|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
23.10.2010 15:18:49   
majabar
DObro jutro!

user posted image Sem ga docakala! Oba sva presrecna, mali se je neverjetno umiril v trebuhu. Verjetno cuti, da sem se zdaj sprostila. Sva prespala pri starsih, zdaj pa domov.user posted image
Lep dan vsem in hvala, ker ste zame drzale pesti!

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
23.10.2010 15:18:59   
majabar
DObro jutro!

user posted image Sem ga docakala! Oba sva presrecna, mali se je neverjetno umiril v trebuhu. Verjetno cuti, da sem se zdaj sprostila. Sva prespala pri starsih, zdaj pa domov.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3277
23.10.2010 15:34:22   
naša beba
Dobro jutro tudi vam trem... samo da ste se dočakali... zdaj pa v akcijo doma in v akcijo za vložki na poti v P!!!!!!!!!!!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
23.10.2010 16:09:44   
Renesme**
no pri nas se dogaja...ja sama poskrbim za touser posted image
prekuhavam še flaške in sem se po trebuhu poparila, zdej imam pa 2 lepa mehurja in sprobavam kremice...peče..ajsiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3279
23.10.2010 16:14:27   
nadinne
Dan.

ječi...VAU, zelo lepa torta, res ni treba da si tako skromna user posted image

majabar...super da je družinica spet skupaj. Ne vem če nismo čutil nekaj tresenja celo v Slovenijo? user posted image

emma83...uživaj s svojim sončkom in velik crkljanja! user posted image

Jaz sem pa danes kar nekaj čudne volje...zjutraj semse skoraj zjokala, ker se nisem mogla spomnit kaj naj skuham user posted image Čist brez veze res. Zej sem pa grozno user posted image Vreme je tud nekam čudno...malo sonca, potem pa taka turoba z oblaki user posted image Ja se pripravlja na dež kot kaže.

Drugače pa ne morem verjeti, da sem se končno spravila in za spomin fotkala svoj buši...mi je kar smešno, da sem čakala do 9 meseca user posted image Tak da sem danes imela cel fotošuting s svojim user posted image Si je dal duška. Evo moj buši, točno na prvi dan porodniške user posted image

user posted image

user posted image

Zej grem pa malo ven...da se zbudim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3280
23.10.2010 16:15:49   
tejci1981
Majabar - krasno, da ste končno skupaj! user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa ni več kake ovire za malčka!!!!!

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
23.10.2010 16:19:36   
phelps
Dan!

Emma83, super za hiter porod in veselo cartanje! user posted image Kako je pa ime tvojemu črmlju?

Majabar, fino, pa si dočakala... No, praviš, da v Kolumbiji ne čakajo toliko čez rok kot pri nas, tako, da zna bit pri tebi kmalu user posted image

Pajac, Renesme user posted image

Lottyka, p o č i v a j user posted image , če pa bo karkoli, pa le v P, sedaj smo že donošeni user posted image

Ja, tudi jaz opažam, da rojevamo na 3 dni, v ponedeljek je na vrsti Daya, pa Maa2010 je tudi že v P kolikor vem user posted image user posted image user posted image

Pri meni nič novega, ker sem včeraj zabušavala, sem imela danes čistilno akcijo. Čisto me je obsedlo, se vse sveti user posted image , to je sedaj to. Pa še moj se je potrudil in očistil oba avtomobila user posted image . Trebuh otrdeva, je pa še visoko, Phelps brca oz. se premika, tako, da mi še ne gremo nikamor. Edino malo sem zategnjena od pucanja oz. me bolijo vezi tam spodaj... Bo minilo. Popoldan namenjen počitku in ogledu kakšnega dobrega filma.

Brojim sitno 10 user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 23.10.2010 16:20:37 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

Neposredna povezava do sporočila: 3282
23.10.2010 16:26:41   
Renesme**
jaz sem bila tudi že pridna danes...oprala in obesila 2 stroja cunj, zlikala 2 stroja, preoblekla posteljo, še 1x pospravila polico nad previjalno, prah je neusmiljenuser posted image , prekuhala flaške in se grdo opekla po trebuhu...zdaj je pa dovolj za danes!
Moja dva sta šla gledat v lutkovno gledališče Sapramiško, tako da imam počitek do ene 18ih

Evo od cca 15h naprej smo že v škorpijonu, nič več tehtnic.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
23.10.2010 16:32:52   
zori82
Dober dan

no da se vam na hitrco javim....danes sem pa doživela en kup lepih presenečenj za RD...moj mi je prinesu ogromen šopek belih vrtnic, sestrična torto, potem pa še moji pozvonijo na vrata z komplet kosilom (sarma,meso,krompir) + torto...seveda sta moj in sestrična vse vedla, ker so skupaj to splanirali user posted image

majabar jeeeee pa si dočakala, no zdj pa cartat in user posted image za vseh 10 dni

ječi vauuuu super tortauser posted image

emma
veliko cartanja s tvojim zakladekom

nadinne
iiiii lepi majhen bušek

renesme
če imaš bepanten se namaži, ker je dober tudi za opekline

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
23.10.2010 16:52:33   
pajac
zori82 vse najboljše!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
23.10.2010 16:52:58   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: majabar

DObro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
23.10.2010 16:55:40   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

prekuhavam še flaške in sem se po trebuhu poparila, zdej imam pa 2 lepa mehurja in sprobavam kremice...peče..ajsiuser posted image

AUČuser posted image user posted image user posted image user posted image zdaj sem že pozna, ampak najbolj pomaga hlajenje in to takoj.....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3287
23.10.2010 17:13:31   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

AUČuser posted image user posted image user posted image user posted image zdaj sem že pozna, ampak najbolj pomaga hlajenje in to takoj.....

ja sej sem, ampak je še vseen o mehur nastaluser posted image , pol sem s Sudocremom namazala in je že ful ful boljše- piše gor da je tudi za opekline...pa sej so fenistil, pa Bepanthen, Ribje mazilo, šentjanževo olje tudi...

