|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
3.11.2010 16:44:18   
baki
mater me je jezlo k je mel prej spet 40 vročine.sem mu dala voltaren,in poklicala v bolnico.mi je rekla zdravnica da če pri 38.5 on vozi avto(po stanovanju)in ni telesno prizadet se ne rabim sekiratuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
3.11.2010 16:49:24   
Pikica_82
U, super, hvala vam za nasvete! Saj par stvari od tega mu dajem še, ampak je problem, da bi on skoooz mleko pil (stalnica, ko mu grejo zobki ven), kar pa še dodatno poslabša tole njegovo sračkanje ne. K sreči ni čist tekoče, je pa bolj mehko kakanje. Mu bom linex še začela dajat v čaj.
Coca cola in bobi palčke sta mi pa ful hecna kombinacija user posted image  Je katera že prakticirala tole? Dvomim, da bi Aleks sploh pil coca colo, ni neki ljubitelj sladkega...

Kolumbo user posted image user posted image user posted image zate in Roksota!

Sjmm Aleks ne je več frutkov, dejansko nič zmiskanega (razen če je vmešano v jogurt in to popije), tudi najraje gricka stvari.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
3.11.2010 16:57:38   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

U, super, hvala vam za nasvete! Saj par stvari od tega mu dajem še, ampak je problem, da bi on skoooz mleko pil (stalnica, ko mu grejo zobki ven), kar pa še dodatno poslabša tole njegovo sračkanje ne. K sreči ni čist tekoče, je pa bolj mehko kakanje. Mu bom linex še začela dajat v čaj.
Coca cola in bobi palčke sta mi pa ful hecna kombinacija user posted image  Je katera že prakticirala tole? Dvomim, da bi Aleks sploh pil coca colo, ni neki ljubitelj sladkega...

Kolumbo user posted image user posted image user posted image zate in Roksota!

Sjmm Aleks ne je več frutkov, dejansko nič zmiskanega (razen če je vmešano v jogurt in to popije), tudi najraje gricka stvari.

pr nas bi skoz pila kokto pa kokakolo...no ja vse kar ma mehurčke...če bi ji dal seveda.......vsemu kar ma mehurčke pravi PIVOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za kokakolo pa bobipalčke sm pa tud jst že slišala, da ful palijo...pa k je bla bolana sm ji tud dala cockto in jo je ful rada pila...zgleda so ji mehurčki res pasal

petrušk_

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
3.11.2010 17:10:39   
baki
ob 15.00 sem mu dala1/2 uoltarena,je mel 40.vročine,pol sem mu mirla vročino ob 16,00 je imel 38.5,pol sem mu spet mirla ob16.45 pa je mel 37.7,v ritkiuser posted image user posted image user posted image user posted image .sem hitr potrkala,preden sem vam napisala.sem kr malo vražjevernauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
3.11.2010 17:16:43   
Pikica_82
Baki user posted image user posted image user posted image  Držim pesti, da tako ostane!

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
3.11.2010 17:45:23   
Čebel@
katjuša....probaj čimveč počivatuser posted image user posted image user posted image ....dokler ti lekadoli zadostujejo,je superuser posted image user posted image

pikica....upam,da poštimata prebavouser posted image user posted image user posted image

petrušk......a vaša pa samo kokto?user posted image ...naša je še sploh probala niuser posted image

baki.....zdržim pestke,da dobite zmago nad vročino...upam,da bo ponoči okuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
   [Brisano sporočilo]
3.11.2010 17:49:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pikica_82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3157
   [Brisano sporočilo]
3.11.2010 17:54:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3158
3.11.2010 18:29:24   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Čer

Midva še kr sama...Šime na poti domou...me je klicu če gre loh u miru na en piruser posted image  (je že učeri mislu it, pa je telefon zazvonu k je bil na vratih kafiča, jst pa na drugi strani d mam vročino in je sam obrnuuser posted image )

KATJUŠA če te bo ful bolel, pejt v lekarno po Nalgesin, k lekadol je bl "mačji kašelj"

kje ste ostale?
si pa super žena,da mu pustiš na piruser posted image user posted image user posted image user posted image .....jaz sem načeloma tukaj-zdele se gremo rihtat za spatuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
3.11.2010 18:31:29   
Katjusa
pozna katera zaldiar.......BOLI K HUDIČ....user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
3.11.2010 18:35:21   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
3.11.2010 19:04:47   
TAMIKA3
čer
večerja v želodčkih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... mlečni riž user posted image ... zdaj pa na čofanje in via postelja ... ati v kleti ... veže elektriko za talno gretje user posted image user posted image

aja, pa vse sem zlikala user posted image user posted image user posted image user posted image ... kaki kupi user posted image user posted image user posted image user posted image ... čakajo me še 3 stojala za zložit user posted image user posted image ... pa bo spet kak kupček user posted image user posted image

pridem še kaj kasneje user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
3.11.2010 19:06:01   
TAMIKA3

user posted image user posted image ... a drugega nimaš?
user posted image user posted image user posted image user posted image naj čim prej mine ...

