|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
23.10.2010 13:13:57   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: ovčka11

Tamanjšo posteljico boš imela do max. 2,5 let - 3 let, večjo pa dlje časa. Mi bomo manjšo nabavili, predvsem zaradi prostorske stiske. Jaz osebno se za Dormeo jogi ne bi odločila pri dojenčku.... raje kakšnega cenejšega, ker vedno uide kakšno lulanje, kakanje, bruhanje, še posebej potem, ko so malenkost večji in se začnejo odvajat od plenic (ampak se nesreče še vedno dogajajo)

Sam eno oporo je pa hrbtenički tud treba dat... Jaz sem imela nepremočljivo podlogo od Racmana, ki je na vrhnji strani bombažna (da se ni potil) in je ležišče še danes kot novo.
Kar se pa cen tiče... Takrat sem dala nekih 70€, tisti z kokosom in podobnimi forami so bili tud po 200€.
Razne pene za 20€ pa kr mal odsvetujem.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
23.10.2010 13:24:48   
ovčka11
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

IZVIRNO SPOROČILO: ovčka11

Tamanjšo posteljico boš imela do max. 2,5 let - 3 let, večjo pa dlje časa. Mi bomo manjšo nabavili, predvsem zaradi prostorske stiske. Jaz osebno se za Dormeo jogi ne bi odločila pri dojenčku.... raje kakšnega cenejšega, ker vedno uide kakšno lulanje, kakanje, bruhanje, še posebej potem, ko so malenkost večji in se začnejo odvajat od plenic (ampak se nesreče še vedno dogajajo)

Sam eno oporo je pa hrbtenički tud treba dat... Jaz sem imela nepremočljivo podlogo od Racmana, ki je na vrhnji strani bombažna (da se ni potil) in je ležišče še danes kot novo.
Kar se pa cen tiče... Takrat sem dala nekih 70€, tisti z kokosom in podobnimi forami so bili tud po 200€.
Razne pene za 20€ pa kr mal odsvetujem.

Uh, kakšnih navadnih pen tudi jaz ne bi kupovala - tudi slučajno.... sicer ne vem, kako se gibljejo cene  otroških Dormeotov, ampak predvidevam, da ni najceneje.
No ja, očitno sem malo za cajtom, pred osmimi leti se je v teh podlogah kar švicalo in očitno so jih posodobili...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
23.10.2010 13:52:17   
sesil
Jaz sem kupla en čisto navaden jogi, dala sem cca 60e (mal je blo akcije takrat v baby centru), pa čisto dober je, nič mu ne manjka. mislim da je brezveze kupovat vse kar je nad 100e. no, odločitev je pa vašauser posted image .
razne pene pa tudi jaz ne bi priporočala.

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
23.10.2010 14:31:06   
wessna
ker se mi ne sanja o kakšnih penah govorite, bi prosila za orazločitevuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
23.10.2010 14:33:50   
ovčka11
IZVIRNO SPOROČILO: wessna

ker se mi ne sanja o kakšnih penah govorite, bi prosila za orazločitevuser posted image

Pena oz. spužva, ki je preveč mehka in ne diha (in ponavadi cenajša). Je jogi boljši.

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
23.10.2010 14:36:20   
wessna
midva si še morva stanovanje uredit, predno začneva postelje nabavlat..
drugače pa malo spremljam akcije, da cenej kakšne stvari dobim..

