Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 23.10.2010 15:18:49
|
|
|
|
majabar
|
DObro jutro! Sem ga docakala! Oba sva presrecna, mali se je neverjetno umiril v trebuhu. Verjetno cuti, da sem se zdaj sprostila. Sva prespala pri starsih, zdaj pa domov. Lep dan vsem in hvala, ker ste zame drzale pesti!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 23.10.2010 15:18:59
|
|
|
|
majabar
|
DObro jutro! Sem ga docakala! Oba sva presrecna, mali se je neverjetno umiril v trebuhu. Verjetno cuti, da sem se zdaj sprostila. Sva prespala pri starsih, zdaj pa domov. Lep dan vsem in hvala, ker ste zame drzale pesti!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 23.10.2010 15:34:22
|
|
|
|
naša beba
|
Dobro jutro tudi vam trem... samo da ste se dočakali... zdaj pa v akcijo doma in v akcijo za vložki na poti v P!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 23.10.2010 16:09:44
|
|
|
|
Renesme**
|
no pri nas se dogaja...ja sama poskrbim za to prekuhavam še flaške in sem se po trebuhu poparila, zdej imam pa 2 lepa mehurja in sprobavam kremice...peče..ajsi
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 23.10.2010 16:14:27
|
|
|
|
nadinne
|
Dan. ječi...VAU, zelo lepa torta, res ni treba da si tako skromna majabar...super da je družinica spet skupaj. Ne vem če nismo čutil nekaj tresenja celo v Slovenijo? emma83...uživaj s svojim sončkom in velik crkljanja! Jaz sem pa danes kar nekaj čudne volje...zjutraj semse skoraj zjokala, ker se nisem mogla spomnit kaj naj skuham Čist brez veze res. Zej sem pa grozno Vreme je tud nekam čudno...malo sonca, potem pa taka turoba z oblaki Ja se pripravlja na dež kot kaže. Drugače pa ne morem verjeti, da sem se končno spravila in za spomin fotkala svoj buši...mi je kar smešno, da sem čakala do 9 meseca Tak da sem danes imela cel fotošuting s svojim Si je dal duška. Evo moj buši, točno na prvi dan porodniške Zej grem pa malo ven...da se zbudim
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 23.10.2010 16:15:49
|
|
|
|
tejci1981
|
Majabar - krasno, da ste končno skupaj! Zdaj pa ni več kake ovire za malčka!!!!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 23.10.2010 16:19:36
|
|
|
|
phelps
|
Dan! Emma83, super za hiter porod in veselo cartanje! Kako je pa ime tvojemu črmlju? Majabar, fino, pa si dočakala... No, praviš, da v Kolumbiji ne čakajo toliko čez rok kot pri nas, tako, da zna bit pri tebi kmalu Pajac, Renesme Lottyka, p o č i v a j , če pa bo karkoli, pa le v P, sedaj smo že donošeni Ja, tudi jaz opažam, da rojevamo na 3 dni, v ponedeljek je na vrsti Daya, pa Maa2010 je tudi že v P kolikor vem Pri meni nič novega, ker sem včeraj zabušavala, sem imela danes čistilno akcijo. Čisto me je obsedlo, se vse sveti , to je sedaj to. Pa še moj se je potrudil in očistil oba avtomobila . Trebuh otrdeva, je pa še visoko, Phelps brca oz. se premika, tako, da mi še ne gremo nikamor. Edino malo sem zategnjena od pucanja oz. me bolijo vezi tam spodaj... Bo minilo. Popoldan namenjen počitku in ogledu kakšnega dobrega filma. Brojim sitno 10
< Sporočilo je popravil phelps -- 23.10.2010 16:20:37 >
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 23.10.2010 16:26:41
|
|
|
|
Renesme**
|
jaz sem bila tudi že pridna danes...oprala in obesila 2 stroja cunj, zlikala 2 stroja, preoblekla posteljo, še 1x pospravila polico nad previjalno, prah je neusmiljen , prekuhala flaške in se grdo opekla po trebuhu...zdaj je pa dovolj za danes! Moja dva sta šla gledat v lutkovno gledališče Sapramiško, tako da imam počitek do ene 18ih Evo od cca 15h naprej smo že v škorpijonu, nič več tehtnic.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 23.10.2010 16:32:52
|
|
|
|
zori82
|
Dober dan no da se vam na hitrco javim....danes sem pa doživela en kup lepih presenečenj za RD...moj mi je prinesu ogromen šopek belih vrtnic, sestrična torto, potem pa še moji pozvonijo na vrata z komplet kosilom (sarma,meso,krompir) + torto...seveda sta moj in sestrična vse vedla, ker so skupaj to splanirali majabar jeeeee pa si dočakala, no zdj pa cartat in za vseh 10 dni ječi vauuuu super torta emma veliko cartanja s tvojim zakladekom nadinne iiiii lepi majhen bušek renesme če imaš bepanten se namaži, ker je dober tudi za opekline
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 23.10.2010 16:52:33
|
|
|
|
pajac
|
zori82 vse najboljše!!!!!
