|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
31.10.2010 14:54:43   
Abra
Mišmiš, eh, teh izcedkov ne bomo nikoli razumele. Če ne gre na slabše, je nekaj upanja še. Navijamo do konca!

Pikovitek user posted image user posted image user posted image ja, res je že čas, da se ti začnejo dogajat lepe stvari.

Zarči, kako si?

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
31.10.2010 17:04:16   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Pikovit, vem da je hudo, jaz sem to dala skozi že z očetovo smrtjo. Ampak življenje gre naprej, bolečina postane manjša, pozabiš pa ne nikoli. Drži se srce, mogoče bi pa res lahko skočili ta teden, ki prihaja na kavo. A zdaj že imaš telefon?

Joj Mismis,da bi izgubila koga od staršev,pri teh letih,si pa sploh ne predstavljam user posted image .Vem,da gre življenje naprej in je bolečina manjša.Ampak nas je presenetila,ker je bilo čez noč.Pa čist OK je bila.Pa rane so še sveže.Predvsem pa je hudo gledati mojo mamiuser posted image .Očeta je izgubila,ko jih še 30 ni imela,sedaj pa še mamo.Tale smrt user posted image .Vsaj kakega vnuka bi ji lahko dale.Tako si je želel biti pranona user posted image .Ahhhhhhhh.Se tolažim z tem,kar mi je moja draga prijateljica napisla,da bo sedaj moj angel varuhuser posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
31.10.2010 17:06:02   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Pikovitek user posted image user posted image user posted image ja, res je že čas, da se ti začnejo dogajat lepe stvari.

Abrica moja, hvala user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
31.10.2010 17:10:29   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1

Imam pa eno vprašanje za bolj izkušene. Če se nam ne bi nasmehnila sreča, bi morala sedaj imeti menstruacijo. Menstruacije seveda ni, vendar imam točno tak občutek, kot da bi jo imela; tak čuden občutek pritiska v trebuhu in občasno me zagrabi kot prvi dan menstruacije, se mi zdi, da mi bo drobovje ven padlo. Ni čudno, da kar naprej letam na WC, če ni slučajno kje kaj krvi. Saj sem brala na na netu, da na bi bilo to precej običajno, skrbi me pa vseeno. Kaj mislite ?  

Sonya tole so povsem normalne tegobeuser posted image .Nič skrbetuser posted image .Če pa te kaki krči grabijo,pa pojdi v lekarno po magnezij(kar ga lahko tudi sicer piješ-boljša prebavauser posted image ) in po buscopan.
Skratka brez skrbi,sedaj pa lepo noge u luft in mal možgane na off user posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
31.10.2010 17:18:45   
alpog
Sonya, morda te res mal špika, zato je bolje, da si čim več na riti - že da se boš počutila bolje. Tričetrt teh krčev pa je samo od strahu - se pravi psiha dela! Kar vzemi kakšen spasmex, nič ne škodi! Samo kot primernaj navedem - jaz sem morala pojest tri na dan, če ne sem bila bolna od skrbi. Če sem slučajno kdaj pozabila, me je začelo zbadat tisti trenutek, ko sem se spomnila.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
31.10.2010 18:02:01   
sonya1
Hvala punce za obrazložititev. Ne vem sicer ali so to že hormoni ali ne, vsekakor me že dva dni drži, da bi cele dneve jokala od samega veseljauser posted image . Upam, da jih bo čimveč še letos deležno takega veselja kot jazuser posted image user posted image . Loremi, Tassi, Mismis, Zarči, Aqua, Fidi, Gigi, Mausi in vse, ki se tukaj redno javljajo ali samo malo pokukajo
Pikovituser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
31.10.2010 22:09:28   
alpog
Sonya, kaj pa je ati rekel?

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
31.10.2010 22:22:18   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: alpog

Sonya, kaj pa je ati rekel?

Ja, prav res??

Nočko vsem user posted image !

