enkratna
|
sreckica, rižkoo sem zasledila na forumu "stare borke", pa sem jo potem pozabila za ušesa, da nič k nam ne pride, pa če je pozabila, da je aprilčica Sem se pa tako nasmejala tekstu od Pušenjaka, se mi zdi sem pa tja kot slovenski dr. House Kar se tiče pa napenjanja trebuha - jaz sem imela 2,5 meseca musklfibr od bruhanja, čutila sem vsako mišico na trebuhu (sicer si nisem mislila, da pri meni na trebuhu kaj takega obstaja... dodajam komentar k jackie-nemu komentarju "maternica = zapor": naši otročki = paraziti (zdaj sem že tretjega ginekologa slišala izgovoriti, da so paraziti, huh). jackie, na ta beden dan sem jaz še kar v pižami in poosebljena lenoba, in se ne bom prav dosti pustila motiti Se pa tudi jaz sprašujem, kako bo z mojim hrbtom, saj me zdaj še ena srednja Mercatorjeva vrečka čisto izmuči darhaha84, zanimivo tole s tvojo nogo. Tudi mene namreč muči leva noga, ampak je to točka, zaradi katere sem že lani obležala zaradi išijasa. Tokrat me vsak dan masira in "razbija vozel", nekaj časa je dobro, potem pa počasi spet začenja boleti - včasih se tudi premikati ne morem normalno od bolečine. Ampak pikico pa na UZ vedno gledajo na desni strani, tako da ni to krivo... Maya80, jaz se od takšnih zgodb kar distanciram. Dejansko ne morem brati ali gledati takšnih zgodb, sploh ker vem, da je tragičnih zgodb veliko več, a le redke pridejo v javnost. V tej zgodbi se pokaže, da smo ljudje v osnovi živali: kajti le žival (zaradi nagona) pokonča nemočnega, bolanega mladička - po zakonu preživetja. pikica010, odgovora na tvoje vprašanje ne vem, tako da je najbolje, da vprašaš direktno v porodnišnici, kjer nameravaš roditi. To pravim zato, ker sem ravno zadnjič v Leonišču (LJ) videla plakat, da mora partner opraviti najmanj šolo za bodoče očete, če ne hodi na starševsko šolo, če želi biti prisoten na porodu. To se mi zdi nekako logično, kajti moški so že tako naravno izločeni iz nosečnosti, da nekaj malega informacij pa vseeno morajo pridobiti pred porodom. Pa še vedno se kak najde, ki skup pade ali zbeži ven zaradi slabosti Sem pa tudi jaz v podobni situaciji kot sesil - vse za otroka bo v spalnici, ker drugega prostora pač ni. Za posteljico ne bo problem (pa še ta bo morala biti 120 x 60), za previjalno pa bomo morali še nekaj zgruntati... ko bo čas bližji. Pa čestitke vsem za in lepe preglede, le tako naprej!
|