Kiwa
|
I am ZOMBI! Mene je Gaja tako razvadila z 10urnim spanjem, da ta teden komaj živim, ker se ponoči zbuja dvakrat! Kaj je to Kar naenkrat dvakrat lačna Pa še zvečer imamo borbe za zaspat. Skoraj 4 mesece je bila najbolj priden dojenček sploh, v enem tednu se je pa tako spremenila. V vozičku noče biti dolgo (mislim, da bom zamenjala košaro za športni del, čeprav sem upala, da bo čez zimo še v košari), zaspat je največja muka, ponoči je lačna... Saj drugače čez dan je pridna, ne joka nič, samo spanje... Kako ve uspavate svoje otročke? Enim jih sploh ni treba uspavat ane? Joj, kje so ti časi, ko je kar sama zaspala. Ne vem, kje sem ga polomila. Kava.. zjutraj pijem navadno belo, čez dan pa brezkofeinsko belo, ker mi je pač všeč okus kave. Spalna vreča.. je ne uporabljam, ker imamo ful toplo v stanovanju. Gaja je samo v tanki pižamici. GH.. bom še malo počakala, verjetno še kak mesec. naja7.. AD3 kapljice jaz dajem že od začetka oz. od prve posvetovalnice. Mislim, da po njih ni bilo problemov. Nekadilski klub? Tudi jaz, na žalost, nisem članica.. Oblačenje.. zunaj je v bodiju in jopici, hlačkah in nogavicah, ki jih vedno zbrca dol, včasih ima kapo (se je že kar navadila nanjo, ker na začetku ni šans, da bi jo imela), pokrita pa je z dekico. Notri jo imam v tankem bodiju in hlačkah/žabicah. Večinoma je oblečena manj kot jaz, jaz sem bolj zmrznjena. Seveda mi, kamorkoli pridemo, težijo, da jo zebe, ampak jaz že vem, da ji je toplo, ker je topla. Edino rokice ima včasih malo hladne, ker jih pač ne morem privezat pod deko. Zunaj je ful ZIMAAA!
|