|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
1.11.2010 18:19:09   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

joj, puberteta...kriza...in jaz naj grem še enkrat čez to? Hermy je tebe tega kaj strah?

Priznam, da tega niti ne, ker sem imela dobre izkušnje (nobenih težav) s prvima dvema user posted image user posted image user posted image !! Res je, da nista hodili v javno šolo, kar je situacijo zelo olajšalo, niti vedela nisem za šolo user posted image !

Me je pa zdaj zelo strah, če mi bo zdravlje služilo...jo bom lahko  spremljala v odraščanje, bom dočakala njeno maturo,...mi nekaj nagaja in sem takoj panična user posted image ! Mi je tko luštno z njo, da me je prav groza, da bi ne mogla biti ob njej user posted image !
Sonja, super za očkota user posted image ! Me se to zdi zelo važno, ker moji dve ga žal nista imeli.

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Tassi, tudi meni se ne zdi ravno fino, da je tvoj na tak dan skočil ven na špricer

Tud men ne, Tassi! Štala, bi rekla! Verjetno ti pa ta romanca pomaga trgat te vezi!

Mismis, sej tud en naenkrat bo čist ured! Ti garantiram user posted image !

Lep večer še naprej!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
2.11.2010 7:19:02   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Mismis stiskam pesti! user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1
Tud men ne, Tassi! Štala, bi rekla! Verjetno ti pa ta romanca pomaga trgat te vezi!

S tem se strinjam ja, te razumem, kako se ob tej romanci počutiš. user posted image user posted image  Ni mi všeč tale odnos tvojega moža, kar se tiče alkohola user posted image .

Punce vsem želim lep dan, naj dež čimmanj vpliva na razpoloženje!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
2.11.2010 7:39:39   
zarja1
Jutro pupe.......

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
2.11.2010 7:41:22   
sonya1
Dobro jutro, dekleta !

Loremi je že navsezgodaj pridna in postreže s kavico. Loremi, je tudi doma s pravo kavo tako ?
Miši, kako si, kakšno stanje ?
Hermy, ne razmišljaj na tak način. Poznam kar nekaj zelo vitalnih 80-letnikov. Čeprav tista moja uboga sirota prestrašena tudi bluzi o tem ali bo dočakal maturantskega ali neuser posted image ?! Mene pa bolj skrbi, ali se bo smrklji/mulcu sploh dalo toliko učiti, da bo do tega sploh prišel/prišlauser posted image
Zarči, ti danes začneš če se ne motim?
Gigi, kdaj boš nazaj ?
Fidi, kaj bolje ?
Tassi, pa si dočakala kolikor se da. Mislim nateuser posted image

Deklice moje, lepo se imejte na tale dan, čeprav dežuje

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
2.11.2010 7:51:52   
sonya1
Miklarom,ti ima danes spet ultrazvok, kajne? Javi, kako je bilo. Upam, da je veliko, veliko boljše.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
2.11.2010 7:56:25   
zarja1
Sonya dans ja.....grem iskat municijo opoldne.

Abrica sem ok, sitna (bolj kot ponavadi). Mi femoden nagaja, skoz neki izcedki, pa mičkene krvavitve, pa boleči joškiuser posted image user posted image user posted image .

Sonya ti pa zdaj tud na easyuser posted image .

Hermy glede let...brezveze. Nikol ne veš kaj prineseuser posted image /odneseuser posted image življenje. Vsak trenutek v popolnosti izkoristit in živet brez kakršnegakoli obžalovanja.

Mismisu moj, mislim na vas.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gigika pa kje ti hodiš? Missam te......user posted image user posted image user posted image

Loremi, Pikovitka mislim, da je to leto res bilo prekleto za marsikoga. Bo 2011 vse popravilo.user posted image

Tassi upam, da se vama zadeve doma porihtajo.user posted image

Mausi kako si ti? Fidolinca javi se....user posted image

Grem si kavico skuhat......

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 2.11.2010 7:57:12 >

Horny Teddy

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
2.11.2010 7:59:47   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: betricija
in kdaj imam rok; za božič...(za veliko noč je šlo pa notri). edino sedaj imam problem; skoz so govorili, da bo pupa, na zadnjem UZ pa moja g ni več tako zelo prepričana...a glavno da se otrok rodi.SREČNOOOOOOOO
in srečno vsem ostalim.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
2.11.2010 8:44:08   
mausikaa
dobro jutro vsem skupaj, no ja, sej zdaj lahko že rečem dober dan kajne??
in "the big news of today" pri meni se je končno začelo dogajat, ampak timing pa mama anede?
user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
2.11.2010 9:08:25   
Fidolina
Jutrčkuser posted image ,
jaz se moram prav počasi rekonvalescerat - tako da, korak po korak, se plazim nazajuser posted image . Moram vse prav počasi prebrat, ker je moja glava še vedno, kot balon.
Najprej Mausi - no povedni nam, kolko litrčkov rdečga je steklo po grlu in kolko slončkou je bilo potrebnih za takšen timinguser posted image . So bile orgije kot v starem Rimuuser posted image ?

