|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
28.10.2010 9:14:34   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

dan!

smo imeli kr solidno noč...sam mau kratko...pa Majči me je skoz za hrbtom grel...k jz pridem u spalnico...pol mora takoj k meni u pojstlouser posted image user posted image user posted image ..sm s ta velkimi gospodarja prstanov gledala...ati ni za take štose..in je šel spat...Maj spi v svoji pojstlci..pridem jz...mamaaaa...pa je že pr men...sam včeri me je tok zvijal d se mi ni dal ubadat s tam...pa še lušno me je grel..k se celo noč k meni stiska...sam jz pol bol tko tko spim na unih 15 cm...pa moj je tud že čist hud k se ne morva stiskat...mah, pa sej tok hitr rastejo naši mulčki

joj, sej ste že kr velik načvekale...d vidm kok mi je že emšo spomin uničuuser posted image user posted image ...

kolumbo...JUPIIIII...vsi ste skupaj...fuuuul lepo...držim pesti d zdej tko laufa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tanči...a tvoj jih je dobil...ooo, naj mu hitro mine, pa brez komplikacijuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša...ja, ti maš zdej zgleda turbo namest kolumbo...k zju3 ne morš več nazaj spatuser posted image ...sam jz tud nism hodila k so šli a velki u šolo...se mi je zdel d je lušn mau užit tist čas zju3 k si mau sam...sploh tik pred porodom k se zavedaš d pol zlepa ne bo takega časa ...sam pol so pa druge radostiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ma jz pa zdej kr grem še mau na toplo k Majčiju pol k zju3 poštimam zajtrke in malce...pa mu nesem mlekca..pol pa se še mau pogrejem...itak je pol dolg dan...pa še spat ne grem glih zgodiuser posted image

katjuša...user posted image user posted image user posted image za gugalnico

baki...o tvoj nik je pa res zgoden...ti kr mau počivejuser posted image

petrušk...joj, sm še jz čist vesela k boste ju3 spet v polnem številuuser posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm tnx k se veseliš z nami....

ej a projekt prodaja računalnika je še v igri al ne...k vam je mal biznis zalaufov?

pa še neki...sm opazla, da zadnje čase ful boljš spite...tko da je fajn ane....ne pišeš več o čist nikakvih nočkah...še vedno ste v 3 ampak drugač je pa boljš,a??

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
28.10.2010 9:16:11   
črticaa

dan!

smo imeli kr solidno noč...sam mau kratko...pa Majči me je skoz za hrbtom grel...k jz pridem u spalnico...pol mora takoj k meni u pojstlouser posted image user posted image user posted image ..sm s ta velkimi gospodarja prstanov gledala...ati ni za take štose..in je šel spat...Maj spi v svoji pojstlci..pridem jz...mamaaaa...pa je že pr men...sam včeri me je tok zvijal d se mi ni dal ubadat s tam...pa še lušno me je grel..k se celo noč k meni stiska...sam jz pol bol tko tko spim na unih 15 cm...pa moj je tud že čist hud k se ne morva stiskat...mah, pa sej tok hitr rastejo naši mulčki

joj, sej ste že kr velik načvekale...d vidm kok mi je že emšo spomin uničuuser posted image user posted image ...

sjmm men je pa že tok dop*** da se tud eno noč ne morem naspati,.. res pridem ob 22ih domov in se uležam,..se tud premaknem ne več k sm tok polomljena,... potem je pa kot ura vedno med 23 in 00,.. duhec ki pride na obisk,... odgrne kovter in se zbaše k nama,...
ampak najhujši je pa moj dragi,.... (dogajanje 2 noči nazaj) jaz DOminika nesem nazaj v posteljo (že v šesto), potem pa moj dragi reče saj bom jaz,... pa mu zabičam da ga ne bi na koncu k nama prinesel (kar je praksa, moj popusti, in potem cel dan jamra kako ni nič spal) ,.. in kaj je trotel naredu,... on je spal v njegovi postelji oz. da sem bl točna oba sta spala v Dominikovi postelji user posted image user posted image user posted image user posted image  hahah ležala sem kot kralj, čeprov sem šele ob 6ih dojela da mojega ni bilo nazaj v posteljo user posted image user posted image user posted image no pa se je za sremembo tud mami naspala

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
28.10.2010 9:26:11   
Urša08
Petrušk mam xsaro picasso, pa jaz sem bolj majhnauser posted image user posted image user posted image user posted image A veš da tud tašče ne morem vn vršt ker trenutno tud ona ne more met avta pod nadstreškom. Tlakovce so v ponedeljek začel menjat in ker od takrat ni več dežja delajo druga dela , da ne govorim da so pa 4 platoje tlakovcev dal pa na najin parkirplac pa zraven pesek, tko da smo brez dveh parkirplacov in mam avto vsak dan drugje parkiranuser posted image . Ej jaz sem že tok jezna k ne morjo začet delat pustit k kura drek in it drugam. Sam tast kr noče jih priganjatuser posted image . Je moj reku da do vikenda počaka potem pa premakne tlakovce tko da tast ne bo mogu parkirat ker potem se bo pa mogoče ,mal zmigal. 

