|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
20.10.2010 23:04:11   
DanijelaNeli
Zdej pa res spat...
...lahko dam na OFF...
Zakopana sem bila z igračami,namreč se kar pozna,da je Nelica doma in potem so igrače povsod...Še dobro,da nekaj pospravi tudi sama...
..pol sem imela peglanje...kopanje Noemi.Danes sem za razliko od drugih dni,jo skopala proti večeru in zdejle spi od 19.ure.Sej pomoje se bo kaj kmalu zbudila...

Spelchy...Lactogal se dobi dol čez,ja... Meni ga je moj user posted image kupu v lekarni na Fernetičih.Gre vsak dan mimo,a je urnik lekarne čuden in ni vedno odprto,ko gre on "čez mejo".Ti javim kako in kaj...

Pozdravljene Šunkica,Ninchy

No,pravijo,da bo vreme lepše...sonček....a hladno... Ma,samo,da se da it ven.user posted image

Dovolj bo...Lahko noč

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 976
21.10.2010 9:13:34   
TandJ
ojla.

nagaja: tudi meni se zdi da ko imam menstruacijo se mi malo več zvija in noče toliko jest. mi je pa potem mami rekla, da naj bi tok res vplivalo...

naša je pri treh mesecih tehtala 6kg in bila velika 62cm. je pa od rojstva zrasla za 14cm.  rodila se je namreč velika samo 48cm, čeprov so zdravniki napovedali velikanko :) in so zaradi tega tudi delali CR (poleg tega so se še zmeotili kako je 'zataknjena'  v trabuhu in je bil CR res čist nepotreben). ampak tako pač je pri nas user posted image

me veseli da nas toliko pride v četrtek. bomo mize že potegnile skupaj tam...nič skrbet.

se vidimo

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 977
21.10.2010 11:04:30   
spelchy

IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

Spelchy...Lactogal se dobi dol čez,ja... Meni ga je moj user posted image kupu v lekarni na Fernetičih.Gre vsak dan mimo,a je urnik lekarne čuden in ni vedno odprto,ko gre on "čez mejo".Ti javim kako in kaj...

To bi blo super, če bi se lahko enkrat ustavil. Js sem bosa, brez avta, ker moj dela cele dneve, zdaj so se mu še predavanja začela na podiplomskem, in imam samo noge in voziček. Pa ok, do Ljubljane še pridem nekako, do Sežane pa malo težje. Javi prosim kaj in kako in če bo možnost.

Simon 11.07.2010

Neposredna povezava do sporočila: 978
21.10.2010 11:05:56   
spelchy
Jo, kaj sem to zdj nrdila ... tale citiranje mi ne gre glih. user posted image

Simon 11.07.2010

(odgovor članu spelchy)
Neposredna povezava do sporočila: 979
21.10.2010 12:57:35   
oži
Pozdravljene!
Vas redno berem, napišem pa bolj mal. Me pa neki zanima. Koliko vaši otročki spijo čez dan. Naša samo ene 5x po 30- 40min, pa še to jo moremo v večini uspavat na rokah. Do 2,5 mesecev ni bila problematična, kamorkoli si jo dal je spala, sedaj pa nč več. Zdej mi pa vsi solijo pamet kak je razvajena, sam jst mam občutek da ona sam rabi bližino mamice.

(odgovor članu spelchy)
Neposredna povezava do sporočila: 980
21.10.2010 14:13:34   
šunkica
Meni se zdi da v bloku naš zelo slabo spi. Verjetno ga motijo zgornji sosedje. Zadnji mesec je občutljiv in se ob vsakem šumu zbudi. Čim gremo za vikend k staršem v hišo, spi kot bubek.user posted image
Zdaj se opogumljam da bi prenehala piti kavo (zdaj jo po user posted image user posted image šalčki na dan), morda bo tudi potem bolje spal. Koliko pa ve kaj popijete kave, tiste ki dojite?
Punce zanima me pri kakem mrazu še vozite svoje sončke na sprehod in za koliko časa? V kaj jih pa oblačite recimo pri 7°C?