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
1.11.2010 6:48:27   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

jaz zadnje dneva bolj slabo spim, pa vam zato lahko postrežem z jutranjo kavico...

user posted image

sonya, mene tudi matra, kaj je bodoči ati rekel user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
1.11.2010 8:28:21   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dobro jutro vsem skupaj,

jaz zadnje dneva bolj slabo spim, pa vam zato lahko postrežem z jutranjo kavico...

user posted image

sonya, mene tudi matra, kaj je bodoči ati rekel user posted image

Hvala za kavico!!! Ti čist verjamem, da slabo spiš user posted image !! Zame je bil vedno najtežji del postopka čakanje user posted image !

Držim pesti na svojih rokah in nogah in na Brininih!!!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
1.11.2010 8:32:19   
sonya1
Dobro jutro !  Nagaja tole, kar neke čačke piše, pa ne da se jih zbrisati. Bom poskusila ponovnouser posted image

< Sporočilo je popravil sonya1 -- 1.11.2010 8:42:58 >

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
1.11.2010 8:37:00   
sonya1
Ne, gre !
Pa mao kasneje !
Miši, upam, da so se izcedki nehali. Je toliko navijačev in toliko dobrih misli, da ni vrag, da ne bi ratal !

< Sporočilo je popravil sonya1 -- 1.11.2010 8:44:52 >

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
1.11.2010 8:53:27   
sonya1
Kaže, da mi tale RR ne dovoli objaviti poročila o mojem. Sem namreč napisala cel sestavek, ga skušala kopirati tu, pol pa ene čačke ven meče.

< Sporočilo je popravil sonya1 -- 1.11.2010 8:55:28 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
1.11.2010 9:34:01   
loremi
Dobro jutro!

Mismis kaj je zdej to nooo user posted image  user posted image  user posted image user posted image . Ampaaaak glavo gor, lepi pingvinčki so še na zalogi user posted image . Mah, kr upam kljub krvavitvam, da bi bil plusek, kaj pa če je je eden poslovil ...
Pa hvala za kavico!

Sonya ja ne kaže drugega, da nam boš mogla kar natipkat sem na RR user posted image . Pa kak Magnesol oz. magnezijeve tablete pi proti krčem.

Pikovit objemček user posted image user posted image , tudi moje letošnje leto je bilo najslabše do sedaj v mojem življenju in ne vem, a upravičeno al slepo upam v to, da bo drugo leto boljše user posted image . Drži se, babico boš ohranila s toplino v srcu in krasnim spominom, doživela si lepo mladost ob njeni družbi, to je veliiiko, verjemi. In sama boš marsikatero lepo lastnost povzela po njej. user posted image

Tega prestavljanja ure pa reees ne maram. user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
1.11.2010 9:54:53   
sonya1
Evo bejbe, takole je bilo.
Pride gospod v petek domov. Ga pričakam na vratih z usti do ušesuser posted image . Nisem strpela nit deset_ minut, ko sem mu postregla z novico.
Pol pa, da vidite. Čeljust se mu je povesila, pobledel je in dobil tisti stekleni pogleduser posted image . Ko je malo prišel k sebi, pa tisto vprašanje: Le kako je to mogoče ? Ja, od sv. duha najbržuser posted image .

Pol je pa cel popoldan  in večer sedel na kavču in vzdihoval.  Na koncu večera, ko je malo prišel k sebi, je pa začel jamrati, da bi on sedaj moral biti dedek, ne oče (se bliža petdeset_imi).
Naslednji dan, je še kar tuhtal in tuhtal in tuhtal in bil kar tiho. Jaz seveda v devetih nebesih zraven, si nisem niti za kanček pustila dobre volje pokvarit.
Nakar je prišel do ugotovitve, da mora sedaj pa res nehati kaditi, ker res hoče na maturantski ples od malegauser posted image

V nedeljo je pa že navsezgodaj zjutraj spraševal, če lahko že komu pove, mogoče vsaj mami, pa sestri, pa kakšnemu prijatelju.... Seveda sem mu zabičala, da nikakor ne, da bomo razglasili celemu svetu, ko se bomo prepričali, da je vse v redu. Da tudi jaz nisem nikomur povedalauser posted image  Ja, seveda, seveda, prav zdržala biuser posted image .
Tako, da vam povem ponce, da ne bo minilo teden, pa bo misli, da si je tega otroka on že od vsega začetka grozno želel in da je to najboljše, kar se mu je zgodilo.

