Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.10.2010 14:07:06
|
|
|
|
Abra
|
Miša, tako kot pravi BibaBond kljub izcedkom bo aspirin 100 (oz protect) naredil več koristi, kot škode. Ne vem, če se spomniš, a jaz sem krvavela in je Reš rekel naj nujno nadaljujem. Do testka Vem, kaj ti izcedki delajo na psihi, a mi smo dali že preveč čez jaz bi na tvojem mestu kar nadaljevala. Se mi zdi, da smo se vsi odločili, da zdaj pa ni več pardona, ti si nosečka
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.10.2010 14:07:38
|
|
|
|
mausikaa
|
aloha vsem skupaj, samo tolko, da vas na brzino malček pozdravim, potem pa šibam nazaj na sončka (no je tudi veterček) pri nas nič novega, še vedno čakam za teste mi bodo pa počasi že dali količinski rabat no mogoče se pa le prikaže naslednji teden...močno upam... Miša jaz ti še vedno močno stiskam pesti, ampak res full full močno, ampak a niso izcedki na 5 dan malček zgodaj? Sonči zate pa tudi stiskam pestke, beto maš pa tudi lepo tko da gremo optimistično naprej... jao spisala sem cel roman, pa mi ga je zbrisalo mah kr neki.... rvi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.10.2010 15:32:15
|
|
|
|
loremi
|
Dober dan vsem skupaj! Mismis ni še puške za vršt v koruzo, sej veš kako rečemo, dokler se ne ulije, so še vse možnosti, meni so izcedki napovedovali +, tko da kr pogumno naprej!! Navijam mučo fejst!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.10.2010 17:30:06
|
|
|
|
pika.po
|
Mišmišič naš, ne še metat puške v koruzo! Mogoč pa tile izcedki res še nič ne pomenijo. Lej sej veš kok punc jih je imelo, pa se je vse srečno izteklo in jim otročki zdaj veselo kravžljajo živčke. Kot so ti punce svetovale lepo pridno jej aspirinčke , bušija božaj, pa na utropizderaj ne pozabit. Jaz navijam do konca!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.10.2010 19:07:42
|
|
|
|
alpog
|
Miša, jaz komaj diham, tako trepetam za vas! Navijam, držim pesti, ... Upam, da je ta izcedek res kr neki. Tassi, darling, kako si? Vse OK?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.10.2010 19:10:57
|
|
|
|
mismis
|
hvala vsem za dobre želje, ampak mislim, da smo prišli do konca... izcedek je že krvav bomo šli pa spomladi po pingvine
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.10.2010 19:43:44
|
|
|
|
sonya1
|
Draga Miši ! Mogoče je kljub vsemu še kaj upanja glede na to, kako lepe celice so bile.To bodo vedele druge punce bolje. Jaz še vedno držim pesti in upam na najboljše
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.10.2010 19:44:03
|
|
|
|
miklarom
|
miša - pa ne no , mogoče se pa še le ustavi , držim pestke
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.10.2010 20:56:31
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis hvala vsem za dobre želje, ampak mislim, da smo prišli do konca... izcedek je že krvav bomo šli pa spomladi po pingvine Mišmiš, prosim, ne še obupat. Predvsem ne še nehat s progesteronom, tudi če se ulije!!! Za M je prezgodaj, če pa je res konec pa še ti mal nagajaj. Spomni se Mlinčke!! Čisto vse je možno. Vem, da si že preveč dala skozi, a nikoli ne veš, mogoče je tokrat drugače.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.10.2010 22:13:28
|
|
|
|
sonček33
|
mismis...objem zate. In strinjams se z Abro.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 31.10.2010 8:14:18
|
|
|
|
nokes
|
miškec, kako je danes? jaz še kar stiskam in verjamem, da bo še en čudež!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 31.10.2010 8:21:22
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes miškec, kako je danes? jaz še kar stiskam in verjamem, da bo še en čudež! Jest tudi
< Sporočilo je popravil hermy1 -- 31.10.2010 8:25:45 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 31.10.2010 8:58:38
|
|
|
|
pikovit
|
A jebela Mismis,kaj naj rečem.Upanje ostaja.Držim pesti
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 31.10.2010 8:59:12
|
|
|
|
mismis
|
dobro jutro vsem skupaj, naša stanje je nespremenljivo, še vedno rahlo krvavim, ampak si kljub temu pridno vstavljam utrogestan. Priznam pa, da upanja nimam več, tako da kar bo, pa bo. hvala vsem za podporo, najboljše ste
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 31.10.2010 8:59:38
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit A jebela Mismis,kaj naj rečem.Upanje ostaja.Držim pesti Pikovit, kako si mi ti?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 31.10.2010 9:05:30
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pikovit, kje si, si kaj bolje? Včeraj prišla domov.Moram rečt,da nisem najbolje.Je hudo.Zelo.Smo bili zelo navezani.Leto 2010 je bilo zame leto solza.Naj bo tega konec in naj pride kaj lepega v moje življenje.Mismis hvala za skrb
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 31.10.2010 9:10:35
|
|
|
|
sonček33
|
Pikovit. Mismis. Žižek. Drage moje. Če si kaj res zelo zelo želim, je to, da bi prebrala lepe novičke z vaše strani. Da bi končno jokale od sreče. Zaslužite si vse najboljše.
