|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
22.10.2010 22:07:06   
majabar
pajac, komot, pa soncek imamo, ti kar pridi;)!
Sem pa prav vesela! Me je klical dragi, ce lahko pridem ponj na letalisce. Grem z njegovim bratrancem, da ne bom sama vozila tako dalec ponoci. Zdaj pa res verjamem, da je blizuuser posted image :)!!!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
22.10.2010 22:09:08   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: majabar

Sem pa prav vesela! Me je klical dragi, ce lahko pridem ponj na letalisce. Grem z njegovim bratrancem, da ne bom sama vozila tako dalec ponoci. Zdaj pa res verjamem, da je blizuuser posted image :)!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image No pol te pa naj pelje še čez kakšne luknje, da bosta zavila kar v porodnišnico user posted image user posted image user posted image Pa preveri, kje po poti lahko kupiš vložke user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
22.10.2010 22:09:47   
Majchi
Mala Neli, čestitke za malo dojenčico s prelepim imenom!user posted image user posted image user posted image

Novembrska, tvoja zgodba je res super! Kar tako lepo nadaljujte kot ste začeliuser posted image .

Majabar, no pa si praktično dočakala. Mislim, da tud če se takoj začne, da bo očka ujel porod. Te pa razumem, da želiš, da je priča tudi "mučenju" in ne le finaluuser posted image .

Pajac, pa pišuka, no! Kaj se je pa zdaj vse naenkrat na.sralo nad vas. Pravijo, da ko ima hudič mlade, da nima smo enegauser posted image . Čimprej se zrihtajte, ti pa pazi nase, da se te ne prime.

Pri nas je tudi vse mirno. Kot pri Renesme, se mali le nekaj preteguje, vsake toliko malo brcne, veliko se mu kolca, drugače pa je mir. Kot da imam še 3 mesece do koncauser posted image .
Jaz sem se pa danes cel dan potepala in zapravila 300 €. Dokončno sem še vse nakupila za dojenčka, pa še zadnje zimske stvari za Lano. Noro! Da otroka vsak letni čas oblečeš, ziher gre 300 €user posted image . Zdaj bosta pa dva...
V glavnem, zdaj sem pa tok zmatranauser posted image , da grem samo še pod tuš in spat.

Če gre katera v Rim, ji želim vse lepo in hitro in s čim manj bolečinami!user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
22.10.2010 22:13:03   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: majabar

user posted image user posted image user posted image user posted image No pol te pa naj pelje še čez kakšne luknje, da bosta zavila kar v porodnišnico user posted image user posted image user posted image Pa preveri, kje po poti lahko kupiš vložke user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
22.10.2010 22:40:42   
majabar
Tocno tako, samo se po vlozke in je. Torba itak caka v avtu:).
Zdaj sem na youtube-u pogledala kar nekaj posnetkov porodov, morda cudno, a komaj cakam! Zdaj, ko bo moj ob meni, nimam nobene skrbi. Sicer se nic ne kaze, po mojem sva mu tako prigovarjala, da se ne sme roditi v teh desetih dneh, da bo za vsak slucaj se kar malo pocakal:).

