|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
24.10.2010 10:22:53   
D0aisy
Library- čestitke za zaroko! Se pravi se ti same lepe svari dogajajo v tem letu.
Maa2010-čestitam za hčerkico! Velika pupika, ki se bo kmalu še malo poredila.

(odgovor članu sara pia)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
24.10.2010 10:30:22   
Bela01
Maa2010: čestitke za pupo!!! :)

library: Čestitke! Lepo ti je pripravil! :)

Tejci1981: V torek greš že not? Jaz grem namreč v četrtek not, mi naredijo še vse preiskave, v petek pa če si ne premisli, pa cr.

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
24.10.2010 10:40:14   
Renesme**
ampak smo/ste kar oreng zaštartale, če bo tako bomo do 15.11. vse že konecuser posted image

Pri nas vse mirno, mali se preteguje...jaz ne vem kam bi se dala, se mi zdi, da samo čakam in vmes nič pametnega ne naredimuser posted image  Očitno ne bo še nekaj časa nič...zdaj me že skrbi da ne bo 1.11.user posted image , to je pa tako ko si prepričan, da boš šel prej, potem se ti pa vleče, danes sem že +1, če gledam na 1.user posted image
Trebuh je ok, imam en tini mini mehurček, ampak ni hujšega...
Danes sem šla ponoči celo 2x na wc, groza, spala sem ful slabo..jutri ima oči neke preiskave in me mal mori kaj bouser posted image ...

(odgovor članu Bela01)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
24.10.2010 10:48:19   
simonmojca
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka

Hmm še eno vprašanje, user posted image a ima katera od vas spakiran v torbo Diantal gel? Me spet matra da bi si ga kar kupla, po drugi strani pa mi je škoda denarja user posted image .

Sva na istem user posted image
En dan sem čist za, da ga bom imela in da ga kupim (do 2m nazaj sem bila 100% da ga bom imela), naslednji dan se mi zdi pa škoda denarja-ker mi kao itak ne bo pomagal user posted image .
Nimam pojma kaj narest, g. sem vprašala pa je reku, da še nobena, ki je rojevala ni imela suhe user posted image , po drugi strani si pa mislim, da ne bo trenja za malega user posted image .
Na koncu se bom odločila ZA pa bo prepozno, ker me bo presenetlo user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
24.10.2010 10:55:56   
Mateja81
No super nedelja...user posted image user posted image user posted image
Me je naš tamali danes zbudil in sem ugotovila da je podriskan dobesedno do vratuuser posted image . Bogi mali!Tak da že celo jutro veselo perem posteljnino in oblačila (hvala Bogu za sušilca).
Se že veselim kak bo fajn ko bomo dobili dojenčka, ker mi tamali takoj vsako pizd....prinese iz vrtca. Mislim da bom user posted image  cepila proti rota virusom - bolje išta nego ništa... A jih je katera, ki že ima otroke dala cepit in kako je to učinkovito?

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
24.10.2010 11:05:26   
november2010

IZVIRNO SPOROČILO: Mateja81

No super nedelja...user posted image user posted image user posted image
Me je naš tamali danes zbudil in sem ugotovila da je podriskan dobesedno do vratuuser posted image . Bogi mali!Tak da že celo jutro veselo perem posteljnino in oblačila (hvala Bogu za sušilca).
Se že veselim kak bo fajn ko bomo dobili dojenčka, ker mi tamali takoj vsako pizd....prinese iz vrtca. Mislim da bom user posted image  cepila proti rota virusom - bolje išta nego ništa... A jih je katera, ki že ima otroke dala cepit in kako je to učinkovito?

To pa tudi mene zanima?

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
24.10.2010 11:10:01   
tejci1981
IZVIRNO SPOROČILO: Bela01

Tejci1981: V torek greš že not? Jaz grem namreč v četrtek not, mi naredijo še vse preiskave, v petek pa če si ne premisli, pa cr.

