|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
25.10.2010 21:50:04   
birdy
Počivam, mal na kavču, mal za računalnikomuser posted image  Se je nehal tko da upam da bo...
matr, tale otrok mi bo dal vetrauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
25.10.2010 21:50:43   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

sjmm povej model in ceno:)

takle...za nekje 470e...kupljen v juliju

user posted image

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
25.10.2010 21:52:21   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Počivam, mal na kavču, mal za računalnikomuser posted image  Se je nehal tko da upam da bo...

mislim d sam najbolje ve kaj hoče...zdej hoče počitekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pazi nase in na bušija..nej bo user posted image   še mau na toplemuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
25.10.2010 21:53:06   
Katjusa
kolk colski je?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
25.10.2010 21:55:46   
sjmm

kolk colski je?

diagonala ekrana je 26 cm...zdele nimam podatkov pri sebi..so v škatli v spalnici, kjer spi naš mišon..ju3 pa lahk kej več povem

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
25.10.2010 22:01:13   
Katjusa
fora je da smo mi mojga zlomal (ekran)  (je en od otrok gor stopu)in zdej se odločemo al novga nabavit al sam ekran zamenjat...... boma mal preverla cene ekranov pa da vidimo kaj se bolj splača...:) itak pa to ne mormo zdej kr takoj kupit mogoče drug mesec.... tebi se pa verjetno mudi.... 

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
25.10.2010 22:03:31   
sjmm

fora je da smo mi mojga zlomal (ekran)  (je en od otrok gor stopu)in zdej se odločemo al novga nabavit al sam ekran zamenjat...... boma mal preverla cene ekranov pa da vidimo kaj se bolj splača...:) itak pa to ne mormo zdej kr takoj kupit mogoče drug mesec.... tebi se pa verjetno mudi.... 

se tud jz še mau odločam..k mi ga je moj kupil za Rd..in je užaljen, men je tud mau hudo...sam skor 500€ je kr neki denarja in kr neki položnic..tko d k se odločmo vi in mi...pa se zmenmo..tok mudi se pa spet neuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
25.10.2010 23:30:49   
Ajvy
oi....kako smo kaj...bila pri zdravnici na kontroli...je rekla, da se lepo celi,..sem pa komaj prišla do tja...noge so se mi tresle.......he he...sam da je to mimo...kontrola naslednjo sredo...

Surf..ojej...upam,da se čimprej pozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Boma....hm....me veseli ,da ste vi ok...kako si pa ti?
Krasno je da se imasta rada...zares....to se mi zdi da nam najveš pomeni....
Glede lomljenja igrač...ne dovolim ,da se grdo dela i zračam, ker če se ...jih pač vzamem...in potem ni igranja....in sta kr hitr zakapirali situacijo..edin včasih še pojokamo, ker sta užaljeni...

Hvala za skrb glede zdravja....sladoled..vem ja..samo mi niti slučajno ne paše na prazen želodec..mah sej bo....vsak dan je bolje....hvala Boma...user posted image

Katjuša...superca za še zaključna dela....user posted image user posted image user posted image

Urša...super za Božični šoping..user posted image user posted image user posted image

ČEbela.
.super knjigica...
Pr nas je božiček pri babici...mi mamo Dedka Mraza....dobili bosta pa Duplo LEgice...Tarja bo potem dobila Knjigo OD Pikija...Tisa pa leseni vlakec vstavljanko....

PIkica...super za športni vikend user posted image user posted image user posted image

Onasiss.
. he he ...jst tut upam ne večuser posted image user posted image user posted image ...
KAko si ti *..ojej...revčka ena...upam, da te neha tole matrat....
Full dobra igrca z listki...dobr si se to spomnila...bravoo....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
25.10.2010 23:35:16   
Ajvy
BAki....superca za nov komp user posted image user posted image user posted image

sjmm...superca za fatovanje in pomoč user posted image user posted image user posted image zdaj pa veselo razmetavanje

petrušk..po mojem res ne bi bilo problema z navigacijo..pr nas bi bil problem z otročki...ker ne zdržita tako dolge vožnje

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
25.10.2010 23:36:30   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

user posted image user posted image user posted image če pa nič ne počivaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
   [Brisano sporočilo]
26.10.2010 6:16:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2311
26.10.2010 6:45:45   
Čebel@
jutrouser posted image

user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
26.10.2010 6:55:15   
baki
jutrooooo.a že kero nosečko kaj matra?kera je zdej na vrsti prva?urša a ti?...pri nas je kr vredu.rač.laufa....nik še spi jst imam pa vsa pospravljenouser posted image .cote še čakajo v pralnem stroju za obestuser posted image ,to je pa tudi vse.aja pa za prat tudi čakajouser posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
26.10.2010 6:56:10   
baki
čebel...hvala za kavico.sva jo z mojim že popila