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
22.10.2010 22:53:32   
škorpijonček_
Čer,
evo pa je zadnji uradni delovni dan za menojuser posted image , sicer moram priznat, da mi je blo kr hudo in sem obljubila, da jih pridem še kaj pogledat.
Drugače smo še samo en mesec do roka, čeprav še vedno mislim, da bo tudi mene prej doletelo. Trebuh imam non stop trd. Zadnje dni je bil mali full umirjen in me je že kr malo strah postalo. Pa je res full odvisno od tega, če si lepo doma ali na šiht. Vsaj pri meni je razlika očitna. Drgače, ko se raztegne, mi oreng bulo  ven potegne in pod rebram tako boli, da že ne vem več kaj naresti.
Mala Neli in novembrska...vse naj naj!!!
Majabar, tud jst sem gledla dva dni nazaj par filmčkov, pa sem raje kr ugasnila. No, morda sem ravno enga bolj ¨čudenga¨ da mi ni blo več všeč, pa sem rekla, brezevze da to gledam, pr vsaki je ziher vsaj en mal drgač. Bomo že, če so vse, bom tud jstuser posted image . Drgač pa fino, da se tvoj vrne in bosta skupaj odšla v Rim.
Vam pa vsem zavidam tele CTG-je, jst ne bom do roka vedla, al se kaj dogaja al ne. Me bo direkt presenetlo in bomo leteli. No, upam vsaj da bomo vedeli, kdaj zares leteti user posted image .
Jutri je še plan Ikea, še nekaj za malega kupit, pol pa počasi nikamor daleč, da nas kaj ne preseneti, čeprav luna je 21.11. in če ne prej, bo takrat, pa še to bo trajalo, da bo ziher 22.11., ko je tko lep datumuser posted image .

Nč, gremo probat spat, ker ko se ponoči zbudim za lulanje, je cel projekt zaspati nazajuser posted image . Lepe sanje, nosečke.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
22.10.2010 23:08:40   
majabar
skorpijoncek, tudi jaz ne bom imela nobenega CTGja in mi ni nic hudo za to. Bom ze cutila, ko bo. Tako je, ce so druge rodile, bova tudi midve:).
Ker doma nimamo interneta, se verjetno vsaj do torka ne bom oglasila, da ne boste mislile, da sem sla rodit. Ce pa slucajno grem, posljem sms. Veliko srece in cim lepse porode zelim vsem, ki bomo kmalu rodile!!user posted image user posted image  Ostale pa uzivajte v crkljanju oz. v zadnjih brcikah:)!

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
22.10.2010 23:21:02   
sara pia
malaneli - čestitke za Neli user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
23.10.2010 8:09:50   
simonmojca
Jutro punce

uuuuuu danes sem pa po dolgem času spet prva user posted image

No spali smo porazno user posted image , zaspala sem na kavču in se ob 4h zbudila in prestavla v spalnico. Izid vsega skupaj boleč križ user posted image .

No zajtrk pojedla, kavo pijem zdaj pa na izlet, se beremo potlej in še nekaj malega za vas user posted image

user posted image

(odgovor članu sara pia)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
23.10.2010 8:14:46   
bejo2010
Jutro,

čestitke za hčerkico, MalaNeli!!!

Pri nas nič novega, sem včeraj šla na "izredni" CTG, ker nisem čutila gibov, v četrkek samo enih par, včeraj pa nič. In je bilo tam vse ok. user posted image  se je začela tan takoj gibati. Hvalabogu!!

Aleunam - ne se sekirat glede mer, saj to ni točno, če je pa velik, pa tudi nič zato, to vse mine, pa še lažje ti bo "rokovat" z otrokom, ker ne bo čisto mičken. V se ima dobre in slabe strani.

Nejka000, si še doma, ali se je tvoja napoved za soboto uresničila?

Želim vam lepo soboto, spijem kavico in malo pospravljat!

Lp

(odgovor članu sara pia)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
23.10.2010 8:28:05   
Renesme**
jutro

Kdaj je lunauser posted image , no jaz ne bi čakala naslednje, je po mojem roku- en dan 6.11., je pa res, da je naslednja prazna, tj. tista ki bolj vplivauser posted image  no pa tudi če počakamo, se bom pa s tavečjo še mal nacrkljalauser posted image ...zdej je vsakič ko me nekaj časa ne vidi, vrtec, zjutraj...mami, mami in me objema in lupčka!

Drugače vse mirno, zdaj če mi ravno kaj ne odteče, pomoje še ne bo nič, sicer sem si pa po prvem porodu želela biti noseča do roka, kaj se potem zdaj pritožujemuser posted image
Ne pijem Mg, delam tako kot prej, mogoče bi šla kakšne cunje obesit v 4. nadstuser posted image , ampak me nič ne boli, še noga ne več, razen prehlada je vse super.