Kaj bo z nama sicer ne vem, ker to, da je na poti otrok celotne situacije ne spremeni bistveno. Vsekakor pa lahko rečem, da najin otrok bo imel očeta, ki ga bo imel rad, kar pravzaprav že od začetka nisem niti malo dvomila. Sedaj pa samo naj bo vse v redu user posted image sem namreč že začela razmišljati, kaj vse gre lahko narobe. Kaj pa če se že na začetku ne bo prav razvijal, kaj pa če bo kaj narobe z njim, ko sva že toliko stara, kaj pa če bo splav, kaj pa če se bo rodil pa bo kako prizadet, kaj pa če.... Grozauser posted image , kaj človek vse ne natuhta.

< Sporočilo je popravil sonya1 -- 1.11.2010 9:57:14 >

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
1.11.2010 11:30:36   
tassi1
Ojla, punce, kako ste v tem turobnem dnevu??
Se dolgočasim, moj je pravkar skočil ven na kako je rekel" na en špricer", pa vem , da bo prišel koma domov, pa praznik jeuser posted image user posted image user posted image . Je svakinja klicala, če pridema na grob njegovega očeta, ki je umrl pred dvemi leti, pa je bil njegov odgovor, da je bolan- no za špricerček je čist zdrav!! user posted image user posted image

Loremi_ sem se virtualno nalezna prehlada od tebe!! ti, ti, ti user posted image
Miš- miš_ kako je danes??
Sonya_ sem tako vesela , da je tvoj lepo sprejel novičko leta!!user posted image

No, pri nas se še vedno dogaja- tak na skrivaj sem ful zaljubljena, in se mi zdi da je življenje lažje in lažje razmišljam, kaj naj storim z mojim možem in z najinim odnosom.
Jutri, ko bo torek, bo svet spet lepši, ko bo pa sreda, bo pa sploh čudovit, ko pa bo ura štiri popoldne in bo on prispel na firmo, me pogledal s svojimi rjavimi očmi, bo pa svet prečudovit,..user posted image user posted image
Nič, se mi že meša, moram nehat razmišlajt o stvareh, ki bi se lahko zgodile, pa se niso,.. no mogoče, si pa res premislim, samo kaj ko je vezanuser posted image user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
1.11.2010 11:57:41   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Pikovit objemček user posted image user posted image , tudi moje letošnje leto je bilo najslabše do sedaj v mojem življenju in ne vem, a upravičeno al slepo upam v to, da bo drugo leto boljše user posted image . Drži se, babico boš ohranila s toplino v srcu in krasnim spominom, doživela si lepo mladost ob njeni družbi, to je veliiiko, verjemi. In sama boš marsikatero lepo lastnost povzela po njej. user posted image

Te čisto zastopim in res si želim,da bo leto 2011 najino leto user posted image
In hvala za tako lepe in tople besede user posted image

Hvala prav vsaki za tolažbo user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
1.11.2010 11:57:48   
sonya1
Tassi, po pravici povedano me je ne drek brigalo, kako jo bo sprejeluser posted image .
Me veseli, da se ti dogaja tudi kaj lepega, ker po pravici povedano, to, da gre tvoj na takle dan na špricer, pa na nič dobrega ne kaže. Takole na oko bi ocenila, da je že precej globoko zabredel. Če boš našla drugo srečo, bomo vse stiskale pestke zate, ti pa polagam na srce; ne vezanega, da ne boš prišla z dežja pod kap. Naj ti takale avanturca malo polepša življenje, za kaj več pa počakaj na prostega. Poglej Hermy, kako se ji je lepo izšlo.  Najprej je prišla ljubezen, sedaj Brina, Blaža pa še prideuser posted image   

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
1.11.2010 12:38:07   
pikovit
MIsmis kaka je situacija?

