 17:54:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 18:29:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Čer Midva še kr sama...Šime na poti domou...me je klicu če gre loh u miru na en pir (je že učeri mislu it, pa je telefon zazvonu k je bil na vratih kafiča, jst pa na drugi strani d mam vročino in je sam obrnu ) KATJUŠA če te bo ful bolel, pejt v lekarno po Nalgesin, k lekadol je bl "mačji kašelj" kje ste ostale? si pa super žena,da mu pustiš na pir .....jaz sem načeloma tukaj-zdele se gremo rihtat za spat
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 18:31:29
|
|
|
|
Katjusa
|
pozna katera zaldiar.......BOLI K HUDIČ....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 18:35:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa pozna katera zaldiar.......BOLI K HUDIČ....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 19:04:47
|
|
|
|
TAMIKA3
|
čer večerja v želodčkih ... mlečni riž ... zdaj pa na čofanje in via postelja ... ati v kleti ... veže elektriko za talno gretje aja, pa vse sem zlikala ... kaki kupi ... čakajo me še 3 stojala za zložit ... pa bo spet kak kupček pridem še kaj kasneje
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 19:06:01
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa pozna katera zaldiar.......BOLI K HUDIČ.... ... a drugega nimaš? naj čim prej mine ...
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 19:09:11
|
|
|
|
birdy
|
Baki, sej vem da boš rekla da sem utrgana ampak res je kar je zdravnica rekla... Nekateri otroci zelo dobro prenašajo vročino. Ne bi vedla če ne bi bila jaz tak otrok, tja do 40 stopinj še vedli niso dobro da sem bolna. Šele nad 40 me je menda zvilo... Tko da če je on dokaj normalno živahen in vse ne rabiš skrbet. In če vozi avto po stanovanju potem je po mojem mnenju kar živahen Pa nič zamerit, samo povem...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 19:14:25
|
|
|
|
sjmm
|
čer! hvala za odgovore glede frutkov in podobnega...mi2 še zmer prakticirava kak hipp sadje al pa frutek ...ponavadi en dan je kaj takega al pa zmečkano banano, naribanojabolko, drug dan pa narezano sadje...mau tko d je bol pestro...ima pa vse sorte rad drgač sm pa jz zdej se le mau usedla dons popoldne...sem že pošten zmatrana....meje pičl d sm vse, ampak res vse speglala...kok je lepo k je prazn stol na katerem se ponavadi bohoti kup ...pol sm pa spekla en fajn štrudel k je moj reku d ga že 100 let nism...bomo zdej mau probal, pa fajn šalčko mlekca zravn...pa bo večerja....pa še za ju3 za po kosilu bo...k so si otroci zaželeli ričet no, grem se mau z bejbijam igrat...k je popoldne z očijem preživel in se že močno pogrešava
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 19:29:11
|
|
|
|
Urša08
|
čer Jaz sem sesuta. Sem ves dan letala naokoli. Dopoldan sem šla do prijateljice na kavico, da sem mal njeno pikico pocrkljala. Medtem je njen peljal moj avto gume zamenjat tko da mam sedaj zimske gume. Potem sem šla v trgovino po par malenkosti, pa v dzs po obrazec za vrtec in po tamaledva. Potem smo pojedli malico , jaz sem se šla mal ofrišat in via sestanek v vrtec. Nejc je priden v vrtcu, veliko bolj samostojen kot na začetku tko da same pozitivne stvari sem slišala . Sem pa zvečer bla tok lačna da sem na hitrco dva topla sendviča pojedla in 4 deci vode kar mi je čist težo naredilo. Otročka sva dala spat sam zaenkrat še nista omagala. Vas grem mal prebrat.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 19:30:30
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša dej kej močnejšega vzemi če lekadol ne pomaga želim ti hitro okrevanje
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 19:32:44
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm pri nas frutkov že kar nekaj časa ni več, ker jih ne mara. On bi sadje na koščke grickal. Če mu odgovarja in ima rad ni nč narobe vidva kr frutke jejta . Birdy kako se počutiš?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 19:35:52
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika in Sjmm kapo dol ampak res, pri sta vse polikale, popedenčkale,... res sta mamici. Sem kr slabo vest dobila k mal pogledam kakšno mamo pri nas trenutno, moj se trudi kuhinjo pospravljat, jaz pa z energijo na nuli tko da ni nč od mene .
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 19:37:36
|
|
|
|
Urša08
|
Ostalo se pa jutri potrudim da preberem. Grem pod tuš in na kavčka. Lep večer in lahko, dolgo nočko
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 19:45:59
|
|
|
|
baki
|
evo mene.sem niku prej ob 19.10 merla vročino je mel 36.6......upam da smo zmagali.je po mojem AB primu.katjuša....jst vzamem naprosin če me kaj svinsk boli.sam te so na recept.je pa nalgesin tudi vredu.zaldar je pa močna tableta,malo preberi navodilo,pa boš vidla za kaj je.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 19:56:14
|
|
|
|
Čebel@
|
zmatrana grem zobe ščohat in spat...se tipkamo jutri
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 20:03:56
|
|
|
|
birdy
|
Jst kaput. Pečem kruh, no, počas bom fertik, tamalidve od mene nista meli kaj dost, mi je žal da sem se sploh lotila mah, nej gre vse skup v rit Prov jezna sem na mojga, načeloma ma on to čez, ampak zadnje dneve pa ne glede na to a vstanem jst z puncama al on gre on lepo počivat še popoldne. Jst sem pa kronično utrujena... Ubistvu se nasploh obnaša k da sem sam jst za pospravljanje, k da njemu bo pa krona iz glave padla če bo kej naredu... onma šiht 8 ur in pride dam in je vse poštiman, sam od sebe itak nič na nardi, za vsako stvar ga prosit. Ma jst ne vem a sem tok zahtevna ampak bi rada da bi mal samoiniciativnosti pokazu... Da bi sam od sebe posodo iz stroja pobral, kake cune kdaj obesu... Pa ne, vse mene počaka... Slabe volje sem
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 21:31:34
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša....probaj čimveč počivat ....dokler ti lekadoli zadostujejo,je super pikica....upam,da poštimata prebavo petrušk......a vaša pa samo kokto? ...naša je še sploh probala ni baki.....zdržim pestke,da dobite zmago nad vročino...upam,da bo ponoči ok ja bi sam cockto če bi ji jo dal....veš tko je...oči jo ma zlo rad, pa jo mamo skoz doma pol pa seveda vidi kaj pije in hoče tudi ona pivo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 21:38:33
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa pozna katera zaldiar.......BOLI K HUDIČ.... kaj naj bi blo zaldiar...pejt po ketonal.....ne morš trpet, no.....
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?