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
23.10.2010 15:57:53   
majčica1508
Uf kakšen prečudovit dan....štartali že ob 7h,zajtrkovali,popili čaja,kavice in se odpravili na izlet in smo se nahodili,da naša tamala spi,kot hrček.....Moram jo pohvalit,je bila pridna in je lepo hodila,ko se je pa zmatrala se je pa pred očija postavila in rekla naj jo da na vrat in nese.....5h sprehajanja po gozdovih,hribih in odličnem kosilu:gobova juha,ajdovi žganci,jabolčni štrudel...........se pa pri nam že oblači......Jutri jo pa ucvremo na celodnevno kopanje,ker je že danes spraševala,kdaj gre plavat in skakat v vodo...pa glede nato,da so krompirjeve počitnice upam,da nebo pretirane gužve....se pa odločamo Laško ali Olimje..............
Pri nas ima posteljico 140x70,jogi ima dober,ker tudi midva rada spiva na dobrem jogiju,s tem da imam še za njo nepremočljivo podlogo gor,za vsak slučaj....Edina brezvezna stvar,ki sva jo kupila je jogi za v prenosno posteljico..ker ga nisva rabila,v posteljici imam pa tko in tko igrače nametane,zelo malo ali skoraj nič uporabljena..........
Glede imen,pa vsakemu kot paše..........Bo treba knjigo nabavit in mal preštudirat ta imena
Evo se je zbudila....
Lep večer

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
23.10.2010 16:15:10   
wessna
majčica1508 mmmmm...jabolčni štrudel...me ma da ga pečem zdajuser posted image ...pa gremo...hvala za lušte..

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
23.10.2010 16:35:37   
sesil
majčica, ne ti meni o hrani prosim....edino če sem prineseš, pol se lahko še kaj zmenimouser posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
23.10.2010 17:35:05   
Peli
Ojla!
Mene je pa ta prehlad čist zdelal, mi je na ušesa udarlo, tko da se mažem z raznimi žavbami, jem Lekadole in ležim, pravzaprav sm pol dneva dons prespala, sm moža zjutraj nagnala, da je šel z malimadvema vn. Zdele sm lih mal pokonc...

Mi mamo otroško poteljico 120X60 in je čist dost velika, jogi sm tud jest kupila v BC je pa z vzmetmi... sm pa v Muellerju kupila nepremočljivo pralno zaščito, je iz 100% bombaža. Našedva nista prav dolg spala v otr. posteljici, ta večji je dobu za 2. roj. dan "ta veliko" postlo, ta malga pa sva dala še mal prej v večjo posteljo, zdej pa mata tud Dormeo (morm rečt da vedno če spim tam, sm vsa polomljena :( ).
Knjižico imen mi je ravno včeraj posodila moževa sestra, in morm rečt da so ena imena res čudna, dobr stvar okusa... me pa včasih moti, ko ima kakšen otrok tako ime da ga niti ne znam prav izgovorit.
Z otroško sobo bo tud pr nas treba nekej narest, sicer je precej velika, a je pohištvo izdelano po meri, pa smo računal samo na dva otroka user posted image , zaenkrat pa ne bo problema imava ogromno spalnico, kjer že čaka previjalna omara, za otr. postlco je tud plac... . Se nama je pa ponudila tašča da nam v spodnjem nadstropju odstopi eno sobo, ampak mislm da to ener 10 let še ziher ne bomo izkoriščal.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
23.10.2010 17:48:00   
wessna
mmmmmmmm...že diši s pečice po štrudlu..komaj čakam da se ga lotim user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
23.10.2010 18:54:35   
sesil
Peli, a ta nosečnost ti je bla tako dana, ni bla načrtovana. Mi imamo prostora tudi sam za 2 user posted image in to v eni sobi, tako da po mojih predvidevanjih je to zadnja nosečnost.  Sicer pa je zdej moderno imeti tri user posted image . user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
23.10.2010 19:22:51   
Tincy90
Se javljam sm tok d vas mal pozdravm.user posted image dans sm tko lena, tkooo zaspana, da sm komi še pokonc. Morm počakat še srčka, da pride iz šihta, mu delam pico. Ma ga morm mal razvajat.user posted image sm jo tud seb spekla, njamaaa. Mi je še mal ostal, je pa s hrenovkami, bi katera?user posted image

Fajn bodite!user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
23.10.2010 19:24:10   
Tincy90
Da vam še js pošljem eno lepo, ganljivo pesmico:

http://www.youtube.com/watch?v=R0e5sBaHwO0&feature=related

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
23.10.2010 20:20:24   
Peli

