|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
23.10.2010 20:41:25   
kapesanta
se čist na hitro javim - danes sva bila z Rokom na pikniku, včeraj cel dan pospravljala, tako da se nisem mela glih časa vse prebrat.
vidim da še ni nobena na novo rodila user posted image , vsakič ko grem gledat preletim najprej to, potem se spravim pa brati še ostalo.
jaz imam tudi zdaj že pripravljeni obe torbi, mislim da je zdaj vse not, tako da ima moj že tudi vizuelna navodila kaj mora prinesti, če bi me presenetilo zunaj - sej ne vem če ne bi bilo mogoče bolje da kar s sabo nosim - kaj pa ve, če se greste potepat mate torbo s sabo?

a je katera prekuhavala z BRITA vodo - kako je izpadlo? res ne bi šla kupovat destilirane, če imam pa to doma...

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Bela01)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
23.10.2010 21:05:19   
nadinne
Brita voda, kaj pa je to?

Jaz sem pa ravnokar odkrila 2 novi, sicer mičkeni striji zraven popka user posted image   Včeraj ju še ni bilo. No saj se ne sekiram drugače, ker imam itak ves trebuh poln strij še od prej, ampak vseen sem bila prepričana da jo bom odnesla brez, sploh k mam tak mini trebušček user posted image No, sem dokaz, da razna olja in ostalo proti strijam ne deluje...vsaj pri meni ne. He he...bom imela vsaj spomin na prvo nosečnost tudi na svojem telesu. user posted image

renesme...kako opeklina? Ti nič ne zavidam, ker sem se sama enkrat tudi takole opekla z vrelo vodo po trebuhu. Uf je bolelo kot hudič. Sem bila takrat še v Lj, ker sem hodila na faks in v stanovanju nisem imela ene stvari proti opeklinam...sem vzela iz zamrzovalnika kar zmrznjen zrezek, ga zavila v cunjo in hladila...ko pa se je malo odtajal, sem ga dala nazaj in vzela nekaj drugega user posted image Pa sem imela vseeno tudi jaz mehur user posted image Pa enkrat sem kuhala krompir in ko sem hotela odliti vodo, sem jo polila čez roko AUČ! Na srečo nimam novbenih brazgotin, na trebuhu sem pa imela še do nedavnega liso od opekline, ampak je pa sedaj izginila.

Lahko noč želim vsem...da jo čimveč prespite user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
23.10.2010 21:55:51   
pajac
Brita je filterski sistem za vodo... ne vem pa kako se obnese, ker je nimam user posted image

Renesme... tisto z generalkami... še kako zna bit resnično... jaz pa bi res rada imela 3 dni pred porodom mir, da res lahko spucam, ker vem kaj me pol čaka.. Zdaj letam z alkoholnimi robčki in brišem po kopalnici, kuhinji in Petrovih "stikih" Sem pa bila čisto user posted image prej, ko je Peter šel tašči pokazat dojenčkovo sobo, pol sta pa šla šlatat prsno črpalko in flaške, ki so bile prekuhane... No in zdaj lahko jovo na novo.. Pa sem rekla, da imamo povsod razkužilo, ker bomo tega hudiča imeli še kar nekaj časa, ko bo Peter že zdrav...Ah...user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
23.10.2010 21:58:35   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

se čist na hitro javim - danes sva bila z Rokom na pikniku, včeraj cel dan pospravljala, tako da se nisem mela glih časa vse prebrat.
vidim da še ni nobena na novo rodila user posted image , vsakič ko grem gledat preletim najprej to, potem se spravim pa brati še ostalo.
jaz imam tudi zdaj že pripravljeni obe torbi, mislim da je zdaj vse not, tako da ima moj že tudi vizuelna navodila kaj mora prinesti, če bi me presenetilo zunaj - sej ne vem če ne bi bilo mogoče bolje da kar s sabo nosim - kaj pa ve, če se greste potepat mate torbo s sabo?

a je katera prekuhavala z BRITA vodo - kako je izpadlo? res ne bi šla kupovat destilirane, če imam pa to doma...

