|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
30.10.2010 14:07:06   
Abra
Miša, tako kot pravi BibaBond user posted image kljub izcedkom bo aspirin 100 (oz protect) naredil več koristi, kot škode. Ne vem, če se spomniš, a jaz sem krvavela in je Reš rekel naj nujno nadaljujem. Do testka user posted image Vem, kaj ti izcedki delajo na psihi, a mi smo dali že preveč čez user posted image jaz bi na tvojem mestu kar nadaljevala. Se mi zdi, da smo se vsi odločili, da zdaj pa ni več pardona, ti si nosečka user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
30.10.2010 14:07:38   
mausikaa
aloha vsem skupaj,
samo tolko, da vas na brzino malček pozdravim, potem pa šibam nazaj na sončka (no je tudi veterček) 
pri nas nič novega, še vedno čakam user posted image  za teste mi bodo pa počasi že dali količinski rabat user posted image user posted image   no mogoče se pa le prikaže naslednji teden...močno upam...

Miša jaz ti še vedno močno stiskam pesti, ampak res full full močno, ampak a niso izcedki na 5 dan malček zgodaj? 
Sonči zate pa tudi stiskam pestke, beto maš pa tudi lepo tko da gremo optimistično naprej...

jao spisala sem cel roman, pa mi ga je zbrisalouser posted image  
mah kr neki....

rvi

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
30.10.2010 15:32:15   
loremi
Dober dan vsem skupaj!

Mismis ni še puške za vršt v koruzo, sej veš kako rečemo, dokler se ne ulije, so še vse možnosti, meni so izcedki napovedovali +, tko da kr pogumno naprej!! Navijam mučo fejst!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
30.10.2010 17:30:06   
pika.po
Mišmišič naš, ne še metat puške v koruzo! Mogoč pa tile izcedki res še nič ne pomenijo. Lej sej veš kok punc jih je imelo, pa se je vse srečno izteklo in jim otročki zdaj veselo kravžljajo živčke. Kot so ti punce svetovale lepo pridno jej aspirinčke , bušija božaj, pa na utropizderaj ne pozabit.
Jaz navijam do konca!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
30.10.2010 19:07:42   
alpog
Miša, jaz komaj diham, tako trepetam za vas! Navijam, držim pesti, ... Upam, da je ta izcedek res kr neki.

Tassi, darling, kako si? Vse OK?

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
30.10.2010 19:10:57   
mismis
hvala vsem za dobre želje, ampak mislim, da smo prišli do konca...

izcedek je že krvav user posted image user posted image user posted image

bomo šli pa spomladi po pingvine

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
30.10.2010 19:43:44   
sonya1
Draga Miši ! Mogoče je kljub vsemu še kaj upanja glede na to, kako lepe celice so bile.To bodo vedele druge 
punce bolje. Jaz še vedno držim pesti in upam na najboljšeuser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
30.10.2010 19:44:03   
miklarom
miša - pa ne no user posted image user posted image , mogoče se pa še le ustavi , držim pestke

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
30.10.2010 20:56:31   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Mišmiš, prosim, ne še obupat. Predvsem ne še nehat s progesteronom, tudi če se ulije!!! Za M je prezgodaj, če pa je res konec pa še ti user posted image mal nagajaj. Spomni se Mlinčke!! Čisto vse je možno. Vem, da si že preveč dala skozi, a nikoli ne veš, mogoče je tokrat drugače.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
30.10.2010 22:13:28   
sonček33
mismis...objem zate. In strinjams se z Abro.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
31.10.2010 8:14:18   
nokes
miškec, kako je danes? jaz še kar stiskam in verjamem, da bo še en čudež! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
31.10.2010 8:21:22   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

miškec, kako je danes? jaz še kar stiskam in verjamem, da bo še en čudež! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jest tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil hermy1 -- 31.10.2010 8:25:45 >

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
31.10.2010 8:58:38   
pikovit
A jebela Mismis,kaj naj rečem.Upanje ostaja.Držim pesti user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
31.10.2010 8:59:12   
mismis
dobro jutro vsem skupaj,

naša stanje je nespremenljivo, še vedno rahlo krvavim, ampak si kljub temu pridno vstavljam utrogestan.

Priznam pa, da upanja nimam več, tako da kar bo, pa bo.

hvala vsem za podporo, najboljše ste user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
31.10.2010 8:59:38   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

A jebela Mismis,kaj naj rečem.Upanje ostaja.Držim pesti user posted image

Pikovit, kako si mi ti?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
31.10.2010 9:05:30   
pikovit

Pikovit, kje si, si kaj bolje?

Včeraj prišla domov.Moram rečt,da nisem najbolje.Je hudo.Zelo.Smo bili zelo navezani.Leto 2010 je bilo zame leto solza.Naj bo tega konec in naj pride kaj lepega v moje življenje.Mismis hvala za skrbuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
31.10.2010 9:10:35   
sonček33
Pikovit. Mismis. Žižek. Drage moje. Če si kaj res zelo zelo želim, je to, da bi prebrala lepe novičke z vaše strani. Da bi končno jokale od sreče. Zaslužite si vse najboljše.

