|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
25.10.2010 8:39:56   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

jutro

pajac- boste vse zdaj čez dali potem bo pa mir...pri nas je tudi žur od avgusta naprej, ma kaj začeli smo že junija z angino pri tamali, pol s trebušno virozo pri možu, moji mamici in očiju, potem so pa kar sledile tele respiratorne zadevice in se jih ne rešimo, sicer nobeden "trkam" oreng ne zboli, ampak pokašljujemo in smrkamo pa skoz, najslabši je mož, oh bogi in ne vem kaj, potem slučajno 1 dan ne kašlja gre pa ven tečt...po 10 min je pa nazaj ker začne fajn kašljat- jst bi mu kar vrat zavila, pol pa če kaj rečem gre pa še zanalašč tečtuser posted image . Zdaj ko mi kaj začne, da kašnja... mu rečem, da me ne zanima...pol sm se še jst nalezla in sem imela ene 2 dni zabasan nos in grlo ponoči in sem kao ful smrčala, revež pa spat ni mogeluser posted image , sem mu rekla naj kar sebi pripiše...

aleunam- upam, da si v vsakem primeru že boljšeuser posted image

moj je hotel it na maraton user posted image .. sem mu rekla, da ni normalen.... kar se patiče prenosa, sem mu obljubila nagobčnik (masko), izolirala od naju in težim za higijeno kašlja.. sem mu rekla, da se je lažje s 3 letnikom zmenit, da da roko pred usta, ko kašlja kot z njim.. pa da ga bom fentala, če se midva nalezeva od njega....user posted image

veš kaj, dobr da ga moj že od avgusta sračka in ni mogel trenirat, drugače bi sigurno včeraj šel na maratonuser posted image , tud jaz sem rekla, da grem v sredo v lekarno po maske, pol bo pa videluser posted image
pri nas bodo problem še obiski- z njegove straniuser posted image , ampak imam to srečo, da je lani njegova sestra rodila tak čas in 4 tedne nismo smeli k njej, mislim, še potem nismo šli mi k njim na obisk, ampak k tašči in je ona tja s tamalim prišla- halo, a to je lahko, mi pa nismo smeli tjauser posted image  Sem mu že lani povedala, da naj si to zapomni, ker v prvo so vsi tast, tašča, svakinja, svak in nečakinja (4 leta takrat) vsi na obisk prišli, pa tamala in svak sta bila bolna in kašljala, pa pol ure se je moj po telefonu pregovarjal naj ne hodijo bolni....zdaj sem rekla, da lahko prve 3 tedne prideta samo tast in tašča- zdrava, drugače bodo pred vrati ostali pa tudi če se skregamo, tamalega bom pa popokala in šla v sobo!
Tašče že 1leto in pol ni bilo k nam, zdej bo pa takoj pritekla...vsak teden...

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
25.10.2010 8:40:58   
nadinne
Jutro.

Ah dons je bla pa res ena smotana noč...tud jaz sem skoraj nič spala. Skoz na wc, potem me pa ob 4h začne še bolet hrbet v levem ledvenem predelu...kot bi me ledvica bolela ali kaj...sem že pomislila na popadke in me je bilo že groza, ker res še nočem rodit! "Na srečo" je bila bolečina konstantna, ni prenehala, kot bi mi nekdo dal kos ledu gor...noro je skelelo. Pojma nima od česa. Popustilo je šele okoli 7h. Tko da sem zalimana da je groza user posted image Vmes me je pa še lakota prijela, da mi ej bilo slabo...no se zej spravim k zajtrku, sem pa komaj košček kruha spravila dol user posted image Že vidim da bo super dan. user posted image

Vreme je pa tud ubijalsko...čakam da bo snežilo popoldne, vsaj take so napovedi...no sej sneg mi je vešč drugač, ampak oktobra je pa še zmer mal prezgodej user posted image

aleunam...ja da se res ne pripravljaš za v Rim? Če ja, naj bo hitro, če pa ne, pa upam da nisi kaj staknila sedaj tik pred zdajci.

virusi...jaz sem pravi magnet za adeno in rota virus...mislim da je bilo letos prvič, da nisem tega staknila, drugače pa vsako leto kaj nabavim user posted image Sploh adeno virus mene čist povozi...nazadnje sem skoraj mogla v bolnico zaradi tega, ker se krči v želodcu in črevesju niso umirili neglede na vse. Takrat sem pa res mislila da bi kar umrla user posted image Tak da itak vem, da če bo moj user posted image kaj prinesel, bom jaz prva na vrsti.

presredek...jaz bom samo izrazila željo, naj ga čuvajo in to je to. Če pa bo grozila raztrganina, pa naj seveda prerežejo. Upam da bo res kaka izkušena babica ob meni, pa da se jim ne bo mudilo...kar je kar težko pričakovat, sploh ko slišim da je ogromno porodov vsak dan.