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
2.11.2010 9:12:20   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina
za takšen timinguser posted image .

user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
2.11.2010 9:17:54   
Fidolina
Sonya user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ????!!!!!
user posted image  jupiiii ijupiiijaaaaaa jupijoooooooooo!!!!! user posted image jupiii juppiiijaaa jupijooooooo!!!!!user posted image

Sem mislila, da bom slišala od tebe, da si našla novega (radodarnega, lepega, bogatega, izjemno plodnegauser posted image ),
ampak tale novička je še 100krat boljšauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
2.11.2010 9:39:29   
Fidolina
Moram se zahvalit Tamalu Tanji, da misliš na moja jabčkauser posted image . Lupčke Staški in tebiuser posted image
Kako ste?

Zarjica helou. Dobro prevzemi špikice danes - naprej pa bomo itak s tabo in ti ves čas visele za vratomuser posted image .
Tamalu je mislilo na tole, na kar še vedno nimam odgovora user posted image

Zarjica - dobrodošla doma user posted image . Fino, da sta uživala user posted image . Ti, ti zapravljivček user posted image .
Ti se meni še po Dunaju potepaš in dopust podaljšaš - jaz pa nujno rabim recept za tvojo čežanouser posted image . Jabčki gnijejo sto na uro, ker niso bili nič špricaniuser posted image . Kako to naredišuser posted image ? A mi lahko razložiš kot enemu kuharskemu butlu (ne tko, kot bi Gigi, ki ji je že vnaprej vse jasno)user posted image .

Miklica , držim pesti, da je endometrij boljšiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
2.11.2010 10:00:31   
gigi1
Jutrčka

Miša moja saj veš kaj vse se mi podi po glavi... Predvsem pa, da še vedno upam..močno, močno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miklca držim pestke, da bo danšnji UZ pokazal veliko lepši rezultat user posted image user posted image user posted image

Zarči naj bo dobra 1. špikica in uspešen postopek user posted image user posted image user posted image

Naska kako gre tebi? user posted image user posted image user posted image

Fidi vidi, da si boljša user posted image . Pocajtaj se čimprej. Ornk!

Sonya sem vesela. Full, full user posted image  user posted image  user posted image

Mausika končno user posted image  user posted image  user posted image

Tassi user posted image

Pikovitek user posted image

Vsem ostalim pa lupčke. RVI. Moram šibat...

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
2.11.2010 10:23:39   
Fidolina
O, Gigi je prišla iz "službene poti" user posted image .

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
2.11.2010 10:26:08   
Fidolina
Mismis, ker se izcedek ni razvil v čisto pravo user posted image , so še vse možnosti za lep razplet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
2.11.2010 10:26:47   
hermy1

O, Gigi je prišla iz "službene poti" user posted image .

user posted image

Pa Fidka je mal boljš user posted image !!

Mausi user posted image user posted image user posted image !!

Zarja user posted image user posted image user posted image !!

Za Mismis pa tako še vedno stiskamo ziljon pesti!!!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
2.11.2010 10:27:46   
Anonimen
mismis, kako je danes??? Držim pesti na polno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu hermy1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2442
2.11.2010 10:30:57   
Fidolina
Hermy,user posted image  do tebe pa še nisem prišlauser posted image , ker si čist na vrhu straniuser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
2.11.2010 10:30:58   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

maussi, končno je prišla, zdaj pa akcija user posted image user posted image user posted image

Fidi, si se pocajtala?

Loremi, kako tvoji glavoboli?

Zarja, uspešno prevzemi zdravila in naj ta prva pade na plodna tla.

Miklarom, uspešen UZ ti želim. Sem pa nekaj tuhtala glede tvojega E, tudi meni se je zgodilo, da je en zdravnik nameril večji E kot drugi, njihova razlaga je bila, da po vsej verjetnosti merijo iz različnega kota. Morda se je to zgodilo tudi tebi.

Sonya, naša nosečka, kako počutje, še matrajo krčki?

Pikovit, daj mi samo sporoči, kdaj imaš jutri čas in kje bi se dobile.

Žižek, kako si ti, kako je J.? A je kaj boljši? Kako sta preživela te "praznike"?

