Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 23.10.2010 20:41:25
|
|
|
|
kapesanta
|
se čist na hitro javim - danes sva bila z Rokom na pikniku, včeraj cel dan pospravljala, tako da se nisem mela glih časa vse prebrat. vidim da še ni nobena na novo rodila , vsakič ko grem gledat preletim najprej to, potem se spravim pa brati še ostalo. jaz imam tudi zdaj že pripravljeni obe torbi, mislim da je zdaj vse not, tako da ima moj že tudi vizuelna navodila kaj mora prinesti, če bi me presenetilo zunaj - sej ne vem če ne bi bilo mogoče bolje da kar s sabo nosim - kaj pa ve, če se greste potepat mate torbo s sabo? a je katera prekuhavala z BRITA vodo - kako je izpadlo? res ne bi šla kupovat destilirane, če imam pa to doma...
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 23.10.2010 21:05:19
|
|
|
|
nadinne
|
Brita voda, kaj pa je to? Jaz sem pa ravnokar odkrila 2 novi, sicer mičkeni striji zraven popka Včeraj ju še ni bilo. No saj se ne sekiram drugače, ker imam itak ves trebuh poln strij še od prej, ampak vseen sem bila prepričana da jo bom odnesla brez, sploh k mam tak mini trebušček No, sem dokaz, da razna olja in ostalo proti strijam ne deluje...vsaj pri meni ne. He he...bom imela vsaj spomin na prvo nosečnost tudi na svojem telesu. renesme...kako opeklina? Ti nič ne zavidam, ker sem se sama enkrat tudi takole opekla z vrelo vodo po trebuhu. Uf je bolelo kot hudič. Sem bila takrat še v Lj, ker sem hodila na faks in v stanovanju nisem imela ene stvari proti opeklinam...sem vzela iz zamrzovalnika kar zmrznjen zrezek, ga zavila v cunjo in hladila...ko pa se je malo odtajal, sem ga dala nazaj in vzela nekaj drugega Pa sem imela vseeno tudi jaz mehur Pa enkrat sem kuhala krompir in ko sem hotela odliti vodo, sem jo polila čez roko AUČ! Na srečo nimam novbenih brazgotin, na trebuhu sem pa imela še do nedavnega liso od opekline, ampak je pa sedaj izginila. Lahko noč želim vsem...da jo čimveč prespite
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 23.10.2010 21:55:51
|
|
|
|
pajac
|
Brita je filterski sistem za vodo... ne vem pa kako se obnese, ker je nimam Renesme... tisto z generalkami... še kako zna bit resnično... jaz pa bi res rada imela 3 dni pred porodom mir, da res lahko spucam, ker vem kaj me pol čaka.. Zdaj letam z alkoholnimi robčki in brišem po kopalnici, kuhinji in Petrovih "stikih" Sem pa bila čisto prej, ko je Peter šel tašči pokazat dojenčkovo sobo, pol sta pa šla šlatat prsno črpalko in flaške, ki so bile prekuhane... No in zdaj lahko jovo na novo.. Pa sem rekla, da imamo povsod razkužilo, ker bomo tega hudiča imeli še kar nekaj časa, ko bo Peter že zdrav...Ah...
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 23.10.2010 21:58:35
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta se čist na hitro javim - danes sva bila z Rokom na pikniku, včeraj cel dan pospravljala, tako da se nisem mela glih časa vse prebrat. vidim da še ni nobena na novo rodila , vsakič ko grem gledat preletim najprej to, potem se spravim pa brati še ostalo. jaz imam tudi zdaj že pripravljeni obe torbi, mislim da je zdaj vse not, tako da ima moj že tudi vizuelna navodila kaj mora prinesti, če bi me presenetilo zunaj - sej ne vem če ne bi bilo mogoče bolje da kar s sabo nosim - kaj pa ve, če se greste potepat mate torbo s sabo? a je katera prekuhavala z BRITA vodo - kako je izpadlo? res ne bi šla kupovat destilirane, če imam pa to doma... še ne.. samo čez kak teden jo bom kar v avtu imela...