Grem sedaj sortirat cunjice po številkah...sem včeraj KONČNO vse polikala, sedaj pa pospravim vse v omaro da bo pripravljeno. Pa še komplet za user posted image za iz P dam v torbo in jo postavim v lupinco, da moj ne bo pozabil prinesti.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
25.10.2010 8:49:29   
Majchi
Jutro!
Jaz sem spet spala dobro, če odštejem 2x wc. To noč celo tamala ni prišla ka nama, tko da je blo sploh super.
Je pa zato včeraj zvečer imela histerični izpad s kričanjem, metanjem stvari na tla, jokom, brcanjem, metanjem ob tla...user posted image  Vse samo zarad tega, ker je hotla, da jo oči stušira in ne jaz. In ker ima take fore vsak dan, da ona nama diktira, sem zatežila in vztrajala, da jo bom jaz. Pa še razložila sem ji, da zato, ker ji moram laske umit, oči pa tega ne zna. Potem sva pa pač ble obe trmasteuser posted image . Sem jo zagrabila in nesla v kopalnico (17 kg), da sem mislila, da bom kar rodilauser posted image . Seveda, ker se je upirala in brcala, je bila še enkrat težja. No, na koncu sem ji razložila, da se je res grdo obnašala, da se tako ne dela, bla, bla in je ostala brez risanke. Spala do jutrauser posted image . Smrkelj majhen!

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
25.10.2010 8:51:05   
Majchi
Punce, pa kaj je s temi virozamiuser posted image ? Upam, da se hitro pocajtate, vi in vaši bližnji, ker zdajle pa res ni čas za ta jajca.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
25.10.2010 8:55:32   
severnica77
Library - Čestitke za zaroko! Zelo lepo!

Majabar - Evo, me zelo veseli, da je uspelo in ste vsi skupaj!

November2010 - želim, da je to res enodnevna zaroka. Našega malčka mi nismo cepili proti rota virusu, se mi je zdelo že tako in tako čisto preveč cepiv. Samo potem, ko je bil pa tako hudo boln, da smo pristali v bolnici, hujšal tako, da ga ni bilo nič več skupaj pa mi je bilo žal. Zdaj spet ne vem, če bi dala drugega cepiti.

aleunam - ljudje samo čakajo, da se bo komu drugemu kaj slabega zgodilo. Jaz poskušam to ignorirati, saj vem včasih ne moreš iz svoje kože. Še vedno pa verjamem, da se za vsako rit šiba najde.
zori82 - vse najboljše!

Diental gel, jaz ga ne bom imela. Iztis mi je bil še najmanj, dobila sem tudi raztrganine, samo se je lepo zacelilo. Torej rezali me niso, sem se pa raztrgala, posledično šivana, se je kar dolgo celilo in bolelo. Kaj vem no ... Pravzaprav mi ta presredek ni ravno prva skrb ... Bolj kot ne se bom prepustila, čeprav sigurno pa je fajn, če nisi rezan in se tudi raztrgaš ne. Upam pa, da tiste, ki ga boste uporabile, vam bo res pomagal.

Drugače pa pri meni nič kaj novega. Boli me hrbet, wc obiskujem kar pogosto ponoči, čez dan pa nič drugače user posted image .