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
28.10.2010 9:28:07   
Urša08
Črticaa pri nas se tud vsako noč gužvamo 4 na postli, ma jaz sem se že čist navadla in me sploh ne ganeuser posted image user posted image user posted image user posted image Včasih sploh ne vem kdaj ker pride, včasih en pride, drugič drug, včas oba. Sej hitr zrastejo tko da se je fleten še mal stiskat.user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
28.10.2010 9:28:45   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

dan!

kolumbo...JUPIIIII...vsi ste skupaj...fuuuul lepo...držim pesti d zdej tko laufa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tanči...a tvoj jih je dobil...ooo, naj mu hitro mine, pa brez komplikacijuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša...ja, ti maš zdej zgleda turbo namest kolumbo...k zju3 ne morš več nazaj spatuser posted image ...sam jz tud nism hodila k so šli a velki u šolo...se mi je zdel d je lušn mau užit tist čas zju3 k si mau sam...sploh tik pred porodom k se zavedaš d pol zlepa ne bo takega časa ...sam pol so pa druge radostiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ma jz pa zdej kr grem še mau na toplo k Majčiju pol k zju3 poštimam zajtrke in malce...pa mu nesem mlekca..pol pa se še mau pogrejem...itak je pol dolg dan...pa še spat ne grem glih zgodiuser posted image

petrušk...joj, sm še jz čist vesela k boste ju3 spet v polnem številuuser posted image user posted image user posted image user posted image

ej a projekt prodaja računalnika je še v igri al ne...k vam je mal biznis zalaufov?

pa še neki...sm opazla, da zadnje čase ful boljš spite...tko da je fajn ane....ne pišeš več o čist nikakvih nočkah...še vedno ste v 3 ampak drugač je pa boljš,a??

ja jz bi ga vseen prodala, d bi še mau zaostale zadeve poravnala...če si zainteresirana, bi se z mojim jz tko zares zmenila...je tud zlo mau stvari gor na laptopu...sm ga mela bol sam za internet kot kej drugega, ker mam na hišnem banko in posel...je imel pa že original Visto gor...se bova z mojim usedla in pomenila, pa ti sporočimuser posted image

ja, nočke so bolš...pa se ne bom preveč hvalila...sam zvečer res kr traja d zaspi, sam pol ni treba cel večer letat u spalnico k so alarmi...to je velik bolš...lepo spi u svoji pojstlci...sam k jz pridem u spalnico..po, pa obvezn k men...se čist potiho zbudi in me pokliče..pa ga dvignem, me tko objame okol vratu d ga kr ne morm nazaj u ta malo fliknit..pa se greva u a velko sisnit in spi k bubica do pol6h...ko me pošlje po mleko, pol pa spije in spi sigurn še dobre 2 urceuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
28.10.2010 9:32:07   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

dan!

sjmm men je pa že tok dop*** da se tud eno noč ne morem naspati,.. res pridem ob 22ih domov in se uležam,..se tud premaknem ne več k sm tok polomljena,... potem je pa kot ura vedno med 23 in 00,.. duhec ki pride na obisk,... odgrne kovter in se zbaše k nama,...
ampak najhujši je pa moj dragi,.... (dogajanje 2 noči nazaj) jaz DOminika nesem nazaj v posteljo (že v šesto), potem pa moj dragi reče saj bom jaz,... pa mu zabičam da ga ne bi na koncu k nama prinesel (kar je praksa, moj popusti, in potem cel dan jamra kako ni nič spal) ,.. in kaj je trotel naredu,... on je spal v njegovi postelji oz. da sem bl točna oba sta spala v Dominikovi postelji user posted image user posted image user posted image user posted image  hahah ležala sem kot kralj, čeprov sem šele ob 6ih dojela da mojega ni bilo nazaj v posteljo user posted image user posted image user posted image no pa se je za sremembo tud mami naspala

ma, se mi zdi d ima vsak mali svoje foreuser posted image user posted image user posted image user posted image ..kva čmo...ma jz bi tud mogla ob ene 22h u pojstlo...sam pol se glih mir začne pr nas in mam rada mau cajta zase..pa se zavleče do polnoči...no, pol je pa zmer prekratka noč č so kaki izpadiuser posted image user posted image user posted image ...moj spi k top ponoč..pojma nima kva se z nama z malim dogaja....on nekak senzorje vklop šele okol 6-7h zjutri, če ve d more na delo, drgač jih pa sploh ne vklopuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...še en bejbi..kva čmouser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
28.10.2010 9:36:45   
sjmm
uf, sem prej pozabla...za uršin in bakijin prehlad....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj kuhate dons?????

