Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 18:18:42
|
|
|
|
Onasiss
|
Ker imam očitno samogovore grem kuhat večerjo.... mejte se, se še kaj beremo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 18:18:58
|
|
|
|
baki
|
dannnn.....oz.dober večer.se nisem javljala ker se nama je rač. pokvarill.zdej imamo novega.je blo na unem za 170 e popravila,pa sva pol kupla novo kišto .sam pa dela kot ura .katja je šla na vikend na počitnice,nik je bil v vrtcu.malo še kašlja sam je boljše.za kosilo smo meli kr pečene jajce k je mama mela generalko .evo ta je pa še kaj javim,če ne dons pa jutr
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 18:30:20
|
|
|
|
Čebel@
|
hvala za odgovore glede daril Hana že spi,ati dela večerjo,jaz pa pod tuš si grivo oprat .....se še kasneje kaj oglasim
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 18:33:15
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ hvala za odgovore glede daril Hana že spi,ati dela večerjo,jaz pa pod tuš si grivo oprat .....se še kasneje kaj oglasim a gre hana ful hitr spat.a gre vedno tk hitro?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 18:57:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ hvala za odgovore glede daril Hana že spi,ati dela večerjo,jaz pa pod tuš si grivo oprat .....se še kasneje kaj oglasim a gre hana ful hitr spat.a gre vedno tk hitro? ponavadi gre med tednom ob 19.00,danes je bila pa kar precej zmatrana(pa še tako vreme je) in je šla pol ure prej-mi kar paše da imava z možem večere zase
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 19:01:25
|
|
|
|
Urša08
|
čer Onasiss lepo da misliš na nas Je Vito kaj boljši? Tebe pa še kr križ matra da bo čim hitreje križ dober. čebela glede daril bo pri nas miklavž nosil kako knjigico, štumfke, kupljeno mam pa še komplet železnih carsov, pa lego dajza, pa gasilski avto od bruderja, pa prikolico od bruderja, ker mamo samo eno in se non stop kregata, v planu je še neki od vlakcem ampak se nisva še 100% odločila al bova kupla lego duplo tomažka al pa ta novga tomažka. To sva midva mislila dat je pa tuki že mišljeno tudi darilo za Nejčkov roj. dan. Baki super da ste kupili kišto da boš spet dosegljiva Sjmm super da tako uživate počitnice grem vas mal prebrat
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 19:05:49
|
|
|
|
sjmm
|
čer! fata je bla pridna...sam je mela tud pomočnika.... mi je vse posesal jz pa s coto za nim divjala zdej sm mojo nadaljevanko gledala...zdej je pa spet bejbi pršu veselje delat...KOK JE LUŠN K SO IGRAČE POSPRAVLENE...RAZMETAVIMO!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 19:06:39
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem tamaledva že zrihtala, oba potuširana, dišeča, po večerji in na kavču gledata risanko . Še zobki, pravljica in dežela sanj. Čebela men tud paše da mava z večere zase, vsaj še slab mesec Aja pa še vse igrače k sm jih dons nakupla so še zmerej v avtu ker ne morem do hiše z njim. So tile delavci tko tlakovce razsul po dvorišču da noben ne more zapeljet. Komi čakam da končajo s tem ker jih mam dost. Jaz si želim samo miru in ne non stop avto umikat, ... Sedaj morm pa še mojima muckama dat za jest
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 19:08:51
|
|
|
|
sjmm
|
čebelc@...super d imata večer zase pridna Hanči...itak baki... za novo kišto..nej dolg dela!!! urša...al si pridna...si že vse nabavla upam, da si še kej za nas pustila...k mormo še mau počakat surf...hvala k misliš na nas no, počasi bo treba za Majčka večerjo prštimat...pa seveda večerna rutina...upam, da bo dons kej prej zašlafau kot v eni uri
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 19:10:13
|
|
|
|
sjmm
|
glede daril...upamo d jih kej bo...no, kaka malenkost sigurn....za Majkija pa sigurn kake duplo...seveda z avtki
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 19:13:41
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm nisem vsega pokupla, pa vi mate še čas za darili skakat, mene pa mal čas baše Sem mogla za 4 otročke kupit. Sedaj si pa razbijam glavo kaj podariti prijateljem - kake pozornosti, pa kaj mojim, njegovim, pa svakcu in punci,.. v glavnem še to me čaka. Če ma katera kako idejo za luštne pozornosti kr z besedo na dan.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 19:14:54
|
|
|
|
Urša08
|
Sedaj pa šibam pravljico prebrat mojima sončkoma.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 19:18:20
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm nisem vsega pokupla, pa vi mate še čas za darili skakat, mene pa mal čas baše Sem mogla za 4 otročke kupit. Sedaj si pa razbijam glavo kaj podariti prijateljem - kake pozornosti, pa kaj mojim, njegovim, pa svakcu in punci,.. v glavnem še to me čaka. Če ma katera kako idejo za luštne pozornosti kr z besedo na dan. jz se vedno odločim mau po karakterju za bližnje...šali, rokavice, knjige ipd...za ne tko bližnje...so pa razne svečke, sladkarije, al kej namešam sladkega v kake fajn škatlice, kozarčke s pentljami, pa kake fajn nogavičke , copate, kak blokec, pa seveda kako masažno olje...tko, no, bol uporabne zadeve kt pa kej drugega...sej drgač lahk človk res bankrotira
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 19:52:26
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss petruska....tebi sem dolžna še odgovor...laserska terapija... u bistvu nič posebnega sam z laserčko lučko na fizioterapiji 2 minuti svetijo v mesto kjer so afte, da se stvar hitreje zaceli. Baje je stvar priporočljiva tudi za vsa ostala celjenja površinskih ran... eeej zakaj pa pr nas tega ni??? a mi na marsu živimo......