Alpog, kako si ti, služba v redu? Najstniki nagajajo?

Lana08 in Lana70, kako sta mala K. in Ž.?

Naska, kako gre špikanje?

Tamalu, javi se kaj in poročaj, kako raste naša mala lepotička

Beatricija, hvala za tvojo zgodbo, me veseli, da se je kljub izcedkom dobro končalo, za božič dobiš pa še najlepše darilo. Sicer je pa tudi to moj 5. IVF postopek, tako da nekaj kilometrine že imam (4. v LJ, in 1. v MB), tako da žal ne zaupam temle mojim izcedkom user posted image user posted image user posted image

pri nas je stanje nespremenjeno, še vedno imam rahel izcedek, mučijo me krči (že od 5. dne), PMS, občutek da se bo zdaj zdaj ulilo, priznam nimam prav veliko upanja, bolj kot ne mi je vse padlo dol...

vsem ostalim neomenjenim pa en prav lep pozdrav

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
2.11.2010 10:34:31   
biba007
Helou konzerviceuser posted image

Mišumišu, prideš na raport? Saj veš, da nam, neprespanim, drama ne sede. Vljudno torej prosim za uvidevnost in dosledno poročanje o dupleks črticah! No, če ne šparate, sprejemamo tudi pluskeuser posted image

Miklca, držim pesti. Boš sporočila?

Sem mislila, da bom slišala od tebe, da si našla novega (radodarnega, lepega, bogatega, izjemno plodnegauser posted image ),

Uf, tole mi je pa všeč... A so se dotično okarakterizirani obzirno zbrali - na ogled in inšpiciranje? Morda na kakšnem forumu, da jih ni potrebno iskat vsenaokrog? In če ne, zakaj (še) ne? Ah, koliko brezglavega letanja bi nam bilo prihranjenega...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
2.11.2010 10:38:43   
biba007
Miša, si me prehitela za mišji repek, pridna.
Se pozna, da tipkam samo z eno. Sicer resda že skoraj 6m - in mi kar šiba - ampak ni istouser posted image . Boš videlauser posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
2.11.2010 10:42:53   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Se pozna, da tipkam samo z eno. Sicer resda že skoraj 6m - in mi kar šiba - ampak ni istouser posted image . Boš videlauser posted image

tudi jaz tipkam samo z eno roko, ker ležiš na kavču in z drugo roko podpiram glavo ali pa božam kužona user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
2.11.2010 10:48:15   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

tudi jaz tipkam samo z eno roko, ker ležiš na kavču in z drugo roko podpiram glavo ali pa božam kužona user posted image

Uuuuu, superca, torej imaš tehniko že izpiljenouser posted image
Favšuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
2.11.2010 10:56:58   
sonya1
Fidi, deci pridejo pa grejo. To je sigurno boljše. Pol pa, ko ne bom več pod časovnim pritiskom, si bom pa že našla kaj drugega, če se tole ne ob dalo pokrpatuser posted image
Tako, da njbrž sem bila v zadnjem času zelo pridna in dobra in..., da se me je uni zgoraj usmilil. Glede na to, da mi je pa že zdaj slabo  kot psu, se mi kar zdi, da bosta Lejla in Luka. Me zanima, kaj bo Vogler povedal.
Sem pa včeraj rekla mojemu, da njabrž bodo dvojčki, ker mi je to pred dvema letoma vedeževalka povedala ( je rekla, da bom imela dva otroka, ampak vidi samo en srečen dogodek, torej bosta najbrža dva komada iznenada). Je sirota čisto prebledeluser posted image . Moram nehat s tem, ga bo kap, preden bomo do otrok sploh prišliuser posted image Po mojem sem se tele žlehtnobe od tebe nalezlauser posted image
P
Gigi, smo te pogrešali.
Kje se je pa Naska izgubila ?
Miši, čakam tvoj nosečniški test kot svoj. Takoj sporoči rezultat, ker veš, da se nosečnice ne smejo vznemirjat!
Mausi, praviš, da je bilo pestro ?
Zarja, malo za mano in Miši boš imela rok user posted image
Poljubčke vsemuser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
2.11.2010 11:19:28   
zarja1
Tamalu je mislilo na tole, na kar še vedno nimam odgovora user posted image

ajjjjjjjaaaaaaaaa, nekdo mi očitno na mojem famoznem kablu stoji....user posted image user posted image user posted image
Ni panike. Skuham čežanico (pač vse fine sestavinice), fajn nabašem v kozarce in v pečici zavrem zadevo, da se sterilizira, zamašek potegne navznoter in to je to. Letos imam 88 kozarcev...vsak vikend pade štrudl in pita.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.