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 23.10.2010 16:52:58
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: majabar DObro jutro! Sem ga docakala! Oba sva presrecna, mali se je neverjetno umiril v trebuhu. Verjetno cuti, da sem se zdaj sprostila. Sva prespala pri starsih, zdaj pa domov. Lep dan vsem in hvala, ker ste zame drzale pesti!
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 23.10.2010 16:55:40
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme** no pri nas se dogaja...ja sama poskrbim za to prekuhavam še flaške in sem se po trebuhu poparila, zdej imam pa 2 lepa mehurja in sprobavam kremice...peče..ajsi AUČ zdaj sem že pozna, ampak najbolj pomaga hlajenje in to takoj.....
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 23.10.2010 17:13:31
|
|
|
|
Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: Renesme** no pri nas se dogaja...ja sama poskrbim za to prekuhavam še flaške in sem se po trebuhu poparila, zdej imam pa 2 lepa mehurja in sprobavam kremice...peče..ajsi AUČ zdaj sem že pozna, ampak najbolj pomaga hlajenje in to takoj..... ja sej sem, ampak je še vseen o mehur nastal , pol sem s Sudocremom namazala in je že ful ful boljše- piše gor da je tudi za opekline...pa sej so fenistil, pa Bepanthen, Ribje mazilo, šentjanževo olje tudi...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 23.10.2010 17:28:03
|
|
|
|
simonmojca
|
Zori82 VSE NAJ, NAJ
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 23.10.2010 17:29:06
|
|
|
|
simonmojca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme** IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: Renesme** no pri nas se dogaja...ja sama poskrbim za to prekuhavam še flaške in sem se po trebuhu poparila, zdej imam pa 2 lepa mehurja in sprobavam kremice...peče..ajsi AUČ zdaj sem že pozna, ampak najbolj pomaga hlajenje in to takoj..... ja sej sem, ampak je še vseen o mehur nastal , pol sem s Sudocremom namazala in je že ful ful boljše- piše gor da je tudi za opekline...pa sej so fenistil, pa Bepanthen, Ribje mazilo, šentjanževo olje tudi... Boga samo, da se buši pozdravi , da ne bo opekline in da ne bo zaradi tega prehiteval
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 23.10.2010 17:31:40
|
|
|
|
simonmojca
|
IZVIRNO SPOROČILO: phelps Ja, tudi jaz opažam, da rojevamo na 3 dni, v ponedeljek je na vrsti Daya, pa Maa2010 je tudi že v P kolikor vem Če sem prav opazila pri oktoberkah je potem v sredo 27.10.2010 navrsti tejči1981 z CR madonca ratuje pestro
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 23.10.2010 17:33:00
|
|
|
|
Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca IZVIRNO SPOROČILO: phelps Ja, tudi jaz opažam, da rojevamo na 3 dni, v ponedeljek je na vrsti Daya, pa Maa2010 je tudi že v P kolikor vem Če sem prav opazila pri oktoberkah je potem v sredo 27.10.2010 navrsti tejči1981 z CR madonca ratuje pestro kar računaj da v roku 1 meseca bomo že skoraj vse imele sončke
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 23.10.2010 17:38:28
|
|
|
|
simonmojca
|
pajac upam, da se je pri tebi tudi stanje že umirilo ali pa vsaj malo izboljšalo Jaz sem že nazaj z obiska pri žlahti na Vrsnem, šla po 7letih-končno, zdaj ko sem na porodniški imam čas Pri nas smo tudi že bili ZELO, ZELO pridni, spakirala torbo za v p., spakirala torbico (previjalno torbo za voziček) v kateri so potrebščine za , ko gremo dam+jajček. Oprala skoraj že vse cotike in zlikala, oprati moram še postelnino, prekuhala sem tudi že vse. Tako da jejjj me Ta tedn ko pride pa še enkrat generalka stanovanja in pri nas je vse zrihtano, da lahko MIRNO GREM V P. po , prej pa NE
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 23.10.2010 17:39:51
|
|
|
|
simonmojca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme** IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca IZVIRNO SPOROČILO: phelps Ja, tudi jaz opažam, da rojevamo na 3 dni, v ponedeljek je na vrsti Daya, pa Maa2010 je tudi že v P kolikor vem Če sem prav opazila pri oktoberkah je potem v sredo 27.10.2010 navrsti tejči1981 z CR madonca ratuje pestro kar računaj da v roku 1 meseca bomo že skoraj vse imele sončke Če po pravici povem, kar ne dojemam. Teh 9m je šlo tako hitro mino, da mi sploh še ni jasno, da je že konec