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 31.10.2010 9:23:33 >

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
31.10.2010 9:16:18   
mismis
Sonček, sem ujela vašega falota na sankah (otročki), ma super je, še sploh ker se smeje na ves glas user posted image

Pikovit, vem da je hudo, jaz sem to dala skozi že z očetovo smrtjo. Ampak življenje gre naprej, bolečina postane manjša, pozabiš pa ne nikoli. Drži se srce, mogoče bi pa res lahko skočili ta teden, ki prihaja na kavo. A zdaj že imaš telefon?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
31.10.2010 9:16:43   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Pikovit. Mismis. Žižek. Drage moje. Če si kaj res zelo zelo želim, je to, da bi prebrala lepe novičke iz vaše strani. Da bi končno jokale od sreče. Zaslužite si vse najboljše.

Jest bi sam še dodala Fidico in Zarjo,.. pa Loremi, Mausiko, Miklarom user posted image ...verjeten sem pa še kakšno top 10 falila user posted image !

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
31.10.2010 9:25:36   
sonček33

Pikovit. Mismis. Žižek. Drage moje. Če si kaj res zelo zelo želim, je to, da bi prebrala lepe novičke iz vaše strani. Da bi končno jokale od sreče. Zaslužite si vse najboljše.

Jest bi sam še dodala Fidico in Zarjo,.. pa Loremi, Mausiko, Miklarom ...verjeten sem pa še kakšno top 10 falila !

Hermy, se strinjam. Vsem želim vse dobro. In brez zamere..vse tiste, ki vas nisem izpostavila. Saj veste - prav vse imam v mislih. Večkrat. Berem. A se zdi, kot da nimam pravice pisati. Zato sem tiho.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
31.10.2010 9:31:02   
mismis

Berem. A se zdi, kot da nimam pravice pisati. Zato sem tiho.

Sonček, ne kvasi neumnosti user posted image , seveda imaš pravico pisati oz. prav vesele smo, ko kaj napišeš.

Sicer pa tudi jaz pišem na otročkih, pa dvojčkih, pa nimam tam kaj delati... forum je javen in ti lahko pišeš kadarkoli in kjerkoli želiš.
Tukaj pri nas, si pa sploh dobrodošla user posted image user posted image  

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
31.10.2010 9:31:22   
zarja1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mismisu moj...nepopisno mi je hudo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
31.10.2010 9:38:06   
sonček33
Sonček, ne kvasi neumnosti , seveda imaš pravico pisati oz. prav vesele smo, ko kaj napišeš.

Mismis saj veš, kaj imam v mislih. Ne da me ve ne bi hotele brat al pa, da me niste vesele ... Občutek nekje v meni pač ni dober.

Ti pa le piši... te rada berem.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
31.10.2010 10:06:48   
sonya1
Draga Miši ! Še vedno držim pesti. Pravijo, da je vsaka stvar za nekaj dobra. Zakaj bi bile dobre take stvari, da kljub vsem trudu nekaterim ne uspe in ne uspe, mi ni čisto jasno. Pa tudi ne vem, zakaj bi bilo dobro to, da je na svetu toliko zapuščenih otrok, na drugi strani pa toliko nesojenih mamic. Ni pravice na tem svetu, res je ni.
Tudi zame je bilo letos eno izmed najslabših let do sedaj; umrl mi je oče, bratranec, ki je bil kot član ožje družine, za rakom je zbolela sestra; sem samo še čakala, kaj se nam bo še zgodilo. Sedaj pa toleuser posted image

Imam pa eno vprašanje za bolj izkušene. Če se nam ne bi nasmehnila sreča, bi morala sedaj imeti menstruacijo. Menstruacije seveda ni, vendar imam točno tak občutek, kot da bi jo imela; tak čuden občutek pritiska v trebuhu in občasno me zagrabi kot prvi dan menstruacije, se mi zdi, da mi bo drobovje ven padlo. Ni čudno, da kar naprej letam na WC, če ni slučajno kje kaj krvi. Saj sem brala na na netu, da na bi bilo to precej običajno, skrbi me pa vseeno. Kaj mislite ?  
Lepo nedeljo vsem, Miši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
31.10.2010 12:16:34   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1

Imam pa eno vprašanje za bolj izkušene.
...; tak čuden občutek pritiska v trebuhu in občasno me zagrabi kot prvi dan menstruacije, se mi zdi, da mi bo drobovje ven padlo. Ni čudno, da kar naprej letam na WC, če ni slučajno kje kaj krvi. Saj sem brala na na netu, da na bi bilo to precej običajno, skrbi me pa vseeno. Kaj mislite ?  
Lepo nedeljo vsem, Miši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, je običajno...posebno, ker smo vse prestrašene, da se ja kaj ne sfiži. Lahko te tudi špika v jajčnikih, si napeta,...pa še kaj bi se našlo. In ja, wc boš obiskovala še kar naprej,... vedno se najde kakšen razlog user posted image !!
Ampak dokler res ni kakšne hude bolečine, je vse ok!!
Srečno do konca... do glavne nagrade - zakladkauser posted image !

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.