|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
24.10.2010 11:52:37   
rolkica
ajtak in wessna hvala za nasvete,
jah zdej je kar je, v prihodnje bom pa bolj pazilauser posted image en dan ta teden sem 2 uri sedela zunaj na kavici in me je zgleda prezeblo.

lo25, malo ti zavidam, jaz sem v nosečniških hlačah že 3 tedneuser posted image

(odgovor članu lo25)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
24.10.2010 11:53:36   
sesil
ajtak, mi imamo tudi probleme kam dat previjalno in posteljico. za prvega user posted image je bila ena soba prazna in je bilo vse tam. zdej smo jo pa opremili in moramo prav razmislit po centimetrih, kam stlačit previjalno in posteljico v naši spalnici. druge varjante niuser posted image
ah, to pomankanje prostora...ko imam pa za pucat, ga je pa še prevečuser posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
24.10.2010 11:56:52   
sesil
rolkica dobrodošla, pa upam da tvoje težave čim prej minejo.

IZVIRNO SPOROČILO: lo25

Zaenkrat nosim še obične kavbojke, res pa jih že težko zapnem. Bo treba v omaro po stare nosečniške. user posted image  Lepo se imejte.

ooo, srečna ti, jaz sem že cek kason, tako da brez nosečniških hlač sem lahko samo nagauser posted image .
včeraj sem bila v eni trenerki z malo močnejšo lastiko, pa me je motilo.user posted image

(odgovor članu lo25)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
24.10.2010 12:07:03   
wessna
pr men se bodo pa kar špageti kuhali, omaka pa kar s konzerve..sem se odločila da bom kar lena..user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
24.10.2010 12:07:35   
rolkica
Ko smo že pri nosečniških oblačilih, kaj boste imele oblečeno pozimi kot vrhnje oblačilo?
Jaz razmišljam o nakupu pončotauser posted image , čeprav sm že zdej malo okrogla in se bojim da bom pozimi v njem enormnauser posted image .
V kaj se boste ve zavile?

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
24.10.2010 12:14:59   
wessna
o pončutu tud js razmišljam..morm malo pregledat pomudbo..so pa praktični tudi plašči, ki so ob prsih prijeti, pod prsmi se pa širijo v obliki črke A..moram malo ponudbo in cene preletet...

v pončutu bi se počutla tud kot v šotoru..user posted image user posted image ..me nardi še večjo ko sem..

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
24.10.2010 12:30:25   
ovčka11
Jaz sem tudi včeraj z metrom po stanovanju hodila... za posteljico bo dovolja placa v spalnici, previjalna pa je zelo pod vprašajem... razmišljam o tej varianti, če previlane ne bomo spravili notr:

http://www.lip-poljcane.si/spletna-trgovina/dodatki/previjalna-plosca-lana.php

Zraven posteljice bi bila ena komoda, ki bi zadostovala za shranjevanje stvari (bom user posted image  odstopila kakšen predal, če že mojemu vse zasedem), na sami posteljici pa ta odstranljiva deska..

Tudi jaz sem se še pred dvemi tedni trudla z običajnimi hlačami, zdaj pa teh z elastiko ne zamenjam več... so preveč komot - sam upam, da bodo do konca zdržale (da bom takrat še lahko spravila trebuh not).

Kaj bom pa pozimi oblekla - nimam pojma, ker sem bila še par mesecev nazaj kar suha in sem nosila bolj oprijete stvari... Bolj me skrbi, kaj bom obula, če mi bodo noge zatekale tako kot v prejšnji nosečnosti, ko sem poletki komaj japonke gor spravila

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
24.10.2010 13:01:55   
sesil
jaz imam za pozimi eno tako mal daljšo bundo, ki se zapenja na dva načina. ima notranji in zunanji del in odvisno kolko bom široka, tistega bom zapela. je pa mal na elastiko narejen notranji del, tako da se lepo poda trebuhuuser posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
24.10.2010 13:27:21   
pižmovka
OJ!
Joj vse že neki nakupujete! Js pa danes lenarim! user posted image  kuha. user posted image  Goveja juha, pečen krompir, nadevana pečena raca, solata...
Mene pa (morm potrkat) so minile slabosti več al manj!
Rolkica dobrodošla! user posted image  In čimprej se pozdravi...

Lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
24.10.2010 13:44:59   
wessna
jaz tud opažam da me slabost zapušča user posted image user posted image ampak lenoba..ta pa se me kar drži user posted image user posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
24.10.2010 14:26:02   
DelCarmen
Ojla punce!

Evo čakam, da se moja mala zbudi, potem pa h kosilu... Danes na programu goveja juha z zdrobovimi cmoki, pečena kura in krompirček v pečici in mešana solata... Mljask, sem že lačna kot volk...

Popoldan pa ven, je tako lep sonček. Sicer ful piha, ampak je kar prijetno toplo...

Peli, tudi jaz se strinjam, da je za otroke itak najboljša ravna in trda podlaga; tudi moja dva sta bila praktično tam nekje od starosti dveh mesecev naprej največ na tleh, pod igralnim lokom, ampak tako za sprehode, trgovino (pa ne zdaj misliti, da se z otroci na veliko sprehajam po trgovinahuser posted image ), pa tudi za na kakšen manjški hribček, pa se mi sling zdi res super. Pa tudi lega je baje ok za dojenčka. Drugače pa tudi jaz že ima okviren seznam daril za Miklavža in za božič, počasi pa se bom tudi podala po nakupih. Najraje kupujempostopno, pa da sem potem decembra fraj in samo uživam v lučkah...

bušek33, jaz bom definitivno kupila trak za nošenje - takšnega http://www.da-da.si/node/25. Se mi zdi najbolj uporaben, predvsem zaradi toliko različnih načinov nošenja otroka, pa tudi za hrbet in ramena je po mojih informacijah najboljši, ker se teža otroka lepo enakomerno prerazporedi in te nič ne boli pri nošenju. Glede olja za trebuh, ma vsaka po svoje; po moje je precej odvisno od same kože, potem pa še redno mazanje... Po vsej verjentosti je itak vseeno, s čim, samo da je.... Čeprav enim ne pomaga nič, druge pa imajo takšno kožo, da so tudi brez mazanja brez strij... Drugače pa sama ima strije po prsih, ampak ne iz nosečnosti, ampak ko sem začela jemati KT. So se mi joški prvi mesec tako napihnili, da sem dobila ful strij. Potem pa se je stanje normaliziralo; jošk namreč, strije so še vedno tu, ampak niso ful opazne in me ne motijo...

wesna, polnih 14 tednov si noseča, obenem pa teče 15. teden nosečnosti (drugi dan v 15. tednu)...

ovčka11, moja dva bosta predvidoma pri mojih starših. Stanujeta blizu, tako da lahko prideta k nam tudi sredi noči.... Potem pa bo moj skrbel za njiju... V tvojem primeru pa res ne vem...
KlaraMay, vse najboljšeuser posted image , pa čeprav z zamudo...

Jao mene, kakšna imenauser posted image . čeprav vsak po svoje, kaj čmo....

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
24.10.2010 15:12:22   
DelCarmen
Prej me je prehitro ven vrglo...

KlaraMay, ja Ikea je pač čist speciičen stil; enim je ful všeč, drugim ne. Gled cen pa kaj jaz vem, nekaj je fl ugodno, drugo pa spet ne tak hudo... Glede slinčkov: kasneje, ko se dojenče začne ful sliniti zaradi zobkov, bi rekla, da ene 10 jih je že fajn met... Pa s folijo spodaj. Že zaradi tega, ker ne pereš nonstp. Prej jih niti nisem uporabljala..

Rolkica., jaz sem glede hlač še na starih + oni podaljšek za pas. Potem pa imam na lageru še pas za trebuh... 

sesil, če ti tak povem, jaz sem pri moji mali previjalno uporabljala tam nekje 3 mesce.Potem se je začela tako intenzivno obračati na trebuh, da enostavno nisem sfolgala paziti, da ne pade s previjalne in pripravljati si plenic, tako da sem jo kar na veliki postlji previjala, kjerse je po mili volji valjala, jaz pa brez strahu  vse pripravila... Pri sinu pa sem imela kar na pralnem stroju previjalno...