Super pa mi je, da je bejbi z današnjim dnem uradno donošen ... Tako da, kdaj bo, pač bo ... user posted image

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
25.10.2010 8:57:31   
škorpijonček_
Jutroooooo,

no pa se je uradno začela tudi zame porodniška. Hecno je, že kar pogrešam šiht, pošto, račune,.... Pa še tak dan je.
Mal bomo bral, mal surfal, pa TV gledal...pa skuhal kaj, da ne bo user posted image  lačen. Tale porodniška je ziher namenjena, da si še mal spočijemo in priskrbimo dodatno energijo za user posted image , ki kmalu pride. Pol pa bo vse drgače. Sam že komaj čakam teh sprememb.
Punce, mi lahko ktera svetuje oz. pove, kje bi dobila kakšne modre zvezdice, imam iz Ikee ono lučko v obliki lunice, pa bi še zvezdice zraven nalepila.
Drugače sem danes fino spala, sam lulanje je sedaj nonstop na programu, pa ko se vstanem me križ tako boli, da grem kot ena stara mama na wc. Sam upam, da me dokončno ne štihne, tko kot me je na začetk leta, da še vstat nisem mogla. Pa vroče je full, nikol nisem imela toplih nog, sedaj pa mi kar gorijo.

Ktera je danes na vrsti?user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
25.10.2010 8:59:24   
Renesme**
Mal sem prekopirala o gelu 

-Klinične študije kažejo, da pri prvorodnicah Dianatal porodni gel znatno skrajša
dobo iztisa za 30% (26minut) (1).  Zelo redko katera pritiska več kot 30 min...če to gledaš potem bi moral otrok kar ven pastiuser posted image

• Po vsakem vaginalnem pregledu se s sterilnim aplikatorjem Dianatal porodnega
gela nanese 3 – 5 ml porodnega gela na vodilni del ploda v vaginalnem porodnem kanalu.
Mene so pregledali vsaj ene 6-7x od sprejema do poroda, se pravi, da bi porabili od 18- 35ml tega gela, v pakiranju je 33ml, od tega 22ml za 1. dobo in 11ml za 2 dobo, ko tako že pritiskašuser posted image , po izkušnjah, sploh ne aplicirajo vsega, ponavadi samo 1-2x prvo brizgo...

-Dodatno je potrebno nanesti porodni gel v 15 – 30 minutah po predrtju
amnijskega mehurja. Koliko??

- Dianatal porodni gel skrajša tako dobo odpiranja kot tudi dobo iztisa, zato naj bi
se ga apliciralo skozi celotno trajanje poroda. Ja, če imaš babico samo zase ali pa porod traja 10 ur, no v tem primeru rabiš vsaj ene 3 škatle gelauser posted image

• Priporočena količina znaša 20 – 30 ml porodnega gela na porod. Po porodu glavice
je potrebno obrisati področje ust in nosu.

• Dianatal porodni gel se lahko uporablja preventivno (porod z gelom) in terapevtsko. 
Indikacije za terapevtsko uporabo so: zastoj poroda ali podaljšan porod, suhe porodne
poti zaradi prostaglandinov, makrosomija, lajšanje porodov dokončanih s posegom,
kefalo-pelvino nesorazmerje.  V tem primeru pa verjamem, da pomaga, ampak potem bi ga moral dobiti zastonj

Vsebina
Vsebina kompleta Dianatal porodnega gela
Sterilne brizge s po 11 ml porodnega gela:
• 2 brizgi Dianatal Stage 1 – bel bat,
• 1 brizga Dianatal Stage 2 – moder bat,
• 2 aplikatorja porodnega gela.
-Dianatal Stage 1 se aplicira med dobo odpiranja, Dianatal Stage 2 pa med dobo iztisa.  To sem kopirala samo zato, ker ima ena od vas že rabljeno škatlo, da pregleda, če ima obe brizgalki!

ŠKODI PA NE!!!

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
25.10.2010 9:10:46   
nejka000
Jutro!

Eno vprašanje. Kaj ste vse že dobile odločbo o porodniški? Jaz sem na porodniškem že od 10.10 pa odločbe še nimam. Zej grem na socialno pa naj povejo kaj in kako je zaj s tem. Vse papirje sem oddala v roku sedaj pa še nič.

Sem pa zvedla super novico in zgleda da so se naši občinarji malo k sebi spravli in dobimo darilo za novorojenčka. Prej smo dobil skoz knjigico zej pa je 200€user posted image user posted image user posted image user posted image

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3383
25.10.2010 9:16:49   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: nejka000

Sem pa zvedla super novico in zgleda da so se naši občinarji malo k sebi spravli in dobimo darilo za novorojenčka. Prej smo dobil skoz knjigico zej pa je 200€user posted image user posted image user posted image user posted image

Ful dobr!user posted image user posted image  Ko bi se še v Lj. tkole skulirali...

