Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 28.10.2010 11:13:13
|
|
|
|
boma2
|
sjmm... po moje tudi, tamike kraljeviče zabava.. :) sej imajo počitnice.. :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 28.10.2010 11:13:56
|
|
|
|
boma2
|
urša... boga... upam, da bo kaj bolje... baje je pa tako kot je sjmm rekla, da se dobi nekja v lekarni.. in baje pomaga... :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 28.10.2010 11:15:06
|
|
|
|
boma2
|
poročilo spanja... :) no tako, zdaj dam sinčka 4x v njegovo posteljo in 2x v očijevo in ta drugič vedno zaspi, zdaj pa nevem, ali bi tudi če bi ga dala v njegovo posteljo? hvala ...vsem...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 28.10.2010 11:15:50
|
|
|
|
boma2
|
birdy... bravo za cotke... :) ampak a si probala z donatom? men je full pomagal.. :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 28.10.2010 11:17:18
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Ooo, super Te sem pa jaz pametna nekaj ne no lepo prosim cel recept...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 28.10.2010 11:18:08
|
|
|
|
boma2
|
torta za moža... a ima katera idejo, kakšno torto naj naredim da bo najlažje.. in ne preveč dela.. ker nimam smisla za te stvari.. ima rojstni dan.. :) ima katero kakšno preprosto, najraje ima čokoladno ali sadno?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 28.10.2010 11:30:19
|
|
|
|
birdy
|
Boma, a veš da sem pozabila kupit donat? Ma res sem tahuj ementaler... Bom mojga dons najagala v vaško trgovino, sam vprašanje če majo Donat Najbolj preprosta torta je pa kaka čokoladna. Nardiš biskvit (pač okrogel ali tiste oblike k bo torta), namažeš z kako marmelado ali nutelo, daš šeen biskvit čez to, in vse skupaj pol preliješ z čokolado... lahko pa nardiš en debel biskvit pa ga prerežeš na pol, sam men to moj odsvetuje... Če bi se pa rada mal bolj igrala pa jst nisem pravi naslov Sem bolj švoh kuharca
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 28.10.2010 11:38:23
|
|
|
|
Urša08
|
Eto stanovanje popedenčkano, ena runda cunj tud, masa za palačinke čaka tko da sedaj še sebe popedenam in grem na kavico . Boma najbolj simpl je nutelina torta. Spečeš biskvit (lahko tud kupiš), ga prerežeš da maš 3 oblate potem ga navlažiš (mleko - rum, al kej podobnega) in daš gor kremo (sladka smetana stepena pa not nutela), lahko dodaš še kako sadje - banane, višnje. Zadnjo plato pa lahko namažeš z nutelino maso al pa samo s smetano, če se ti da jo pa lahko obliješ z jedilno čokolado. Oblikuješ po želji, kaki kupčki okol, al pa kaki okraski, kej napišeš,..
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 28.10.2010 12:29:49
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro...nočka pe veš od katastrofalne....prvo je Tarjo neki zmotil pa se je polulala....ampak full čudn..od vratu pa do podplatov...tko da sem jo ponovno stuširala in preoblekla pojsteljo....potem pa seveda kašljanje na razporedu...tako da nisem spala več kot 15 minut v kosu....Tarja je seveda doma....sem včeraj zvečer rekla možeku, da je bilo čez dan vse ok..niti enkrat ni zakašaljala...sva se odločla da gre v vrtec..mene sta tut rani tako pekli od napora...da je bila kr groza....pol pa ponoči tale žurka...sej je nisem mogla poslat...tko da je z menoj doma,..... Zdejle sta šla z dedijem na juhico, da si lahko malo odpočijem...... KOlumbo...waw....si že koordinatorka...superca......bravo...si takoj boljše a ne.... BAki....joj.tvoj Nik je pa res zgoden.....revčka.....res no..... Upam,da se hitro rešiš prehlada petrušk...mal čudna šefica.... Superca...kar jst komaj čakam, tolk lepo pišeš.....waw.... Pikica...mi tut Nodija zjutraj.... Lepo ustvarjajta.... KAtjuša---ja lahko jem..čim manj začinjeno, pasirano čist do konca.....kot polletnik črticaa.... pa čestitke za kolokvij
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 28.10.2010 12:39:02
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm men se pa dons sploh nč ne ljubi...kaka ideja za zdravilo proti temu??? uf, me še zmer tetka štema...komi čakam d mine teh nekaj dni...pa še skoz bi kej grickala...včer sm se s kar nekaj piškoti podprla...pol bom pa shujšala...ja, pa jade hm...to je resna zadeva..lenoritis prve stopnje....hm...ne vem če so že iznašli zdravilo za to....lahko pa poskušaš s peglanjem kavča, počasnim pitjem kave....klepetanjem po rr.....kaj pa veš..možno je vse
