sonya1
|
Živjo mačke ! Evo še mene ! Me danes boli glava kot pr norcih, ne vem, kaj je to Pa še domov ne morem, ker sem brez avta. 14 dni star avto sem morala peljati na servis, ker so se neke lučke prižgale in morajo zdaj ful nekaj menjati. Imam prav slabo občutek, če že nov avto po servisih vozim. Gigi, ja, kot je Fidi zadnjič že napisala, mene tudi prosim vpiši pod nosečnice (in to z dvojčki , saj veste, da imamo pri nas "van čense šot"). Pri nas še vedno nič novega, moj se zna tako prekleto nevednega delati, če mu kaj ne paše. Čisti francoz ! Hma, glede kitk pa ja, kmalu si bo treba kitke narediti prav na tesno, da se bodo manj gube poznale Zarči, lepo, da si nazaj. Miši, glej da poročaš takoj, ko je kaj novega. Loremi, jaz bi tudi imela koga, ki bi štrudelj pekel.Čeprav sem se v slabih 4 meseceh zredila cca 6 kil, kaj je pri moji višini in teži kar precej. Malo je pripomoglo, da ne kadim, pa malo to, da sem bila vsak mesec prepričana, kako sem noseča in lahko škodi, če preveč tečem. ****, sem pa optimist . Bejbe, bodite lepo !
< Sporočilo je popravil sonya1 -- 21.10.2010 14:45:19 >
|