deveta
|
Dobro jutro! Naša Veronika je že na dopoldanskem počitku. Jo je včeraj rojstni dan tako utrudil, da se je to noč zbudila samo dvakrat . Čeprav smo bili ob 19 že doma . Včeraj ji nisem dala zvečer nič drugega kot joško in je spala več kot ponavadi ko ji še kaj dodam. Tako, da se ne zbuja ker je lačna, ampak zgleda kar tako. Bolj sumim, da je žejna in ker noče pit, pol hoče joško. Bomo zdaj večerno hranjenje z GH za nekaj dni opustili, da vidimo kaj bo. Kosilo pa bo dobila, ker naravnost uživa v tem. Grabi mi žličko iz rok in tako moram imeti zmeraj dve, eno zame in eno zanjo. Pol pa si izmenjujeva (Tako kot ti Aninchy, mislim da si enkrat nazaj opisovala tako situacijo ). Danes ima 5 mesecev . Me je dragi že ob 8 poklical, da ji dam ljubčka za "rojstni dan". Čudno nobene obletnice in datumi mu ne grejo, zanjo pa slavi vsak mesec posebej . m_o_i: za obrat. Ma kaj ni lepo, ko nekaj novega naredijo . Stavim, da si ga celga poljubčkala, ko se je obrnu. Jaz kar ne morem preko tega, ko pa so tako srčkani Nejesčnost: tudi pri nas je podobno. Zvečer in ponoči je najdlje na joški. Čez dan pa po 2-3 min in dovolj. Če vstrajam, da bi še malo spravla vase pa se zaihta in jok. Pol pa zizo "pospravim" in vse v najlepšem redu. Pol pa mine 3 ure, pa sploh še ne bi jedla . Dva, tri požirke in dovolj. In čez kakšno uro, želi svoj obrok in spet je 3 minute in dovolj. Če ji tako paše naj ji bo, ona ve kdaj je lačna, saj teža je šla lepo normalno gor. Barbara_L: upam, da vam bo čim prej bolje. Ja, povej če veš, kako do tega dermatitisa pride. A ti je P kaj povedala. Sem že slišala za to nadlogo, upam pa da je ne bom vidla. Vlažilec: ga nimamo, sem pa dobila nasvet, da ga je dobro imet. Ne vem, kaj bi. Ko bomo začeli kurit in če bo zrak presuh bomo najbrž kaj ukrepali. Sice pa bomo tudi mi n radiato kako krpo dali, vlaga je vlaga. Ali ne, kaj pravite ve? Pa še v sušilcu bo potrebno večkrat sušit (dež, megla). Ta pa kljub kondenzacijski posodi kar precej navlaži prostor . Zdaj ko še ne kurimo (in če je deževno vreme) in moram tamalo skopat, dam zjutraj hitro en stroj prat in pol v sušilca, da kopalnico segreje . Nič grem zdaj malo po hiši postorit, ko se mala zbudi pa na sprehod z dežnikom in kengorujem lepo se mejte
|