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 20:00:25
|
|
|
|
birdy
|
Evo, naštimala prvi stroj za našega malčka... Seveda mam razlog, spet mi trebuh na velko otrdeva... Noja, sem se vsaj zmigala, mogoče malček hoče rečt:mami dej že kej prat, pa me je samo tkole lahko prisiliv...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 20:13:10
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss petruska....tebi sem dolžna še odgovor...laserska terapija... u bistvu nič posebnega sam z laserčko lučko na fizioterapiji 2 minuti svetijo v mesto kjer so afte, da se stvar hitreje zaceli. Baje je stvar priporočljiva tudi za vsa ostala celjenja površinskih ran... eeej zakaj pa pr nas tega ni??? a mi na marsu živimo...... zih mate, to je v sklopu fizioterapije, sam ne izvajajo zelo pogosto...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 20:13:49
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Evo, naštimala prvi stroj za našega malčka... Seveda mam razlog, spet mi trebuh na velko otrdeva... Noja, sem se vsaj zmigala, mogoče malček hoče rečt:mami dej že kej prat, pa me je samo tkole lahko prisiliv... NE NE... pravi mami pejt počivat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 20:14:16
|
|
|
|
petrušk_
|
no mi2 doma v cerknci....pestro.....obiskov polno hišo, zj pa počas za spat zrihtat in via sanje.... eva zaenkrat ok....tko da upam na najbolje.....čimprej pa šibneva v pojstlo, da bodo pol sam še 3 nočke brez očija jutr upam da rata kej več napisat.....uživejte punce in mirne dolge nočke vsem....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 20:18:04
|
|
|
|
birdy
|
Ampak Onasiss, sprožu je pa sam da razmišljam kaj moram pospravt pa naštimat Očitno ga ne razumem Že ubogam, grem na kavč Gospodarja prstanov z mojim predragim dragim gledat
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 20:21:51
|
|
|
|
petrušk_
|
aja uffff...neki vas morm vprašat....sm se namenila,da bova šle mi2 po očija v benetke pa kar bo pa bo....a mislte, da bom najdla....sj z navigacijo pomoje nebi smel bit problema,a kaj mislte....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 21:20:41
|
|
|
|
Katjusa
|
Onasiss sej sem delala test in je bil negativen petrusk mislim, da se bosta komot znašli sploh če imasta navigacijo... kr korajžno Končno smo kupli eno novo tipkovnico za neki čez 10€ pa je ful fajna (za zdej:)) tak, da upam, da bo sedaj manj črkovnih napak se tipkamo zjutraj..... Lahko noč:)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.10.2010 21:27:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 21:38:05
|
|
|
|
sjmm
|
čer! 2 ptiča sta padla u Gospodarje, eden HB spi...zaspal u dobre pol ure..ok, mau bolš je že ptičica je v virtualnem svetu s čokoladnim princem mi2 z lubijem imava pa lahko pozno večerjo...sm jz mislila d bom lahk brez dons...smo kosli ob pol4h...sam ne gre, se mi je kr meglil zdele petrušk...glede na stanje mislm d kolumbin nasvet ni od muh ..naj vama hitro minejo še 3 nočke katjuša... za tipkovnco aja..če kero zanima...prodam ugodno a mali HP laptopček...limited edition..z metuljčki...sej me bo moj obglavu...sam kr je treba se more
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 21:46:38
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm povej model in ceno:)
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 21:47:30
|
|
|
|
Katjusa
|
birdy pejt počivat TAKOJ.... se tiste oblekce lahko tud tvoj opere... res veš kolk je vredno da mali žabek še mal na toplem počaka.....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?