Pa dobrodošle nove...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
24.10.2010 15:28:59   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: DelCarmen

sesil, če ti tak povem, jaz sem pri moji mali previjalno uporabljala tam nekje 3 mesce.Potem se je začela tako intenzivno obračati na trebuh, da enostavno nisem sfolgala paziti, da ne pade s previjalne in pripravljati si plenic, tako da sem jo kar na veliki postlji previjala, kjerse je po mili volji valjala, jaz pa brez strahu  vse pripravila... Pri sinu pa sem imela kar na pralnem stroju previjalno...

jaz sem previjalno rabla do 2 leta - imam taširoko in je bila odlična za moj hrbet. če sem dala tamalo na posteljo mi je pa tik tak ušla, ker je vedela da lahko. kako so si različni otrociuser posted image

(odgovor članu DelCarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
24.10.2010 16:08:09   
pižmovka
Jao vse govorite o sončku. Pri nas pa že cel dan vsake tuk pada dež! user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
24.10.2010 17:10:40   
Peli
Ojla!
Jest sm danes že mal bolš k včeraj, vsaj ušesa me več ne bolijo, mam pa eno uho zamašeno user posted image , pa glava me še mal boli.

Danes sm imela na kosilu še mojga fotra in sestro, jima je mami ušla na izlet, pa me je ati klicov če gremo vn jest, k se jima ni dal kuhat, pa sm jih kr k nam povabila. Imela pa sm govejo juho z rezanci, svinjske zrezke v omaki, pire, solato.

Previjalna - men je zakon, mam eno precej veliko s tremi ogromnimi predali (v glavnem mam lahko skoraj vse cunje za dojenčka not, in plenice in kozmetiko, tako da mam vedno vse pr roki. Uporabljala sm jo tolk časa kot je ta mal imel plenice, nazadnje sm zraven previjalne imela en stolček da je ta mal sam gor zlezu.

Slinčki - mi jih uporabljamo še zdej, pa je ta mal star 2leti in pol, sploh za kakšno bolj tekočo hrano. Na začetku pa sm vedno uporabljala tetra krpice, ki sm jih dala dojenčku pod brado med hranjenjem, po hranjenju pa če kaj bruhne itak v košku leži na boku, ma pod glavo eno cunjo, da jo lahko zamenjaš, tako da slinček za prav mejhnga mislm da še ne pride upoštev - vsaj pr mojem načinu. Sm pa jest vse slinčke s planom uničla v sušilcu, morm rečt da so mi pa zakon uni debeli frotirjasti (dobr so tolk veliki da lih niso za slinjenje dojenčka). Mam pa tud ene iz Muellerja, tisti so pa iz umetnega materijala in nč ne gre skos, za slino je dobr, drgač pa kr vse"čez" steče.

Nosečniške hlače - pr men zaenkrat še počivajo v omari, k so mi čist prevelke, zaenkrat še gre s kavbojkam, res pa da mam kavbojke še od takrat ko sm mela 7kg več, kot pred zanositvijo...

Miklavž - mogoče se res zdi da pretiravam, ko že nakupujem, kupujem za mojadva in tri nečake, potem pa prpravm še več manjših paketkov z malenkostmi - sladkarije - sadje še za nekaj drugih otrok, ker mamo ravno okol Miklavža precej obiskov, saj mava oba z možem takrat roj. dan (še en strošek zraven), poleg tega imata še dva nečaka roj.dan... tko da je kr mal huda vse naenkrat financirat.