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
26.10.2010 6:57:53   
Čebel@
onasiss.....čimprej se stavi nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baki......user posted image user posted image user posted image  za nov računalnik

urša.....čist si bila pridna z dariliuser posted image user posted image user posted image .....ne pozabi,da boš mogla še user posted image user posted image  kaj dati za božičkauser posted image
.....za domače bova letos podarjala copate in zraven kaj sladkega,za prijatelje bova šla pa kar v čokoladnicouser posted image
sjmm......pridna si s pucanjemuser posted image user posted image user posted image ...upam,da ti ne bo treba prodat računalnikauser posted image

birdy....počivajuser posted image user posted image

petrušk....še malo pa bo ati domauser posted image user posted image user posted image ....kako je Evino zdravje?.....jaz bi tudi še enega odraslega vzela s sabo na potuser posted image

katjuša......super,da spet lahko tipkašuser posted image user posted image user posted image

ajvy.....lepo te je bratiuser posted image user posted image .......super da se lepo celi,kar lepo naprejuser posted image user posted image user posted image

kolumbo......kok si zgodnauser posted image user posted image user posted image .....upam,da ti je uspelo še kaj zamižatiuser posted image user posted image user posted image

dost imateuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
26.10.2010 7:00:27   
Urša08
jutro

čebela hvala za kavicouser posted image

Baki ja naslednja sem jaz na vrsti, če me birdy ne prehiti po levi user posted image user posted image user posted image . Pa kok si ti pridna da maš že vse poštimano user posted image user posted image user posted image

Sjmm, kolumbo hvala za ideje - jih bom ponucala user posted image user posted image user posted image

Birdy ej punca umiri se, pa začni počivat. Vse lahko tud tvoj pripravi, mali mišek more pa še mal na toplem bit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy sem tok veela da se lepo celi user posted image user posted image user posted image user posted image Še malo, še malo pa bo user posted image user posted image user posted image Vidim da ti tudi že veš kaj bosta princeski dobili user posted image .

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
26.10.2010 7:00:34   
baki
evo nik pokonci.že pije flaškouser posted image .čez eno uro pa v vrtec....midva pa sama domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
26.10.2010 7:02:25   
Čebel@
spet sem bila izžrebana v eni nagradni igriuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
26.10.2010 7:02:54   
Urša08
čebela ja tud user posted image user posted image bo nekaj dobila za miklavža in božička. Malce sem razmišljala da vseeno kupim novo obrobo za okol postlice, to bi blo za miklavža, za božička pa en lušten kompletekuser posted image . Pri aljažu mam zamerkano eno postelninco in jo bo mami za božička kupla, jaz bom pa pomoje obrobo, ker mi je res ful všečuser posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
26.10.2010 7:03:47   
Urša08
eto tole gledam na str. 15
http://www.aljaz.si/catalog/2008-09/index.html

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
26.10.2010 7:06:50   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

eto tole gledam na str. 15
http://www.aljaz.si/catalog/2008-09/index.html

full je luštnauser posted image user posted image user posted image .....lepo darilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
26.10.2010 7:07:48   
baki
urša imam še poštimano od včeraj.se  soseda seli in nam je poklonila eno lušno pisalno mizo za katjo.je taka majhna,pa smo jo stišali v kot v dnevni sobi.je do zdaj pisala naloge kr na jedilni mizi.pol pa veš če nekaj odmakneš pol vse prestaviš in obrišeš prahuser posted image tk da ima zdaj svoj kotiček.sem fulll vesela.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
26.10.2010 7:13:09   
baki
kaj bomo kaj kuhale dons.sploh ne vem,ker sva samauser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
26.10.2010 7:15:22   
Čebel@
če katera rabi lego nalepke mi naj pove,ker mi jih nič ne rabimo...pa mercatorjeve tudi ne bomo zbirali

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
26.10.2010 7:44:18   
Urša08
Baki super za tako sosedo, da ma sedaj Katja svoj kotiček user posted image user posted image user posted image Glede kosila če sta sama pa pejta vn, uživajta user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz grem sedaj zajtrk pojest, da vzamem železo potem pa najbrž mal pospravit, pa hot lover me neki pogledujeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?