Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 2.11.2010 11:21:40
|
|
|
|
zarja1
|
ooooooo Gigi srce je nazaj......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 2.11.2010 11:23:57
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
nekaj berem, da tipkate z eno roko. Jaz tudi. v drugi roki mam Stašo. Mismis sam da ti povem, da mislim nate in vsakič ko berem, najprej pregledam smajlije. če teh ni, se kr oddahnem. Upam, da jih ne vidim!!! bom poj mal pisala, ko bo še druga roka frej. Mišek moj še zmerej je upanje, mogoče bo pa samo eden, jest navijam še zmerej!!!! RTI Lep dan vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 2.11.2010 12:02:52
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes nekaj berem, da tipkate z eno roko. Jaz tudi. v drugi roki mam Stašo. Mismis sam da ti povem, da mislim nate in vsakič ko berem, najprej pregledam smajlije. če teh ni, se kr oddahnem. Upam, da jih ne vidim!!! bom poj mal pisala, ko bo še druga roka frej. Mišek moj še zmerej je upanje, mogoče bo pa samo eden, jest navijam še zmerej!!!! RTI Lep dan vsem No, nekako takole tudi jaz razmišljam. Preletim, pogledam smajlije....in se oddahnem, če je videt vse ok. Mišmišika, pa vso pravico imaš do žutih minut. Normalno je da ti poride do živega, ampak.... Tudi meni se zdi, da še ne postavit pike! Resnično se je treba v teh momentih spomnit na podobne situacije, na kao izgubljene igre.. pa puncam otroci doma fajn živce kravžljajo. Prav na Abro se spomnim... Pa še en kup ostalih. Se spomnim kako smo skupaj modrovale, da skoraj ni punce po ivf, da ne krvavi na začetku. Torej.. gremo naprej in do konca! Mi smo s tabo!!!!! Kako pa vseeno kak test? jutri bo 9 dan...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 2.11.2010 12:06:01
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Kako pa vseeno kak test? jutri bo 9 dan... danes je 9. dan in ja, tudi jaz se spomnim večkrat na naše punce, ki so krvavele, pa je bilo vse ok: Abra, Mlinčka, Blanč,... vendar pa tisti strah ne da miru. Ko bi imela vsaj kakšen znak, bi morda bilo lažje, tako pa
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 2.11.2010 12:12:47
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Kako pa vseeno kak test? jutri bo 9 dan... danes je 9. dan in ja, tudi jaz se spomnim večkrat na naše punce, ki so krvavele, pa je bilo vse ok: Abra, Mlinčka, Blanč,... vendar pa tisti strah ne da miru. Ko bi imela vsaj kakšen znak, bi morda bilo lažje, tako pa Oj, pusti tele znake.. Oj, samo spomni se mene in telih znakov. Nobenih, razen vetrov.. Halo, kakšen znak... Joškam ni bilo nič, niiič... nič slabo, nič skratka. Edin non stop filing da bo pritekla, nekako težo v trebuhu, skreatka menstrualni filing. Pa ni pritekla. O teh izcedkih je res znanost, enako kot pri znakih. Ni pravila in to je trauma, ker ne veš dokler ne stestiraš. No, ene rabimo še vsake dva dni kri dajat... Jaz sem bila zihr 1000% da ne bo nič, ker nisem imela nikakršnega filinga da bi blo ok...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 2.11.2010 12:18:55
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Kuku ženskice... vse na broju pred TV? Perčki mrzli? Dedci v oštarijah? O, Mišmiš, jest bi tole tut zdejle ful jedla!! Čeprav bi bilo zame še najbolš, če ne bi nič več jedla. Jaz sem zdej že en tret dan skos napihnjena. Mučijo me vetrovi, pa klokota, pa ščipa. Potem grem na WC pa je en cajta bolš, kokr pa kej pojem pa isto. Potem pa me seveda zraven se mi zdi še vse vse niži dol boli. Pa to ni res..... na tole je bil en takih prebliskov davnega leta 2008...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 2.11.2010 12:20:09
|
|
|
|
mismis
|
oo se spomnim, pa tudi tega, da te joški bolijo le če se močno boksneš v njih
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 2.11.2010 12:20:58
|
|
|
|
hedviga
|
Jap To je blo....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 2.11.2010 12:22:57
|
|
|
|
mismis
|
a stari dobri časi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 2.11.2010 12:28:32
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Tamalu je mislilo na tole, na kar še vedno nimam odgovora ajjjjjjjaaaaaaaaa, nekdo mi očitno na mojem famoznem kablu stoji.... Ni panike. Skuham čežanico (pač vse fine sestavinice), fajn nabašem v kozarce in v pečici zavrem zadevo, da se sterilizira, zamašek potegne navznoter in to je to. Letos imam 88 kozarcev...vsak vikend pade štrudl in pita. Zarjica, če bi ti pisala kuharsko knjigo, tud za kartonsko škatlo, za prespat na cesti ne bi zaslužila .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 2.11.2010 12:35:05
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Zarjica, če bi ti pisala kuharsko knjigo, tud za kartonsko škatlo, za prespat na cesti ne bi zaslužila .
