škorpijonček_
|
Hojla , Najprej čestitke novopečeni mamici, jej kak gre hitro...kr ne morem verjet, da lahko tud jst nepričakovano pristanem v P in vam pošljem eno tako lepo besedilce . Pa seveda čestitke novopečeni zaročenki, lepo te je presenetil. Še so kavalirji na tem svetu . Jst pa ravno delam kosilce in imam mal časa, da pokomentiram. Peče se svinjska ribica s krompirjem, zraven bo solatka, za posladek pa jagode s smetano...mmmm komaj čakam . Moj pa pridno preureja spalnico, da dokončno pripravimo vse za prihod malega fantiča, Včeri sva bila v Ikei, pa sem mu nabavla še dve posteljnini in rjuhi, pa brisačko za po kopanju, pa ono oblogico za v posteljico. Zase še vedno nimam pripravljene torbe, če bo nuja, bo pa moj na hitro neki spakiral in prnesel, sej ni panike. V bistvu večino imam, samo torbe kam vtaknit nimam. Tudi za dojenčka imam samo na kupu, ne še v torbi (ker jo še nimamo). Drugače počutje ok, trebuh full otrdeva, mali pa se tako razteguje, da včas full boli. Je pa drgače bolj miren, sam sem se potolažila, ko sem prebrala, da v teh tednih bebike pol dneva prespijo. Rodit si želim kaj prej. No, na akupunkturo si še želim it, glede gela pa sem tudi v dilemi. Pravijo, da pomaga, samo itak bom tak fond za akupunkturo dala, da še gel kupm, je pa že too much. Je pa kolegica rodila, prvorodka, pila malinov čaj, imela akupunkturo in gel, pa rodila v 3 urcah, nč šivana. Jej, jst bi tud tko. Moram mojmu počas rečt, da bo treba presredek masirat , ziher se ne bo branil. Tako, zdaj pa je kosilce fertik, treba še servirat, pojest in se vreči na kavč. Lepo bodite, pa se tipkamo!
|