(odgovor članu bejo2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
23.10.2010 9:08:26   
sara pia
Dobro jutru

Mi smo danes dobro spali user posted image , zdaj bomo pojedli zajterk, potem pa šibamo eno ohcet gledat.

Želim vam lep sončen dan

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
23.10.2010 9:08:27   
naša beba
Dobro jutro... no, da povem, spanje danes zopet do k****... RAZLOG: UBIJALSKI ZOBOBOL!!!!! user posted image user posted image

zdaj pa iščem kako je z dežurstvi na koroškem... a smem prosit za injekcijo, če me vzamejo? mislim, da smo na začetku nekaj že pisale o tem, da naj ne bi bil problem user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
23.10.2010 9:18:02   
škorpijonček_

IZVIRNO SPOROČILO: naša beba

Dobro jutro... no, da povem, spanje danes zopet do k****... RAZLOG: UBIJALSKI ZOBOBOL!!!!! user posted image user posted image

zdaj pa iščem kako je z dežurstvi na koroškem... a smem prosit za injekcijo, če me vzamejo? mislim, da smo na začetku nekaj že pisale o tem, da naj ne bi bil problem user posted image

Si probala kakšen lekadol, meni pomagag pr zobobolu. Drgač pa, želim da hitro mine.

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
23.10.2010 9:25:22   
naša beba
Lekadol sem pojedla ob pol šestih zjutraj, ob šestih zaspala, zdaj sem pa ravno našla dežurnega zobozdravnika in grem k njemu spraznit denarnico...

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
23.10.2010 9:34:42   
ječi12
jutro

majabar evo pa ga objameš vsak čas tvojega.me veseli da vaju je mali poslušal.

pajac pri tebi pa res pestro.zdele pa res ne morš rodit.kr še počakej :) pa upam da bo čimpej mimo in bosta fanta ok!

js mam crg vsak teden.

js sm spala slabo.en razlog da je bla pojstla prazna ker je biu moj zuni in pol mi valda neki majka,druga stvar je pa ta da sm noseča user posted image  iz boka na bok se itak takoj zbudim,glava me je neki hotla bolet,lula me je tiščal,pol pa še eni izcedki.kr neki uglavnem. se vidi da narava poskrbi zato da bomo navajene vstajat ponoči zaradi malijov :)

nč zdj grem pa v kuhno,dopoldan bo hitr mim pol pa abraham :)

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
23.10.2010 9:54:03   
lottyka
Dobro jutro,

majabar - zdej pa lahko greš rodit, ko je tvoj prispel user posted image , prav lepo da te ni prej presenetilo. Uživaj.

ječi pazi da te kakšno odtekanje vode ne preseneti na Abrahamu user posted image .

naša beba user posted image upam da kmalu urediš. Mislim pa da smo se pogovarjali da inekcijo pri zobarju lahko vzameš. Ampak vseeno vprašaj tam, ti bo zobozdravnik znal točno povedat.

simonmojca dobra kavica user posted image , mi je tako sline pocedila da kar grem k sestri od mojga na eno user posted image . Tako da, lep dan želim vsem, mene čaka še eno rojstnodnevno kosilo danes tako da se bom dobro najedla user posted image če bo kam treba da bom mela zalogo user posted image . Baje nič ne dobiš vmes, je treba prej poskrbet za hrano user posted image .

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
23.10.2010 10:08:18   
nejka000
IZVIRNO SPOROČILO: bejo2010

Nejka000, si še doma, ali se je tvoja napoved za soboto uresničila?