Ja v torek zjutraj ob 7 mam sprejem - tak zgodaj user posted image user posted image user posted image ?????
Kaj že veš uro CR?
Jaz sem bla tolk raztrešena, da sem pozabla vprašat!

november2010 - hitro se pozdravite, pa upam, da se bacili tebe ognejo v velikem krogu!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Mateja81 - upam, da se pri vas ne razvije kaj resnega!!!!

< Sporočilo je popravil tejci1981 -- 24.10.2010 11:11:30 >

(odgovor članu Bela01)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
24.10.2010 11:26:10   
aleunam
Glede cepljenja tudi mene zanima...

Sem šla včeraj zvečer sama v kino. Najprej mi 3 km od doma poči guma user posted image , na isti strani kot pred dvema mesecema, s tem, da tista original še ni bila zakrpana. Torej smo avto pustili kar tam. Sem že mislila, da ne bom šla v kino, pa sta mi oče in brat pripeljala mamin avtouser posted image . Pa sem šla gledat romantično komedijo Ljubezen na daljavo (ni blo neke izbire). Samo so me pa ljudje gledali kot enega vesoljca... Sama, pa tako visoko noseča. A kaj čemo, tako pač je.

Danes pa se zbudim, pa mi mama ob user posted image  razlaga, kaj ljudje govorijo o nas, ker je moj pred meseci prekinil načrtovano poroko. Jaz nisem mogla verjeti, sploh pa ne, da pride kaj takega od ljudi, za katere pričakuješ, da ti bodo stali ob strani (ne, ni bil user posted image ). Ljudje bi šli čez druge ljudi samo zato, da bi obdržali "status" super družine. user posted image  Moj oče (ker je njega znanec povprašal po tem) je bil čist šokiran, kot da smo najslabša družina na svetu! user posted image user posted image user posted image

In mi zaupamo takim ljudem... user posted image  Res sem razočarana.user posted image  Že par vikendov mam zasranih, pa naj bo še ta. user posted image

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
24.10.2010 11:29:39   
ječi12
dan.

tiste k mate bolančke doma ali ste bolane upam da čimprej mine.

majabar juhuuu,pa ste skupaj. uživajte!

library čestitke za zaroko!

Mateja81 js ne bom cepila,tut prvič nism. rota je virus,in virusov je ful in so različni,tut rota virusov je več. in garancije da bo zadeva delovala ni,je samo možnost da kej prepreči.če pa že lepo čez leto umivaš roke,ko prideš domov(otrokom predvsem),pa paziš na določene stvari potem se lahko ogneš,lahko se pa ne kljub temu da cepiš. tko da meni se zdi to samo marketinška poteza.sicer pa v najslabšem primeru si na infekcijski par dni da otrok dobi infuzijo in greš domov. naša je stara zdj 2,5 let in ker je že drugo leto v vrtcu je že kr fino prekužena,po drugem letu pa itak možnost za rota virus ful upade....tko da js sm za ne.
če maš pa res ful bolnega otroka skos doma,pol pa mogoče premisliš,js nebi,mi to ni.

lottyka js mislm za Diental podobno kot za tole cepljenje,torej marketinška poteza,brezveze. lubrikant kot kterkoli drug samo da daš 100€- čis preveč. če pa za 30minut skrajša porod pa tut ni neki luksuz. tko da js se ne bom odločla zanj. tut premalo je izkušenj. če ga pa v LJ ponudijo,ker ga baje sprobavajo pa komot pustim,je čis neškodljiv...

mi smo doma,peremo,pucamo,zlagamo.počas damo malo spat,ati pa kosilo dons dela...

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
24.10.2010 11:39:27   
nejka000
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

Glede cepljenja tudi mene zanima...

Sem šla včeraj zvečer sama v kino. Najprej mi 3 km od doma poči guma user posted image , na isti strani kot pred dvema mesecema, s tem, da tista original še ni bila zakrpana. Torej smo avto pustili kar tam. Sem že mislila, da ne bom šla v kino, pa sta mi oče in brat pripeljala mamin avtouser posted image . Pa sem šla gledat romantično komedijo Ljubezen na daljavo (ni blo neke izbire). Samo so me pa ljudje gledali kot enega vesoljca... Sama, pa tako visoko noseča. A kaj čemo, tako pač je.