mi bomo imeli zelenjavni golaž, gratinirano polento s parmezančkom in vanilijev puding s smetanco

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
28.10.2010 9:38:37   
sjmm
men se pa dons sploh nč ne ljubi...kaka ideja za zdravilo proti temu??? uf, me še zmer tetka štema...komi čakam d mine teh nekaj dni...pa še skoz bi kej grickala...včer sm se s kar nekaj piškoti podprla...pol bom pa shujšala...ja, pa jadeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
28.10.2010 9:39:58   
sjmm
nč...vidm d je magla...grem sinkota nahrant...ga lakota premetava in je pol kr tečkan...ooo, pa sonček sije...sam je mraz ko vrag....upam, da se okol poldneva kej segreje d gremo na en đirouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
28.10.2010 9:40:23   
Urša08
Sjmm jaz študiram da bom mela dons kr frej dej. Popoldan bomo pa z mulčkoma palačinke nardili da se mal pocrklamo. Sem se zmenila s prijateljico za eno kavico tko da grem ob 12 k njej. 

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
28.10.2010 9:42:04   
Urša08

men se pa dons sploh nč ne ljubi...kaka ideja za zdravilo proti temu??? uf, me še zmer tetka štema...komi čakam d mine teh nekaj dni...pa še skoz bi kej grickala...včer sm se s kar nekaj piškoti podprla...pol bom pa shujšala...ja, pa jadeuser posted image

Sjmm dej vsaj za en dan vse pusti in mej lepo na izi dan s svojimi otročki. Pejte skup na sprehod, mal čajčkajte oz. kapučinčkajte. Mal jih vprež da oni nardijo ta najnujnejše - kak stroj spraznejo in nafilajo. Tud ti si zaslužiš kak tak dan. user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
28.10.2010 9:43:06   
Urša08
Birdy helovuser posted image kako si - je z zgago kaj boljše? Pa princeski - sta zdravi?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
28.10.2010 9:43:59   
Urša08
Jaz pa dons čebelco pogrešam?

user posted image user posted image user posted image user posted image A katera ve s čim si lahko pomagam namreč naredu se mi je hemeroiduser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
28.10.2010 9:45:37   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

dan!

ja jz bi ga vseen prodala, d bi še mau zaostale zadeve poravnala...če si zainteresirana, bi se z mojim jz tko zares zmenila...je tud zlo mau stvari gor na laptopu...sm ga mela bol sam za internet kot kej drugega, ker mam na hišnem banko in posel...je imel pa že original Visto gor...se bova z mojim usedla in pomenila, pa ti sporočimuser posted image

ja, nočke so bolš...pa se ne bom preveč hvalila...sam zvečer res kr traja d zaspi, sam pol ni treba cel večer letat u spalnico k so alarmi...to je velik bolš...lepo spi u svoji pojstlci...sam k jz pridem u spalnico..po, pa obvezn k men...se čist potiho zbudi in me pokliče..pa ga dvignem, me tko objame okol vratu d ga kr ne morm nazaj u ta malo fliknit..pa se greva u a velko sisnit in spi k bubica do pol6h...ko me pošlje po mleko, pol pa spije in spi sigurn še dobre 2 urceuser posted image

no sj pol ste pa super ritem ujel, ane....bravo za majčija in mamico, da se stiskata...ja men je tud zj k janeza ni prov pasal, da pr men spančka, da ni tko prazno v spalniciuser posted image user posted image user posted image
sam kje bova pa zj z očijem nadoknadla bo pa projekt...no ja bomo že neki zrihtal....

glede računalnika se pa zmen s svojim, pa mi povej....pa dj pliz točno oznako povej pa kaj je gor pa kolk je močn pa to...to bo moj koj hotu vedt...hehe

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
28.10.2010 9:47:25   
petrušk_
ja čebelca in tamika izostajata...tamika že od včeri ane....

kje ste bejbe..........

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
28.10.2010 9:51:34   
petrušk_
aja pa pozabla povedat, da mam podaljšano bolniško 4 ure do 20.12
juhuhuhuhu...