(odgovor članu oži)
Neposredna povezava do sporočila: 981
21.10.2010 14:16:46   
petrca2507
oži...meni se zdi, da je vsak otrok zgodba zase. Enim paše tako, drugim drugače. Mene npr. nič ne moti, če mi mala zaspi v naročju. Je pa pri nas tako, da gre tekom dneva 2x spat za 2 do 3 urce. Vmes se zgodi, da tudi zaspi parkrat za nekaj minut.
Ko je fajn zmatrana, jo brez problema odložim v posteljico in sama zaspi. Pridejo pa tudi trenutki, ko ji je pri spanju treba mal pomagat --- dudo v usta, mal zazibat in je. pri nas dudo vzame samo pred spanjem, zato točno vem, kdaj je zaspana.

www.petrca.net

(odgovor članu oži)
Neposredna povezava do sporočila: 982
21.10.2010 14:36:20   
nagaja28
živjo

spanje pri nas je kakor kdaj. zjutraj vedno odspi še eno rundico, potem pa čisto odvisno, če sva doma, na poti, v vozičku... sigurno pa zaspi vsaj 2x za kakšno urico.

jaz sem pa čisto vesela, ker smo dobili v toplicah apartma. gremo čez 3 tedne, zdaj se pa sprašujem, če ne bi bilo bolje decembra it, ker bi ga lahko že v fredov obroč dala. upam, da bo šlo že pri 4. mesecih tudi. je že katera tako zgodaj dala otroka v fredov obroč? naš ta prvi je bil pri petih mesecih in pol je je zelo užival. sicer priše, da se ga lahko že pri 3. mesecih da, smo ne vem, če bi ga sedaj že dala.

zunaj je domen oblečen v pajacek, ki še ni tist čisto ta debel kot bunda, pa pokrit je z dekico. danes sem ga sicer oblekla v ta debelega, pa je potem hitro sonček posijal in mu je bilo prevroče. se je začel pritoževat user posted image .

jaz bijem brezkofeinsko (belo) kavo 1x na dan, če se spomnim user posted image .

kaj res nobena ne rabi aptamil comfort? naš ga noče pit. no, včeraj sem ga še malo sladkala, pa ga je potem nekak z muko popil. me pa zanima, zakaj je to mleko tako grenko, navaden aptamil je pa sladek. no, saj dobi samo 1 obrok aptamila na dan, tako, da tista žlička sladkorja najbrž ne bo škodovala user posted image . drugače se mi pa zdi, da tudi pri meni manj poje, kot je včasih, potem hoče pa na vsaki 2 uri jest lump.

Neposredna povezava do sporočila: 983
21.10.2010 17:52:24   
TopsiT
Živjo punce!

Pa sem tudi jaz našla čas, da se malo oglasim. Brat sem vas še uspela, časa za pisanje pa ni bilo več. Imamo doma eno zelo živahno punco, ki se ji mora vedno kaj dogajat.
Naša Neža je stara 3,5 mesece in zaenkrat se še dojive, vendar mleko počasi usiha. Ima alergijo na jajca, svinjino, mleko. Prebolele sva prehlad (brez vročine, HB), bila je cepljena in ni imela reakcije.

Da se malo vklopim v temo oblačenje za ven: Jaz jo oblačim v pajaca (enako kot nagaja28), spodaj pa ima bodi in hlačke. Če fejst piha, jo pokrijem z bombažno dekico, drugače je samo v pajacu. Aja pa kapico ima bombažno čisto tanko, ker ima pajac kapuciko.

OŽI nič ni razvajena. Naj govorijo kar hočejo.
Naša punca spi čez dan 3-4 in nič več kot 15-20 min. Ji že tako paše, seveda bi najraje zaspala v rokah (iskreno povedano če bi mene kdo nosil, bi verjetno tudi takoj zaspala), vendar tega v veliki večini ne prakticiramo, ker preveč trpi hrbet (moj, da ne bo pomote). Po sedmi uri zvečer je tako zaspana, da komaj gleda, tečka ampak zaspala pa ne bi, kot da bo kaj zamudila. Naša tudi v vozičku ne spi, če nama v 3 urah kar sva zunaj uspe zaspat 2x po 15 je to veliko. Posledično pa zato ne morem it na kavico, ker kadar je vozeku se vozi, in ne stoji in klepeta. Pa mi tudi kakšen reče da sem jo razvadila s tem, ampak mislim, da to ni to, vsak otrok ima kakšen svoj kapric. Pa saj ga imamo odrasli tudi.
Je pa res (imamo srečo), tamala zvečer med 9 in 10h zaspi in spi do jutra do 6h, se podojive in zaspi nazaj do 9-10h zjutraj.