Danes pa se zbudim, pa mi mama ob user posted image  razlaga, kaj ljudje govorijo o nas, ker je moj pred meseci prekinil načrtovano poroko. Jaz nisem mogla verjeti, sploh pa ne, da pride kaj takega od ljudi, za katere pričakuješ, da ti bodo stali ob strani (ne, ni bil user posted image ). Ljudje bi šli čez druge ljudi samo zato, da bi obdržali "status" super družine. user posted image  Moj oče (ker je njega znanec povprašal po tem) je bil čist šokiran, kot da smo najslabša družina na svetu! user posted image user posted image user posted image

In mi zaupamo takim ljudem... user posted image  Res sem razočarana.user posted image  Že par vikendov mam zasranih, pa naj bo še ta. user posted image

Kaj pa nisi mene poklicala, bi šla z veseljem s tabo v kino... men pa tak dolgcajt doma

Ej ne se sekirat zarad dolgih in strupenih jezikov. Jaz sem še vedno glavna tema debat tu pri nas pa z bivšim nisva skup že skoraj dve leti. In ljudje še vedno opravljajo. Ata pride vsake tolko časa z kako novo govorico domov. Od začetka sem se full sekirala pa mi ni blo vseeno ampak nič ne moreš.  Ni prijetno poslušat takih čvek sploh od ljudi ki misliš da so na tvoji strani, ampak sedaj imaš ti pomembnejše stvari za mislit. Misli nase in na bebiko, pa  ne si živcev pit zaradi drugih....user posted image user posted image user posted image user posted image

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
24.10.2010 12:19:29   
Renesme**
ah ljudje vedno opravljajo...pa če ste super družina ali ne...jaz pravim, naj vsak najprej pred svojim pragom pomete potem pa druge opravlja!!!
Drugače pa tudi meni ni vseeno kaj govorijo...pač nisem tak človekuser posted image

Dianatal...ko sem marca izvedela, da prihaja, še predstavniki od GSKja so mi govorili o njem, sem bila 100% za...zdej je pa tako, nekaj sigurno "podmaže", ampak saj ne moreš vedeti, če ga imaš, a bi bilo isto tudi brez...nekatere vedno jitro rodijo in nikoli niso rezaneuser posted image , nekatere se nikoli ne odpirajo...zdej če bi bilo to 20,40eur potem ja, 100eur mi je pa ful preveč, sploh če pomislim, kaj pa če bo šlo tako hitro, da sploh ne bo časa da ga uporabijouser posted image ...če že bi rajši  200eur dala za EA!
Prvorodke..pozanimajte se v P, ker se ga dobi zastonj, zakaj bi brezveze kupoval..Lottyka ti imaš tako preglede tam in se probaj vnaprej zmenit.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
24.10.2010 13:53:24   
zori82
Oj

punce hvala za čestitke

library iiii kk lepo, sm se kr stopila ko sm brala....ČESTITKE

MAA2010 ČESTITKE ZA PRINCEZKO EMMOuser posted image user posted image

zdj pa šibam nazaj delat, sem že 2 dni v čiščenju, pranju vseh cunj...mi je dragi končno kupu sušilni stroj user posted image user posted image user posted image

vas jutri berem in komentiram do konca...lepo nedeljo želim

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
24.10.2010 14:03:43   
november2010
Govorice - jaz se ne oziram nanje, ko sem prvič rodila oz. že med nosečnostjo je bilo govoric še pa še, ampak jaz se enosatvno nisem ozirala nanje, ker mi je to res nepomembno.... meni je samo pomembno, da sem jaz ok in da imam jaz pri sebi razčiščeno, če pa drugim dajem tako veselje s tem, da se o men pogovarjajo pa naj se :)
Tako da nič se ozirat na govorice in ne dovolit, da vas na kakršenkoli način spravijo v slabo voljo, ker s tem boste dale opravljivcem sam veselje....

Dianatal - sem seznanjena z njim, vendar nikoli nisem razmišljala o njem kot o možni izbiri... se mi zdi, kot je že ena pred mano rekla, vse skupaj bolj marketinška fora.