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 23.10.2010 23:29:31
|
|
|
|
philadelphia
|
Živjo punce! Me od torka ni bilo na netu in sem lahko prebrala danes od 115 strani do 133e. Veeeeeeellliikkkkkkk!! Čestitam Emmi in MaliNeli Vidim, da ni nobena šla rodit 20.10.2010 Drugače sem preživela teden v toplicah, ki jih mi je častil moj za najino obletnico, ki jo imava 20.10. in mi je pripravil veliko presenečenje, ko me je peljal na slavnostno večerjo, kjer mi je za sladico zapel (po cd-ju) moj najljubši izvajalec in zraven sladice sem dobila prstan. Moj me je zaprosil za roko. Jaz pa vsa v solzah, ker nisem niti slučajno pričakovala. Tako da si bom zapomnila 20.10.2010. Toliko za danes! Lepo noč vam želim in čim manj vstajanja ponoči!!!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 24.10.2010 0:15:52
|
|
|
|
naša beba
|
Joooj, kk lepo ČESTITKE!!!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 24.10.2010 0:51:41
|
|
|
|
lottyka
|
Dober večer, Evoo jaz sem si danes malo privoščila, prvo kosilo z domačimi in nato zvečer še pri nama peka kostanja s prijatelji. Tako, zdej me pa lahko kaj preseneti imam naslednji teden prazen, nič v planu več, razen počivanja. zori Vse najboljše!!!! emma lepo da si doma, lepo se cartajte. Glede na to, da nama kava pred porodom ni uspela, morve it ko bova obe že vozičkali . ječi torta zgleda fenomenalno, verjamem da je bila tudi dobra. renesme upam da ne boš imela preveč težav z opeklino in da hitro zgine. IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca Ta tedn ko pride pa še enkrat generalka stanovanja in pri nas je vse zrihtano, da lahko MIRNO GREM V P. po , prej pa NE Ti si kar striktno zadaj to pa bo. Glej majobar ji je tud uspelo da ni šla prej. Moč volje dela čudeže pomoje. brita: http://www.vodnifiltri.com/filrirni_vrci_brita.shtml Jaz nisem probala, sem kar destilirano kupila. library - iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Kok je to lepo. JAz se kar topim ob takih zgodbicah. ČESTITKE!!! Tako, zdej je pa čas za posteljo. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 24.10.2010 8:21:53
|
|
|
|
november2010
|
maa2010 sporoča: Včeraj 23.oktobra ob 17.47 sem v Murski Soboti pokukala na svet. Emma, težka 2730 in visoka celih 50 cm.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 24.10.2010 8:24:31
|
|
|
|
november2010
|
Čestitke maa2010!!!!! maa je priložila tudi slikico, vendar sem malo v dilemi če jo lahko objavim.... kaj menite? Opcija je tudi, da dam tudi samo v moj album, ki ga lahko vidite samo ve, ali pa počakamo na maa2010 pa sama objavi....?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 24.10.2010 8:26:28
|
|
|
|
november2010
|
library - oooo, res lepo.... ČESTITKE!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 24.10.2010 8:47:53
|
|
|
|
nejka000
|
16.10.2010 novembrska (PDP 13.11.2010) HANA, 2900g, 51cm 19.10.2010 emma83 (PDP 8.11.2010) , 2805g, 50cm 22.10.2010 malaneli (PDP 3.11.2010) NELI, 2900g, 48,5cm 23.10.2010 maa2010 (PDP 6.11.2010) EMMA, 2730g, 50cm
< Sporočilo je popravil nejka000 -- 24.10.2010 8:49:03 >
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 24.10.2010 8:48:14
|
|
|
|
aleunam
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta kaj pa ve, če se greste potepat mate torbo s sabo? Jaz od srede naprej, ampak samo svojo torbo in dokumente. Library, čestitke za zaroko. Maa2010, čestitke za pupo! Veliko cartanja vsem trem! November2010, jaz raje ne bi dajala gor slike, čeprav bi jo z veseljem pogledala. Naj jo objavi sama ali pa če ti da "dovoljenje".