< Sporočilo je popravil mismis -- 2.11.2010 12:44:09 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 2.11.2010 12:45:06
|
|
|
|
ledenka
|
Mišmiš, navijamo, pri nas držimo vse pesti in tačke!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 2.11.2010 12:45:52
|
|
|
|
sonya1
|
Zarči, štrudl in pita sta zakon, tvoji kuharski recepti pa bolj tko. Jaz seveda točno vem, kaj pomeni "vse dobre stvari, ki pašejo noter". Kaže, da Fidi tudi?! Dobro, da pri nas nobeden ne peče tega, sicer bi se zredila še več, kot sem se, odkar ne kadim. Se bom pa zdaj še malo, sem že razložila mojemu, da se moram zrediti 15 kil. Pa je takoj rekel, da ne 15, da 12. Pa sem mu razložila, da nima pojma, tiste, ki so bolj lahke, se morajo več
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 2.11.2010 12:54:01
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Zarjica, če bi ti pisala kuharsko knjigo, tud za kartonsko škatlo, za prespat na cesti ne bi zaslužila . pejte se poprat...babnice smotane.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 2.11.2010 12:57:44
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina (pač vse fine sestavinice), fajn nabašem v kozarce in v pečici zavrem zadevo, da se sterilizira, zamašek potegne navznoter in to je to. jabolka olupim, naribam full na drobno, na maslu (jogutrovo obvezno) začnem vse pacat, dodam med, žličko rjavega cukra, limonco, cimet, vanilijevo palčko, 5 polnozrnatih kukijev in šlukec belega ruma......in vse lepo dinstam kakšnih 15-20 minutk..... A je zdaj boljš?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 2.11.2010 14:13:23
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa Zarja a to z kukiji ti resno ali nas hecaš? kukiji brez, samo bi bla dobra z...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 2.11.2010 14:36:41
|
|
|
|
miklarom
|
evo mene, mat... sem se danes načakala pa še avtomat za kavo ni delal, da bi vsaj kako spila, k se mi je dremalo 100/uro , hvala vse za pestke je pomagalo, rezultat pa je danes takšen, na eni strani folilkli 8mm in manjši , na drugi pa 12mm, endometrij pa 9mm , tako da imamo v četrtek spet UZ in pa s seboj moram prinesti jutranji urin da mi bodo kar na UZ naredili LH test, kakšno bo stanje in potem bo odločilno, ali bo ali ne, tak da še bom trepetala do četrtka , sam mi pa nič niso dali za urin kake flaške, hudiča v čem naj to nesem, sem mojmu rekla kaj naj kar v pivovski flaši to nesem mismis - močno držim pestke zate naj ostane tako kot je in kmalu bo testek padel, navijam full, , pa Roži tudi navija zate in te lepo pozdravlja, prav vse pozdravlja
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 2.11.2010 14:57:05
|
|
|
|
Fidolina
|
Hvala Mausi. Sem se pozanimala malo o drobtinicah in podobnem za shranjevanje čez zimo. Zarjica, ne se zezat. Imam šele drugo leto vrt in sem na tem področju nova.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 2.11.2010 15:03:35
|
|
|
|
Fidolina
|
Miklica - kaže dobro. Tudi me bomo trepetale s tabo do četrtka . V MC vzemi en kavni lonček, tisti s pokrovčkom. Saj so čisti - upam .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 2.11.2010 15:06:21
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Miklica - kaže dobro. Tudi me bomo trepetale s tabo do četrtka . V MC vzemi en kavni lonček, tisti s pokrovčkom. Saj so čisti - upam . bom vzela kar več lončkov pa v vsakega malo lulala, za vsak slučaj če se mi po poti kaj polije, k preveč divjam z avtom
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 2.11.2010 16:34:22
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa Zarja a to z kukiji ti resno ali nas hecaš? kukiji brez, samo bi bla dobra z... do kukijev je blo tud men vse jasn ampak čežana pa njamiiiii IZVIRNO SPOROČILO: miklarom sam mi pa nič niso dali za urin kake flaške, hudiča v čem naj to nesem, sem mojmu rekla kaj naj kar v pivovski flaši to nesem nesi v praznem kozarčku od Nutelle dobro kaže, kr tko naprej! mismis pridno počivaj, navijam! moji glavoboli pa ... ja trenutno boljš, ampak ko ne vem, kdaj bo spet kej zdej so se mi očitno hormoni spet čist zmešal , počutje nikakršno, fuuul izpadajo lasje , M od nikoder, itak in kokr jo poznam, je še neki časa ne bo, sej je nočem, ampak ko vem, da spet nič ne štima notri sonya ma daj ko bo dete rojeno, se srečni očko ne bo več spraševal, če bo dočakal maturantski ples, ampak bo kar pomlajen
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 2.11.2010 17:31:41
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom sam mi pa nič niso dali za urin kake flaške, hudiča v čem naj to nesem, sem mojmu rekla kaj naj kar v pivovski flaši to nesem nesi v praznem kozarčku od Nutelle ja najboljše ja dobro kaže, kr tko naprej!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 2.11.2010 18:58:30
|
|
|
|
alpog
|
Miša, še vedno navijam zate in mislim nate! Mimogrede, služba - isti sheet, kot prej, najstniki pa kar najbolj po najstniško! Sonya, ti, ti! Se pa obnašaš čisto po najstniško! Full je dobro, kako si prestrašila dragega! Verjetno se mu še zdaj tresejo hlače! Vsi ostali - alpog ma vas rad!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 2.11.2010 19:40:29
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: alpog Vsi ostali - alpog ma vas rad! Nazaj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.