|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
28.10.2010 11:13:13   
boma2
sjmm...

po moje tudi, tamike kraljeviče zabava.. :) sej imajo počitnice.. :)

boma2 :)

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
28.10.2010 11:13:56   
boma2
user posted image user posted image urša...  boga... upam, da bo kaj bolje... baje je pa tako kot je sjmm rekla, da se dobi nekja v lekarni.. in baje pomaga... :)

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
28.10.2010 11:15:06   
boma2
poročilo spanja... :)

no tako, zdaj dam sinčka 4x v njegovo posteljo in 2x v očijevo in ta drugič vedno zaspi, zdaj pa nevem, ali bi tudi če bi ga dala v njegovo posteljo?user posted image

hvala ...vsem... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
28.10.2010 11:15:50   
boma2
birdy... bravo za cotke... :)

ampak a si probala z donatom? men je full pomagal.. :)

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
28.10.2010 11:17:18   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Ooo, super user posted image  Te sem pa jaz pametna nekaj ne user posted image user posted image

no lepo prosim cel recept...

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
28.10.2010 11:18:08   
boma2
torta za moža...

a ima katera idejo, kakšno torto naj naredim da bo najlažje.. in ne preveč dela.. ker nimam smisla za te stvari.. ima rojstni dan.. :)

ima katero kakšno preprosto, najraje ima čokoladno ali sadno?

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
28.10.2010 11:18:41   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

[/link][link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=154235#imageShow][link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=154236#imageShow][/link]user posted image

tole je pa tako lepo... :)

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
28.10.2010 11:30:19   
birdy
Boma, a veš da sem pozabila kupit donat? Ma res sem tahuj ementaler... Bom mojga dons najagala v vaško trgovino, sam vprašanje če majo Donatuser posted image
Najbolj preprosta torta je pa kaka čokoladna. Nardiš biskvit (pač okrogel ali tiste oblike k bo torta), namažeš z kako marmelado ali nutelo, daš šeen biskvit čez to, in vse skupaj pol preliješ z čokolado... lahko pa nardiš en debel biskvit pa ga prerežeš na pol, sam men to moj odsvetuje... Če bi se pa rada mal bolj igrala pa jst nisem pravi naslovuser posted image  Sem bolj švoh kuharcauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
28.10.2010 11:38:23   
Urša08
Eto stanovanje popedenčkano, ena runda cunj tud, masa za palačinke čaka tko da sedaj še sebe popedenam in grem na kavicouser posted image .

Boma najbolj simpl je nutelina torta. Spečeš biskvit (lahko tud kupiš), ga prerežeš da maš 3 oblate potem ga navlažiš (mleko - rum, al kej podobnega) in daš gor kremo (sladka smetana stepena pa not nutela), lahko dodaš še kako sadje - banane, višnje. Zadnjo plato pa lahko namažeš z nutelino maso al pa samo s smetano, če se ti da jo pa lahko obliješ z jedilno čokolado. Oblikuješ po želji, kaki kupčki okol, al pa kaki okraski, kej napišeš,..

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
28.10.2010 12:29:49   
Ajvy
jutro...nočka pe veš od katastrofalne....prvo je Tarjo neki zmotil pa se je polulala....ampak full čudn..od vratu pa do podplatov...tko da sem jo ponovno stuširala in preoblekla pojsteljo....potem pa seveda kašljanje na razporedu...tako da nisem spala več kot 15 minut v kosu....Tarja je seveda doma....sem včeraj zvečer rekla možeku, da je bilo čez dan vse ok..niti enkrat ni zakašaljala...sva se odločla da gre v vrtec..mene sta tut rani tako pekli od napora...da je bila kr groza....pol pa ponoči tale žurka...sej  je nisem mogla poslat...tko da je z menoj doma,.....
Zdejle sta šla z dedijem na juhico, da si lahko malo odpočijem......

KOlumbo...waw....si že koordinatorka...superca......bravo...si takoj boljše a ne....user posted image user posted image user posted image

BAki....joj.tvoj Nik je pa res zgoden.....revčka.....res no.....
Upam,da se hitro rešiš prehlada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk...mal čudna šefica....
Superca...kar jst komaj čakam, tolk lepo pišeš.....waw....

Pikica...mi tut Nodija zjutraj....
Lepo ustvarjajta....

KAtjuša---ja lahko jem..čim manj začinjeno, pasirano čist do konca.....kot polletnik user posted image user posted image

črticaa....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa čestitke za kolokvij user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
28.10.2010 12:39:02   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

men se pa dons sploh nč ne ljubi...kaka ideja za zdravilo proti temu??? uf, me še zmer tetka štema...komi čakam d mine teh nekaj dni...pa še skoz bi kej grickala...včer sm se s kar nekaj piškoti podprla...pol bom pa shujšala...ja, pa jadeuser posted image

hm...to je resna zadeva..lenoritis prve stopnje....hm...ne vem če so že iznašli zdravilo za to....lahko pa poskušaš s peglanjem kavča, počasnim pitjem kave....klepetanjem po rr.....kaj pa veš..možno je vse

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
28.10.2010 12:39:06   
Ajvy
Urša....pomaga Faktu krema...samo jo dobiš na recept....

Petrušk...super za podaljšanje user posted image user posted image user posted image

TAncy...joj...revčka HAna.... o jej...jo kopaš v ovseni kopeli...to je nam najbolj pomagal...KOlekcija Aveneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Birdy..super za najprijetnejše opravilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
28.10.2010 13:01:49   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Eto stanovanje popedenčkano, ena runda cunj tud, masa za palačinke čaka tko da sedaj še sebe popedenam in grem na kavicouser posted image .