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 28.10.2010 12:39:06
|
|
|
|
Ajvy
|
Urša....pomaga Faktu krema...samo jo dobiš na recept.... Petrušk...super za podaljšanje TAncy...joj...revčka HAna.... o jej...jo kopaš v ovseni kopeli...to je nam najbolj pomagal...KOlekcija Avene Birdy..super za najprijetnejše opravilo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 28.10.2010 13:01:49
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Eto stanovanje popedenčkano, ena runda cunj tud, masa za palačinke čaka tko da sedaj še sebe popedenam in grem na kavico . Boma najbolj simpl je nutelina torta. Spečeš biskvit (lahko tud kupiš), ga prerežeš da maš 3 oblate potem ga navlažiš (mleko - rum, al kej podobnega) in daš gor kremo (sladka smetana stepena pa not nutela), lahko dodaš še kako sadje - banane, višnje. Zadnjo plato pa lahko namažeš z nutelino maso al pa samo s smetano, če se ti da jo pa lahko obliješ z jedilno čokolado. Oblikuješ po želji, kaki kupčki okol, al pa kaki okraski, kej napišeš,.. kako pa naj to storim... oblijem s jedilno čokolado.. :) hvala full dobr recept.. :) pa ne rabim nič sladkorja dat v sladko smetano?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 28.10.2010 13:01:53
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: sjmm men se pa dons sploh nč ne ljubi...kaka ideja za zdravilo proti temu??? uf, me še zmer tetka štema...komi čakam d mine teh nekaj dni...pa še skoz bi kej grickala...včer sm se s kar nekaj piškoti podprla...pol bom pa shujšala...ja, pa jade hm...to je resna zadeva..lenoritis prve stopnje....hm...ne vem če so že iznašli zdravilo za to....lahko pa poskušaš s peglanjem kavča, počasnim pitjem kave....klepetanjem po rr.....kaj pa veš..možno je vse mislm.... ..me je že lenoritis minil..k smo šli mau na luft in se premigal
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 28.10.2010 13:02:47
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Eto stanovanje popedenčkano, ena runda cunj tud, masa za palačinke čaka tko da sedaj še sebe popedenam in grem na kavico . Boma najbolj simpl je nutelina torta. Spečeš biskvit (lahko tud kupiš), ga prerežeš da maš 3 oblate potem ga navlažiš (mleko - rum, al kej podobnega) in daš gor kremo (sladka smetana stepena pa not nutela), lahko dodaš še kako sadje - banane, višnje. Zadnjo plato pa lahko namažeš z nutelino maso al pa samo s smetano, če se ti da jo pa lahko obliješ z jedilno čokolado. Oblikuješ po želji, kaki kupčki okol, al pa kaki okraski, kej napišeš,.. kako pa naj to storim... oblijem s jedilno čokolado.. :) hvala full dobr recept.. :) pa ne rabim nič sladkorja dat v sladko smetano? jz dam vanilijev sladkor v smetano, ko jo stepam...pa fajn je kremfix...d krema ne teče preveč
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 28.10.2010 13:02:54
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Boma, a veš da sem pozabila kupit donat? Ma res sem tahuj ementaler... Bom mojga dons najagala v vaško trgovino, sam vprašanje če majo Donat Najbolj preprosta torta je pa kaka čokoladna. Nardiš biskvit (pač okrogel ali tiste oblike k bo torta), namažeš z kako marmelado ali nutelo, daš šeen biskvit čez to, in vse skupaj pol preliješ z čokolado... lahko pa nardiš en debel biskvit pa ga prerežeš na pol, sam men to moj odsvetuje... Če bi se pa rada mal bolj igrala pa jst nisem pravi naslov Sem bolj švoh kuharca full ste face... bom kr tole nutelino.... sam bojim se mal k bom kupila oblate.. da ne bo to presuho... urša.. je sicer napisala, da naj z melkom polijem.. upam, da bo ok... :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 28.10.2010 13:04:16
|
|
|
|
boma2
|
dekorativne nalepke... kje naj jih kupim, da bo najceneje? rabim presenečenje... rabim... eno nalepko in ene 5 figuric... mal za punčko in fanta... ;:)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 28.10.2010 13:05:23
|
|
|
|
sjmm
|