Neposredna povezava do sporočila: 3338
24.10.2010 14:08:06   
škorpijonček_
Hojla user posted image ,
Najprej čestitke novopečeni mamici, jej kak gre hitro...kr ne morem verjet, da lahko tud jst nepričakovano pristanem v P in vam pošljem eno tako lepo besedilce user posted image .
Pa seveda čestitke novopečeni zaročenki, lepo te je presenetil. Še so kavalirji na tem svetuuser posted image .
Jst pa ravno delam kosilce in imam mal časa, da pokomentiram. Peče se svinjska ribica s krompirjem, zraven bo solatka, za posladek pa jagode s smetano...mmmm komaj čakamuser posted image . Moj pa pridno preureja spalnico, da dokončno pripravimo vse za prihod malega fantiča, Včeri sva bila v Ikei, pa sem mu nabavla še dve posteljnini in rjuhi, pa brisačko za po kopanju, pa ono oblogico za v posteljico.
Zase še vedno nimam pripravljene torbe, če bo nuja, bo pa moj na hitro neki spakiral in prnesel, sej ni panike. V bistvu večino imam, samo torbe kam vtaknit nimam. Tudi za dojenčka imam samo na kupu, ne še v torbi (ker jo še nimamo).
Drugače počutje ok, trebuh full otrdeva, mali pa se tako razteguje, da včas full boli. Je pa drgače bolj miren, sam sem se potolažila, ko sem prebrala, da v teh tednih bebike pol dneva prespijo.
Rodit si želim kaj prej. No, na akupunkturo si še želim it, glede gela pa sem tudi v dilemi. Pravijo, da pomaga, samo itak bom tak fond za akupunkturo dala, da še gel kupm, je pa že too much. Je pa kolegica rodila, prvorodka, pila malinov čaj, imela akupunkturo in gel, pa rodila v 3 urcah, nč šivana. Jej, jst bi tud tko. Moram mojmu počas rečt, da bo treba presredek masirat user posted image , ziher se ne bo branil.
Tako, zdaj pa je kosilce fertik, treba še servirat, pojest in se vreči na kavč.

Lepo bodite, pa se tipkamo!

Neposredna povezava do sporočila: 3339
24.10.2010 15:25:18   
lottyka
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

Prvorodke..pozanimajte se v P, ker se ga dobi zastonj, zakaj bi brezveze kupoval..Lottyka ti imaš tako preglede tam in se probaj vnaprej zmenit.

Sem že spraševala o tem gelu v P pa imajo znotraj P različna mnenja, tako da mi nič ne pomaga. Za to raziskavo pa pojma nimam sploh kdo ima to čez, verjetno babice na porodnem oddelku, do tja pa še nisem prišla user posted image . Sem pa slišala ko je ena spraševala babico v babiški šoli in ji je rekla, da so dobili samo par vzorcev tega gela. Zdej kaj je res pa ne vem. Sem imela namen povprašati zdele na pregledu, pa ko je prišlo do tega da nekaj ni o.k. in da bi me kar noter obdržali mi je vse spuhtelo iz glave in ko sem lahko šla, se je kar kadilo pomoje za mano tok hitro sem jo pobrisala ven user posted image . Tako da ne vem, se nagibam k temu da ga kar kupim. Ker bebika ravno velik/a ne bo, oz. težk/a in četudi deluje samo psihološko na babice da manj režejo, se mi zdi vredno 100 EUR pa da nisem rezana. Seveda ni to nobeno zagotovilo. user posted image Ne vem, bom še malo premislila do jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 3340
24.10.2010 15:31:16   
Renesme**
gel- ja tud jaz sem se spraševala, če je mogoče bolj psihološki efekt na babice, da manj režejouser posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
24.10.2010 15:31:49   
Valentina85
V Postojni vem da se ga ne dobi zastojn. Ga imajo pa na zalogi, če se odločiš zanj tako da ga ni potrebno nosit s sabo tja.