še ne.. samo čez kak teden jo bom kar v avtu imela...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3304
23.10.2010 23:29:31   
philadelphia
Živjo punce!

Me od torka ni bilo na netu in sem lahko prebrala danes od 115 strani do 133e. Veeeeeeellliikkkkkkk!!

Čestitam Emmi in MaliNeliuser posted image user posted image

Vidim, da ni nobena šla rodit 20.10.2010 user posted image

Drugače sem preživela teden v toplicah, ki jih mi je častil moj za najino obletnico, ki jo imava 20.10. in mi je pripravil veliko presenečenje, ko me je peljal na slavnostno večerjo, kjer mi je za sladico zapel (po cd-ju) moj najljubši izvajalec in zraven sladice sem dobila prstan. Moj  user posted image  me je zaprosil za roko. Jaz pa vsa v solzah, ker nisem niti slučajno pričakovala. Tako da si bom zapomnila 20.10.2010. user posted image

Toliko za danes! Lepo noč vam želim in čim manj vstajanja ponoči!!!!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
24.10.2010 0:15:52   
naša beba
Joooj, kk lepo 

ČESTITKE!!!!

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
24.10.2010 0:51:41   
lottyka
Dober večer,

Evoo jaz sem si danes malo privoščila, prvo kosilo z domačimi in nato zvečer še pri nama peka kostanja s prijatelji. Tako, zdej me pa lahko kaj preseneti imam naslednji teden prazen, nič v planu več, razen počivanja.

zori Vse najboljše!!!!

emma lepo da si doma, lepo se cartajte. Glede na to, da nama kava pred  porodom ni uspela, morve it ko bova obe že vozičkali user posted image .

ječi torta zgleda fenomenalno, verjamem da je bila tudi dobra.

renesme upam da ne boš imela preveč težav z opeklino in da hitro zgine.

IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca

Ta tedn ko pride pa še enkrat generalka stanovanja in pri nas je vse zrihtano, da lahko MIRNO GREM V P. po , prej pa NE

Ti si kar striktno zadaj to pa bo. Glej majobar ji je tud uspelo da ni šla prej. Moč volje dela čudeže pomoje.

brita:
http://www.vodnifiltri.com/filrirni_vrci_brita.shtml
Jaz nisem probala, sem kar destilirano kupila.

library - iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Kok je to lepo. JAz se kar topim ob takih zgodbicah. ČESTITKE!!!

Tako, zdej je pa čas za posteljo. Lahko noč

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
24.10.2010 8:21:53   
november2010

user posted image
  maa2010 sporoča:
Včeraj 23.oktobra ob 17.47 sem v Murski Soboti pokukala na svet.
Emma, težka 2730 in visoka celih 50 cm.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
24.10.2010 8:24:31   
november2010
Čestitke maa2010!!!!! user posted image

user posted image maa je priložila tudi slikico, vendar sem malo v dilemi če jo lahko objavim.... kaj menite? 
Opcija je tudi, da dam tudi samo v moj album, ki ga lahko vidite samo ve, ali pa počakamo na maa2010 pa sama objavi....?

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
24.10.2010 8:26:28   
november2010
library - oooo, res lepo.... ČESTITKE!! 

Neposredna povezava do sporočila: 3310
24.10.2010 8:47:53   
nejka000

user posted image
user posted image

user posted image

16.10.2010
 user posted image novembrska (PDP 13.11.2010)  user posted image HANA, 2900g, 51cm

19.10.2010
  user posted image emma83 (PDP 8.11.2010) user posted image   , 2805g, 50cm

22.10.2010

user posted image malaneli (PDP 3.11.2010)  user posted image NELI, 2900g, 48,5cm

23.10.2010
  user posted image maa2010 (PDP 6.11.2010)  user posted image EMMA, 2730g, 50cm

< Sporočilo je popravil nejka000 -- 24.10.2010 8:49:03 >

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
24.10.2010 8:48:14   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

kaj pa ve, če se greste potepat mate torbo s sabo?