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
28.10.2010 9:57:42   
tanci29
lep pozdravček

mi smo...pikasti

hana je tak revček..joj kok ma teh pikic..ma ene dvakrat več kt erik..pa po obraščku je čist pika pr pikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kok sm žalostna...
možek je kar ok..ma sicer velik pikic pa ful ga boli glava pa hrbet ampak je velik
erik pa pravi: a usi mamo pikice

no tko mal sem pojambrala...še mal pa bo bolši

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
28.10.2010 10:01:03   
birdy
Hej hoj...
Zdelel sem pa opravila prvi del ta luštnih stvariuser posted image  Sem spaglala ta male cotkeuser posted image  Joj, kok je to mejhnouser posted image
Moja zgaga, uf, dons dobr, včeraj pa groza. Ma nič ni pomagal, tko da sem ob enajstih kr rutacid vzela, no, zjutri je bilo pa končno vredu. Ampak zdej si pa sploh jest ne upamuser posted image
Nč, tastu sem rekla da bom okol desetih prišla po Kristi tko da letim v omaro še cunce pospravt pol pa grem po Kristiko...
Se beremo mal kasnej...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
28.10.2010 10:01:35   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

lep pozdravček

mi smo...pikasti

hana je tak revček..joj kok ma teh pikic..ma ene dvakrat več kt erik..pa po obraščku je čist pika pr pikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kok sm žalostna...
možek je kar ok..ma sicer velik pikic pa ful ga boli glava pa hrbet ampak je velik
erik pa pravi: a usi mamo pikice

no tko mal sem pojambrala...še mal pa bo bolši

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj vam čimhitreje mine.....

petrušk_

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
28.10.2010 10:03:07   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Hej hoj...
Zdelel sem pa opravila prvi del ta luštnih stvariuser posted image  Sem spaglala ta male cotkeuser posted image  Joj, kok je to mejhnouser posted image
Moja zgaga, uf, dons dobr, včeraj pa groza. Ma nič ni pomagal, tko da sem ob enajstih kr rutacid vzela, no, zjutri je bilo pa končno vredu. Ampak zdej si pa sploh jest ne upamuser posted image
Nč, tastu sem rekla da bom okol desetih prišla po Kristi tko da letim v omaro še cunce pospravt pol pa grem po Kristiko...
Se beremo mal kasnej...

a rupurut ti pa nič ne pomaga...jst vem da sm pr evi neomejeno rupurutov pojedla...mislim da lahko ene 4 al 6 na dan...mi je res ful pomagal, k me je glih tko matral k tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa bravo za cotike....

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
28.10.2010 10:16:55   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Jaz pa dons čebelco pogrešam?

user posted image user posted image user posted image user posted image A katera ve s čim si lahko pomagam namreč naredu se mi je hemeroiduser posted image

v lekarni imajo kremo oziroma en gel za e zadeve...pa mau masirat...no, men je to pomagal...sem mela pri Mihcu  te težave

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
28.10.2010 10:53:52   
sjmm
sm vse prjatlčke zalaufala...zdele Miha in maj rišeta, saška se je ravn s pojstle skobacala..bo imela zgodnji zajtrkuser posted image

Jan je dons očijev pomočnik...prideta kmau na malco..pa en kup sadja sm jima naročila d eno sadno vitamisnko bombo nardim d se nas ne bojo bacilčki tok hitr prijel

zdej grem pa mau cunje zlagat...ker je kup večji k sm jzuser posted image

birdy
...ful dobr d je zgaga bolje...jz sm se vse nosečnosti dobesedno nalivala z donatom...mi je kr u navado pršlo d ga še zdej mau ruknem sem in tja...paše na vseh področjihuser posted image user posted image

urša...ma sej skoz neki počnem z mulčki...sej so mi vsi za ritjouser posted image user posted image ....bomo pa šli dons na en sprehodek skupaj, ko pride še Jan.....ati bo šel pa še mau delat...dons me od tetke ne trese več tok..k včeri me je zeblo, zeblo..pa sm mela u kuhni skor 25 stopinj k sm piškote pekla in kuhalauser posted image

kje je pa dons čebelc@?????

tamika pa sigurn kraljeviče zabavauser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
28.10.2010 11:05:49   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

user posted image user posted image user posted image  vsi priči doma
smo kr dobr sfural večerno rutino...kopanje itd......Maj je mal bl občutljiv....Rokso je pa zvezdauser posted image ...zdej že na orglce špila, pa pleše zravn k Domiceljuser posted image .........no pa še Majklova izjava dneva za lahko noč:

MAMI, ZDEJ K SMO PA VSI DOMA, SMO PA SREČNI K SNEGULJČICAuser posted image user posted image user posted image ......nisem še pogruntala od kje mu asosicacija na Sneguljčicouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  juhu...smo veseli zate...

boma2 :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
28.10.2010 11:09:18   
boma2
čebela... :) kje si... :)

po moje danes malo dlje spi... :)

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
28.10.2010 11:12:33   
boma2
tanči...bogi, pozdravite se.. :)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša...ne se tolk jezit glede parkinga, sej tem tastarim se nikoli nič ne mudi, dokler njih ne moti, potem bi moralo biti pa vse tukajuser posted image

baki...je pa res zgooden... mal počivaj... pa bo.. user posted image

petrušk...za jutri po moje komaj čakate.. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?