DelCarmen
|
Ojla punce! Evo čakam, da se moja mala zbudi, potem pa h kosilu... Danes na programu goveja juha z zdrobovimi cmoki, pečena kura in krompirček v pečici in mešana solata... Mljask, sem že lačna kot volk... Popoldan pa ven, je tako lep sonček. Sicer ful piha, ampak je kar prijetno toplo... Peli, tudi jaz se strinjam, da je za otroke itak najboljša ravna in trda podlaga; tudi moja dva sta bila praktično tam nekje od starosti dveh mesecev naprej največ na tleh, pod igralnim lokom, ampak tako za sprehode, trgovino (pa ne zdaj misliti, da se z otroci na veliko sprehajam po trgovinah ), pa tudi za na kakšen manjški hribček, pa se mi sling zdi res super. Pa tudi lega je baje ok za dojenčka. Drugače pa tudi jaz že ima okviren seznam daril za Miklavža in za božič, počasi pa se bom tudi podala po nakupih. Najraje kupujempostopno, pa da sem potem decembra fraj in samo uživam v lučkah... bušek33, jaz bom definitivno kupila trak za nošenje - takšnega http://www.da-da.si/node/25. Se mi zdi najbolj uporaben, predvsem zaradi toliko različnih načinov nošenja otroka, pa tudi za hrbet in ramena je po mojih informacijah najboljši, ker se teža otroka lepo enakomerno prerazporedi in te nič ne boli pri nošenju. Glede olja za trebuh, ma vsaka po svoje; po moje je precej odvisno od same kože, potem pa še redno mazanje... Po vsej verjentosti je itak vseeno, s čim, samo da je.... Čeprav enim ne pomaga nič, druge pa imajo takšno kožo, da so tudi brez mazanja brez strij... Drugače pa sama ima strije po prsih, ampak ne iz nosečnosti, ampak ko sem začela jemati KT. So se mi joški prvi mesec tako napihnili, da sem dobila ful strij. Potem pa se je stanje normaliziralo; jošk namreč, strije so še vedno tu, ampak niso ful opazne in me ne motijo... wesna, polnih 14 tednov si noseča, obenem pa teče 15. teden nosečnosti (drugi dan v 15. tednu)... ovčka11, moja dva bosta predvidoma pri mojih starših. Stanujeta blizu, tako da lahko prideta k nam tudi sredi noči.... Potem pa bo moj skrbel za njiju... V tvojem primeru pa res ne vem... KlaraMay, vse najboljše , pa čeprav z zamudo... Jao mene, kakšna imena . čeprav vsak po svoje, kaj čmo....
|