Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 6:48:25
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 6:55:04
|
|
|
|
baki
|
jutroo ..kolumbo ste zgodnji?sam ne tk kot mi.se je nik začel dret je bla ura 4.20.ubije te.nisem vedla kaj naj.sem ga hotla nazaj položit,še močnejše dritje sem se ulegla zraven postle spet dritje.ga zabašem nesem v najino postlo flaško zraven se je začel pogovarjat sam s sabo,ker jst bi spala pol pa ga dam iz spalne vreče,pa vidim da je tip pokakan do sred hrbta za pop....dit.sej ni čudno da se je zbudo.so meli rajtam v vrtcu zelenjavo za kosilo ,pol ga je pa zvijalo...mah kr naprej je neki.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 6:58:04
|
|
|
|
baki
|
kk fajn da je ura že sedem,ob pol osmih gre v vrtec.upam da nebo pol ob 10.00 tip zaspal ,k jim bo ritem čist zmrdu.... ....kk pa kaj vaši malčki spijo?a se še kaj zbujajo ponoči?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 7:00:08
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Midva z Žigom pokonci, Nejc še spi, moj na poti v službo. Žiga se lepo igra in ga je tok luštn gledat . Kolumbo kok ste luštni Sjmm ful lepo prebrat tole vaše čajčkanje in debate se vidi da maš malce večje mulčke doma Ajvy super za prvi pravi obrok, to se pravi gre na boljše Glede Tarje te zastopim veš, mam jaz včasih občutek pr Nejcu da prav preizkuša do kje gre lahko. Pa mu 3x rečem da ne sme pa bo še v četrto probal. Sem žalostna k mislim da je sam moj tak, samo potem pade kdaj debata na tele naše 3,4 letnike in vidim da se kr vse ukvarjamo s podobnimi problemčki. Noben otrok ni 24/ dan samo angelček in nikol ne nagaja, trmari,... Se tolažim da je pač to faza čez katero more it, jaz pa večkrat samo zadržujem in štejem potih da se umirim. Pikica si mela kr pester dan včeraj sem pa ful vesela da se nam sedaj pogosto javljaš Birdy mislim da bi mogoče kombinezonček št. 68 prišel prav. Če lahko ga daj na stran Ej super da mata obe bundice in kombinezončke za čez zimo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 7:02:25
|
|
|
|
Urša08
|
Baki pri nas se Žiga še zbudi ponoči in prikoraka k nama. Zjutraj je itak zgoden - okol 6 je pokonci, v vrtcu spi med 12 in 14, pa zvečer gre do 20 spat. Tkole mamo. Aja pa dobro jutro
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 7:04:54
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Baki pri nas se Žiga še zbudi ponoči in prikoraka k nama. Zjutraj je itak zgoden - okol 6 je pokonci, v vrtcu spi med 12 in 14, pa zvečer gre do 20 spat. Tkole mamo. Aja pa dobro jutro sej se nik tudi hitro zbudi zjutraj sam to je blo pa dons too much.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 8:15:47
|
|
|
|
Pikica_82
|
Jutro. Malček v vrtcu, po svoji jutranji obvezni dozi Nodija Baki Aleks ne prespi cele noči. Vsaj ne, da se ne bi zbudil vmes vsaj 2 krat. Saj takoj nazaj zaspi (ko dobi malo mleka al pa čaja). Gre pa spat med 18 in 19, in spi do kakih pol sedmih, včasih še celo dlje. Pa to sem zdaj opisala dobro noč, včasih se zbudi tud po večkrat. Kolumbo luškana družinica ste! Tvoj Maj pa ma izjave Ampak ima čist prav veš, pazi nase. Ajvy super za prvo GH!Zdaj pa počasi naprej ne Grem pospravljat malo, mava čisti raztur. Včeraj je mama prišla na obisk, od sile mi je kr oprano perilo šla zlagat Škoda, da ji ni blo za likat, mam neke drobnarije, ki jih meni ni... Pa torto morm končat, vam slikico potem nalimam. Lep dan!
