|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
25.10.2010 13:40:23   
sjmm
naše počitniško dopolden mimo...smo zlagal kocke in oblikovali jedilnik za ta počitniški teden...d ja ne bo treba u štacuno...smo se fajn zmislili in bo kar šlouser posted image user posted image user posted image

Saška nas je počastila s sveže iztisnjenim sokom mandarinc in pomarančk...pa mau smo z medom zasladili, ker je še vse toook kislo...pol smo lepo vitaminčkal in eno risanko gledal...jz sm pa kr prstavla našo današnjo in ju3šnjo enolončnico...čežanca se že hladi..šmornček pa bo mau kasnej...d še oči kej dobiuser posted image

zdej princ spijo, Jan bere Vinetuja, Saška v svojih čokoladnih oblakih, Miha pa ta male legice zlaga...mami more en račun napisat

smo pa dons dobil en đajnt kup položnic...sm jih kr skirla ker bo drgač mojga čist zvil

zdej se morm pa mau delat lotit, da vsaj kej plačano dobimo, ker se utapljamo...maš prov kolumbo..mislm d smo že usekal dno...zdej upam d bomo plaval proti površju...m a d o n i š...sploh pojma nima človk kok hitr se ti lahk dno prkaže...fuj..fejuser posted image

fajn boditeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
25.10.2010 13:51:57   
SURF
Pozdravljene....
O pa res,naša Ayvy se je razpisalauser posted image user posted image ....joj ko takole berem...še sama težko slino pogoltnem...si pa že kar dale z okrevanjem...samo zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo a te bi se tudi lušta novih legicuser posted image user posted image user posted image user posted image js ciljam na tisto duplo hiško,k ima voziček,postelje,gugalnico....je kar dobra....kdor spretno cilja zadaneuser posted image user posted image user posted image aja..pa tist traktor  bo zraven padu,ker ima toliko živali že sedaj,pa hlev,pa zoo...tako da mehanizacije primanjkuje...samo ko je vse tako po malo pakiranouser posted image sem zdej malo nabavila za te šparove točke...pa je je vse skupaj tako revno pakiranouser posted image

Lepo si napisala....user posted image

Brdy....Kako to misliš,da je Neli zelo,zelo težek karakter...tudi doma?Napisala si da boš pred in po porodu obdržala doma samo Kristi....misliš,da nebi bilo boljše če bi obe ali pa nobeno?....Upam,da nisem kej narobe napisala,da me neboš narobe razumela...to je samo moje mnenje...na pamet pametujem...še nisem bila v taki situciji....just tookinguser posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
25.10.2010 13:54:50   
SURF
Sjmm-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Vem,da vam bo uspelo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
25.10.2010 14:01:03   
Ajvy
Katjuša..samo da ni treba...čeprav ti rečem..en fantek je bil operiran mandeljne, žrelnico ,pa še cevke je dobil v ušesa, pa je bil drug dan rožica....tko da otroci znajo to bolje...

sjmm
..pogumno naprej...jst vem da vi to zmorete...krasni ste....

Surf
....he he ...to kar lepo golti..še malo zame user posted image user posted image user posted image
Hvala za lepe besede....
HIška se je pri nas zelo obnesla,,,res....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
25.10.2010 14:25:24   
SURF
Ajvy-js imam tudi občutek ,da bo hišica zanimivauser posted image ....

Naj povem,da smo zopet doma,je imela vročino,pa malo kašlja...no sicer je danes ponoči ni več imela...upam,da preprodimo brez AB....user posted image user posted image user posted image user posted image

Dejte mi malo svetovat,kako kej zaposlite naše malčke....sem zdele malo brala...imajo januarčice en kup dobrih predlogov...pa kar nekaj strani se najde...pa vseeno...mogoče še kak dober nasvetuser posted image Danes sem iz omare privlekla celo vrečo kamenčkov,ki jih pobiram iz vsepovsod kjer gnezidim,vsaj kak danuser posted image user posted image (mislim,dopustuser posted image user posted image )...že kar dolgo se nabira to....in se je tako zaposlila...bilo jih je čez celo kuhinjo...ampak vnema pa taka...je tudi kuhala z njimi v svoji mini kuhinji...ne moreš verjet ...se prebujajo še drugi talentiuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
25.10.2010 15:05:41   
birdy
Surf, si narobe razumela...user posted image  Neli bom mela pol doma, pa seveda Kristi tud ker nima vrtca. Pa tud č bi bila Kristi v vrtcu bi imela obe domas nekaj časa.
Težek karakter, mah sej ne vem kako nej napišem... Ma zelo hitre in burne reakcije. Sploh ne veš kdaj se razpištoli... Je pa vsaj hitro mimo...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
25.10.2010 15:09:33   
boma2
sjmm....sem dobila... hvala... :)

upam, da tudi vam uspe... :)

boma2 :)

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
25.10.2010 15:15:18   
boma2
ajvy...mi smo kr uredu .. :)

Razen Žiga se nekam ne zna igrati tako kot bi jaz hotela... vse stvari meče in so že vsi avti polomljeni.. :( da ne govorim, kadar je pa mu ni dobr kr prime pa ko ne gledam je na tleh.. čist za popi.....drgač ja pa tak sonček... da bi ga skoz samo vsi lubčkal.. :)

Pika in Žiga sta full prijatelja... :) in se imata full rada... :)

mi je tako všeč...

ampak ne razumem, Pika ni v 6 letih uničila ene igrače, Žigec je pa že vse abvte polomu, ker jih meče ob tla.. :(
pa 100x  sem rekla, da se to ne dela... :(user posted image

kako ste pa kaj vi?