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
3.11.2010 19:09:11   
birdy
Baki, sej vem da boš rekla da sem utrgana ampak res je kar je zdravnica rekla... Nekateri otroci zelo dobro prenašajo vročino. Ne bi vedla če ne bi bila jaz tak otrok, tja do 40 stopinj še vedli niso dobro da sem bolna. Šele nad 40 me je menda zvilo... Tko da če je on dokaj normalno živahen in vse ne rabiš skrbet. In če vozi avto po stanovanju potem je po mojem mnenju kar živahenuser posted image  Pa nič zamerit, samo povem...user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
3.11.2010 19:14:25   
sjmm
čer!

hvala za odgovore glede frutkov in podobnega...mi2 še zmer prakticirava kak hipp sadje al pa frutek ...ponavadi en dan je kaj takega al pa zmečkano banano, naribanojabolko, drug dan pa narezano sadje...mau tko d je bol pestro...ima pa vse sorte raduser posted image

drgač sm pa jz zdej se le mau usedla dons popoldne...sem že pošten zmatrana....meje pičl d sm vse, ampak res vse speglala...kok je lepo k je prazn stol na katerem se ponavadi bohoti kupuser posted image ...pol sm pa spekla en fajn štrudel k je moj reku d ga že 100 let nism...bomo zdej mau probal, pa fajn šalčko mlekca zravn...pa bo večerja....pa še za ju3 za po kosilu bo...k so si otroci zaželeli ričetuser posted image

no, grem se mau z bejbijam igrat...k je popoldne z očijem preživel in se že močno pogrešavauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
3.11.2010 19:29:11   
Urša08
čer

Jaz sem sesuta. Sem ves dan letala naokoli. Dopoldan sem šla do prijateljice na kavico, da sem mal njeno pikico pocrkljala. Medtem je njen peljal moj avto gume zamenjat tko da mam sedaj zimske gume. Potem sem šla v trgovino po par malenkosti, pa v dzs po obrazec za vrtec in po tamaledva. Potem smo pojedli malico , jaz sem se šla mal ofrišat in via sestanek v vrtec. Nejc je priden v vrtcu, veliko bolj samostojen kot na začetku tko da same pozitivne stvari sem slišalauser posted image .

Sem pa zvečer bla tok lačna da sem na hitrco dva topla sendviča pojedla in 4 deci vode kar mi je čist težo naredilo. Otročka sva dala spat sam zaenkrat še nista omagala.

Vas grem mal prebrat.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
3.11.2010 19:30:30   
Urša08
Katjuša dej kej močnejšega vzemi če lekadol ne pomaga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image želim ti hitro okrevanje

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
3.11.2010 19:32:44   
Urša08
Sjmm pri nas frutkov že kar nekaj časa ni več, ker jih ne mara. On bi sadje na koščke grickal. Če mu odgovarja in ima rad ni nč narobe vidva kr frutke jejtauser posted image .

Birdy
kako se počutiš?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
3.11.2010 19:35:52   
Urša08
Tamika in Sjmm kapo dol ampak res, pri user posted image user posted image user posted image user posted image sta vse polikale, popedenčkale,... res sta user posted image user posted image user posted image user posted image mamici. Sem kr slabo vest dobila k mal pogledam kakšno mamo pri nas trenutno, moj se trudi kuhinjo pospravljat, jaz pa z energijo na nuli tko da ni nč od meneuser posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
3.11.2010 19:37:36   
Urša08
Ostalo se pa jutri potrudim da preberem. Grem pod tuš in na kavčka.

Lep večer in lahko, dolgo nočkouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
3.11.2010 19:45:59   
baki
evo mene.sem niku prej ob 19.10 merla vročino je mel 36.6......upam da smo zmagali.je po mojem AB primu.katjuša....jst vzamem naprosin če me kaj svinsk boli.sam te so na recept.je pa nalgesin tudi vredu.zaldar je pa močna tableta,malo preberi navodilo,pa boš vidla za kaj je.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
3.11.2010 19:56:14   
Čebel@
zmatranauser posted image

grem zobe ščohat in spat...se tipkamo jutriuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
3.11.2010 20:03:56   
birdy
Jst kaput. Pečem kruh, no, počas bom fertik, tamalidve od mene nista meli kaj dost, mi je žal da sem se sploh lotilauser posted image  mah, nej gre vse skup v rituser posted image  Prov jezna sem na mojga, načeloma ma on to čez, ampak zadnje dneve pa ne glede na to a vstanem jst z puncama al on gre on lepo počivat še popoldne. Jst sem pa kronično utrujena... Ubistvu se nasploh obnaša k da sem sam jst za pospravljanje, k da njemu bo pa krona iz glave padla če bo kej naredu... onma šiht 8 ur in pride dam in je vse poštiman, sam od sebe itak nič na nardi, za vsako stvar ga prosit. Ma jst ne vem a sem tok zahtevna ampak bi rada da bi mal samoiniciativnosti pokazu... Da bi sam od sebe posodo iz stroja pobral, kake cune kdaj obesu... Pa ne, vse mene počaka...
Slabe volje semuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
3.11.2010 21:31:34   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

katjuša....probaj čimveč počivatuser posted image user posted image user posted image ....dokler ti lekadoli zadostujejo,je superuser posted image user posted image

pikica....upam,da poštimata prebavouser posted image user posted image user posted image

petrušk......a vaša pa samo kokto?user posted image ...naša je še sploh probala niuser posted image

baki.....zdržim pestke,da dobite zmago nad vročino...upam,da bo ponoči okuser posted image user posted image user posted image

ja bi sam cockto če bi ji jo dal....veš tko je...oči jo ma zlo rad, pa jo mamo skoz doma pol pa seveda vidi kaj pije in hoče tudi ona pivouser posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
3.11.2010 21:38:33   
petrušk_

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj naj bi blo zaldiar...pejt po ketonal.....ne morš trpet, no.....

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?