Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 8:08:24
|
|
|
|
Katjusa
|
Jutro..... bi še spala:) Kolumbo no zgleda da se bo Jure le navadu na svoje kraljestvo in boš imela mal bol frej roke..... sej veš tak k ga boš sedaj navadla tak pa bo..... stiskam pesti da prideta kralja domov da boste začel uživat v 5 Ko te berem k je v tebi tok pozitivne energije kljub vsem težavam in neprespanosti si kr želim da bi mi tud imel še enga ...... Včeraj me je moj vprašal če bom šla po KT sem kr rekla da ne..... da si pač čez kaki 2 leti želim in da si ne mislim vsega pokvarit...... mislim da ne bo hotu velik da se kej ne zgodi ah ja bomo videli kak bo.... Baki super za pisalno mizo zdej bo Katja uživala in se še raje učila....... škoda, da nisem vedla tudi mi so imeli zdej eno in smo jo že oddali... no sam da jo je dobila A ve katera za kak rabljen štedilnik (steklokeramika po možnosti)in kak element... moja mami bi si rada v moji kuhinji nardila eno mini kuhnco, da ji nebi blo treba dol tok hodit....(bi si lahko čaj skuhala) ker včasih zjutraj težko vstane kaj šele po štengah hodi.... Zdej grem pa v dramlje me memi vabi k atija ni doma da bi uredile našo bivšo dnevno da bosta lahko ob večerih kr gor.... (se bsota prestavla v naše prostore ker so bolj topli in manj vlažni najprej sta kolebala pol sme pa jst rekla da če sta pametna si bosta gor uredila no zdej pa delamo na tem, ker pozimi je dol res vlažno in hladno čeprav imata kamin.....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 8:13:34
|
|
|
|
Katjusa
|
Čebela tvoj likalnik mi je pa tok všeč , da sem včeraj rekla mirotu, da ga bom zgonla dokler bo delal k mi je fajni tak da ful hvala še enkrat..... sem pa včeraj gledala likalne deske tako k bi jst imela je okol 300€ no to je najceneje dražje al pa komplet z likalnikom je pa že okol 1000€ polek tega bi pa rabla prostor kjer bi ta miza stala to pa nimam tak da za enkrat bomo imeli navadno mizo k jo lahko zložiš in shraniš magari za vrata v četrtek dobim pa težko pričakovani obisk iz Izole
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 8:20:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Čebela tvoj likalnik mi je pa tok všeč , da sem včeraj rekla mirotu, da ga bom zgonla dokler bo delal k mi je fajni tak da ful hvala še enkrat..... sem pa včeraj gledala likalne deske tako k bi jst imela je okol 300€ no to je najceneje dražje al pa komplet z likalnikom je pa že okol 1000€ polek tega bi pa rabla prostor kjer bi ta miza stala to pa nimam tak da za enkrat bomo imeli navadno mizo k jo lahko zložiš in shraniš magari za vrata v četrtek dobim pa težko pričakovani obisk iz Izole
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 8:27:04
|
|
|
|
baki
|
evo nik v vrtecu jst pa zajtrkujem....topli sendvičččččč....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 8:42:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki evo nik v vrtecu jst pa zajtrkujem....topli sendvičččččč.... mmmmmmm nam je toaster crknil
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 8:42:47
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro.... nočka mirna...eva sicer kašljala ampak na srečo v spanju....tko da super....sam problem je k jest sploh ne morm spat...čist skoz se zbujam....pa v luft gledam, prov grozno res.....no sj upam, da bo boljš k bo oči nazaj.... kašlja še zelooooooo tko da bom dons pr P k mava kontrolo rekla nej jo ornk pogleda kako in kaj je s tem njenim kašljem..... zj pa šibava v postojno, k morm nujno neki na banko od mojga..... ni glih fajn da jo ven vozim, ampak sj vročine nima že peti dan.... tko da se šibam zrihtat pol pa gassaaaa....predenn bo kej hujšga s snegecom. :))))
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 9:06:24
|
|
|
|
birdy
|
Jutro! Naša nočka bolj slabo. Matr, obe priletita v spalnico takoj za vikend začneva operacijo spanje celo noč v svoji sobi... Sej se bo grdo slišal, ampak jst tko natlačen res ne morem spat. Glih ta teden pa ne bi probaval tega ker se je treba lotit ornk, kar pa bi bilo težko k bi ju mogla jst "odvažat". Moj je dopoldne in vstaja ob petih pa mu ne bi še nočnega vstajanja naložila. punce, ampak sej jst počivam kadar le lahko, sam ob Kristi je to bolj težko. To kar drgač delam, pospravljam je nič v primerjavi z nošenjem pa tem k jo dajem iz različnih površin na katere spleza Resno, jst jo mam takoj na kuhinjski mizi in tud če se vležem morm bit hitr pokonc. Pol sem pa raj kr stoje, sem mal počasna ratala pri vstajanju Sem k en kit... Dons sem pa itak že vredu tko da... Urša, sej vem da bi lahko tud moj zrihtu, pa tud tašča bi, sam to je men neki najlubšga, ne pustim da mi kdo vzame Včer sem gledala tiste male cunce, joj, kjuti Kolumbo, držim pesti da se te Šime čimhitreje usmili Ajvy, upam da te je kdo peljal do zdravnika, če si tko švoh se raj ne igrat... Veš, maš dve punci k te rabita... Sjmm, vem da se ti mogoče zdi prodaja laptopa dobra rešitev, ampak če je tvoj proti temu ga kr posluši... K bo res fejst zagustil bo tud on predlagal to rešitev, do takrat (pa itak se "takrat" ne bo zgodil) pa počaki.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 9:08:15