Upam, da spet kaj kmalu najdem čas za pisanje. Lepo in zdravi bodite.

LP

(odgovor članu oži)
Neposredna povezava do sporočila: 984
21.10.2010 19:15:30   
pikapolonica20
Čer...
tudi  nika spi čez dan ponavadi nekajkrat po pol urce.

zunaj imam oblečeno v žabicein hlačke zgorapa bodi in zelo toplo jopico pa trak na nogah pa ima copatke.
ali je mogoče katera razmišljala da bi hodila na "plavalni tečaj" na dif ali v atlantis.

eelly a tokrat prideš na srečanje

(odgovor članu TopsiT)
Neposredna povezava do sporočila: 985
21.10.2010 20:08:26   
đanika
oj,
da še jaz malo napišem kako in kaj..
Spanje je pri nas tako tako zjutraj vstanemo ob 6.30 in zaspimo ob 8 do 8.30  in spimo do 9h potem pa greva med 10 in 11h ven in v vozičku spi do 13h včaih 13.30 in to je tudi vse. Do večera še mogoče zaspi za 30 minut tam nekje ob 17h ob 19h pa že spimo za noč.

Zunaj smo oblečeni v pajacka bombažnega spodaj imamo bodi majčko in žabe.

če katero zanima spalne vreče v Hoferju za 9 € od 28.10

http://www.hofer.si/si/html/offers/58_18773.htm

lep pozdrav

(odgovor članu pikapolonica20)
Neposredna povezava do sporočila: 986
21.10.2010 20:50:11   
DanijelaNeli
user posted image

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 987
21.10.2010 21:03:15   
.tojeto.
No, pa da še jaz malo pokomentiram.
Pri nas je spanje po novem približno takole: zaspi vedno okrog 20:00. prvo bujenje okrog 24:00 do 1:00, drugo pa okrog 5:30. Takrat tudi ostaneva pokonci. Potem je 1,5 ure pokonci in potem greva pančkat še za eno do dve uri.
Je pa urnik spremenil (prej je jedel ponoči na natančno dve uri), ko sem en dan ob prvem dojenju ugotovila, da je nekoliko hladen in sem ga potem zavila v eno res mehko in toplo deko, čes pa pokrila z debelim zimskim kovrom. Napravljen je pa v dva bodija in žabice. Temperatura vsobi pa je vedno okrog 20 stopinj.
Prej sem ga pokrivala samo z debelim kovtrom. Pa še to sem mislila, da je mogoče preveč, ker smo toliko razpravljale o tem kako preveč oblačimo dojenčke. Vse kaže, da imam jaz res enega velikega zmrzljivčka.

Gosta hrana: sem v DM-u kupila riževo kašico, ki jo lahko uvajaš že pri štirih mesecih. Jo imam namen mešati s svojim mlekom in mu jo dati kakšno urico pred spanjem - samo še počakam da bo star štiri mesece. Ali mislite, da je to prezgodaj? Kdaj boste pa ve pričele? Z drugo hrano pa imam namen potem še malo počakati.

Cepljenje: naš škratek ga je prenesel prav dobro, le zvečer je dobil malo vročine, ki pa je naslednji dan ni več imela. Je bil pa ful bogi, ker mu je P povlekla kožico tako močno, da je imel revček čisto krvavo in je potem dva dni jokal čisto vsakič, ko je lulal user posted image . No, sedaj mu jo skrbno pri vsakem kopanju vlečem dol, ker nočem, da bi se mu to še enkrat zgodilo. Kaj so pa o tem rekle vaše P.

Toliko za danes, se bolj malokrat oglašam, pa potem napišem cel roman user posted image .