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
1.11.2010 12:38:54   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1

Tassi, po pravici povedano me je ne drek brigalo, kako jo bo sprejeluser posted image .

user posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
1.11.2010 14:08:33   
mausikaa
ojla babuške, 
kakšen turoben dan, tečna sem kot strela, čakam obiske in dobivam sive lase ob učenju matematike tamale žabe, sem znorela ko sem videla da ima v šolskem zvezku ki naj bi bil pregledan napake!! in kako naj se potem pravilno nauči?? mislim, da bo res čas, da gre njihova učiteljica v penizijo...joj, kolk sem tečna - se zna zgoditi da bom res dobila user posted image   aleluja... 
trenutno se sprašujem če sem sploh na pravi poti? Če je sploh prav, da si želim še eno bebiko, ko pa že pri tamali zgubljam živce ko se skupaj učiva za šolo? help please user posted image   pa tamala ni zabita, daleč od tega, samo enostavno se ji ne da! joj, puberteta...kriza...in jaz naj grem še enkrat čez to? Hermy je tebe tega kaj strah? 

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
1.11.2010 14:46:17   
mismis
Dan, midva sva tudi nazaj iz LJ, sva bila pri moji mami na kosilu user posted image . Situacija pri nas je nespremenjena, še vedno rahli izcedki, malo povečani, ko si dam utrogestan notri. Sem pa danes 8. dan po ET.

Maussi, te čisto razumem, enako sem razmišljala sedaj, ko so bile moje žabe na počitnicah pri meni dva dni. Sva se s pubertetnikom učila matematiko, angleščino in nemščino. Za znoret.

Tassi, tudi meni se ne zdi ravno fino, da je tvoj na tak dan skočil ven na špricer user posted image user posted image

Sonya, me zelo veseli, da je tvoj novičko sprejel dobro, pa saj izbire tako ni imel user posted image

Loremi, bomo videli kaj bo, mogoče se je res samo eden poslovil

Pikovit, kako si potem ta teden za kavo?

vsem skupaj želim en prav lep dan...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
1.11.2010 15:57:16   
pikovit
Mismis jutr me ni,lahko pa v sredo,če si za

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
1.11.2010 16:04:43   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Mismis jutr me ni,lahko pa v sredo,če si za

po moje bi šlo user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
1.11.2010 16:27:26   
betricija
ojla
se opravičujem, ker padam na temo, samo vas redno spremljam. sem bivša ivf-jevka, pretrpela marsikaj kot ve, spremljam ppa tebe mismis. vidim, da si v MB in da si imela pred kratkim ET ter da malo krvaviš...za tolažbo...imela 5
ICSI, 3 v LJ, 2 v PO in ata me je že v prago pošiljaj. no, tazadnji ET je bil uspešen (v LJ 2x tudi do ET nismo prišli) in se je končno prijelo. vstavil 2 zarodka že 3 dan, po enem tednu krvavela, naredila test in bil je že plusek... in krvavela vse do 16t.redno bila na urgenci, slikic doma od pupike za vsak teden starosti. tako, da ta krvavitev lahko pomeni, da se je prijelo. ti samo lepo počivi, pa misli na svoji pikici. jaz sem jemala od punkcije dalje vsak dan aspirin 100, prometrium, ata mi je še estrofen dal, pa sirotko sem pila.takrat prvič. morda je to pomagalo. samo krvavitve res ne prinašajo samo slabo. in kdaj imam rok; za božič...(za veliko noč je šlo pa notri). edino sedaj imam problem; skoz so govorili, da bo pupa, na zadnjem UZ pa moja g ni več tako zelo prepričana...a glavno da se otrok rodi.SREČNOOOOOOOO
in srečno vsem ostalim.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.