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
25.10.2010 9:19:08   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: nejka000

Jutro!

Eno vprašanje. Kaj ste vse že dobile odločbo o porodniški? Jaz sem na porodniškem že od 10.10 pa odločbe še nimam. Zej grem na socialno pa naj povejo kaj in kako je zaj s tem. Vse papirje sem oddala v roku sedaj pa še nič.

v roku 30 dni naj bi vloge obdelali...

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
25.10.2010 9:38:01   
simonmojca
DOBROOOOOO JUTROOOOOOO

user posted image  o danes sm pa res SUPER SPALA se vidi da je dežek user posted image , na wc šla samo 1x jejjjjj user posted image  pa še takrat sem se zbudila, ko je user posted image  priromal v spalnico (je zaspal na kavču-verjetno če nebi prišel se še takrat nebi zbudila user posted image )

Vidim, da ste vse nekaj v bolnem stanju REVICE upam, da vse HITRO OKREVATE ali pa vaši bljižni, da se vi ne boste nalezle.

Jaz grem kavico spit pa se beremo

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3386
25.10.2010 9:50:29   
aleunam
Nejka, super za prispevek občine! Je kar visok. user posted image

Jaz sem noč delno prespala, delno presedela na wc-ju. Ven ne gre več skoraj nič, ampak še vedno me boli v zgornjem delu, mislim, da prav v želodcu. Redne prebave sem drugače vajena, ko pa prav driskam, me pa boli vse in sem čist hin. user posted image  Sem prav upala, da me ne bi še popadki presenetili, ker ne vem, če bi našla moči za roditi. user posted image  Pila sem vodo po požirkih, danes mi gre že malo boljše. Lačna sem kot user posted image , pa se bojim, da me bo še naprej mučilo, jedla pa nisem včeraj od treh (pa še takrat dve mandarini). Saj bo boljše, upam.

Škorpijonček, izkoristi prvi dan porodniške. Vem, je sprememba, ampak saj bo. Pojdi na kavo z kolegicami, pa bo prej minilo. Pa za nas tu gor boš imela več časa. user posted image

Simonmojca, mmmm, kako čudovita kava. A jaz si je danes raje ne skuham, da si še bolj ne razdražim želodca.

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
25.10.2010 9:56:48   
bejo2010
Jutro,

aleunam, mogoče si pa kakšno virozo staknila, ali so pa to res pripraveuser posted image . Za kino bi pa poklicala, pa bi nas več visoko nosečih šlo...pa kakšna pijačka....klepet....

Jaz sem ok, se je pa nekaj čudnega dogajalo v noči na nedeljo, nisem spala od dveh naprej, pa imela sem krče kot pri menstruaciji, pa križ me je bole, tak, da nisem mogla spati. Proti sedmi uri zjutra pa je nekako prenehalo.
Pa občasno me še vmes kaj pograbi, verjetno so to lažni popadki, ali???user posted image

Jutri grem na pregled, pa bomo videli kaj bo.

Lep dan

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
25.10.2010 10:07:08   
bejo2010
nejka000, ja kaj pa ti še delaš doma????? Sobota je mimo, a luna ni delovalauser posted image user posted image user posted image

Malo te hecam.

Lepo bodi!

(odgovor članu bejo2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
25.10.2010 10:19:11   
Valentina85
Dobro jutro!

Vstala sem zgodaj, ker nism mogla več ležat, vse me neki zbada v križu. Potem sem šla v Sport 2000, kupila 2 trenirki.
Po pošti sem dobila izvid za streptokok, kjer piše da ni porasel, se pravi da je najbrž OK.
Je pa danes tak dan kar za počivat, moj bo golaž naredil, jaz grem pa kar na kauč....

(odgovor članu bejo2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
25.10.2010 10:37:36   
philadelphia
Dobro jutro

Danes pa se nikakor nisem mogla zbudit. Kako paše spat! Najbrž bom zelo uboga, ko se rodi tale otrok, ker bom neprespana.