Uf danes je tak zaspan dan. Dopoldne sem ene predale pospravljala v spalnici, moj je kosilo kuhal. Vsa sem zvezana in zategnjena, včeraj sva bila pri mojih. Sem imela malo daljši in hitrejši sprehod, ker so konji ušli in so jih naši lovili, jaz sem pa tud skušala bit malo bolj koristna, tako da sem sama mal hitrejše hodila zdaj se mi pa zdi da je bejba še nižje.... Kar naj pride, jo že čakamo user posted image  

Punce, baje bo jutri sneg... Mogoče pa s snegom pride kakšen user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
24.10.2010 15:34:52   
Majchi
Oooo, pa imamo še enega dojenčka! Maa2010, iskrene čestitke za malo Emmouser posted image user posted image user posted image !

Library, lepa zgodbica, res! Čestitke za zaroko! Sta se že pogovarjala o datumu poroke? No, vsaj okvirno.

Dianatal: men je tudi moj G rekel, da on ne verjame v to in da je ob porodu že naravno vse podmazano. Kar je čisto res, če dobro pomislim za nazaj. Sem pa kar nekaj časa razmišljala o tem, zdaj sem odločena, da ne.
V Lj. porodnišnici baje testirajo ta gel in če katera pozna koga, se lahko zrine v to testno skupino. To mi je povedala sodelavka, ki je rodila pred 10 dnevi in sva se na dan njenega poroda srečali v P in še šli tam na kavo zjutraj. Njej so baje zrihtali, nisem pa še govorila z njo odkar je rodila. Ko izvem kaj, poročam.

Govorice: najbolje se je res neozirat na to. Velikokrat pa je to težje izvesti kot reči. Globoko v sebi se vseen sekiramo, čeprav vemo, da ni vredno. Šele, ko na nek način prebolimo dogodek/osebo/situacijo, se nam začne fučkat v zvezi s tem. Se mi zdi, no. Tako da aleunam, upam, da si ok, in da ti ne pride do živega. Sploh zdaj se pa res ne rabiš še s takšnimi ljudmi ubadat.

Zori82, vse najboljše!user posted image user posted image  Lepo so ti pripravili tvojiuser posted image .

Majabar, končno, a ne?user posted image user posted image  Zdaj pa uživajta še zadnjih nekaj "samskih" dni.

November2010, upam, da gre za enodnevno zadevo in ne da ne bo treba čez takšno kalvarijo kot jo ima Pajac.
Joj, kar čakam, da se še pri nas kaj takega začne. Bolj, ko se bližam roku, bolj mi gre to na živce. Prejšnji teden je bila mami na fertig prehlajena, hripava, kašljala je, celo vročino je imela, pa sem jo mogla večkrat opomnit, da naj za vraga neha Lano lupčkatuser posted image  (in to na usta). Saj vem, da se v bistvu spozabi, pa me vseen raz.pizdijo take stvari.

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
24.10.2010 15:53:40   
philadelphia
Živjo

Hvala za čestitke, res je blo lepo, v bistvu še lepše kot sem napisala!
Sva se pa v bistvu vedno strinjala, da zaradi otroka se pa že ne bova ženila. Je pa po njegovem prišel čas, da bi po tolikih letih naredila kakšen korak naprej (sem bila zadosti pridna oćitnouser posted image -------> hecam se). Se je pa za ta korak očitno odločil že poleti in načrtoval več mesecev kako bi me zaprosil na najino obletnico. Res presenečenje. Kdaj pa bo datum pa se morava odločiti skupaj, ampak jaz sem še vedno za, da šele ko bo user posted image že vsaj iz tahudega ven user posted image .

No včeraj pa so se moji in njegovi dobili pri naših doma in sva jim povedala novico in so bili tudi čisto presenečeni, ker tudi oni niso nič pričakovali. No smo vsaj imeli en razlog več za praznovanje user posted image .

Danes pa je moj imel generalko kako mi bo kuhal, ko pridem iz porodnišnice (ker žal ne zna kuhat) in mu je fajn uspelo (z mojimi napotki in spodbudami).user posted image

Drugače pa čestitke maa2010!!!!

Pa seveda vse najboljše zori82user posted image user posted image . Pa veliko sreče z Lesnino in vozičkom!!