Morm it mal v kontrolo, preden mi maladva stanovanje čist razmečeta... mož mi je spet kliznu - na ribolov user posted image , ne vem kdaj si bom jest lahko prvošla frej popoldne, on si ga vsak dan...user posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
24.10.2010 20:35:47   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

IZVIRNO SPOROČILO: DelCarmen

jaz sem previjalno rabla do 2 leta - imam taširoko in je bila odlična za moj hrbet. če sem dala tamalo na posteljo mi je pa tik tak ušla, ker je vedela da lahko. kako so si različni otrociuser posted image

Tudi jaz sem imela široko previjalno in smo jo uporabljali skor do 2,5, pač dokler je imel plenice... Tko da si tele deske za na posteljico sploh ne znam predstavljat, to bi prerasel že v prvih 6h mesecih.

Božično novoletni nakupi- punce ve ste nore user posted image  pr nas ima še sin 17.11. roj dan, mož ima rd 5.12., 6.12. imava 11. obletnico pa še niti idej za darila nimam kaj šele da bi že o miklavžu razmišljala user posted image

Grem pod tuš, se moj neki okol mene smugla pa se mi zdi, da se mu neki lušta user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
24.10.2010 22:30:51   
Peli

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
Grem pod tuš, se moj neki okol mene smugla pa se mi zdi, da se mu neki lušta user posted image user posted image

Potem so dons vsi nekam podobno razpoložen...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
24.10.2010 23:08:14   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

Potem so dons vsi nekam podobno razpoložen...user posted image user posted image user posted image

mi pa ne, smo že zjutraj odpravli zadevouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
24.10.2010 23:22:47   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

IZVIRNO SPOROČILO: Peli

mi pa ne, smo že zjutraj odpravli zadevouser posted image user posted image user posted image user posted image

Haha, se morm nasmejat.user posted image user posted image mi smo pa popoldne to odpravl.user posted image user posted image očitno je res neki dans v zraku. Ja jutr bo sneg.user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
25.10.2010 8:41:39   
bušek33
Dobro jutro čvekiceuser posted image
Kako ste? vreme je res zoprno, a jaz komaj čakam današnji pregled, tako da me tudi ta dež ne moti preveč.
upam, da ste uživale v lepi jeseni, ki smo jo imeli ta vikend. mi smo se igrali z listki na sprehodu. mali užival 100/huser posted image  potem pa je doma sledilo veliko pospravljanja, tudi po omarah. je treba garderobo menjat.

da malo pokomentiram za zadnja dva dni.
mi pri 19 mesecih  še vedno uporabljamo previjalno. imamo eno od lip poljčane in je fino velika s tremi velikimi predali. si ne predstavljam, da bi ga previjala na postelji. njegova postelja pa je velikosti 140x70. kar mi je fajn, jo lahko imaš malo dlje. za dojenčka pa sva dobila še eno rabljeno manjšo previjalno in sposodila si bova še eno posteljico, jogi bova kupila nov. ne vem pa, kako bomo to spravili v spalnico. ampak moramo, ker ne mislim sina budit, da bomo lahko dojenčka previjali. naj spi, zdaj ko končno spi celo noč.

slinčkov smo pa porabili ogromno v prvem letu, ves čas sem jih dokupovala. kot majhen dojenček je naprej ogromno polival, tako da smo porabili tako veliko slinčkov kot tetra pleničk za brisanje, potem ko se je to z uvajanjem goste hrane malo umirilo, pa smo spet potrebovali veliko slinčkov, nekaj pri hranjenju, večino pa zaradi slinjena pri izraščanju zobkov. no, sedaj imamo le še plastični slinček pri hranjenju. upam, da drugi otroček ne bo polival. smo morali veliko prati zaradi tega, predvsem pa je zoprno, če polijejo po sebi in jih moraš veliko preoblačiti, kar nimajo radi. jih pa moraš, ker smrdi po kislem.

nosečniške hlače, brez njih mi ni več živeti, trebušček je sedaj že na daleč videnuser posted image  sem se pa tehtala in nič kaj zredila. lepo presenečenjeuser posted image  morda pa le ne prilezem do 100????

daril še ne kupujem, trenutno se ukvarjam s prvo položnico za vrtec, kateri je sovpadal še velik servis na avtuuser posted image
delcarmen hvala za tvoje izkušnje, tudi sama sem takrat preizkusila podoben trak in mi je bil všeč. samo cene pa imajo hudo za en trak blagauser posted image  ampak ga bom vseeno nabavila, saj se mi zdi zelo praktičen