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
23.10.2010 17:28:03   
simonmojca
Zori82 VSE NAJ, NAJ

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3289
23.10.2010 17:29:06   
simonmojca

ja sej sem, ampak je še vseen o mehur nastaluser posted image , pol sem s Sudocremom namazala in je že ful ful boljše- piše gor da je tudi za opekline...pa sej so fenistil, pa Bepanthen, Ribje mazilo, šentjanževo olje tudi...

Boga samo, da se buši pozdravi user posted image , da ne bo opekline in da user posted image  ne bo zaradi tega prehiteval user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3290
23.10.2010 17:31:40   
simonmojca
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Ja, tudi jaz opažam, da rojevamo na 3 dni, v ponedeljek je na vrsti Daya, pa Maa2010 je tudi že v P kolikor vem user posted image user posted image user posted image  

user posted image

Če sem prav opazila pri oktoberkah je potem v sredo 27.10.2010 navrsti tejči1981 z CR
madonca ratuje pestro user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
23.10.2010 17:33:00   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca

user posted image

Če sem prav opazila pri oktoberkah je potem v sredo 27.10.2010 navrsti tejči1981 z CR

kar računaj da v roku 1 meseca bomo že skoraj vse imele sončkeuser posted image user posted image

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
23.10.2010 17:38:28   
simonmojca
pajac upam, da se je pri tebi tudi stanje že umirilo ali pa vsaj malo izboljšalo

Jaz sem že nazaj z obiska pri žlahti na Vrsnem, šla po 7letih-končno, zdaj ko sem na porodniški imam čas user posted image

Pri nas smo tudi že bili ZELO, ZELO pridni, spakirala torbo za v p., spakirala torbico (previjalno torbo za voziček) v kateri so potrebščine za user posted image , ko gremo dam+jajček. Oprala skoraj že vse cotike in zlikala, oprati moram še postelnino, prekuhala sem tudi že vse. Tako da jejjj me user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ta tedn ko pride pa še enkrat generalka stanovanja in pri nas je vse zrihtano, da lahko MIRNO GREM V P. po user posted image , prej pa NE user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3293
23.10.2010 17:39:51   
simonmojca

user posted image

kar računaj da v roku 1 meseca bomo že skoraj vse imele sončkeuser posted image user posted image

Če po pravici povem, kar ne dojemam. Teh 9m je šlo tako hitro mino, da mi sploh še ni jasno, da je že konec user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3294
23.10.2010 19:09:47   
pajac

user posted image a vse si to dala gor, al kaj??? user posted image Držim pesti, da ni prehudo, pa ne pocaj preveč gor.. boljše da se suši na zraku....user posted image za hitro celjenje user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3295
23.10.2010 19:11:57   
pajac

pajac upam, da se je pri tebi tudi stanje že umirilo ali pa vsaj malo izboljšalo

NO comment user posted image

Jaz sem že nazaj z obiska pri žlahti na Vrsnem, šla po 7letih-končno, zdaj ko sem na porodniški imam čas user posted image

Pri nas smo tudi že bili ZELO, ZELO pridni, spakirala torbo za v p., spakirala torbico (previjalno torbo za voziček) v kateri so potrebščine za user posted image , ko gremo dam+jajček. Oprala skoraj že vse cotike in zlikala, oprati moram še postelnino, prekuhala sem tudi že vse. Tako da jejjj me user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ta tedn ko pride pa še enkrat generalka stanovanja in pri nas je vse zrihtano, da lahko MIRNO GREM V P. po user posted image , prej pa NE user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no le zmeni se z user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3296
23.10.2010 19:18:27   
nadinne
zori82 VSE NAJBOLJŠE!!! user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
23.10.2010 19:52:50   
Renesme**

user posted image a vse si to dala gor, al kaj??? user posted image Držim pesti, da ni prehudo, pa ne pocaj preveč gor.. boljše da se suši na zraku....user posted image za hitro celjenje user posted image user posted image user posted image user posted image

ne, sem izbirala, sem dala obkladek in potem sudocrem...če pa nebi pomagalo bi pa verjetno še kaj nacoprala...čeprav vem da ne smemuser posted image ...sej vem da najbolj bi bilo z mrzlim, mokrim obkladkom okoli hodit, samo mal me v trebuh zebeuser posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
23.10.2010 19:53:42   
Renesme**

NO comment user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no le zmeni se z user posted image

in potem pride generalka št. 2, pa 3....user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
23.10.2010 20:16:26   
Bela01
Izpustim kakšen dan, pa se tak razpišete, da komaj sledim. Pa še dva nova dojenčka :). Čestitke novemberska in malaneli!!!

tejci1981: vidim, da bova v isti porodnišnici (MB) čez praznike :). Jaz imam pa cr 29.10.. No, te se bova pa tak vidle :)

Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?