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 988
21.10.2010 21:07:23   
.tojeto.
Aja, še eno vprašanje - ali ima katera kakšen uporaben link z vajami, ki jih lahko izvajaš z dojenčkom. David ful rad telovadi. Jaz potem kar malo inproviziram, v smislu - ena nogica gor, pa druga nogica gor, pa ena noga k drugi roki in podobno. To ga res spravi v ful dobro voljo. Pa bi bilo fino, če bi videla še kakšno vajo, ki bi mu dejansko pomagala pri razvoju. Hvala že vnaprej. user posted image

Lahko nočko.

(odgovor članu .tojeto.)
Neposredna povezava do sporočila: 989
21.10.2010 21:24:04   
naja7
Pozdravljene zaposlene mamiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo včeraj malo vagali, pri kolegici, ki ima doma vago in je pokazala čez 6 kg pa še nismo 3 mesece, zdaj ne vem a je vaga pokvarjena al je naša beba res tolk težkauser posted image user posted image user posted image user posted image bomo zvedel šele na 2 posvetovalnci, ki jo imava 9 novembra... Vidim pa da imate nekatere vsak mesec posvetovalnico, no pr nas tega ni.... Je pa res, da že kar veliko večino stavri nosi 68, 62 je bilo aktualno teden mogoče 2 user posted image user posted image user posted image user posted image

Spanje...... hahahahhahaha je pri nas prava komedija, ker čez dan spimo 0 ker je preveč radovedna in ko ji učke že skupi potegne se hitro pretrese in gleda naprej in ker nič ne spi je potem tudi bolj sitna.... Včeraj je zaspala ob 20:00 se nekaj do 9 zbudila, še majčken povlekla flašo, ne kot ona zna ker je popila samo 60 in spala do 20 čez 3 potem pa do nekaj čez 6 ob pol sedmih zaspala in od osmih naprej bedelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Teta mi je svetovala, da ji poskušam zamaknit ritem s hranjenjem, da ji vsak dan dam za 15 minut kasnej glede na to da skoraj 7 ur prespi v kosu. Tako da bi prišle nekje na 10 z zadnjim obrokom....

Ne vem bomo videli....

GH, sem pa slišala, da ima naša P navado, da če se otrok tolk hitro redi, da svetuje čimhitreje z uvajanjem, jaz bi počakala do 5 meseca, ker jo zadnje par dni konkretno zvija čez dan in ne vrjamem, da bo to minilo kot bi odrezal pri 3 mesecih...

Dobili smo na prvi posvetovalnici AD3 kapljice, ampak si jih še ne upam dajat, ker velika večina pravi da potem šele pridejo napadi krčov.... Kaj pa vi dajete te kaplice za črevesno floro, al sem jaz narobe razumela čemu so namenjene....

Men pa ni uspel ostati v nekadilskem klubuuser posted image user posted image user posted image ... Me je par dni nazaj tolk premamlo ko sem bla s kolegico na kavi, da sem si ga prižgala in spet prišla na gušt....

Poporodni je uspel sicer sem mal zaskrbljena ker imam menda maternico grdo in za prst debelo skupi sešito, kot bi mel koline in možno da bom v roku 2 let mogla na operacijo, če mi začne priraščat divje meso in 4 leta ne smem zanosit in ne smem imeti mirene, ker mi lahko vraste v to meso. Tako da sem dobila tabletke nazaj Logest... In sedaj čakat, da prideuser posted image , da lahko začnemo prakticirat zaščito user posted image user posted image user posted image user posted image

Mav sem se razpisalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu .tojeto.)
Neposredna povezava do sporočila: 990
21.10.2010 22:24:53   
candy24

Srečanje - 28.10. ob 10h slaščičarna Grad pod Emporiumom:

Anajrim
T&J
Pikapolonica
Tinca
Nagaja
Buškolinka
Kenya
Spelchy

candy + težkokategornik user posted image user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 991
22.10.2010 7:10:17   
tinca10
šunkica: jst čez dan normalno pijem kavo, ponavadi dve in se mi ne zdi, da bi kaj vplivalo na Lano. Čez dan kar dobro spi.