Jaz od srede naprej, ampak samo svojo torbo in dokumente. user posted image
Library, čestitke za zaroko. user posted image user posted image

Maa2010, čestitke za pupo! user posted image user posted image user posted image  Veliko cartanja vsem trem!

November2010, jaz raje ne bi dajala gor slike, čeprav bi jo z veseljem pogledala. Naj jo objavi sama ali pa če ti da "dovoljenje". user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3312
24.10.2010 8:51:02   
nejka000
maa2010 ČESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image ZAJ PA ČIMPREJ DOMOV SE CARTATuser posted image user posted image

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
24.10.2010 8:54:02   
malajka84
maa 2010 čestitke za pupiko!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
24.10.2010 8:54:44   
Renesme**
maa2010- čestitke ob rojstvu...pa le ni bila tako majhna!

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
24.10.2010 8:58:35   
simonmojca
maa2010 čestitke za pupo

user posted image

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
24.10.2010 9:01:10   
simonmojca
library četitke za zaroko

user posted image

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
24.10.2010 9:02:59   
simonmojca
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka

Dober večer,

Evoo jaz sem si danes malo privoščila, prvo kosilo z domačimi in nato zvečer še pri nama peka kostanja s prijatelji. Tako, zdej me pa lahko kaj preseneti imam naslednji teden prazen, nič v planu več, razen počivanja.

Ta tedn ko pride pa še enkrat generalka stanovanja in pri nas je vse zrihtano, da lahko MIRNO GREM V P. po , prej pa NE

Ti si kar striktno zadaj to pa bo. Glej majobar ji je tud uspelo da ni šla prej. Moč volje dela čudeže pomoje.

Ja pri nas smo vse zmenjeni user posted image . kakor pa opažam ste pa vi tudi vse zmenjeni user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
24.10.2010 9:07:11   
simonmojca
Jutro punce user posted image

vse ostalo prej zrihtat user posted image

Spali super za spremembo - jupiiii  user posted image user posted image

No jaz si grem kavico in zajterk skuhat - sem sama user posted image  je mogu na volišče it delat

user posted image

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 24.10.2010 9:10:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 3319
24.10.2010 9:12:40   
tejci1981
Dobro jutro punce!

Kako ste kaj danes?
Moj gleda formulo - ali nekaj podobnega temu user posted image , jaz pa za računalnikom!

Pridno smo začele dostavljati naše otročkeuser posted image ,..... jaz spet odštevam,...... SITNO 03 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in komaj čakam sredo, čeprav me je malo strah.

Simonmojca - prav si videla user posted image , 27.10 sem jaz na vrsti za CR, samo ure še ne vem!
Ko pridem k sebi dobite sms user posted image

Bela01 - sem že študirala nate,...mogoče se pa res vidima kjeuser posted image !

Library - čestitke za zaroko!!!!

ZORI82 - Vse naboljše in najlepše!!!!!!!!!!!!

Maa2010 - ČESTITKE ZA EMMO!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Bela01)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
24.10.2010 9:46:29   
november2010
Jutro punce!

Za nami je pa ena JUHU BRUHU noč :) Lovro je imel že čez dan drisko, pa zvečer je govoril, da ga trebušček boli... ponoči pa akcija - pobruhal posteljo, po tleh, v wc.... čist bogi... tako da sem imela ob dveh ponoči čistilno akcijo, pralni stroj je laufal.... :)  Lovro je zdaj že pri sebi, možek pa obležal z vročino in drisko :)
Jaz spala nisem čisto nič, me je tisto čiščenje čist prebudilo, ampak zaenkrat mam še kar energijo :) Ko bom pa dol padla, bom pa dol padla :)
aleunam - se strinjam glede slikce, to so zelo delikatne zadeve.

Grem naprej v akcijo, lepo nedeljo vam želim.