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 24.10.2010 8:51:02
|
|
|
|
nejka000
|
maa2010 ČESTITKE!!!! ZAJ PA ČIMPREJ DOMOV SE CARTAT
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 24.10.2010 8:54:02
|
|
|
|
malajka84
|
maa 2010 čestitke za pupiko!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 24.10.2010 8:54:44
|
|
|
|
Renesme**
|
maa2010- čestitke ob rojstvu...pa le ni bila tako majhna!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 24.10.2010 8:58:35
|
|
|
|
simonmojca
|
maa2010 čestitke za pupo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 24.10.2010 9:01:10
|
|
|
|
simonmojca
|
library četitke za zaroko
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 24.10.2010 9:02:59
|
|
|
|
simonmojca
|
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka Dober večer, Evoo jaz sem si danes malo privoščila, prvo kosilo z domačimi in nato zvečer še pri nama peka kostanja s prijatelji. Tako, zdej me pa lahko kaj preseneti imam naslednji teden prazen, nič v planu več, razen počivanja. IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca Ta tedn ko pride pa še enkrat generalka stanovanja in pri nas je vse zrihtano, da lahko MIRNO GREM V P. po , prej pa NE Ti si kar striktno zadaj to pa bo. Glej majobar ji je tud uspelo da ni šla prej. Moč volje dela čudeže pomoje. Ja pri nas smo vse zmenjeni . kakor pa opažam ste pa vi tudi vse zmenjeni
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 24.10.2010 9:07:11
|
|
|
|
simonmojca
|
Jutro punce vse ostalo prej zrihtat Spali super za spremembo - jupiiii No jaz si grem kavico in zajterk skuhat - sem sama je mogu na volišče it delat
< Sporočilo je popravil simonmojca -- 24.10.2010 9:10:21 >
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 24.10.2010 9:12:40
|
|
|
|
tejci1981
|
Dobro jutro punce! Kako ste kaj danes? Moj gleda formulo - ali nekaj podobnega temu , jaz pa za računalnikom! Pridno smo začele dostavljati naše otročke ,..... jaz spet odštevam,...... SITNO 03 in komaj čakam sredo, čeprav me je malo strah. Simonmojca - prav si videla , 27.10 sem jaz na vrsti za CR, samo ure še ne vem! Ko pridem k sebi dobite sms Bela01 - sem že študirala nate,...mogoče se pa res vidima kje ! Library - čestitke za zaroko!!!! ZORI82 - Vse naboljše in najlepše!!!!!!!!!!!! Maa2010 - ČESTITKE ZA EMMO!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 24.10.2010 9:46:29
|
|
|
|
november2010
|
Jutro punce! Za nami je pa ena JUHU BRUHU noč :) Lovro je imel že čez dan drisko, pa zvečer je govoril, da ga trebušček boli... ponoči pa akcija - pobruhal posteljo, po tleh, v wc.... čist bogi... tako da sem imela ob dveh ponoči čistilno akcijo, pralni stroj je laufal.... :) Lovro je zdaj že pri sebi, možek pa obležal z vročino in drisko :) Jaz spala nisem čisto nič, me je tisto čiščenje čist prebudilo, ampak zaenkrat mam še kar energijo :) Ko bom pa dol padla, bom pa dol padla :) aleunam - se strinjam glede slikce, to so zelo delikatne zadeve. Grem naprej v akcijo, lepo nedeljo vam želim.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 24.10.2010 10:03:54
|
|
|
|
nadinne
|