Drugače pa se mene tudi nekaj loteva. Že dva tedna me nekaj grlo matra in smrkam in kiham, zdaj me boli leva stran do ličnice, tako da ne vem ali se kaj z zobmi dogaja, vnetje dlesni, ne vem. Danes zjutraj pa sem začutila srbenje pri ustnici, tako da upam, da ne bo herpes. Ah tole sranje. Ne vem zakaj ne mormo bit kr zdravi, pa sej smo že noseče al ni to že zadost??

Danes pa grem še na zagovor moje bivše sošolke (5 se nas je skupaj družilo že od OŠ do sedaj, čeprav smo zdaj vse študirale na različnih faksih) in je zadnja med nami, ki bo diplomrala. Tako da super. Zdaj pa sem jaz prva noseča, mogoče bomo potem pa nadaljevale s praznovanjem rojstev naših otrok user posted image , ko bo konec diplom.

Drug teden pa imam še izpit za službo in upam, da se mi rata kaj naučit, ker se mi sploh ne da odpret zapiskov user posted image .

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
25.10.2010 10:42:36   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: bejo2010
Jutro,

aleunam, mogoče si pa kakšno virozo staknila, ali so pa to res pripraveuser posted image . Za kino bi pa poklicala, pa bi nas več visoko nosečih šlo...pa kakšna pijačka....klepet....

Priznam, da se nisem spomnila na vaju z nejko. user posted image  Jaz sem šla v kino, ker ne vem kdaj bom lahko šla naslednjič. user posted image

(odgovor članu bejo2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
25.10.2010 10:45:24   
ječi12
jutro.

tut moje spanje ni kej preveč blesteče. lulat 2x potem pa še bolečina v bokih,medenici...tko da se itak zbujam.nimaš kej....

alenuam pij veliko,tut če ne ješ toliko,drugače pa če si nardiš kšno prežganko?

majchi kok je pa stara tvoja pupa? takle izpad,sicer v ne tolk hudi obliki ampak kričanje in cepetanje ipd-mi je znano! namreč naša ma zadnje 14 dni za spanje neke fore in potem je zmožna sračkat tut do 10h...tko da mamo pestro res. zdj sva nardile en plakat in gor napisale kaj use se dogaja pred spanjem in potem je konc debate in je samo še pojstla in pika. učeri je rabila dve ure,bomo vidli kaj bo dons. rada bi mela mir pred dojenčkom,čeprou vprašanje je kaj bo pol takrat user posted image

js si bom pa zdele nutello prvoščla pa mlek.njamsi.

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
25.10.2010 10:52:54   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: bejo2010
Jaz sem ok, se je pa nekaj čudnega dogajalo v noči na nedeljo, nisem spala od dveh naprej, pa imela sem krče kot pri menstruaciji, pa križ me je bole, tak, da nisem mogla spati. Proti sedmi uri zjutra pa je nekako prenehalo.
Pa občasno me še vmes kaj pograbi, verjetno so to lažni popadki, ali???user posted image  

Takole je bilo pri meni v prvi N celo soboto in celo nedeljo, v ponedeljek zjutraj pa sem že držala Lano v naročjuuser posted image . Po mojem so bili tudi pri tebi lažni popadki.

IZVIRNO SPOROČILO: ječi12
majchi kok je pa stara tvoja pupa? takle izpad,sicer v ne tolk hudi obliki ampak kričanje in cepetanje ipd-mi je znano! namreč naša ma zadnje 14 dni za spanje neke fore in potem je zmožna sračkat tut do 10h...tko da mamo pestro res. zdj sva nardile en plakat in gor napisale kaj use se dogaja pred spanjem in potem je konc debate in je samo še pojstla in pika. učeri je rabila dve ure,bomo vidli kaj bo dons. rada bi mela mir pred dojenčkom,čeprou vprašanje je kaj bo pol takrat user posted image

Stara je 3 in pol. Pa je imela že na morju takale fore. Pa se ful kontroliram in kar nekaj sem že prebrala o teh izpadih, pa me vseen čist iztirijo. Vmes se kar dobr držim, ko je pa konc, se pa ponavad čist tresem od živcev in bi šla samo še ven s psom al pa nekam stran. No, saj mine. Kaj češ, svojeglavi ratujejo. Po svoje mi je to všeč. Jo pa ves čas zraven učim, da je lahko jezna, huda in žalostna, ampak ne na tak način. In je ne puščam same, kadar je taka. No, tko sem prebrala, da je trebauser posted image .