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
24.10.2010 10:03:54   
nadinne
Jutro.

Evo danes sem pa orenk potegnila spanec user posted image No sem ves dan sama, pa mi je zgleda pasalo čimveč prespati, da mi ne bo dolgčas user posted image

Iiiiii user posted image MAA2010 - Čestitke za pupo Emmo. Zelo lepo ime user posted image Veliko crkljanja user posted image

library...tudi tebi čestitke za zaroko. Verjamem da je bilo nepozabno ja user posted image

november2010...upam da ne boste šli po poti pajaca...čimprej se pozdravite user posted image

Vidim da imate že vse ne samo pripravljene torbe za v P, ampak jih imate celo v avtu...no jaz imam zaenkrat vse samo na kupu, ker moram najti še primeren ruzak. V avto je pa ne bom dala, ker imava 2 in ne vem kateri bo na vrsti user posted image Sploh pa če me bo kdo drug peljal, potem še pozabim na torbo...bo kar čakala pri vhodnih vratih.

No, sem mislil da bo dež danes....pa zaenkrat sije sonček user posted image No trenutno gledam smučanje, potem grem kuhinjo pospravit, potem pa posteljnino zlikat od user posted image in pa še zadnje cotke. Za kosilo si grem pa po pico user posted image Se mi ne da samo zase kuhat. Za popoldne si moram pa še animacijo zmislit user posted image

Aja...še to...a se kateri dogaja da hodi na veliko potrebo samo ponoči? user posted image Meni se zadnje dni ravno to dogaja...se zbudim ker me lulat, pa me potem še kakat začne tiščat...nič driske ali kaj, čisto normalno...včasih grem tudi 3x na noč user posted image Kr neki...

< Sporočilo je popravil nadinne -- 24.10.2010 10:05:49 >

Neposredna povezava do sporočila: 3322
24.10.2010 10:09:40   
lottyka
Dobro jutro,

IZVIRNO SPOROČILO: lottyka

Dober večer,

Ja pri nas smo vse zmenjeni user posted image . kakor pa opažam ste pa vi tudi vse zmenjeni user posted image

user posted image user posted image user posted image No mal smo bili pa zmenjeni. Sem se kar navadila noge skup držat. user posted image user posted image user posted image

Maa2010 ČESTITKE ZA EMMO!!!

November2010  user posted image user posted image user posted image boga, upam da vsaj ti ne obležiš. Bogec mali, upam da se bo kmalu boljše počutil, pa mož tudi.

Za slikco pa tudi jaz mislim da če bo želela da jo sama objavi. Škoda ker se nismo že prej dogovorili in odprli album na geslo, vem da so ga imele mislim da Julijke.

No evo, pa nismo več na 3 dni. Torej, katera bo jutri? Že katero kaj matra?

Hmm še eno vprašanje, user posted image a ima katera od vas spakiran v torbo Diantal gel? Me spet matra da bi si ga kar kupla, po drugi strani pa mi je škoda denarja user posted image .

Lep dan vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 3323
24.10.2010 10:10:08   
sara pia
maa2010 - čestitke za Emmo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
24.10.2010 10:18:35   
novemberska

Maa2010 čestitke za malo princesko Emmouser posted image user posted image user posted image user posted image

Libary čestitke tebi za prekrasno zaroko...so mi kar mravljinci šli po telesu ko sem brala user posted image user posted image user posted image

A polna luna ni nobeno presenetila z dojenčkom? No ja sej je še čas....uživajte s trebuščkom dokler še lahko user posted image , sicer je res da ko zgubiš trebušček dobiš največji zakladek user posted image

No midve z našo pupo sve super,res je pridna...spi,je,lula in kaka, ter se zelooo rada crklja pri očijuuser posted image

Če se katera odloči da gre v rim SREČNO....drugače pa vam želim čim lepšo nedeljo. Poljubček od Hane za vaše user posted image

< Sporočilo je popravil novemberska -- 24.10.2010 10:20:12 >

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?