črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: črticaa urša a si še kr 2 v 1 joj sm žleht , se vid da se približijuje naša noč še vedno ja, ampak sedaj že odštevam Kako si? Pa Domonik? Sta se s tvojim pogovorila? Dominik je super, uživa v vrtcu, doma izsiljuje, je postal odvisen od risank, tako da se zdj borimo proti temu, pa odkar imamo pograd je začel vsako noč pogostejo hoditi k meni v posteljo tako da imam ponovno nekakšno "odstavljanje", in danes se je končno izplačalo, samo 1x sem ponoči vstala da sem mu dala za pit Adrian bi moral biti čez počitnice pri mamici , ampak je učer prišel nazaj,... raje ne komentiram,... pač mali se je spremenit v volka v olčji preobleki MI2,.. ja nekaj sve se pogovorila, pa se nisva,.. zdj naj bi blo ok, kaj več bo prinesel čas, sicer imam v srcu še kar občutek da ni več to to,... in niti več ne razmišljam o selitvi na svoje in tako na prej,.. vzelo mi je vso energijo tako da res ne vem , kaj bo prinesel čas,... 6 mesecev nazaj sem sanjala samo o tem kako se bomo rihtali v svojem stanovanju sedaj pa tudi pomislit ne upam na to JAZ sem (če izuzamem napisano) super,... najboljša kolegica se je vrnila z Irske, druga (bivša) bajboljša kolegica, se je mal k seb spravla in se spet zelo zelo ujameva,... imam super delo na recepciji, in upam da ostanem v tej firmi tako kot sem si zamislila. delam še na igrišču (kjer ni nič dela) tako da imam čas da se učim,... in prvi uspehi so že tu,.. 1 kolokvij sem pisala 72% no urša to je to,.. a bo dost
|