|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
2.11.2010 11:21:40   
zarja1
ooooooo Gigi srce je nazaj......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
2.11.2010 11:23:57   
Tanja_Jes
 nekaj berem, da tipkate z eno roko. Jaz tudi. v drugi roki mam Stašo. user posted image
Mismis sam da ti povem, da mislim nate in vsakič ko berem, najprej pregledam smajlije. če teh user posted image user posted image user posted image ni, se kr oddahnem. Upam, da jih ne vidim!!! bom poj mal pisala, ko bo še druga roka frej. Mišek moj še zmerej je upanje, mogoče bo pa samo eden, jest navijam še zmerej!!!! RTI

Lep dan vsem

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
2.11.2010 12:02:52   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

nekaj berem, da tipkate z eno roko. Jaz tudi. v drugi roki mam Stašo. user posted image
Mismis sam da ti povem, da mislim nate in vsakič ko berem, najprej pregledam smajlije. če teh user posted image user posted image user posted image ni, se kr oddahnem. Upam, da jih ne vidim!!! bom poj mal pisala, ko bo še druga roka frej. Mišek moj še zmerej je upanje, mogoče bo pa samo eden, jest navijam še zmerej!!!! RTI

Lep dan vsem

No, nekako takole tudi jaz razmišljam. Preletim, pogledam smajlije....in se oddahnem, če je videt vse ok.
Mišmišika, pa vso pravico imaš do žutih minut. Normalno je da ti poride do živega, ampak.... Tudi meni se zdi, da še ne postavit pike! Resnično se je treba v teh momentih spomnit na podobne situacije, na kao izgubljene igre.. pa puncam otroci doma fajn živce kravžljajo. Prav na Abro se spomnim... Pa še en kup ostalih. Se spomnim kako smo skupaj modrovale, da skoraj ni punce po ivf, da ne krvavi na začetku.
Torej.. gremo naprej in do konca! Mi smo s tabo!!!!!
Kako pa vseeno kak test? jutri bo 9 dan...

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
2.11.2010 12:06:01   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

danes je 9. dan user posted image

in ja, tudi jaz se spomnim večkrat na naše punce, ki so krvavele, pa je bilo vse ok: Abra, Mlinčka, Blanč,...
vendar pa tisti strah ne da miru. Ko bi imela vsaj kakšen znak, bi morda bilo lažje, tako pa user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
2.11.2010 12:12:47   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

danes je 9. dan user posted image

in ja, tudi jaz se spomnim večkrat na naše punce, ki so krvavele, pa je bilo vse ok: Abra, Mlinčka, Blanč,...
vendar pa tisti strah ne da miru. Ko bi imela vsaj kakšen znak, bi morda bilo lažje, tako pa user posted image user posted image

Oj, pusti tele znake.. Oj, samo spomni se mene in telih znakov. Nobenih, razen vetrov.. user posted image  Halo, kakšen znak... Joškam ni bilo nič, niiič... nič slabo, nič skratka. Edin non stop filing da bo pritekla, nekako težo v trebuhu, skreatka menstrualni filing. Pa ni pritekla. O teh izcedkih je res znanost, enako kot pri znakih. Ni pravila in to je trauma, ker ne veš dokler ne stestiraš. No, ene rabimo še vsake dva dni kri dajat... user posted image  Jaz sem bila zihr 1000% da ne bo nič, ker nisem imela nikakršnega filinga da bi blo ok...

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
2.11.2010 12:18:55   
hedviga

Kuku ženskice... vse na broju pred TV? Perčki mrzli? Dedci v oštarijah?

O, Mišmiš, jest bi tole tut zdejle ful jedla!!

Čeprav bi bilo zame še najbolš, če ne bi nič več jedla. Jaz sem zdej že en tret dan skos napihnjena. Mučijo me vetrovi, pa klokota, pa ščipa. Potem grem na WC pa je en cajta bolš, kokr pa kej pojem pa isto. Potem pa me seveda zraven se mi zdi še vse vse niži dol boli. Pa to ni res.....

na tole je bil en takih prebliskov davnega leta 2008...

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
2.11.2010 12:20:09   
mismis
oo se spomnim, pa tudi tega, da te joški bolijo le če se močno boksneš v njih user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
2.11.2010 12:20:58   
hedviga
Jap user posted image user posted image user posted image  To je blo....

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
2.11.2010 12:22:57   
mismis
a stari dobri časi user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
2.11.2010 12:28:32   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina
Tamalu je mislilo na tole, na kar še vedno nimam odgovora user posted image

ajjjjjjjaaaaaaaaa, nekdo mi očitno na mojem famoznem kablu stoji....user posted image user posted image user posted image
Ni panike. Skuham čežanico (pač vse fine sestavinice), fajn nabašem v kozarce in v pečici zavrem zadevo, da se sterilizira, zamašek potegne navznoter in to je to. Letos imam 88 kozarcev...vsak vikend pade štrudl in pita.user posted image user posted image user posted image

Zarjica, če bi ti pisala kuharsko knjigo, tud za kartonsko škatlo, za prespat na cesti ne bi zaslužilauser posted image .

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
2.11.2010 12:35:05   
mismis

Zarjica, če bi ti pisala kuharsko knjigo, tud za kartonsko škatlo, za prespat na cesti ne bi zaslužilauser posted image .