smo bli zunaj....kok je lušn...sam piha pa zimsko oči je pršu na malco, pustil Jana doma in šel še mau evrčke služit..priden mi smo tud pomalical....sadje...spet zmiksano...dons so celo hotl vsi v Majevih plastičnih posodicah jest ..še dobr d mam glih 4 ..ma se jim je mau na otročje obrnilo od crkljanja grem prinčija spat nest...morva prvo še noska spuca...so se ene packe not nabrale pol pa juhco prstavm, pa še ostalo skuhat seveda
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 28.10.2010 13:06:20
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: birdy Boma, a veš da sem pozabila kupit donat? Ma res sem tahuj ementaler... Bom mojga dons najagala v vaško trgovino, sam vprašanje če majo Donat Najbolj preprosta torta je pa kaka čokoladna. Nardiš biskvit (pač okrogel ali tiste oblike k bo torta), namažeš z kako marmelado ali nutelo, daš šeen biskvit čez to, in vse skupaj pol preliješ z čokolado... lahko pa nardiš en debel biskvit pa ga prerežeš na pol, sam men to moj odsvetuje... Če bi se pa rada mal bolj igrala pa jst nisem pravi naslov Sem bolj švoh kuharca full ste face... bom kr tole nutelino.... sam bojim se mal k bom kupila oblate.. da ne bo to presuho... urša.. je sicer napisala, da naj z melkom polijem.. upam, da bo ok... :) pa sej en biskvitek je pa tok izi bizi in mnogo okusnejši...sam odvisn če maš voljo in ene 15 minut cajta
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 28.10.2010 13:20:05
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: sjmm men se pa dons sploh nč ne ljubi...kaka ideja za zdravilo proti temu??? uf, me še zmer tetka štema...komi čakam d mine teh nekaj dni...pa še skoz bi kej grickala...včer sm se s kar nekaj piškoti podprla...pol bom pa shujšala...ja, pa jade hm...to je resna zadeva..lenoritis prve stopnje....hm...ne vem če so že iznašli zdravilo za to....lahko pa poskušaš s peglanjem kavča, počasnim pitjem kave....klepetanjem po rr.....kaj pa veš..možno je vse mislm.... ..me je že lenoritis minil..k smo šli mau na luft in se premigal ooooooooo--škoda....zdej pa ne boš vedla ,če ti prijemi delujejo.....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 28.10.2010 13:55:23
|
|
|
|
Čebel@
|
hey ste me kej pogrešale? smo bili do zdele brez neta,ker nam je modem crknil-pa so it T2 že zrihtali ....vidim,da me čaka veliko branja za nazaj-bom zvečer notr prnesla,ker zdele grem po škratka in na sonček papa
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 28.10.2010 15:53:32
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: birdy Boma, a veš da sem pozabila kupit donat? Ma res sem tahuj ementaler... Bom mojga dons najagala v vaško trgovino, sam vprašanje če majo Donat Najbolj preprosta torta je pa kaka čokoladna. Nardiš biskvit (pač okrogel ali tiste oblike k bo torta), namažeš z kako marmelado ali nutelo, daš šeen biskvit čez to, in vse skupaj pol preliješ z čokolado... lahko pa nardiš en debel biskvit pa ga prerežeš na pol, sam men to moj odsvetuje... Če bi se pa rada mal bolj igrala pa jst nisem pravi naslov Sem bolj švoh kuharca full ste face... bom kr tole nutelino.... sam bojim se mal k bom kupila oblate.. da ne bo to presuho... urša.. je sicer napisala, da naj z melkom polijem.. upam, da bo ok... :) pa sej en biskvitek je pa tok izi bizi in mnogo okusnejši...sam odvisn če maš voljo in ene 15 minut cajta ja imam toliko časa.. :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 28.10.2010 18:18:18
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ ja čebelca in tamika izostajata...tamika že od včeri ane.... kje ste bejbe.......... evo mene hvala, ker me pogrešate ... pridem gor pa mi računalnik zašteka ne bit hude ... pogrešam vas pa fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllllll
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 28.10.2010 18:23:55
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ ja čebelca in tamika izostajata...tamika že od včeri ane.... kje ste bejbe.......... evo mene hvala, ker me pogrešate ... pridem gor pa mi računalnik zašteka ne bit hude ... pogrešam vas pa fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllllll lepo d si se oglasla!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 28.10.2010 18:25:17
|
|
|
|
sjmm
|
kuhno sm pospavlala do pol6h...mulčki divjal po dvorišču ata pa glih uletu....zdej se mau podpira mi smo pa kr med duploti in risankami kva počenjate??
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?