Boma najbolj simpl je nutelina torta. Spečeš biskvit (lahko tud kupiš), ga prerežeš da maš 3 oblate potem ga navlažiš (mleko - rum, al kej podobnega) in daš gor kremo (sladka smetana stepena pa not nutela), lahko dodaš še kako sadje - banane, višnje. Zadnjo plato pa lahko namažeš z nutelino maso al pa samo s smetano, če se ti da jo pa lahko obliješ z jedilno čokolado. Oblikuješ po želji, kaki kupčki okol, al pa kaki okraski, kej napišeš,..

kako pa naj to storim... oblijem s jedilno čokolado.. :)
hvala full dobr recept.. :) pa ne rabim nič sladkorja dat v sladko smetano?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
28.10.2010 13:01:53   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

men se pa dons sploh nč ne ljubi...kaka ideja za zdravilo proti temu??? uf, me še zmer tetka štema...komi čakam d mine teh nekaj dni...pa še skoz bi kej grickala...včer sm se s kar nekaj piškoti podprla...pol bom pa shujšala...ja, pa jadeuser posted image

hm...to je resna zadeva..lenoritis prve stopnje....hm...ne vem če so že iznašli zdravilo za to....lahko pa poskušaš s peglanjem kavča, počasnim pitjem kave....klepetanjem po rr.....kaj pa veš..možno je vse

mislm....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..me je že lenoritis minil..k smo šli mau na luft in se premigaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
28.10.2010 13:02:47   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

kako pa naj to storim... oblijem s jedilno čokolado.. :)
hvala full dobr recept.. :) pa ne rabim nič sladkorja dat v sladko smetano?

jz dam vanilijev sladkor v smetano, ko jo stepam...pa fajn je kremfix...d krema ne teče preveč

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
28.10.2010 13:02:54   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Boma, a veš da sem pozabila kupit donat? Ma res sem tahuj ementaler... Bom mojga dons najagala v vaško trgovino, sam vprašanje če majo Donatuser posted image
Najbolj preprosta torta je pa kaka čokoladna. Nardiš biskvit (pač okrogel ali tiste oblike k bo torta), namažeš z kako marmelado ali nutelo, daš šeen biskvit čez to, in vse skupaj pol preliješ z čokolado... lahko pa nardiš en debel biskvit pa ga prerežeš na pol, sam men to moj odsvetuje... Če bi se pa rada mal bolj igrala pa jst nisem pravi naslovuser posted image  Sem bolj švoh kuharcauser posted image

full ste face... bom kr tole nutelino.... sam bojim se mal k bom kupila oblate.. da ne bo to presuho...

urša.. je sicer napisala, da naj z melkom polijem.. upam, da bo ok... :)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
28.10.2010 13:04:16   
boma2
dekorativne nalepke... kje naj jih kupim, da bo najceneje?

rabim presenečenje...

rabim... eno nalepko in ene 5 figuric... mal za punčko in fanta... ;:)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
28.10.2010 13:05:23   
sjmm
smo bli zunaj....kok je lušn...sam piha pa zimsko

oči je pršu na malco, pustil Jana doma in šel še mau evrčke služit..pridenuser posted image user posted image

mi smo tud pomalical....sadje...spet zmiksano...dons so celo hotl vsi v Majevih plastičnih posodicah jestuser posted image user posted image user posted image user posted image ..še dobr d mam glih 4user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..ma se jim je mau na otročje obrnilo od crkljanja

grem prinčija spat nest...morva prvo še noska spuca...so se ene packe not nabraleuser posted image user posted image

pol pa juhco prstavm, pa še ostalo skuhat sevedauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
28.10.2010 13:06:20   
sjmm

full ste face... bom kr tole nutelino.... sam bojim se mal k bom kupila oblate.. da ne bo to presuho...

pa sej en biskvitek je pa tok izi bizi in mnogo okusnejši...sam odvisn če maš voljo in ene 15 minut cajtauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
28.10.2010 13:20:05   
Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

mislm....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..me je že lenoritis minil..k smo šli mau na luft in se premigaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ooooooooo--škoda....zdej pa ne boš vedla ,če ti prijemi delujejo.....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
28.10.2010 13:55:23   
Čebel@
hey

ste me kej pogrešale?user posted image

smo bili do zdele brez neta,ker nam je modem crknil-pa so it T2 že zrihtaliuser posted image user posted image user posted image ....vidim,da me čaka veliko branja za nazaj-bom zvečer notr prnesla,ker zdele grem po škratka in na sončekuser posted image

papa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
28.10.2010 15:53:32   
boma2

pa sej en biskvitek je pa tok izi bizi in mnogo okusnejši...sam odvisn če maš voljo in ene 15 minut cajtauser posted image

ja imam toliko časa.. :)

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
28.10.2010 18:18:18   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

ja čebelca in tamika izostajata...tamika že od včeri ane....

kje ste bejbe..........

evo mene user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala, ker me pogrešate user posted image ... pridem gor pa mi računalnik zašteka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ne bit hude ... pogrešam vas pa fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllllll  user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
28.10.2010 18:23:55   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

ja čebelca in tamika izostajata...tamika že od včeri ane....

kje ste bejbe..........

evo mene user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala, ker me pogrešate user posted image ... pridem gor pa mi računalnik zašteka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ne bit hude ... pogrešam vas pa fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllllll  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo d si se oglasla!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
28.10.2010 18:25:17   
sjmm
kuhno sm pospavlala do pol6h...mulčki divjal po dvorišču

ata pa glih uletu....zdej se mau podpira

mi smo pa kr med duploti in risankami

kva počenjate??

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?