Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: Renesme** jutro pajac- boste vse zdaj čez dali potem bo pa mir...pri nas je tudi žur od avgusta naprej, ma kaj začeli smo že junija z angino pri tamali, pol s trebušno virozo pri možu, moji mamici in očiju, potem so pa kar sledile tele respiratorne zadevice in se jih ne rešimo, sicer nobeden "trkam" oreng ne zboli, ampak pokašljujemo in smrkamo pa skoz, najslabši je mož, oh bogi in ne vem kaj, potem slučajno 1 dan ne kašlja gre pa ven tečt...po 10 min je pa nazaj ker začne fajn kašljat- jst bi mu kar vrat zavila, pol pa če kaj rečem gre pa še zanalašč tečt . Zdaj ko mi kaj začne, da kašnja... mu rečem, da me ne zanima...pol sm se še jst nalezla in sem imela ene 2 dni zabasan nos in grlo ponoči in sem kao ful smrčala, revež pa spat ni mogel , sem mu rekla naj kar sebi pripiše... aleunam- upam, da si v vsakem primeru že boljše moj je hotel it na maraton .. sem mu rekla, da ni normalen.... kar se patiče prenosa, sem mu obljubila nagobčnik (masko), izolirala od naju in težim za higijeno kašlja.. sem mu rekla, da se je lažje s 3 letnikom zmenit, da da roko pred usta, ko kašlja kot z njim.. pa da ga bom fentala, če se midva nalezeva od njega.... veš kaj, dobr da ga moj že od avgusta sračka in ni mogel trenirat, drugače bi sigurno včeraj šel na maraton , tud jaz sem rekla, da grem v sredo v lekarno po maske, pol bo pa videl pri nas bodo problem še obiski- z njegove strani , ampak imam to srečo, da je lani njegova sestra rodila tak čas in 4 tedne nismo smeli k njej, mislim, še potem nismo šli mi k njim na obisk, ampak k tašči in je ona tja s tamalim prišla- halo, a to je lahko, mi pa nismo smeli tja Sem mu že lani povedala, da naj si to zapomni, ker v prvo so vsi tast, tašča, svakinja, svak in nečakinja (4 leta takrat) vsi na obisk prišli, pa tamala in svak sta bila bolna in kašljala, pa pol ure se je moj po telefonu pregovarjal naj ne hodijo bolni....zdaj sem rekla, da lahko prve 3 tedne prideta samo tast in tašča- zdrava, drugače bodo pred vrati ostali pa tudi če se skregamo, tamalega bom pa popokala in šla v sobo! Tašče že 1leto in pol ni bilo k nam, zdej bo pa takoj pritekla...vsak teden...
|