Ostalim, ki se borite z boleznimi, želim da se čimprej pocajtate!! Zdaj je čas za rojevanje user posted image . Bom držala pesti za vas vse!!!!!!!!

Zdaj pa grem jest mamino kremšnito, ker drugače jo bo moj pojedel user posted image , ker je njami 

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
24.10.2010 15:56:50   
philadelphia
Pa še o govoricah. Ljudje so res žleht in neumni. Očitno imajo preveč dela doma in preveč problemov sami s seboj, potem pa se raje ukvarjajo z drugimi, da se boljše počutijo. Ne se jim pustit!!! Pomembno je, da imamo okoli sebe ljudi, ki nas imajo res radi in pa da pričakujemo naše lepe user posted image !!!!!!! Ostalo pa šccccccc stran!!!

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
24.10.2010 16:13:20   
ječi12
sj res use najboljše zori82 pa čestitke maa za bejbiko.

govorice,mi smo tut v manjšem kraju in je prou zanimiv kaj vse slišiš,trači skos okol letijo ipd.ampak nikol kej preveč zlobne govorice,če pa so pa ne pridejo do mene. sicer je pa meni tko al tko useeno,meni je važno da midva z mojim veva kako mamo,pa da prjatli povejo v obraz in midva njim.to je pa to.

aja sj res js sm drugorodka tko da itak je še tolk bolj brez pomena dianatal.

lottyka rezanje je slišat en tak bav bav,valda če se mu izogneš da je mega,ampak v kolikor babica presodi da je bolje prerezat kot da se rastrgaš....pri rastrganinah so lahko veliko hujše posledice,ker rez ni nadzorovan. tko da js zaupam babici ki vodi porod in če oceni da drugače ne bo šlo,raje vidim da prereže,kot da ji js rečem da nikakor ne sme prerezat,in se rastrgam,pol pa na stara leta puščam blato pa urin ker sm bla brihtna pri porodu...
drugače pa držim pesti da ti gel pomaga in da valda ostaneš cela spodaj po porodu.
mene so rezali,pa morm rečt da sm lahko po porodu na šlaufu sedela brez problema in se je hb zacelilo kot da nikoli ni nič bilo...

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
24.10.2010 17:45:39   
lottyka
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12
lottyka rezanje je slišat en tak bav bav,valda če se mu izogneš da je mega,ampak v kolikor babica presodi da je bolje prerezat kot da se rastrgaš....pri rastrganinah so lahko veliko hujše posledice,ker rez ni nadzorovan. tko da js zaupam babici ki vodi porod in če oceni da drugače ne bo šlo,raje vidim da prereže,kot da ji js rečem da nikakor ne sme prerezat,in se rastrgam,pol pa na stara leta puščam blato pa urin ker sm bla brihtna pri porodu...
drugače pa držim pesti da ti gel pomaga in da valda ostaneš cela spodaj po porodu.
mene so rezali,pa morm rečt da sm lahko po porodu na šlaufu sedela brez problema in se je hb zacelilo kot da nikoli ni nič bilo...

ječi jaz se čisto strinjam s tabo, nikoli ne bi rekla da me ne smejo rezat, če je potreba. Jaz zaupam da vedo kaj delajo in nimam nobenega namena tam govoriti katere postopke ja in katere ne, ker to ni moje delo ampak njihovo. Oni imajo toliko porodov na dan in jaz z mojim prvim ali pa če bi bil drugi jim res ne morem soliti pamet. Če rečejo da je nekaj potrebno je to potrebno, tudi rezanje spada v to. Jaz ne mislim delat nobenega porodnega načrta, niti jim govorit kaj in kako. Kar mi bodo rekli, tako bo. Premišljujem pa nekako v tej smeri, poudarek na premišljujem, da presredek je le del kože in mišic in mogoče ta lubrikant le naredi to kožo bolj prožno da se mogoče ogneš rezanju. Ker zakaj pa se ne bi ognil, če se lahko. Ker med user posted image midva velikokrat uporabljava lubrikant, ker je tako bolj prijetno in če je bolj prijetno za to, mogoče bi bil ta gel tud bolj "prijeten" v obratni smeri za user posted image ven dat.  user posted image   Biti dovolj pameten pa nikoli ne moreš bit. Drugače pa še nisem odločena ali ga kupiti ali ne. Še premišljujem. Drugače pa imam šlauf že spakiran user posted image .