GH: Lana je stara 3,5 mescev in sem ji že 3krat dala korenčka. Jutri bova pa poskusile eno drugo zelenjavo. Korenčka je dobro prenesla in lepo kakala. Pediater mi je svetoval, da naj kar počasi začnem uvajati. Tudi jst bom začela čimprej prakticirati večerne riževe kašice (mešane z mojim mlekom) in upam, da ji bo to kaj pomagalo pri daljšem spanju ponoči.

spalna vreča: naša spi notri že približno en mesec in se nič ne pritožuje. Prej se je takoj ko se je zbudila čisto razbrcala, tako da je bila uvedba spalne vreče nujna.

.tojeto.: poglej malo na youtube če je gor kaj od telovadbe pri andreji semolič. ona ima super telovadbo za dojenčke.

pikapolonica: mene bazeni in vadbe v bazenih nič kaj ne privlačijo, verjetno bova kdaj le šle, da se bo tamejčkena načofotala, ampak v lastni režiji.

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 992
22.10.2010 8:02:50   
spelchy

IZVIRNO SPOROČILO: candy24

Anajrim
T&J
Pikapolonica
Tinca
Nagaja
Buškolinka
Kenya
Spelchy

candy user posted image , me veseli, da se spet vidimo. Ti si zadnjič delala še ene slikce, ki jih še ni v albumu ne?
Katera bo pa tokrat slikala ...

Simon 11.07.2010

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 993
22.10.2010 8:14:41   
Kiwa
I am ZOMBI! user posted image Mene je Gaja tako razvadila z 10urnim spanjem, da ta teden komaj živim, ker se ponoči zbuja dvakrat! Kaj je to user posted image Kar naenkrat dvakrat lačna user posted image
Pa še zvečer imamo borbe za zaspat. Skoraj 4 mesece je bila najbolj priden dojenček sploh, v enem tednu se je pa tako spremenila. V vozičku noče biti dolgo (mislim, da bom zamenjala košaro za športni del, čeprav sem upala, da bo čez zimo še v košari), zaspat je največja muka, ponoči je lačna... Saj drugače čez dan je pridna, ne joka nič, samo spanje...
Kako ve uspavate svoje otročke? Enim jih sploh ni treba uspavat ane? Joj, kje so ti časi, ko je kar sama zaspala. Ne vem, kje sem ga polomila.

Kava.. zjutraj pijem navadno belo, čez dan pa brezkofeinsko belo, ker mi je pač všeč okus kave.

Spalna vreča.. je ne uporabljam, ker imamo ful toplo v stanovanju. Gaja je samo v tanki pižamici.

GH.. bom še malo počakala, verjetno še kak mesec.

naja7.. AD3 kapljice jaz dajem že od začetka oz. od prve posvetovalnice. Mislim, da po njih ni bilo problemov. Nekadilski klub? Tudi jaz, na žalost, nisem članica..

Oblačenje.. zunaj je v bodiju in jopici, hlačkah in nogavicah, ki jih vedno zbrca dol, včasih ima kapo (se je že kar navadila nanjo, ker na začetku ni šans, da bi jo imela), pokrita pa je z dekico. Notri jo imam v tankem bodiju in hlačkah/žabicah. Večinoma je oblečena manj kot jaz, jaz sem bolj zmrznjena. Seveda mi, kamorkoli pridemo, težijo, da jo zebe, ampak jaz že vem, da ji je toplo, ker je topla. Edino rokice ima včasih malo hladne, ker jih pač ne morem privezat pod deko.

Zunaj je ful ZIMAAA!

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 994
22.10.2010 8:38:39   
anajrim

IZVIRNO SPOROČILO: candy24

Anajrim
T&J
Pikapolonica
Tinca
Nagaja
Buškolinka
Kenya
Spelchy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 995
22.10.2010 8:47:45   
šunkica
.tojeto. - sem v knjigi "Nega matere in otroka" prebrala posebno opozorilo, da fantkom nikakor in v nobenem primeru ne smemo vleči kožice navzdol. user posted image

< Sporočilo je popravil šunkica -- 22.10.2010 8:48:06 >

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 996
22.10.2010 8:49:45   
tix
GH: Še nisem čisto prepričana, trenutno ima pri 3m in dobrih 3t  7,6kg in je začel ponoči slabo spati imam čez 14 dni posvetovalnico in patronažna pride in bom takrat izvedela kaj priporočajo. Včasih mu dam malo jabolka za polizat drugače se pa zaenkrat samo dojil user posted image

Oblačila: doma bodi in žabice/trenerka, za ven mu pa dam še ene hlače čez žabice, štrikane čeveljčke, velurko in v zimsko vrečo v športni sedež.