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
25.10.2010 9:38:17   
pussycat
Jutro punce user posted image

majčica1508...  sorči, sem malo pobrkljala vse skupi prejšnji teden, sem se kar za 1 teden uštela, no danes sem napolnila 17 tednov in jutri vstopam v 18.teden user posted image  Kje boš že ti rodila? Mogoče bova na isti dan user posted image

Se mi zdi kot da mi je čez vikend zrastel buši user posted image
enkratna.... haha, sem se nasmejala imenom.........ja, vse sorte je možno user posted image user posted image
ajtak .... hvala za nasvete glede slinčkov in ostalih zadev, zelo dobrodošlo za nas, ki bomo prvič mamice, tako da hvala vsem, ki nam pomagate user posted image

Glede Ikee..... pa sej v Vileese v Italiji je Ikea tudi ob nedeljah odprta in nikakor ni gužve, tko da jst grem ponavadi takrat.... je pa treba bit pozoren, ker se cene med Ikeo v Italiji in Avstriji res razlikujejo. Upam da grem v kratkem user posted image

Pozdravček vsem, naj vas ta deževen dan ne spravi v slabo voljo! user posted image

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
25.10.2010 9:45:33   
majčica1508
Jutro

Bušek33......dobro opravi na pregledu,pa poročaj.............
ja res je bil lep jesenski vikend in tudi mi smo ga lepo izkoristili,sobota hoja do onemoglosti user posted image ,nedelja pa kopanje,ja malo smo se razvajali,ker naslednjo razvajanje pride čez 1 mesec,po morfologiji gremo za 4 dni na morje,je moj mislu za 1 teden,pa sva se pol zmenila za 4 dni bo tudi luštkano...
Previjalna je pri nas ogromna in uporabna sploh za nabiranje prahu user posted image .....pri nas je prostora preveč,ampak se bomo stiskali na začetku kar v spalnici,ker tamala še spi pri nama no v svoji posteljici,druga bo pa v košku.....al pa bom tamalo navadila na svojo sobo,pa da bo sam dojenčica pri nama....ma uglavnem kombinacij tok,da te glava zraven boli....
Mi pa včeraj nismo nič izvajali posteljne telovadbe,ker sva bila oba preveč utrujena...........

Za kosilo bo segedin,me je Peli že prejšni teden z zeljem zasvojila user posted image
Zdaj pa uživam ob pitju kave in branju foruma....pol se pa še malo na delo vržem,ampak res malo za 2h..........

Slinčki še danes jih ne prenese okrog sebe in zato smo posledično uničili ogromno majčk...
Nad Ikeo  sva bila midva tudi razočarana,ampak zdaj bova šla vseeno mal v Gradz,pa še v ikeo skočiva pokukat,če ne drugega pa vsaj dekoracijo kako,da kupim.....pa tamala rabi mizico in stolčke

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
25.10.2010 9:49:57   
majčica1508
Pussycat...jaz bom rodila kar v SG,čeprav imam Celjsko porodnišnico 10 minut od doma SG pa kar 1h.....
ko sem bila z tamalo noseča,sem brala in iskala katera P bi mi najbolj ustrezala,pustimo tist nadstandart,men se je šlo predvsem za človeški odnos....Kogar koli sem poslušala je bilo sam v LJ,MB in CE ne iti rodit...........

Kako so pa cene lahko različne v A in I...........Jah meni je A bliže,ker grem na MB in pol sem že skor tam......

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
25.10.2010 9:50:32   
majčica1508
Rolkica..............dobrodošla

Neposredna povezava do sporočila: 2474
25.10.2010 9:53:34   
wessna
jutro user posted image

odštevam dneve da grem v slo...pogrešam user posted image , pa normalne pogovore..tu se sploh nič ne spreminja..razen vremena..danes sneži..jupi..user posted image ..jutri pa praznik, sploh ne vem kam se bom dala..

klepetala bi..user posted image

šibam na urad, videt če si lahko papirje zrihtam..

Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.