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 8:52:14
|
|
|
|
sjmm
|
dan! spali po novem ritmu....sam dons je pršu k nama ŠELE on 4h....carsko...sam jz sm se kr na pol ure zbujala...ZAKAJ d ga še NI????? ..smotka moj je učeri zakomiru uro in pol po tistem k je pršu domou in zdej je spet šou...tko d ga morm kej poklicat kva dogaja???????? dons gremo menda po nov gsm....si ga je Saška zbrala....mami pa njenega dobi...ITAK...stara štorija kolumbo....kok ste cortkani!!!!!!!!!!! ma, Roksi je ratu tak šarmerček, no, Maj je itak že bil...pa njegove izjave ..d se polulaš...polhek je pa itak naj naj...pa tud ti fajn zgledaš...držim pesti d se dokončno zaceli in ti tale rana pusti uživat s tvojimi princi... ajvy....JEEEEEEEE...ti sam papci zdej, bejba!!!!! baki...uuu, spet zgodnji...sej poznam, akko je lahk pokakana ritka sitna sred noči...držim pesti d boste mau dlje pa le spali, čeprav ste vedno zgodnji zdej grem pa še na mau kofetka k ta velki še drnjohajo...itak sam še par dni
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 8:53:37
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Midva z Žigom pokonci, Nejc še spi, moj na poti v službo. Žiga se lepo igra in ga je tok luštn gledat . O DONS MAŠ OBA DOMA!!!! LEPO UŽIVEJTE IN SE NACRKLJAJTE!!!!! Kolumbo kok ste luštni Sjmm ful lepo prebrat tole vaše čajčkanje in debate se vidi da maš malce večje mulčke doma Ajvy super za prvi pravi obrok, to se pravi gre na boljše Glede Tarje te zastopim veš, mam jaz včasih občutek pr Nejcu da prav preizkuša do kje gre lahko. Pa mu 3x rečem da ne sme pa bo še v četrto probal. Sem žalostna k mislim da je sam moj tak, samo potem pade kdaj debata na tele naše 3,4 letnike in vidim da se kr vse ukvarjamo s podobnimi problemčki. Noben otrok ni 24/ dan samo angelček in nikol ne nagaja, trmari,... Se tolažim da je pač to faza čez katero more it, jaz pa večkrat samo zadržujem in štejem potih da se umirim. Pikica si mela kr pester dan včeraj sem pa ful vesela da se nam sedaj pogosto javljaš Birdy mislim da bi mogoče kombinezonček št. 68 prišel prav. Če lahko ga daj na stran Ej super da mata obe bundice in kombinezončke za čez zimo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 8:54:35
|
|
|
|
birdy
|
Eno prekrasno jutro Dons ponoč čudež, Neli in Kristi spale celo noč v svojih pojsteljah Moj je zjutraj ko mu je budilka zvonila reku da mu kr ni za vstat, ker je tko. Sem ga vprašala če zato ker mava tak luksuz, sama v pojstli in je res bil to razlog. Zdej je pa Kristi pri tastu, Neli v vrtcu, jst sem na hitro v trgovino skočila da danes nardim mesne kroglice pa še neki. Sem zjutraj vzela knjigo receptov in najdla neki da bomo jedli danes. No, ker sem dala pa celo kilo faširanega tajat (tko pakirano) sem pa mogla še neki iz ostanka narest, tko da bomo mel mal zaloge Zdej pa peglat, pa cune obesit, posodo pospravt, pa še mal po tavelkem. Se vid da smo dobro spali, mam višek energije Urša, bom prišparala valda... Kdaj se boste kej oglasil? Pa a veš da kr težko verjamem da je Nejc kdaj sitko, k je bil vedno tko priden? Je pa res da se znajo teli mal pokazat, sej si vidla kaka je bla Kristi, doma ni pol tok pridna, Neli je pa ista, pred drugimi se sam angelčka kaže, doma pa včas živi da ne rečem kaj...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 9:05:01
|
|
|
|
Katjusa
|
Dobro jutro..... Otročka imam doma ker morem it v bolnico na kirurgijo roke sa povedo kaj bomo nardil..... in bom otročka peljala v dramlje v varstvo ker imam tako uro, da ne vem če bom do konca vrtca konec..... sta poa začuda ful pridna:)))) Držte pesti me je strah operacije ampak verjetno mi ne uide...... upam, da dobm pameten datum....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 9:05:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo se opravičujem za izostanek, ampak je akcija na polno, tko d dopoldne ponavadi prespim, d zdržm tempo od 14h do 22 evo SREČNI K SNEGULJČICA družinske slike še nimamo....mogoče jutr kok se luštni sej kr žarite sem dobla kr solze sreče v učke
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 9:06:12
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Dobro jutro..... Otročka imam doma ker morem it v bolnico na kirurgijo roke sa povedo kaj bomo nardil..... in bom otročka peljala v dramlje v varstvo ker imam tako uro, da ne vem če bom do konca vrtca konec..... sta poa začuda ful pridna:)))) Držte pesti me je strah operacije ampak verjetno mi ne uide...... upam, da dobm pameten datum.... DOBRO OPRAVI!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 9:14:14
|
|
|
|
Pikica_82
|
Katjuša Ej, sam da te pošlihtajo! Evo tortico. Nije baš nešto, pa ok. Za prvič bo ok.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 9:20:34
|
|
|
|
simonakr
|
Dan! Enkrat za spremembo mam še jest mal cajta klepetat! Dr je na dopustu tko da sama kraljujem v ambulanti Imam vsaj mal miru! Katjuša vso srečo in dobr oprav! Držim pesti Kolumbo kolk ste cort!! Ajvy - samo da je bolš pa da lahko že kaj več poješ! Da bo ja čim prej normalno! Larisa je spet čist prehlajena, ponoči kašlja, čez dan niti ne, Da ne omenjamo smrklov ki jih vlečem iz noska. Najbrž da bom spet mogla izparilnike naštimat pa evkaliptus notr. Vsem za napredke, prespane nočke, pridnost, počitnice (čeprov se že bližajo h koncu) ... vsem ki jih potrebujete No zdej grem pa naprej mal delat. Morm vabila vn poslat. Se tipkamo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 9:21:44
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Katjuša Ej, sam da te pošlihtajo! Evo tortico. Nije baš nešto, pa ok. Za prvič bo ok. Tole pa zgleda pregrešno dobr! MLJASK MLJASK!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 9:23:44
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Katjuša Ej, sam da te pošlihtajo! Evo tortico. Nije baš nešto, pa ok. Za prvič bo ok. mmm...lušno...pa kok so okraski cort
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 9:25:46
|
|
|
|
Pikica_82
|
Hvala Za prvič sem ful zadovoljna ja. Zdaj moram še zvadit, kak se celo obleče v tole.