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Peli, a ta nosečnost ti je bla tako dana, ni bla načrtovana. Mi imamo prostora tudi sam za 2 user posted image in to v eni sobi, tako da po mojih predvidevanjih je to zadnja nosečnost.  Sicer pa je zdej moderno imeti tri user posted image . user posted image

Moja želja je bla vedno imet 3 otroke, ampak moj ni bil navdušen, sva nekako potem računala na 2 otroka, potem pa sm jest začela mojga prepričevat in mi je uspelo, user posted image pa je tud takoj ratal.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
23.10.2010 20:34:47   
ajtak
Pridem k tašči na kavo in veste kaj nas čaka? Še topel dišeč jabolčno-skutin štrudl user posted image

Nočko.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
23.10.2010 22:14:09   
KlaraMay
Živjo
Kr mal razočarana nad IKEAo in njihovo ponudbo .... mislim, da imamo v Sloveniji lepše stvari za dojenčke. Postljice mi niso bile všeč, posteljnina tudi ne, sem na netu pri parih naših ponudnikih vidla lepše. user posted image Sem pa nakupla kup enih pripomočkov za v kuhinjo. user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
24.10.2010 0:42:55   
KlaraMay
hmm koliko slinčkov potrebujem za user posted image ? Tok sm padla v slinčke (nakup preko eBaya), da bi kar vse kupila, saj so 2,5$+FreeShipping, ali pa tam do 3,5$ za en slinček. In to res lepi slinčki user posted image

Nekako se še nisem spravila nič konkretnega kupit, ker ne vem za 100% ali bo res user posted image , seveda upam, da bo, ampak puščam možnost, da dobim sinčka, ta pa ne more imeti 20 roza slinčkov, samo zato, ker so meni blazno všeč user posted image

< Sporočilo je popravil KlaraMay -- 24.10.2010 0:43:50 >

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
24.10.2010 8:34:36   
ajtak
Dobro jutro user posted image

KlaraMay, pr nas slinčki do enega 3jega meseca sploh niso pršli v poštev. Sem raje uporabljala kakšno pleničko... Dokler user posted image  ležijo je zelo tečno jim dajat slinčke k skor nimajo vratu in pol imajo ta slinček skor v ustih... Men je zgledal, kot da ga full moti.
Nekje pri 3h mesecih se je pa začel slinit in smo uporabljali slinčke kot zmešani user posted image , ziher 30kom, najboljši so bli tisti s folijo spodaj, da ni imel takoj mokre majčke... Pa ene par smo imeli takih leših če smo kam šli, ker res do enega leta, pa pomoje še dlje nikamor nismo mogli bres slinčka... Katastrofa kok ene sline proizvedejo user posted image .

Isto bi še rada opozorila tiste ki že kupujete obleke za user posted image . Čimmanj kupujte s kapucami! Saj zgleda cart, sam dokler bebice bol ali manj ležijo se jim to samo gužva pod vratom in potem so user posted image  vsi prepoteni in tečkasti...

Pri nas se kaže da bo ena čudovita nedelja. Mož je šel ravno v trgovino, mali gleda risanke, js si grem pa zdajle glavo umit.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
24.10.2010 9:20:25   
rolkica
Dobro jutro vsem user posted image , sm nova na forumu in me je tale tema aprilčice 2011 tko navdušila da že 2 uri berem vaše posteuser posted image . Nisem pa zasledila da bi katera od vas imela vnetje mehurja/ledvic. Jaz sem včeraj na urgenci dobila antibiotike in me kar malo skrbi, ker vem da to ni ravno najboljše za otročka. Ima katera kako izkušnjo s tem?
Rok imamo pa 14.4.user posted image

