škorpijonček_
|
Čer, evo pa je zadnji uradni delovni dan za menoj , sicer moram priznat, da mi je blo kr hudo in sem obljubila, da jih pridem še kaj pogledat. Drugače smo še samo en mesec do roka, čeprav še vedno mislim, da bo tudi mene prej doletelo. Trebuh imam non stop trd. Zadnje dni je bil mali full umirjen in me je že kr malo strah postalo. Pa je res full odvisno od tega, če si lepo doma ali na šiht. Vsaj pri meni je razlika očitna. Drgače, ko se raztegne, mi oreng bulo ven potegne in pod rebram tako boli, da že ne vem več kaj naresti. Mala Neli in novembrska...vse naj naj!!! Majabar, tud jst sem gledla dva dni nazaj par filmčkov, pa sem raje kr ugasnila. No, morda sem ravno enga bolj ¨čudenga¨ da mi ni blo več všeč, pa sem rekla, brezevze da to gledam, pr vsaki je ziher vsaj en mal drgač. Bomo že, če so vse, bom tud jst . Drgač pa fino, da se tvoj vrne in bosta skupaj odšla v Rim. Vam pa vsem zavidam tele CTG-je, jst ne bom do roka vedla, al se kaj dogaja al ne. Me bo direkt presenetlo in bomo leteli. No, upam vsaj da bomo vedeli, kdaj zares leteti . Jutri je še plan Ikea, še nekaj za malega kupit, pol pa počasi nikamor daleč, da nas kaj ne preseneti, čeprav luna je 21.11. in če ne prej, bo takrat, pa še to bo trajalo, da bo ziher 22.11., ko je tko lep datum . Nč, gremo probat spat, ker ko se ponoči zbudim za lulanje, je cel projekt zaspati nazaj . Lepe sanje, nosečke.
|