DelCarmen
|
Ojla nosečkice! KAko ste kaj?? Jaz še kar vredu, tole vreme pa me ubija.... Groza , ne maram dežja spljoh , bi raje sneg, če že morajo biti padavine, čeprav sem bolj poletni človek, ampak spet ne sme biti prevroče... Zahtevna sem, ni kaj Ja, otroci so si res različni, me pa tudi , tako da pač vsak po svoje glede opreme za dojenčka. Itak pa najbolje vidiš, kaj rabiš, ko rodiš. Jaz sem prvič imela nakupljenih malo morje stvari, za katere sem dejansko videla, da so neuporabne, vsaj za moje pojme... ajtak, vi pa imate res veseli december . Tole smukanje pa mi je znano . sesil, vi pa prvo to obkljukate na seznamu, potem pa polni energije veselo v novi dan . Ni slabo, samo kaj ko naju zjutraj zbuja malecka in se vštuli v sredino bušek33, ja cene teh trakov za nošenje so kar navite, ampak kolikor sem gledala ponudbo, so vse cene tu nekje, kaki evro gor ali dol... Sem tudi brala, da si ga ene same šivajo, ampak če bi želela kupiti kvaliteten kos blaga, iz katerih so dejansko narejeni ti trakovi, bi tudi dala kar precej denarja, mogoče malenkost manj, ampak potem je tu še tvoj čas in delo... V glavnem, meni ni do tega, no, če sem iskrena, tudi šivati ne znam , tako da ga bom tudi kupila. Kako je bilo na pregledu? srečkica, za gibe... Ni ga lepšega občutka... se pa ne strinjam s tem "na pol poti".... jacki, se strinjam s tabo glede ikee; meni so recimo dodatki in ostale drobnarije ful všeč, ni pa zdaj vse poceni. nekaj ja, nekaj pa tudi ne... pussycat, jaz sem že dvakrat rodila v MB in lahko rečem samo . Res, nimam ene pripombe, ne na sestre, ne na odnos, ne na hrano, ama na nič... So ti vedno na voljo, je pa res, da je veliko odvisno tudi od tvojega odnosa... V bistvu pa je meni najbolj pomembno to, da v primeru, če se karkoli zakomplicira, je tukaj zverzirana ekipa, ki na licu mesta lahko poskrbi za mene in za otroka. Dianatal gela pa ne bom nabavila, se bom pa priporočila za epiduralno . Bolečine v trebuhu pa so kar pogoste; nekatere nosečke tudi bolj intenzivno čutijo raztezanje maternice, pa tudi prebava lahko nagaj... Npr. moja sestra je imela ful bolečine v trebuhu, pa je na koncu ugotovila, da je za vse kriva neurejena prebava... majčica1508, tudi jaz bi mela svojo firmo . S čim pa se ukvarjaš, če ni skrivnost? wessna, na žalost ti ne znam pomagati, ti pa nič kaj ne zavidam tvojo situacijo... Ajde uživajte in se beremo...
|