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
25.10.2010 15:15:52   
Katjusa
Surf meni je pri Benjaminu ful lažje ker posnema Florjana in se mi ni treba tok ukvarjat kako ga zaposlit.... Florjan je bil pa od malega ful samostoj in se je že pri 8 mesecih igral za vtomobilčki in sem lahko zraven počela vse.... res tud po 2 uri se je igral in zlagal avtomobilčke... in še sedaj je tak, da se zna veliko sam igrat... Benjemin mu pa zelo rad nagaja... drugače pa se Beni zelo rad igra z lego avti in tistimi ludeki in pa obožuje živali tak da če mu kaj takega dam se lepo zamoti tok da lahko vsaj pomivalni stroj spraznemuser posted image user posted image user posted image user posted image drugače pa sedimo na tleh rišemo in pojemo..... ko se s florijem igrama človek ne jezi se ima tud benjamin svoje figirice, ki jih pomika po vseh poljih in nekaj po svoje štejeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sama nimam ideje kako njega zamotit za več k 15 minut enostavno rabi več moje pozornosti in sem konec dneva dostikrat čist zmozgana že samo od preklapljanja vagončkov al pa samo odpiranja kabine na lego tovornjaku, da lahko on daje strica not in venuser posted image tko pač je sam da je zdrav in da je moj:)

sma prišla iz vrtca sama s Florjanom ker Benjamin še spi in ga grem čez ene 20 minut iskatuser posted image to bo naspan:) popoldne pa gremo v MB v bauhaus iskat še neko obrobo za kopalnico za okoli bane (zdej imamo kr keper trak tok da tamala 2 ne nalivata vode v luknje)..... še dobro, da so prišle skubvencije, da bomo lahko še mal zaključnih del opravli. Pa za napo gremo gledat če bomo dobil kako poceni in da ima ognjeni filter ker nimamo možnosti odzračevanjauser posted image ..... v soboto sma z mojmu končno zmontirala klimo tak da si zdej lahko mal z njo ogrevamo in prostori se malo razvlažujejo..... se že kr pozna prej se je prav čutla vlaga no zdej je pa že veliko boljše:)user posted image user posted image user posted image Rada bi si kupla tudi karnise (ne vem kako se reče te palice za zavese obešat.....) za otroško sem že mesece nazaj nabavla zavese ostalo bom pa počasi, ko bo kaj € viška, da bo dom čim bolj prijeten in domač:) za spalnico jih bom prinesla iz dramelj za dnevno pa jedilnico bi pa radadala iste k je vmes prehod in bo lepše če bodo iste, tak da te morem pa dokupit....

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 25.10.2010 15:20:03 >

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
25.10.2010 15:16:36   
boma2
user posted image user posted image user posted image ajvy.. za tvoje zdravje, baje full pomaga, če veliko sladoleda poješ,... sam zdele glih ni čas za to..

boga si...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
25.10.2010 15:41:02   
Urša08
helov

Mi smo že slabo urco doma, sta tamaledva že kosilo pojedla. Je bil pa danes kar projekt it po tamaledva k lije kot iz škafa. Sem šla kr po Nejca prvo, pa potem še po Žiga, itak pa avta do hiše nisem mogla prpeljat tko da smo mogl še pešačit mal. Mah kdaj bo že konc s temuser posted image .

Dopoldan sem uspela do mullerja pridt in mam cel pritlažnik igrač, mi je še tašča naročila, tko da sem kr prišparala al pa zapravla kokr vzamešuser posted image user posted image user posted image . Sam jaz morm kr pohtet z darili tko da bo ta teden še akcija za ostale člane, sam ideje morm še najdit. Morm met božična darila vsa nakupljena predno grem v Rim ker potem ne bo časa in ne volje.

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
25.10.2010 15:43:38   
Urša08
Kolumbo sem šele sedaj vidla tvoj post. No sej sm legice podrobno pogledala in gasilske postaje skor gotov nism vidla. Do tebe bi pa rada prišla vaju z Jurčkom mal pogledat sam mislim da si moraš ti prej mal energije nabrat.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
25.10.2010 15:46:50   
Urša08
Vas morm še prebrat, sem sam na hitrco preletela. Ampak sedaj sem mal v časovni stiskiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
25.10.2010 16:49:38   
Čebel@
dan

vas preberem,ko pa hočem komentirat me pa Hana odvleče k knjigiciuser posted image ....sem ji kupila eno novo in je čist navdušenauser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
25.10.2010 16:57:40   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