(odgovor članu bejo2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
25.10.2010 10:58:25   
ječi12
tut js sm lih par dni nazaj brala o vzg user posted image  lih zarad tega ker mene tut čis ob živce spravi,ampak sem si oblubla da tepla ne bom,ker pač ne vidim o tem nč dobrega. in potem more it drugače in je treba najdt rešitev. in js tut vedno pravim da naj pove z jezičkom kaj ji na duši leži in da če maha okol sebe da to meni nič ne pove ipd. no potem k se umiri šele pove kaj jo je motlo. mislm čis je smešna,ampak sj vem da ji je težko ker je še tut mal premlada da bi ful dojela kako naj mi pove(2,5) tko da se učiva obe.oz vsi trije.sj nam kr gre no,ampak oba morva globok dihat in pazit kaj govoriva in delava....
sj bo,se mi zdi da če strmiš k nekemu cilju da se izpolni,in da grejo tale obdobja mimo....upam user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
25.10.2010 11:27:01   
Renesme**
no naša je bila zdej 4 stara in je začela nazaj jezikat...v smislu sej bom, sej vem no, ja no, pa ne no...in to kar zadirčno nazaj odgovarja...pol začne pa še cepetat...takrat se ji pa jaz samo smejim in pol vidi da nič ne doseže...drugače gre pa v sobo za 4 min....sej drugače je ful pridna, veliko razume za svoja leta, majo pa svoje fore in vsake toliko obdobje ko probajo do kje bi se dalo špagico nategnituser posted image
mam pa tudi jaz zdejle potrpljenje na nuli, nažalost, pa si ne morem pomagat in potem se derem in mi je takooo hudo potem....se spomnim, ko sem bila z njo noseča, pa rečeš saj je vseeno kakšni bodo,saj vem da bo težko.... samo naj bo z njimi vse ok, potem ti pa ti vražički požrejo enih živcevuser posted image
Že zdaj mi je hudo ko pomislim, ko bo še user posted image  pa bo skoz nekaj ne to, pazi to, umij roke...ah, potem pa zraven še pomislim, kako bi sploh še lahko imela koga tako rada kot imam njouser posted image
Pa zdaj me vsak dan zadane, ko pomislim, da z vsakim dnem, ko še ne grem rodit, je to 1 dan več, ki je namenjen samo njej, da ga moram izkoristit, ker potem ne bo nikoli več takouser posted image ...potem jo pa še sama mal razvajam in ji pustim več kot bi bilo dobrouser posted image

< Sporočilo je popravil Renesme** -- 25.10.2010 11:29:54 >

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
25.10.2010 11:56:00   
aleksa83
pozdravček vsemuser posted image

Za nasmeh potrebujemo le sedemnajst mišic, za mrk pogled pa triinštirideset. Torej delaj vse z nasmehom in veliko manj se ti bo treba truditi. :)
Pa še dan bo polepšan :)user posted image

Jaz pa začnem jutri s porodniško,...., tak, da bo počasi. Trebuh mi ful otrdeva, pa vse mi nekam dol sili, spim bolj malo,se mi zdi, da so postali gibi malo manj občutni-kako to?..

Kuham kosilo: Goveja juha z palačinkami, zelena solata, pražen krompir, ter pohano, pa pečeno meso. meso je ostalo od Abrahama, pa ga bomo kar pojedli.

Zraven še si vse steriliziram in pripravim nahrbtnik za vsak slučaj, nikoli se ne ve. Sicer še bi naj bila nekje 4 tedne doma, pol pa ful gas....
Kaj ime moraš takoj povedati, ko rodiš? Midva z mojim jih imama več in bi rada, da se skupaj odločima. Pri porodu namreč ne bo zraven, bo lepo pridno zunaj čakal user posted image .

pri nas na občini dobiš bone za 80 eur in neko knjigico. Boljše to kot nič.