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 2.11.2010 12:44:09 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
2.11.2010 12:45:06   
ledenka
Mišmiš, navijamo, pri nas držimo vse pesti in tačke!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
2.11.2010 12:45:52   
sonya1
Zarči, štrudl in pita sta zakon, tvoji kuharski recepti pa bolj tko. Jaz seveda točno vem, kaj pomeni  "vse dobre stvari, ki pašejo noter". Kaže, da Fidi tudi?!  Dobro, da pri nas nobeden ne peče tega, sicer bi se zredila še več, kot sem se, odkar ne kadim. Se bom pa zdaj še malo, sem že razložila mojemu, da se moram zrediti 15 kil. Pa je takoj rekel, da ne 15, da 12. Pa sem mu razložila, da nima pojma, tiste, ki so bolj lahke, se morajo večuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
2.11.2010 12:54:01   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

user posted image user posted image user posted image

pejte se poprat...babnice smotane.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
2.11.2010 12:57:44   
zarja1
(pač vse fine sestavinice), fajn nabašem v kozarce in v pečici zavrem zadevo, da se sterilizira, zamašek potegne navznoter in to je to.

jabolka olupim, naribam full na drobno, na maslu (jogutrovo obvezno) začnem vse pacat, dodam med, žličko rjavega cukra, limonco, cimet, vanilijevo palčko, 5 polnozrnatih kukijev in šlukec belega ruma......in vse lepo dinstam kakšnih 15-20 minutk.....

A je zdaj boljš? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
2.11.2010 14:09:33   
mausikaa
Zarja a to z kukiji ti resno ali nas hecaš?

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
2.11.2010 14:13:23   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

kukiji brez, samo bi bla dobra z...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
2.11.2010 14:36:41   
miklarom
evo mene, mat... sem se danes načakala pa še avtomat za kavo ni delal, da bi vsaj kako spila, k se mi je dremalo 100/urouser posted image , hvala vse za pestke je pomagalo, rezultat pa je danes takšen, na eni strani folilkli 8mm in manjši , na drugi pa 12mm, endometrij pa 9mmuser posted image , tako da imamo v četrtek spet UZ in pa s seboj moram prinesti jutranji urin da mi bodo kar na UZ naredili LH test, kakšno bo stanje in potem bo odločilno, ali bo ali ne, tak da še bom trepetala do četrtkauser posted image , sam mi pa nič niso dali za urin kake flaške, hudiča v čem naj to nesem, sem mojmu rekla kaj naj kar v pivovski flaši to nesemuser posted image user posted image user posted image user posted image

mismis - močno držim pestke zate naj ostane tako kot je in kmalu bo testek padel, navijam full, user posted image user posted image user posted image , pa Roži tudi navija zate in te lepo pozdravlja, prav vse pozdravljauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
2.11.2010 14:57:05   
Fidolina
Hvala Mausi. Sem se pozanimala malo o drobtinicah in podobnem za shranjevanje čez zimo. Zarjica, ne se zezat. Imam šele drugo leto vrt in sem na tem področju nova.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
2.11.2010 15:03:35   
Fidolina
Miklica - kaže dobro. Tudi me bomo trepetale s tabo do četrtka user posted image user posted image user posted image .
V MC vzemi en kavni lonček, tisti s pokrovčkom. Saj so čisti - upam user posted image .

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
2.11.2010 15:06:21   
miklarom

Miklica - kaže dobro. Tudi me bomo trepetale s tabo do četrtka user posted image user posted image user posted image .
V MC vzemi en kavni lonček, tisti s pokrovčkom. Saj so čisti - upam user posted image .

bom vzela kar več lončkov pa v vsakega malo lulala, za vsak slučaj če se mi po poti kaj polije, k preveč divjam z avtomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
2.11.2010 16:34:22   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa
kukiji brez, samo bi bla dobra z...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
do kukijev je blo tud men vse jasn user posted image

ampak čežana pa njamiiiii user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom
sam mi pa nič niso dali za urin kake flaške, hudiča v čem naj to nesem, sem mojmu rekla kaj naj kar v pivovski flaši to nesemuser posted image user posted image user posted image user posted image

nesi v praznem kozarčku od Nutelle user posted image user posted image  user posted image  user posted image
dobro kaže, kr tko naprej! user posted image user posted image
mismis pridno počivaj, navijam! user posted image  user posted image user posted image user posted image

moji glavoboli pa ... ja trenutno boljš, ampak ko ne vem, kdaj bo spet kej
zdej so se mi očitno hormoni spet čist zmešal user posted image , počutje nikakršno, fuuul izpadajo lasje user posted image , M od nikoder, itak in kokr jo poznam, je še neki časa ne bo, sej je nočem, ampak ko vem, da spet nič ne štima notri user posted image

sonya ma daj ko bo dete rojeno, se srečni očko ne bo več spraševal, če bo dočakal maturantski ples, ampak bo kar pomlajen user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
2.11.2010 17:31:41   
miklarom

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom
sam mi pa nič niso dali za urin kake flaške, hudiča v čem naj to nesem, sem mojmu rekla kaj naj kar v pivovski flaši to nesemuser posted image user posted image user posted image user posted image

nesi v praznem kozarčku od Nutelle user posted image user posted image  user posted image  user posted image
ja najboljše ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dobro kaže, kr tko naprej! user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
2.11.2010 18:58:30   
alpog
Miša, še vedno navijam zate in mislim nate!  Mimogrede, služba - isti sheet, kot prej, najstniki pa kar najbolj po najstniško!
Sonya, ti, ti! Se pa obnašaš čisto po najstniško! Full je dobro, kako si prestrašila dragega! Verjetno se mu še zdaj tresejo hlače! user posted image  
Vsi ostali - alpog ma vas rad!user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
2.11.2010 19:40:29   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: alpog
Vsi ostali - alpog ma vas rad!user posted image

Nazaj user posted image user posted image

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.