ursah
|
Oj punce, se na hitro oglašam, ker mala spi, in imam par minutk. POtem se pa odpraviva ven po opravkih in na en sprehod, če ne bo prej dež . Srečanje: Vam sporočam, da v petek žal žal žal ne bom mogla priti, ker bom po novih čez dan do 17h brez avta. Sem se odločila, da svojega dam v izposojo, ker mi samo stoji, in bova z dragim imela nekaj mesecev samo enega. Sem malo izven Lj in imam vse na dosegu roke (razdalja 5 min - ZD, trgovine, lekarno, skratka vse), tako da v času od kar se je naša žaba rodila, nisem avta rabila skoraj nikoli. Moja sestrica pa je še študentka in brez avta, in dela izven Lj, in ji bo posoja avtomobila prišparala 1,5 ure dnevno, ker ne bo rabila hodit na vlak. Upam, da se boste imele super. Poročajte kaj in objavite kakšno slikco! Premik ure: naše na srečo ni nič kaj dosti zmedla. Ssedaj imamo že nekaj dni tak urnik, da se ponoči zbudi ob cca 2h ali 3h, pokonci sva eno uro, nato pa se zbudi ob cca 6h ali 7h. Če se okoli 7h, ne greva več nazaj spat, ker nikoli ne spi več kot do 8h, max 8.30. Spat gre pa vedno med 9h in 9.30h - tale naša rutina se je odlično prijela in mi je sploh ni treba kaj dosti uspavati, ker že sama zaspi. Ob 20h se podojiva ali je flaška, ob 20.30h jo ati skopa, nato pa ji ponudim še enkrat flaško, in ob 21h ponavadi že spi (vmes pa zadnje čase gledam BigBrotherja - saj vem, bedarija za gledat, ampak mi je zanimiva ). In potem zadnje čase vse pogostje spi do 2h ali 3h , tako da smo sedaj samo 1x na nočnem zbujanju. Upam, da bo trajalo, in da bo zjutraj v prihodnosti še kaj potegnila Prijemanje: kdaj so vaši začeli kaj prijemat? Naša je stara 9 tednov, je v 10-tem, in zaenkrat dlje kot od tega da tlači rokice v usta še ni prišla. Čakam, da jih bo začela odkrivati, pa ne vem čisto točno kdaj naj bi to bilo (ok, okoli tretjega, ampak to je lahko tudi pri 3,5 meseca...). Plenice: Ravno sedaj smo na DM-ovih MyLove ali kaj so že, in mi niso všeč. Kot je že ena napisala, zelo slabo vpijajo in jo moram ponoči previjat. No, porabila bom ta paket, potem pa jih ne kupim več. So mi pa zelo všeč Hoferjeve mini, so bile fine in poceni. Moram probati še Huggies in Fixies dvojko, da vidim če so boljše (Fixies enka so mi bile super), potem se bom pa odloči,la za ene in na njih ostala. Ok, šibam, se je zbudila...
< Sporočilo je popravil ursah -- 3.11.2010 9:35:33 >
|