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 31.10.2010 9:23:33 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 31.10.2010 9:16:18
|
|
|
|
mismis
|
Sonček, sem ujela vašega falota na sankah (otročki), ma super je, še sploh ker se smeje na ves glas Pikovit, vem da je hudo, jaz sem to dala skozi že z očetovo smrtjo. Ampak življenje gre naprej, bolečina postane manjša, pozabiš pa ne nikoli. Drži se srce, mogoče bi pa res lahko skočili ta teden, ki prihaja na kavo. A zdaj že imaš telefon?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 31.10.2010 9:16:43
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Pikovit. Mismis. Žižek. Drage moje. Če si kaj res zelo zelo želim, je to, da bi prebrala lepe novičke iz vaše strani. Da bi končno jokale od sreče. Zaslužite si vse najboljše. Jest bi sam še dodala Fidico in Zarjo,.. pa Loremi, Mausiko, Miklarom ...verjeten sem pa še kakšno top 10 falila !
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 31.10.2010 9:25:36
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Pikovit. Mismis. Žižek. Drage moje. Če si kaj res zelo zelo želim, je to, da bi prebrala lepe novičke iz vaše strani. Da bi končno jokale od sreče. Zaslužite si vse najboljše. Jest bi sam še dodala Fidico in Zarjo,.. pa Loremi, Mausiko, Miklarom ...verjeten sem pa še kakšno top 10 falila ! Hermy, se strinjam. Vsem želim vse dobro. In brez zamere..vse tiste, ki vas nisem izpostavila. Saj veste - prav vse imam v mislih. Večkrat. Berem. A se zdi, kot da nimam pravice pisati. Zato sem tiho.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 31.10.2010 9:31:02
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Berem. A se zdi, kot da nimam pravice pisati. Zato sem tiho. Sonček, ne kvasi neumnosti , seveda imaš pravico pisati oz. prav vesele smo, ko kaj napišeš. Sicer pa tudi jaz pišem na otročkih, pa dvojčkih, pa nimam tam kaj delati... forum je javen in ti lahko pišeš kadarkoli in kjerkoli želiš. Tukaj pri nas, si pa sploh dobrodošla
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 31.10.2010 9:31:22
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis hvala vsem za dobre želje, ampak mislim, da smo prišli do konca... izcedek je že krvav bomo šli pa spomladi po pingvine Mismisu moj...nepopisno mi je hudo....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 31.10.2010 9:38:06
|
|
|
|
sonček33
|
Sonček, ne kvasi neumnosti , seveda imaš pravico pisati oz. prav vesele smo, ko kaj napišeš. Mismis saj veš, kaj imam v mislih. Ne da me ve ne bi hotele brat al pa, da me niste vesele ... Občutek nekje v meni pač ni dober. Ti pa le piši... te rada berem.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 31.10.2010 10:06:48
|
|
|
|
sonya1
|
Draga Miši ! Še vedno držim pesti. Pravijo, da je vsaka stvar za nekaj dobra. Zakaj bi bile dobre take stvari, da kljub vsem trudu nekaterim ne uspe in ne uspe, mi ni čisto jasno. Pa tudi ne vem, zakaj bi bilo dobro to, da je na svetu toliko zapuščenih otrok, na drugi strani pa toliko nesojenih mamic. Ni pravice na tem svetu, res je ni. Tudi zame je bilo letos eno izmed najslabših let do sedaj; umrl mi je oče, bratranec, ki je bil kot član ožje družine, za rakom je zbolela sestra; sem samo še čakala, kaj se nam bo še zgodilo. Sedaj pa tole Imam pa eno vprašanje za bolj izkušene. Če se nam ne bi nasmehnila sreča, bi morala sedaj imeti menstruacijo. Menstruacije seveda ni, vendar imam točno tak občutek, kot da bi jo imela; tak čuden občutek pritiska v trebuhu in občasno me zagrabi kot prvi dan menstruacije, se mi zdi, da mi bo drobovje ven padlo. Ni čudno, da kar naprej letam na WC, če ni slučajno kje kaj krvi. Saj sem brala na na netu, da na bi bilo to precej običajno, skrbi me pa vseeno. Kaj mislite ? Lepo nedeljo vsem, Miši
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 31.10.2010 12:16:34
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1 Imam pa eno vprašanje za bolj izkušene. ...; tak čuden občutek pritiska v trebuhu in občasno me zagrabi kot prvi dan menstruacije, se mi zdi, da mi bo drobovje ven padlo. Ni čudno, da kar naprej letam na WC, če ni slučajno kje kaj krvi. Saj sem brala na na netu, da na bi bilo to precej običajno, skrbi me pa vseeno. Kaj mislite ? Lepo nedeljo vsem, Miši Ja, je običajno...posebno, ker smo vse prestrašene, da se ja kaj ne sfiži. Lahko te tudi špika v jajčnikih, si napeta,...pa še kaj bi se našlo. In ja, wc boš obiskovala še kar naprej,... vedno se najde kakšen razlog !! Ampak dokler res ni kakšne hude bolečine, je vse ok!! Srečno do konca... do glavne nagrade - zakladka !
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.