mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, maussi, končno je prišla, zdaj pa akcija Fidi, si se pocajtala? Loremi, kako tvoji glavoboli? Zarja, uspešno prevzemi zdravila in naj ta prva pade na plodna tla. Miklarom, uspešen UZ ti želim. Sem pa nekaj tuhtala glede tvojega E, tudi meni se je zgodilo, da je en zdravnik nameril večji E kot drugi, njihova razlaga je bila, da po vsej verjetnosti merijo iz različnega kota. Morda se je to zgodilo tudi tebi. Sonya, naša nosečka, kako počutje, še matrajo krčki? Pikovit, daj mi samo sporoči, kdaj imaš jutri čas in kje bi se dobile. Žižek, kako si ti, kako je J.? A je kaj boljši? Kako sta preživela te "praznike"? Alpog, kako si ti, služba v redu? Najstniki nagajajo? Lana08 in Lana70, kako sta mala K. in Ž.? Naska, kako gre špikanje? Tamalu, javi se kaj in poročaj, kako raste naša mala lepotička Beatricija, hvala za tvojo zgodbo, me veseli, da se je kljub izcedkom dobro končalo, za božič dobiš pa še najlepše darilo. Sicer je pa tudi to moj 5. IVF postopek, tako da nekaj kilometrine že imam (4. v LJ, in 1. v MB), tako da žal ne zaupam temle mojim izcedkom pri nas je stanje nespremenjeno, še vedno imam rahel izcedek, mučijo me krči (že od 5. dne), PMS, občutek da se bo zdaj zdaj ulilo, priznam nimam prav veliko upanja, bolj kot ne mi je vse padlo dol... vsem ostalim neomenjenim pa en prav lep pozdrav