< Sporočilo je popravil Pikica_82 -- 29.10.2010 9:26:09 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 9:37:41
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Boma eto zate Testo: 6 jajc 12 dag sladkorja 18 dag moke 1 pecilni prašek 1 vanilijev sladkor 4-5 žlic Nutelle Ta testo maš zelo hitro narejeno in res simpl. Če ne želiš rezat biskvita si lahko pomagaš in maso razdeliš na tri dele in pečeš posamezno. Se pa dobi tud ena fajna zadeva v trgovini za rezanje biskvitov - stane cca. 2 -3 e. Se splača kupit Nadev: 0,5 l sladke smetane 5 žlic Nutelle Preliv: 2 dcl vode 5 žlic sladkorja, lahko malce ruma za okus, jaz včasih namesto vode dam raje mleko Postopek: Jajca ločimo. Rumenjake in polovico sladkorja penasto vmešamo. Beljake z drugo polovico sladkorja stolčemo v trd sneg. V rumenjake vmešamo nutello, dodamo 1/3 snega in postopoma presejano moko zmešano s pecilnim praškom; nato dodamo preostali sneg in narahlo premešamo vse skupaj. Pečemo pri 180 stopinjah približno pol ure. Ko je torta pečena in ohlajena, jo razrežemo na 3 plasti. Stolčemo stepeno smetano in dodamo nutello. V lončku zavremo vodo, kateri smo dodali sladkor, nato jo ohladimo in z njo navlažimo vsako plast torte posebej. Potem dodaš kremo na oblate in zložiš v torto. Lahko pa dodaš še sadje (banane, višnje).Nč bat, tale tortica je res simpl k pasulj. full hvala.. :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 9:46:14
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 na tole pridem pa kr k tebi.. :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 9:48:53
|
|
|
|
boma2
|
ne boste verjeli... moj Žigec je zaspal v svoji postelji do 6.00 .. kr ne morem verjeti.. :) urša.... :) in vse hvala... :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 10:18:15
|
|
|
|
Urša08
|
Sva se z Žigcom cartala in mi je zaspal v naročju . Nejcu sem zdele vlakca tomažka dala k ga ma ful rad. Men se pa čufti kuhajo . Birdy bomo mel dons isto kosilo, sem jih tok nardila da mamo vsaj za 4x Sjmm ti maš pa zaspančke doma, k bi moji kdaj mal pospal bi blo tud super, sej sam do 8 Pikica kaka kjut tortica Boma ti kr prid k men na zajtrk, se bom potrudla pa kej dobrega pripravila (podobno kt na sliki), maš še tri tedne cajta preden grem v Rim
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 10:19:23
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša držim pestke da se kar se da najboljše razplete za tvoje rokice
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 10:20:03
|
|
|
|
Urša08
|
Simonakr sem vesela da maš kak dan v službi bolj na izi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 10:22:20
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Te pa ji ne govorit napak, ki jih je počel pri vas, ampak izpostavite dobre stvari, ki jih je v tem času nardil. Najbrž se bo tudi njemu dobro zdelo, da je pohvaljen, ona pa tud ne bo mela razloga, da mu da še enkrat kazen (kar je res čist mimo). jz sm tud tega mnenja...če težave pri vas že rešite...naj bo to končana tema...sej ji ni treba pravit d ima pol take izpade sj delamo na tem,.. sam če praša za ocene v šoli, ji ne moremo rečt da jih nima,... pa za tako piz*** kot je bila, se mi zdi fer da izve. jaz bi tud želela vedeti
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?