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 23.10.2010 19:09:47
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme** IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: Renesme** no pri nas se dogaja...ja sama poskrbim za to prekuhavam še flaške in sem se po trebuhu poparila, zdej imam pa 2 lepa mehurja in sprobavam kremice...peče..ajsi AUČ zdaj sem že pozna, ampak najbolj pomaga hlajenje in to takoj..... ja sej sem, ampak je še vseen o mehur nastal , pol sem s Sudocremom namazala in je že ful ful boljše- piše gor da je tudi za opekline...pa sej so fenistil, pa Bepanthen, Ribje mazilo, šentjanževo olje tudi... a vse si to dala gor, al kaj??? Držim pesti, da ni prehudo, pa ne pocaj preveč gor.. boljše da se suši na zraku.... za hitro celjenje
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 23.10.2010 19:11:57
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca pajac upam, da se je pri tebi tudi stanje že umirilo ali pa vsaj malo izboljšalo NO comment IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca Jaz sem že nazaj z obiska pri žlahti na Vrsnem, šla po 7letih-končno, zdaj ko sem na porodniški imam čas Pri nas smo tudi že bili ZELO, ZELO pridni, spakirala torbo za v p., spakirala torbico (previjalno torbo za voziček) v kateri so potrebščine za , ko gremo dam+jajček. Oprala skoraj že vse cotike in zlikala, oprati moram še postelnino, prekuhala sem tudi že vse. Tako da jejjj me Ta tedn ko pride pa še enkrat generalka stanovanja in pri nas je vse zrihtano, da lahko MIRNO GREM V P. po , prej pa NE no le zmeni se z
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 23.10.2010 19:18:27
|
|
|
|
nadinne
|
zori82 VSE NAJBOLJŠE!!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 23.10.2010 19:52:50
|
|
|
|
Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: Renesme** IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: Renesme** no pri nas se dogaja...ja sama poskrbim za to prekuhavam še flaške in sem se po trebuhu poparila, zdej imam pa 2 lepa mehurja in sprobavam kremice...peče..ajsi AUČ zdaj sem že pozna, ampak najbolj pomaga hlajenje in to takoj..... ja sej sem, ampak je še vseen o mehur nastal , pol sem s Sudocremom namazala in je že ful ful boljše- piše gor da je tudi za opekline...pa sej so fenistil, pa Bepanthen, Ribje mazilo, šentjanževo olje tudi... a vse si to dala gor, al kaj??? Držim pesti, da ni prehudo, pa ne pocaj preveč gor.. boljše da se suši na zraku.... za hitro celjenje ne, sem izbirala, sem dala obkladek in potem sudocrem...če pa nebi pomagalo bi pa verjetno še kaj nacoprala...čeprav vem da ne smem ...sej vem da najbolj bi bilo z mrzlim, mokrim obkladkom okoli hodit, samo mal me v trebuh zebe
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 23.10.2010 19:53:42
|
|
|
|
Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca pajac upam, da se je pri tebi tudi stanje že umirilo ali pa vsaj malo izboljšalo NO comment IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca Jaz sem že nazaj z obiska pri žlahti na Vrsnem, šla po 7letih-končno, zdaj ko sem na porodniški imam čas Pri nas smo tudi že bili ZELO, ZELO pridni, spakirala torbo za v p., spakirala torbico (previjalno torbo za voziček) v kateri so potrebščine za , ko gremo dam+jajček. Oprala skoraj že vse cotike in zlikala, oprati moram še postelnino, prekuhala sem tudi že vse. Tako da jejjj me Ta tedn ko pride pa še enkrat generalka stanovanja in pri nas je vse zrihtano, da lahko MIRNO GREM V P. po , prej pa NE no le zmeni se z in potem pride generalka št. 2, pa 3....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 23.10.2010 20:16:26
|
|
|
|
Bela01
|
Izpustim kakšen dan, pa se tak razpišete, da komaj sledim. Pa še dva nova dojenčka :). Čestitke novemberska in malaneli!!! tejci1981: vidim, da bova v isti porodnišnici (MB) čez praznike :). Jaz imam pa cr 29.10.. No, te se bova pa tak vidle :)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?