AD3: Sem jih začela dajati po treh mesecih, prej niti poskusila nisem

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 997
22.10.2010 9:07:30   
kenya
Dobro jutro,

Mi smo v akciji že od pol šestih zjutraj. Opažam, da še kar v redu funkcioniram, kljub pomanjkanju spanca, glede na to da nisem bila nikoli jutranji tip user posted image .

Spanje....naša miss spi po počutju user posted image , včasih kako urco, včasih pa parkrat po 15.min, če sva pa zunaj v vozičku je pa najprej obupen jok, zgleda da ji ne odgovarja več bit v košari. Potem pa kar zaspi in spi tudi do dve urci. Mene v bistvu niti ne moti če mi ne spi, samo da je ne zvija zaradi krčev ali refluksa.
Ampak vsak dan, ko pa greva v vrtec po starejši dve, je pa že kar obvezno, da v trenutku ko prideva v vrtec, začne jokat. Tako,da preden se večji dve oblečeta in obujeta je že pravo kričanje. In seveda se obe ovijata celo večnost user posted image .

Kava.....pijem 2x na dan, zjutraj se ne morem sestavit brez nje user posted image . Itak sem jo pila že med nosečnostjo, tako da ni problema.

Naja7, mi zaradi krčev, ki jih povzročajo AD3 dajemo rajši OleovitD3, ki jih dobiš v Avstriji in ne povzročajo krčev. Čeprav moram priznati da jih ne dajem ravno redno, ker je veliko zunaj. Naj bi bile bolj zaradi preventive.

Kiwa, zgleda da vaša punca spreminja navade user posted image Tudi pri nas je bil prejšnji teden malo zmešan, ko se je spet začela zbujati ponoči za hranjenje, ampak ta teden je spet o.k. Nikjer ga nisi polomila. Je pa verjetno težje pri tistih, ki imate priden dojenčke, kot pa recimo pri nas ko ga naša že od vsega začetka 'sračka' in potem itak ne vemo kaj to pomeni, da je otrok priden in je ter spi.

Tudi mi bomo počasi morali zamenjati košaro za športni del, ker ji bo kmalu premajhna.Naša ni ravno med 'lahkokategorniki' user posted image user posted image Potem pa gre tale v prodajo. Sem mogla mojemu obljubit,ko sem kupila za športni del Muro3. Bomo vidli v torek, ko imava posvetovalnico, ampak smo že blizu 7kg po moje.

Zdej pa šibam še na en čvek k prijateljici in na user posted image . Pa upam da bo spet kaj sonca da se mala miss še malo posonči user posted image

Lp

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu spelchy)
Neposredna povezava do sporočila: 998
22.10.2010 9:39:50   
šunkica
Punce še nekaj okrog vnete ritke... odkar sem zamenjala hladilno mazilo naš nima več težav. Prej ko sem uporabljaja od Makra kozmetike je imel revež skoz vnetja, pa nobena praška pasta ali bepanten nista pomagala. Zdaj imam od Domacela in nobenih težav več user posted image .

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 999
22.10.2010 10:56:51   
.tojeto.
Tinca10: hvala za nasvet, se bom poglobila, ko bo čas.
Šunkica: to je meni čisto mimo, ko se vsak drži nekih svojih navodil. Mi je kolegica, ki ima isto P kot jaz rekla, da njej pa do 6-ih  mesecev ni nič rekla ali celo karkoli vlekla. No, sedaj je kar je in bom vzdrževala takšno stanje, ker nočem, da se revček še enkrat matra. Ker sedaj mu gre lepo in se glavica že prav dobro vidi.

(odgovor članu šunkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.