Uživajte nedeljo, jaz bom  nažalost celo preležalauser posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
24.10.2010 9:25:05   
sesil
jutro user posted image

glede slinčkov, naša kot dojenček jih sploh ni potrebovala. ko se je dojila, jih itak ne rabiš, slinila se ni veliko, tako da tudi nasmo rabli (res pa je, da je prvi zobek dobila pri 9 mesecuuser posted image ).
pri jedi je bila kot dojenček zelo prina, nič pljuvala...
no, zdej pa drugi del zgodbe. sedaj, ko je že prava babnca, pa rabi slinčke na veliko, ker mora vse sama in se itak vsa popaca, tudi če ima slinček.
tako da pomoje bolje kupovat sproti, ker so si otroci res različni.mogoče res enih par za začetek, več pa ne.
pri nas deževen dan - prav jesensko, lenobno. očka in hči gledata piko nogavičko...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
24.10.2010 10:13:05   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: rolkica

Dobro jutro vsem user posted image , sm nova na forumu in me je tale tema aprilčice 2011 tko navdušila da že 2 uri berem vaše posteuser posted image . Nisem pa zasledila da bi katera od vas imela vnetje mehurja/ledvic. Jaz sem včeraj na urgenci dobila antibiotike in me kar malo skrbi, ker vem da to ni ravno najboljše za otročka. Ima katera kako izkušnjo s tem?
Rok imamo pa 14.4.user posted image

Uživajte nedeljo, jaz bom  nažalost celo preležalauser posted image user posted image

Rolkica dobrodošla!!

Jaz sem imela angino in sem 10dni jemala ospen 1500, baje da bi user posted image  bolj škodila če ga nebi. Tako, da se ne sekiraj, gotovo je bolje da se pocajtaš.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
24.10.2010 10:32:05   
wessna
jutro souser posted image

user posted image user posted image rolkica dobrodošla user posted image user posted image jaz  imam tudi pogosta vnetja..raje vzami te antibiotike zdaj..js sem hotla na začetku, bla sem v ene 7 tednu gornikov čaj pit, k mi je zmeraj pomagal..pa se ga v nosečnosti odsvetuje..drugače pa da se mi vnetje ne ponavlja prepogosto dnevno jem brusnice..

BrusniceV Ameriki so domačini za zdravljenje okužb mehurja in drugih okužb sečil stoletja uporabljali zdrobljene brusnice. To so potrdile tudi znanstvene študije. Brusnice premagujejo okužbe sečil, saj vsebujejo veliko hipurne kisline, ki zavira rast bakterije E. coli, ene izmed najpogostejših povzročiteljic vnetja, in preprečuje, da bi se bakterije prilepile na sluznico mehurja. Pri vnetju si tako pripravite brusnični sok in ga vsak dan spijte od 3 in pol decilitra do pol litra.

upam da se čimprej pozdravi..

zdaj se pa morm zajtrka lotit..mi kruliuser posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
24.10.2010 11:02:32   
lo25
Živjo punce!
Po dolgem času se vam zopet javljam. Na žalost ne uspem prebrati vsega, ker preveč pridno tipkate.user posted image  Pri nas smo ok, čeprav me še vedno daje večerna slabost, čeprav sem v 16 tednu nosečnosti. Ginekologinja pravi da je to zato, ker v službi cel čas sedim za računalnikom. V petek sem imela redni pregled.  Z otročkom je vse ok, srček pridno bije in bebica pridno raste. Zaenkrat nosim še obične kavbojke, res pa jih že težko zapnem. Bo treba v omaro po stare nosečniške. user posted image  Lepo se imejte.

Pa pa!

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
24.10.2010 11:47:37   
ajtak
Kaj kuhate danes?
Mi smo spet tipično nedeljski hihi
iz skrinje sem vzela juhico, krompir za pražen k. se že kuha, zrezki bodo svinjski- naravni, zraven pa pesa za našo kri user posted image

Ati in mulček sta šla gledat gasilce jaz pa perem, kuham, pospravljam in se z metrom sprehajam po stanovanju, da bi ugotovila kako bomo v spalnico stlačili previjalno in kinderpet...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu lo25)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.