|
|
|
|
Čebel@
|
petrušk......prav odštevam s tabo do atijevga prihoda ....dobro opravita pri P in v Postojni glih zajterkujem:marmorni kolač+kakav pa še tamala me je klicala-me prideta z najmlajšim nečakom pogledat
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 9:10:57
|
|
|
|
Čebel@
|
birdy.....jaz še vedno potrpežljivo čakam na slikico tvojga bušija
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 9:11:12
|
|
|
|
boma2
|
dobro jutro... :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 9:15:54
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ dan vas preberem,ko pa hočem komentirat me pa Hana odvleče k knjigici ....sem ji kupila eno novo in je čist navdušena tale je res čista desetka.. knjiga... :) moj Žigec je tudi obožuje.. :) zdaj pa iščem idejo za božička.... še vedno me zanima kateri vlakec tomažek naj mu kupim, ker nimava nič? kakašna ideja?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 9:17:41
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Sjmm- ... Vem,da vam bo uspelo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! se kr podpišem.. :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 9:21:02
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa sjmm povej model in ceno:) takle...za nekje 470e...kupljen v juliju to je zame eden izmed lepših.. :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 9:25:16
|
|
|
|
Čebel@
|
boma......dej prilimaj kakšno Žigčevo fotko,da ga vidimo,koliko je že zrastel jaz se pa odločam za darilo med kuhinjo in magnetno tablo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 9:28:50
|
|
|
|
boma2
|
ojla... men se je včeraj zgocilo nekaj full -... :( sinko moj je plezal na stol za hranjenje in padel, potem sem ga eno uro opazovala in potem je šel spat... sem bila pa tako besna, kuham in še nekaj sem rekla, da naredim pa se je to zgodilo.. zdaj me je pa full strah, če bo kej narobe, zjutraj sem ga peljala v vrtec... sem tako žalostna... najbolj sem pa jezna, ker je mož takrat bil na fb... sem milsila, da bom popizdila....:( ajvy...čestitike, za lepo celjenje.... malo probaj pojesti... :) bom upoštevala tvoj nasvet bom vzela igračo.. da vidim... Surf..upam,da se čimprej pozdravite Katjuša...superca za še zaključna dela.... a res je bil test negativen? kaj pa je že prišla? Urša...super za Božični nakup.. Čebela.. men je tudi tista knjigica zakon.. :) PIkica...super za športni vikend petrušk..za navigacijo nevem, upam, pa in verjamem da ti bo uspeloo.. :) skupaj odštevm s tabo.. :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 9:28:50
|
|
|
|
birdy
|
čebela, vsak cajt bojo fotke za darilo, če misliš za Hano, jst priporočam kuhno, sam vzem ornk kuhinjo, pri nas je v uporabi že dve leti, igrata se pa obe z njo. Sam mamo neko plastik fantastik in že rahlo razpada, je pa kupla to moja mat Neli za božička in je bolj gledala na izgled kot na trpećnost. Če bi jo jst kupovala bi vzela leseno...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 9:29:21
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Počivam, mal na kavču, mal za računalnikom Se je nehal tko da upam da bo... matr, tale otrok mi bo dal vetra sam da te ne bo preveč utrudil..
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 9:30:49
|
|
|
|
birdy
|
Moj bauhi, čist frišn, od 15minut nazaj
< Sporočilo je popravil birdy -- 26.10.2010 9:31:19 >
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 9:30:59
|
|
|
|
Urša08
|
Zmenek s hot loverjem uspel čebela mi imamo tisto tablo in jo imata oba rada, kuhinja mi je pa tud super ideja Neki vidva kupita, neki pa kaka babi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 9:31:02
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ spet sem bila izžrebana v eni nagradni igri superca
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 9:32:24
|
|
|
|
birdy
|
pa še sobica od malih dveh...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 9:32:27
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 eto tole gledam na str. 15 http://www.aljaz.si/catalog/2008-09/index.html luštno... lepo,da nisi najmljašo pozabila.. :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 9:32:36
|
|
|
|
Urša08
|
boma jaz mislim da ni nč narobe z njim, ne skrbi so kr trpežni tile naši malčki
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 9:32:53
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki urša imam še poštimano od včeraj.se soseda seli in nam je poklonila eno lušno pisalno mizo za katjo.je taka majhna,pa smo jo stišali v kot v dnevni sobi.je do zdaj pisala naloge kr na jedilni mizi.pol pa veš če nekaj odmakneš pol vse prestaviš in obrišeš prah tk da ima zdaj svoj kotiček.sem fulll vesela. :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 9:33:16
|
|
|
|
Čebel@
|
kuhinjo sem gledala v millerjevem katalogu eno za 80€ in če odštejem 20% bi še šlo-ampak moj pravi da je to malo predrago lonček,ki sem ga zadela mi bojo pa poslali po pošti(prevzem je bil v Celju) in sem napisala da sem predaleč
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?