dan

vas preberem,ko pa hočem komentirat me pa Hana odvleče k knjigiciuser posted image ....sem ji kupila eno novo in je čist navdušenauser posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mama Majchy tale me pa spominja na tisto,ko si jo Pati podarilauser posted image user posted image user posted image user posted image Uživajta ob listanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Od tega tedna dalje imamo pa tudi mi Mercator center....pa v knjigarni sem jih kasneje zasledila....tako da js jutri letim po njo,ker imam opravke v dolini...so res super tele sličiceuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
25.10.2010 17:02:01   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

dan

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mama Majchy tale me pa spominja na tisto,ko si jo Pati podarilauser posted image user posted image user posted image user posted image Uživajta ob listanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Od tega tedna dalje imamo pa tudi mi Mercator center....pa v knjigarni sem jih kasneje zasledila....tako da js jutri letim po njo,ker imam opravke v dolini...so res super tele sličiceuser posted image

da vidiš mojga desca ko prbije,da je tako knjigo že nekje videl-hallo doma jo imamouser posted image user posted image user posted image ....tale je meni bolj luštna kot una ki ima le živali,ampak sem jo komaj sedaj odkrilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
25.10.2010 17:02:57   
SURF
Brdy-user posted image se opravičujem........
....zaradi trme so jo dali na opzovanje...je  to,tok težavno....no pa sj nebom zdej silila vate.....želim vam,da najdete vzrok in da vse skupaj preraste v pravo smer....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
25.10.2010 17:05:11   
SURF
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oh moškiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no točno tele tudi js nisem videla....sem pa videla to prejšnjo različico...zdej gremo seveda tudi po touser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
25.10.2010 17:06:43   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oh moškiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no točno tele tudi js nisem videla....sem pa videla to prejšnjo različico...zdej gremo seveda tudi po touser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
25.10.2010 17:07:31   
Čebel@
aha en Q imam:
kaj boste svojim februarčkom podarle za božička???

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
25.10.2010 17:38:30   
sjmm
dan!

moj glih uletu..že pojedel...itak sm glih kuhno skončala k je pršu..sam nej mu bo,..važn d je delouser posted image user posted image user posted image user posted image

fantje so šli u ta spodnji štuk za 1 urco...mami bo pa Fatauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
25.10.2010 17:48:48   
Pikica_82
Dan. Malček gleda Nodija, mam malo časa user posted image
Na morju je bilo fejst mrzlo, deževno in vetrovno user posted image  Sem se kr malo prehladila. Tak da dobro, da je Aleks doma ostal, sta mela z atijem športni vikend, pol sorodstva sta obiskala user posted image

Bolančki pozdravite se hitro, nosečke in nove mamice pa pazite nase!

Čebela kaj točno bo dobil Aleks od mene še ne vem, sem napisala seznam možnosti, potem pa si bomo nakupe razdelili med sabo (sorodstvo in ožji kolegi). Plastelin, kakšni avtki, knjigice, kocke, sestavljanke, kakšne magnetke... Neke malenkosti. Do Božiča si bom ziher še kaj zmislila al pa bo sam nakazal. Potem za RD dobi kaj večjega (poganjalčka recimo). Drugače pa mu raje čez leto kaj kupujemo po potrebi, pa za Božič neke malenkosti.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
25.10.2010 18:01:56   
Onasiss
ojla...

ajvy... tole kar si opisala....groza, me že zdaj boli ko berem, tko, da ni šans, da grem na to....user posted image user posted image user posted image user posted image

katjusa...ne vem kva čakaš, nared že enkrat test, me firbec matra....user posted image user posted image

urša....pust taščo, je pač smotka....

čebel@... pri nas bo Božiček nosu Duplo in Legice, mislim, da imamo vse kar je bilo v Sparu na pike.... pri sorodnikih bom pa še za kuhinjo zatežilauser posted image user posted image user posted image ... Miklavž bo pa kake knjige prinesu, sta nora na njih...

Drugače pa se mi doma igramo s samolepilnimi listki...tistimi post-it... jaz gor nekaj narišem, Tyson pa pove kaj je gor...potem pa na stene popamo in jo Princ potem sprašuje naj poišče kje je narisan zajček in podobno, faca mala pa čist vse ugane... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

S Princem imamo pa isto foro, samo da gor najprej napišemo črke in jih potem iščemo.... ko se naveličamo pospravimo in potem spet od začetka....

So what....

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
25.10.2010 18:16:18   
Onasiss
petruska....tebi sem dolžna še odgovor...laserska terapija... u bistvu nič posebnega sam z laserčko lučko na fizioterapiji 2 minuti svetijo v mesto kjer so afte, da se stvar hitreje zaceli. Baje je stvar priporočljiva tudi za vsa ostala celjenja površinskih ran...

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
25.10.2010 18:17:45   
Onasiss
Drugače pa me križ še vedno boluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , danes je tudi sodalavca zagarabilo, sam je malce strajši in bo verjetno dalj časa doma... tko, da bo ko se vrnem veselo....user posted image user posted image user posted image user posted image ..če bom sploh še nazaj prišlauser posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?