V kolikšnem času pa dobiš rojstni list za otroka domov, če imaš potrdilo za očetovstvo zraven v porodnišnico, pa vse porihtano?
pa v kolikšnem času moraš pol osebno, pa te stvari za vrtec pa vse porihtat? Kaj sploh moraš vse porihtat???

hmmm, ponedeljek je, pa še dežuje, pa taki zaspani dan, jaz pa sem že radovedna ko šus.

Po eni strani že komaj čakam, da rodim in izvem kaj bomo imeli ali fantka ali punčko,..., telefonska za sporočit je že shranjenauser posted image

Lepo mi bodite in čim lepše preživet ponedeljek želim,...
user posted image user posted image user posted image user posted image vsem user posted image , vašim user posted image , novopečenim mamicam ter njihovim sončkom. Že komaj čakam, da bo katera kaj novega javla in se bom zopet lahko iz srca veselila.user posted image

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

Neposredna povezava do sporočila: 3397
25.10.2010 12:02:10   
penelopa1
Jutro user posted image ,
danes pa dežuser posted image ...se pravi cel dan bomo lenariliuser posted image ....joj komaj sem se odvlekla do trgovino, trebuh je večji in večjiuser posted image
Drugač pa lepo smo se imeli ta viked...mal šopingirali mal počivali, mal pospravljaliuser posted image
Včeri pa sva šla še bolnišnico pogledat..kako kaj bomo, lepo so nam vse razložili...vmes pa še CTG in UZ naredili...pa še kri sem dali...vse je OK, bebika je težek 3100guser posted image ...vendar še vedno v medenični vstavi....tko da ziher tudi mi gremo na CR.

nejka000 jst sem takoj dobila odločbo..se pravi po par dneh po odajo vlog....user posted image za tvojo občino....Ljubljana pa daje le na socijalno vgrožene družineuser posted image ....za ostale pa nčuser posted image
virusi- zaenkrat nč nisam fasala....izogibam se množiceuser posted image

Library - čestitke za zarokouser posted image

ZORI82 - Vse naboljše in najlepše!

Maa2010 - ČESTITKE ZA EMMOuser posted image

Nč, grem pogledat kaj bi kuhala danes...nekaj lepega bi jedla za kosilouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3398
25.10.2010 12:04:41   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**
ah, potem pa zraven še pomislim, kako bi sploh še lahko imela koga tako rada kot imam njouser posted image
Pa zdaj me vsak dan zadane, ko pomislim, da z vsakim dnem, ko še ne grem rodit, je to 1 dan več, ki je namenjen samo njej, da ga moram izkoristit, ker potem ne bo nikoli več takouser posted image ...potem jo pa še sama mal razvajam in ji pustim več kot bi bilo dobrouser posted image

Mam kar solzne oči zdele, ker točno isto mene daje. Sploh ne vem, kako bi ji še kaj dala in kako bi jo še pocrkljala, dokler smo še sami. Glih včer zvečer sem mojmu v postelji rekla, da bi jo v petek kar doma pri sebi imela. En petek sva to že naredile, 2x sem šla pa z njeno skupino na izlet kot spremljevalec, 1x v ZOO, 1x pa v Cankarjev Dom na eno predstavo in delavnice.
Bratca se sicer neverjetno veseli, me boža in lupčka po trebuhu, veliko sprašuje ipd. Pa že zdaj jo vključujem, skupaj kupujeva, likava, pripravljava. Na plano vlečeva njene igračke, dudice, lupinco, voziček, posteljco... In ful rada sodeluje, z veseljem vse deli. Po drugi strani pa je začela jokat zjutraj v vrtcu. V bistvu ne joka, ampak ima čist solzne oči in me noče domov spustit. Da ne govorim o tem, da sploh ne ve, da sem doma. Ji še vedno govorim, da grem v službo, drugač je sploh v vrtec ne bi več spravla. Pa še ponoči je začela k nama hodit spat. Jaz to vse s prihodom dojenčka povezujem. Torej po eni strani se ga blazno veseli, po drugi pa občuti neko tesnobo, ki je ne razume, kaj šele, da bi jo znala izrazit.

Neposredna povezava do sporočila: 3399
25.10.2010 12:05:36   
penelopa1
Aleksa83, jami jami odlično kosilouser posted image
Tole sva kupila za naš mali tigarčekuser posted image
user posted image

(odgovor članu penelopa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?