betricija
|
dan Katy meni je včeraj Žigonova povedala (ker imam po zajtrku, ampak samo po zajtrku) povišan utrip tudi do 115 udarcev/min. je rekla, da je to zato, ker mi želodec celo noč počiva, je prazen in ko dobi hrano, se hoče raztegnit, pa nima kam, pa potem boli, peče, pritiska na srce. lahko koža srbi, peče in da je to čisto normalno.probi se mazat z kremo proti strijam vse do prsi. pa saj pomojem si jo a ne? zaljubljena, meni je moja G včeraj rekla, da je to nekje zlato povprečje, da je tamala/tamal dobro prehranjena, čeprav ko je obseg trebuha merila, sem videla da po datumu zaostaja nekje za 10 dni. pa ni nič komentirala, ker je trebuh tudi težko izmirila. se mi zdi, da je trebuh pol sploščen bil videti, ona pa vzame za mero krog. pa glavice tudi ni izmerila natančno, ker je tamal/tamala tolk čudno navzdol obrnjen/a, da ni variante za točen podatek. teža pa predpostavljam, da se izmeri na podlagi nekih povprečij vseh izmer (od glavice, do trebuha, nogice...). sicer pa raje vidim, da je otrok malce lažji, okol 3-3,5kg, bom lažje rodila, kot pa tisti otroci ki so od 4kg naprej. uboga moja taspodnja tamala hehe...so nam zadnjič v MŠ slike kazali kako se spodaj vse razširi in je moj skoraj skupaj padel.jaz pa zraven. bi lahko film pokazal, je bolj human za gledat kot fotke. aischa držim pesti za pregled. pa saj kot si sama napisala, je vseeno kaj bo. samo da bo otrok zdrav. čeprav so nama skoz govorili, da bo punčka in sva živela samo za to punčko, bo tudi če bo fantek zelo zelo toplo sprejet. roko na srce, za fantka sva imela izbran ime že po enem mesecu, ko sva začela hodit...samo da se rodi, pa da bo staršem kradel spanec ponoči...da bova vedela zakaj otroka imava :) enamimi upam, da dobro zrihtaš. jaz bi kar težila. najprej na zavodu, če so ti rekli, da si zaposlena, potem nimajo kaj na sociali ugovarjat...sicer pa naši zakoni...ena služba ima take zakone, druga, ki je povezana s taprvo pa čisto druge zakone... pri nas je sonček in huda slana. je tale mraz kar prehitro prišel a ne?
|