|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
25.10.2010 18:18:42   
Onasiss
Ker imam očitno samogovore grem kuhat večerjo....

mejte se, se še kaj beremouser posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
25.10.2010 18:18:58   
baki
dannnn.....oz.dober večer.se nisem javljala ker se nama je rač. pokvarill.zdej imamo novega.je blo na unem za 170 e popravila,pa sva pol kupla novo kištouser posted image .sam pa dela kot urauser posted image .katja je šla na vikend na počitnice,nik je bil v vrtcu.malo še kašlja sam je boljše.za kosilo smo meli kr pečene jajce k je mama mela generalkouser posted image .evo ta je pa še kaj javim,če ne dons pa jutr

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
25.10.2010 18:30:20   
Čebel@
hvala za odgovore glede dariluser posted image

Hana že spi,ati dela večerjo,jaz pa user posted image  pod tuš si grivo opratuser posted image user posted image user posted image .....se še kasneje kaj oglasim

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
25.10.2010 18:33:15   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Hana že spi,ati dela večerjo,jaz pa user posted image  pod tuš si grivo opratuser posted image user posted image user posted image .....se še kasneje kaj oglasim
a gre hana ful hitr spat.a gre vedno tk hitro?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
25.10.2010 18:57:33   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: baki

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

a gre hana ful hitr spat.a gre vedno tk hitro?
ponavadi gre med tednom ob 19.00,danes je bila pa kar precej zmatrana(pa še tako vreme je) in je šla pol ure prej-mi kar paše da imava z možem večere zaseuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
25.10.2010 19:01:25   
Urša08
čer

Onasiss lepo da misliš na nas user posted image user posted image user posted image user posted image Je Vito kaj boljši? Tebe pa še kr križ matra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čim hitreje križ dober.

čebela
glede daril bo pri nas miklavž nosil kako knjigico, štumfke, kupljeno mam pa še komplet železnih carsov, pa lego dajza, pa gasilski avto od bruderja, pa prikolico od bruderja, ker mamo samo eno in se non stop kregata, v planu je še neki od vlakcem ampak se nisva še 100% odločila al bova kupla lego duplo tomažka al pa ta novga tomažka. To sva midva mislila dat je pa tuki že mišljeno tudi darilo za Nejčkov roj. dan.

Baki super da ste kupili kišto da boš spet dosegljiva user posted image user posted image user posted image

Sjmm super da tako uživate počitnice user posted image user posted image user posted image user posted image

grem vas mal prebrat

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
25.10.2010 19:05:49   
sjmm
čer!

fata je bla pridna...sam je mela tud pomočnika....user posted image user posted image user posted image user posted image mi je user posted image vse posesal jz pa s coto za nim divjala

zdej sm mojo nadaljevanko gledala...zdej je pa spet bejbi pršu veselje delat...KOK JE LUŠN K SO IGRAČE POSPRAVLENE...RAZMETAVIMO!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
25.10.2010 19:06:39   
Urša08
Jaz sem tamaledva že zrihtala, oba potuširana, dišeča, po večerji in na kavču gledata risankouser posted image . Še zobki, pravljica in dežela sanj.

Čebela men tud paše da mava z user posted image večere zase, vsaj še slab mesec user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja pa še vse igrače k sm jih dons nakupla so še zmerej v avtu ker ne morem do hiše z njim. So tile delavci tko tlakovce razsul po dvorišču da noben ne more zapeljet. Komi čakam da končajo s tem ker jih mam dost. Jaz si želim samo miru in ne non stop avto umikat, ...

Sedaj morm pa še mojima muckama dat za jestuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
25.10.2010 19:08:51   
sjmm
čebelc@...super d imata večer zaseuser posted image user posted image pridna Hanči...itakuser posted image user posted image

baki...user posted image user posted image user posted image user posted image za novo kišto..nej dolg dela!!!

urša...al si pridna...si že vse nabavlauser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da si še kej za nas pustila...k mormo še mau počakatuser posted image

surf...hvala k misliš na nasuser posted image user posted image user posted image user posted image

no, počasi bo treba za Majčka večerjo prštimat...pa seveda večerna rutina...upam, da bo dons kej prej zašlafau kot v eni uriuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
25.10.2010 19:10:13   
sjmm
glede daril...upamo d jih kej bo...no, kaka malenkost sigurn....za Majkija pa sigurn kake duplo...seveda z avtkiuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
25.10.2010 19:13:41   
Urša08
Sjmm nisem vsega pokupla, pa vi mate še čas za darili skakat, mene pa mal čas bašeuser posted image user posted image user posted image Sem mogla za 4 otročke kupit. Sedaj si pa razbijam glavo kaj podariti prijateljem - kake pozornosti, pa kaj mojim, njegovim, pa svakcu in punci,.. v glavnem še to me čaka. Če ma katera kako idejo za luštne pozornosti kr z besedo na dan.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
25.10.2010 19:14:54   
Urša08
Sedaj pa šibam pravljico prebrat mojima sončkoma.user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
25.10.2010 19:18:20   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm nisem vsega pokupla, pa vi mate še čas za darili skakat, mene pa mal čas bašeuser posted image user posted image user posted image Sem mogla za 4 otročke kupit. Sedaj si pa razbijam glavo kaj podariti prijateljem - kake pozornosti, pa kaj mojim, njegovim, pa svakcu in punci,.. v glavnem še to me čaka. Če ma katera kako idejo za luštne pozornosti kr z besedo na dan.