Lp

Včeraj bil lažen alarm. Smo se samo na izlet peljali v P na CTG. Ni popadkov. Še vedno odprta samo 1cm. Poslali so me domov na čakanje.
Sedaj upam da danes gravitacija naredi svoje - polna luna. Ampak ni nobenega dogajanja razen zategovanja v trebuhu.user posted image

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu bejo2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
23.10.2010 10:23:07   
emma83
Oj punce, vas samo pozdravim in povem, da sva z malim škratom včeraj prišla domov. Privajamo se eden na drugega, se crkljamo, poskušamo dojiti...

Drugače pa tisto v ponedeljek zvečer niso bili popadki. Začeli so se šele enkrat proti jutru, porod je bil ful hiter, v porodni sem bila ob 8h, rodila pa malo pred enajsto. Več od mene pa, ko se bom lahko malo lažje usedla za komp, ker sem bila šivana.

Tiste, ki že crkljate, čestitke, vse ostale, ki vas pa še čaka pa srečno.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
23.10.2010 11:01:12   
ječi12
emma super da ste doma in ok.pa da je porod hiter. šivi bojo že. uživajte!

Hator tole je moj izdelek,enkrat ko bom velika ti bom segla do gležnjev user posted image

user posted image
user posted image

lottyka upam da nč akcije ne bo. grem 5ga rodit user posted image

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
23.10.2010 11:17:20   
Majchi
Uaaaauuu ječi, ne bodi skromnauser posted image . Prekrasno torto si naredila!user posted image user posted image  Jaz kaj takega skupa ne spacam niti v sanjahuser posted image . Pri meni zmer zmazki ratajo, al pa je kej preveč ali premalo pečenouser posted image .

Emma83, kar lepo se spočij in okrevaj, potem pa bi z veseljem še od tebe slišali, kako je šlo v porodniuser posted image .

Jaz pa pucam, pol pa kuhat in če bo še kaj volje ostal, bom mogoče eno trdo jabolčno pito nardilauser posted image .

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
23.10.2010 11:25:12   
naša beba
Evo, I am back... K tej zobozdravnici pa grem kadarkoli.... do konca mi je spucala plombo kar je je ostalo in dala zdravilo... Pri moji mesarki tako bolečino doživim že ko gre z rokami blizu ust.... user posted image user posted image  Pa še dežurna usluga gre pod zavarovanje... sem bolj navajena, da za dober dan že plačam... kličem naslednji teden, če lahko menjam...

No, mi ne bo škodilo, če še kako uro ne bom jedla, čeprav že kar slišim, da se moj želodček pritožuje...

Emma, dobrodošla doma, uživajte sto na uro in upam, da dojenje steče...

Ječi, vauuu, mi je všeč tvoja torta!!!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
23.10.2010 11:27:27   
nejka000
ječi full lepa tortauser posted image

pri nas pa babi štrudl peče. diši po celi bajti tak da sem čist mokra okoli ust.

emma lepo da ste že doma, veliko crkljanja pa lepih trenutkov vsemuser posted image

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
23.10.2010 11:35:31   
tanjusi
Evo, I am back... K tej zobozdravnici pa grem kadarkoli.... do konca mi je spucala plombo kar je je ostalo in dala zdravilo... Pri moji mesarki tako bolečino doživim že ko gre z rokami blizu ust....   Pa še dežurna usluga gre pod zavarovanje... sem bolj navajena, da za dober dan že plačam... kličem naslednji teden, če lahko menjam...

Ej sorry da vpadam... pri kateri si pa bila? Jaz sem tudi tu nekje na Koroškem , zobarko pa imam v Velenju, paa že ful študiram da bi menjala :))

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
23.10.2010 12:04:29   
naša beba
Bila sem na OŠ Mežica, delala pa je Bojana Čampa, danes dežurna, sicer pa sem pri Gorjančevi. Ta gospa danes pa je res tako nežna kot pravijo... mogoče se človek ne bi tako z vsemi štirjimi branil in bal hodit k zobarju, če bi več kdo imel malo občutka in se ti ne bi zagnal v usta kot da z gradbenim materialom.... 

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?