Jutro. Evo danes sem pa orenk potegnila spanec No sem ves dan sama, pa mi je zgleda pasalo čimveč prespati, da mi ne bo dolgčas Iiiiii MAA2010 - Čestitke za pupo Emmo. Zelo lepo ime Veliko crkljanja library...tudi tebi čestitke za zaroko. Verjamem da je bilo nepozabno ja november2010...upam da ne boste šli po poti pajaca...čimprej se pozdravite Vidim da imate že vse ne samo pripravljene torbe za v P, ampak jih imate celo v avtu...no jaz imam zaenkrat vse samo na kupu, ker moram najti še primeren ruzak. V avto je pa ne bom dala, ker imava 2 in ne vem kateri bo na vrsti Sploh pa če me bo kdo drug peljal, potem še pozabim na torbo...bo kar čakala pri vhodnih vratih. No, sem mislil da bo dež danes....pa zaenkrat sije sonček No trenutno gledam smučanje, potem grem kuhinjo pospravit, potem pa posteljnino zlikat od in pa še zadnje cotke. Za kosilo si grem pa po pico Se mi ne da samo zase kuhat. Za popoldne si moram pa še animacijo zmislit Aja...še to...a se kateri dogaja da hodi na veliko potrebo samo ponoči? Meni se zadnje dni ravno to dogaja...se zbudim ker me lulat, pa me potem še kakat začne tiščat...nič driske ali kaj, čisto normalno...včasih grem tudi 3x na noč Kr neki...
< Sporočilo je popravil nadinne -- 24.10.2010 10:05:49 >
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 24.10.2010 10:09:40
|
|
|
|
lottyka
|
Dobro jutro, IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca IZVIRNO SPOROČILO: lottyka Dober večer, Evoo jaz sem si danes malo privoščila, prvo kosilo z domačimi in nato zvečer še pri nama peka kostanja s prijatelji. Tako, zdej me pa lahko kaj preseneti imam naslednji teden prazen, nič v planu več, razen počivanja. IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca Ta tedn ko pride pa še enkrat generalka stanovanja in pri nas je vse zrihtano, da lahko MIRNO GREM V P. po , prej pa NE Ti si kar striktno zadaj to pa bo. Glej majobar ji je tud uspelo da ni šla prej. Moč volje dela čudeže pomoje. Ja pri nas smo vse zmenjeni . kakor pa opažam ste pa vi tudi vse zmenjeni No mal smo bili pa zmenjeni. Sem se kar navadila noge skup držat. Maa2010 ČESTITKE ZA EMMO!!! November2010 boga, upam da vsaj ti ne obležiš. Bogec mali, upam da se bo kmalu boljše počutil, pa mož tudi. Za slikco pa tudi jaz mislim da če bo želela da jo sama objavi. Škoda ker se nismo že prej dogovorili in odprli album na geslo, vem da so ga imele mislim da Julijke. No evo, pa nismo več na 3 dni. Torej, katera bo jutri? Že katero kaj matra? Hmm še eno vprašanje, a ima katera od vas spakiran v torbo Diantal gel? Me spet matra da bi si ga kar kupla, po drugi strani pa mi je škoda denarja . Lep dan vsem.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 24.10.2010 10:10:08
|
|
|
|
sara pia
|
maa2010 - čestitke za Emmo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 24.10.2010 10:18:35
|
|
|
|
novemberska
|
Maa2010 čestitke za malo princesko Emmo Libary čestitke tebi za prekrasno zaroko...so mi kar mravljinci šli po telesu ko sem brala A polna luna ni nobeno presenetila z dojenčkom? No ja sej je še čas....uživajte s trebuščkom dokler še lahko , sicer je res da ko zgubiš trebušček dobiš največji zakladek No midve z našo pupo sve super,res je pridna...spi,je,lula in kaka, ter se zelooo rada crklja pri očiju Če se katera odloči da gre v rim SREČNO....drugače pa vam želim čim lepšo nedeljo. Poljubček od Hane za vaše
< Sporočilo je popravil novemberska -- 24.10.2010 10:20:12 >
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?