Aninchy
|
Br dan majčice! meemee - jst tamalga uspavam tako, da ga dam na mojo postlo in se zraven vležem, ga dam na bok proti sebi, da se malo cartava in parkrat pobožam čez dolžino hrbta - začne kr učke sukat. Pa dudo v usta in za pol minute zaspi - no, če je zaspan, drugače se mi pa kr izmotava in se obrača stran od mene, ker točno ve, kaj ga čaka deveta - pri nas je z oštarijo enako... še posebej je veliko tam, ker imajo sami oštarijo! In pol gre tja in se zravn usede in to in itak runde letijo, denar gre v žep, ampak na žalost gre tud alko nekam.... No, HB se to ne dogaja prepogosto..... ampak so pa dnevi, ko gre sam na eno pjačo, pol ga pa kr ni nazaj.... ahh, ne smem preveč jamrat, od tega namreč živimo zbujanje ponoči: ma jst sm opazla, če mu dam zvečer kaj bolj konkretnega za jest, ali pa večjo porcijo, se še prej zbudi ponoči sicer se pa zbudi povprečno 1x na noč, tak da itak nimam kaj jamrat... in takoj ko se naje nazaj zaspi, tako da sploh ni problema moi - pralnih ne uporabljam... glede robčkov pa: jst samo z robčkom obrišem, nič potem še bolj na suho... ker itak dam potem še kremico gor. pa tamal robčke že skos lepo prenaša, tašča mi je prinesla celo ene z neko dišavo, pa smo jih lepo ponucali, ni blo problemov... pa tudi patronažna je rekla, da je vredu, tako da se ne sekiram. Pa bravo za obrat Naš je pa začel mal zavračat mleko, odkar ima gosto hrano No, ponoči ni problemov, zvečer tako-tako, zjutraj pa sploh noče več mleka! Še več... namesto dopoldanskih/jutranjih 2h obrokov ima zdej samo enega in poje okrog 60ml potem pa ima ob 12h kosilo (zelenjava), zadnje dni krompir in zelenjavna omaka (enkrat korenčkova, enkrat mešana zelenjava itd...), no potem pa ima spet ob treh sadje, ob šestih riževo kašico in pred spanjem mleko... Tako da v celem dopoldnevu on tok malo poje....? Je pa res, da se zbudi okrog petih za hranjenje in poje 150ml...? Pa tud ni neki veliko... sicer napreduje pa vredu... aja, pa vsak obrok mleka je 150ml, kašice pa ok. 180, odvisno kolk mu je dobra moi - pa za zdravje in spanec in vse, kar je povezano s tvojim tako pridnim sinekom no, sej je tud naš zelo priden, ampak sam pa ne zdrži dolgo.... kati - za tvoja dva maratonca! klupko - za stolček, mi gremo v torek ponj... se bo tašča izprsila LEMIjevi stolčki so pa znižani že par mesecev... ampak piše "akcija velja do:" zato da bi jih čimveč prodali pomoje.... pa so v pikapolonici tud znižani na 60€, sem ravno v novem katalogu vidla... prvo so jih imeli pa v Šparu za 60€ in pol so itak vsi znižali Pa za plavanje! Mi smo mislili včaraj it, pa ni ratal, ta teden pa tud ne bomo hodli, ker so počitnice in bojo bazeni ziher nabiti... Tako da bomo še mal počakali, pol pa gasa na bazen evo, morem počas it... danes bom prodala ta prvi voziček, sem dobila podarjenega enega kao marela stajl, pa bomo kr tistga uporabljali, ker mali nenormalno uživa v njem cenejši ko je, bolj mu je všeč that's my boy! pappa