jz se vedno odločim mau po karakterju za bližnje...šali, rokavice, knjige ipd...za ne tko bližnje...so pa razne svečke, sladkarije, al kej namešam sladkega v kake fajn škatlice, kozarčke s pentljami, pa kake fajn nogavičke , copate, kak blokec, pa seveda kako masažno olje...tko, no, bol uporabne zadeve kt pa kej drugega...sej drgač lahk človk res bankrotirauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
25.10.2010 19:52:26   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

petruska....tebi sem dolžna še odgovor...laserska terapija... u bistvu nič posebnega sam z laserčko lučko na fizioterapiji 2 minuti svetijo v mesto kjer so afte, da se stvar hitreje zaceli. Baje je stvar priporočljiva tudi za vsa ostala celjenja površinskih ran...

eeej zakaj pa pr nas tega ni??? a mi na marsu živimo......

petrušk_

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
25.10.2010 20:00:25   
birdy
Evo, naštimala prvi stroj za našega malčka... Seveda mam razlog, spet mi trebuh na velko otrdeva... Noja, sem se vsaj zmigala, mogoče malček hoče rečt:mami dej že kej prat, pa me je samo tkole lahko prisiliv...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
25.10.2010 20:13:10   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

petruska....tebi sem dolžna še odgovor...laserska terapija... u bistvu nič posebnega sam z laserčko lučko na fizioterapiji 2 minuti svetijo v mesto kjer so afte, da se stvar hitreje zaceli. Baje je stvar priporočljiva tudi za vsa ostala celjenja površinskih ran...

eeej zakaj pa pr nas tega ni??? a mi na marsu živimo......

user posted image user posted image user posted image user posted image   zih mate, to je v sklopu fizioterapije, sam ne izvajajo zelo pogosto...user posted image

So what....

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
25.10.2010 20:13:49   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Evo, naštimala prvi stroj za našega malčka... Seveda mam razlog, spet mi trebuh na velko otrdeva... Noja, sem se vsaj zmigala, mogoče malček hoče rečt:mami dej že kej prat, pa me je samo tkole lahko prisiliv...

NE NE... pravi mami pejt počivat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

So what....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
25.10.2010 20:14:16   
petrušk_
no mi2 doma v cerknci....pestro.....obiskov polno hišo, zj pa počas za spat zrihtat in via sanje....
eva zaenkrat ok....tko da upam na najbolje.....čimprej pa šibneva v pojstlo, da bodo pol sam še 3 nočke brez očijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jutr upam da rata kej več napisat.....uživejte punce in mirne dolge nočke vsem....

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
25.10.2010 20:18:04   
birdy
Ampak Onasiss, sprožu je pa sam da razmišljam kaj moram pospravt pa naštimatuser posted image  Očitno ga ne razumemuser posted image
Že ubogam, grem na kavč Gospodarja prstanov z mojim predragim dragim gledatuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
25.10.2010 20:21:51   
petrušk_
aja uffff...neki vas morm vprašat....sm se namenila,da bova šle mi2 po očija v benetke pa kar bo pa bo....a mislte, da bom najdla....sj z navigacijo pomoje nebi smel bit problema,a kaj mislte....

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
25.10.2010 21:20:41   
Katjusa
Onasiss sej sem delala test in je bil negativenuser posted image
petrusk mislim, da se bosta komot znašli sploh če imasta navigacijo... kr korajžno

Končno smo kupli eno novo tipkovnico za neki čez 10€ pa je ful fajna (za zdej:)) tak, da upam, da bo sedaj manj črkovnih napakuser posted image user posted image user posted image user posted image

se tipkamo zjutraj.....

Lahko noč:)

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
   [Brisano sporočilo]
25.10.2010 21:27:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2297
25.10.2010 21:38:05   
sjmm
čer!

2 ptiča sta padla u Gospodarje, eden HB spi...zaspal u dobre pol ure..ok, mau bolš je žeuser posted image

ptičica je v virtualnem svetu s čokoladnim princem

mi2 z lubijem imava pa lahko pozno večerjo...sm jz mislila d bom lahk brez dons...smo kosli ob pol4h...sam ne gre, se mi je kr meglil zdeleuser posted image

petrušk...glede na stanje mislm d kolumbin nasvet ni od muhuser posted image ..naj vama hitro minejo še 3 nočkeuser posted image user posted image

katjuša...user posted image user posted image za tipkovnco

aja..če kero zanima...prodam ugodno a mali HP laptopček...limited edition..z metuljčki...sej me bo moj obglavu...sam kr je treba se moreuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
25.10.2010 21:46:38   
Katjusa
sjmm povej model in ceno:)

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
25.10.2010 21:47:30   
Katjusa
birdy pejt počivat TAKOJ.... se tiste oblekce lahko tud tvoj opere... res veš kolk je vredno da mali žabek še mal na toplem počaka.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?