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
24.10.2010 18:03:15   
phelps
Dan!

Maa2010, čestitke za malo Emo! user posted image

Library, čestitke za zaroko, tudi jaz se strinjam, da so še kavalirji na svetu user posted image

Zori82, vse najboljše tudi od mene! user posted image

Diental gel, jaz ga imam.

Torba za v porodnišnico čaka v user posted image sobi, ni še vse spakirano (toaletno torbico imam v kopalnici in jo bom zadnji trenutek vrgla not), prav tako obleke (kar bo pač takrat čisto - je pa vedno poleg ena "garnitura" primernih svežih oblek pripravljenih, torej zame), zato torbe prej ne bom imela v avtu. Če bo sila, jo lahko kdo za nama pripelje. Imam pa vedno s sabo materinsko knjižico.

Govorice, ponavadi se opravlja tiste ljudi, kateri so opazni oz. so jim ljudje, ki jih opravljajo nevoščljivi. Živimo v majhnem kraju in nas ziher tudi opravljajo, kaj pa ne vem in me niti ne zanima. Se ne družim s takimi ljudmi, niti se ne spuščam na njihov nivo. In to dobro vedo, zato mi ne govorijo kaj se govori. Imam (zame) lepo življenje in čisto vest. In to je edino pomembno.

Danes sva se tudi midva potepala, bila sva pri njegovih na kosilu, sledil je dolg sprehod s sončnim tušem user posted image (sijalo sonce in močno deževalo), potem domov in obisk sošolke s faksa, ki se seli v London in se nekaj časa ne bova videli user posted image . Zdaj pa počitek. Jutri ali pa torek pa še zadnji šoping. Sva se odločila, da bova še nabavila prsno črpalko, tablico otrok v avtu in šlauf, če bom rezana...

Bodite v cvetju in naj vam noč mirno mine user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 24.10.2010 18:04:37 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
24.10.2010 18:10:42   
ječi12
lottyka mogoče pa useeno pomaga.sj pravim da premalo o nejm piše in si kej preveč z izkušnjami ne mormo pomagat. če se odločiš bo to prava odločitev zate. itak. js itak drugič rodim,pa naj bi blo pol manj šans da kej pomaga. pa še glede na to da sm dala šive čez,se mi zdi da je predrag user posted image  ker škrta ej....ampak res...
drugače pa itak ni kr tko ne če si rezan ne če si rastrgan,vse je poseg ki ni naraven za telo in se celi,tko da ni od muh.ampak ko maš enkrat bejbija in sta oba ok,je čis useeno user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
24.10.2010 18:41:56   
Renesme**
če bi men en rekel da 100% ne bom rezana, dam za ta gel tud 200 euruser posted image , je pa tako jaz sem imela ful probleme zarad rezanja- očitno sem tisti tip ljudi, ki se jim šivi slabše celijo...
V sobi smo bile 3, mene je sicer takrat bolelo, cukalo, peklo ampak je bilo za preživet, še šlaufa nisem imela za sedenje...soseda je 2 rodila in bila rezana- še čutila ni šivov, tretja je bila pa tako boga (al je pa samo tolk jamrala, jaz pa neuser posted image ), da so ji skoz led nosili, jedla je stoje, jaz ne vem kako je domov v Tolmin prišla iz Ljubljaneuser posted image
Zaradi teh bedastih šivov, pa še popustili so, pa vendar ne dovolj da bi še 1x šivali...sem bila še 2x po porodu v P, no en šiv je čisto popustil in se še zdaj vidi, men se rez še zdaj po 4 letih vidi, briga me za to, ampak bolečine ob tem se pa men niso zdele vredne tistega- v mojem primeru- brezveze reza....pa tudi če vejo kaj delajo, če se jim mudi, ker je gužva, jih briga za vse!

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?