|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
19.10.2010 21:48:47   
n74
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miša pridelala 11 lepih celic user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Iiiiiiiiiiii, nogometno moštvouser posted image user posted image user posted image

Bravo Mišmiška, navijam za štajerčke user posted image

< Sporočilo je popravil n74 -- 19.10.2010 21:49:45 >

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
19.10.2010 21:51:52   
mausikaa
Loremi še kaj štrudla ostalo? meni se ga full lušta, komaj čakam, da bo kuhinja fertik potem se ga pa lotim delat...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
20.10.2010 7:28:39   
miklarom
jutrouser posted image  za vse ena kavica preden odpeketam v službo

user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
20.10.2010 7:33:26   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

jutrouser posted image  za vse ena kavica preden odpeketam v službo

user posted image

O, hvala za kavico...eno mi je pa že user posted image skuhal pred odhodom v službo.

Pa še ena današnja stimulacija...da vam ne bodo samo traparije po glavi hodile user posted image !!

user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
20.10.2010 7:46:12   
loremi
Dobro jutro!

oooo miklarom hvala za kavico! Jst bi pa kr obratno, sedela na jadrnici in srkala kavico. user posted image

mausika še mal ga je, pridi brž, predno ga zmanjka! Pa super za novo kuhinjo! No predvidevam, da bo nova. user posted image user posted image user posted image  To bo lušn. user posted image

Do takrat pa nam gigi napiše še kakpno kulinarično mojstrovino in boš lahko uživala ob ustvarjanju.

Zdej pa še mal delat, še prej pa čajček skuhat. Lep dan vsem! Pa naj vam dež ne pokvari kakšnih planov.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
20.10.2010 9:24:35   
kajsica
Lep pozdravček babike!

Mišumišu...ja čestitke.....lep izkupiček...če so pa malo po mamica, ga pa itak žurajo na polno sedaj in jih meče user posted image user posted image user posted image . Naj se vse oplodijo pa boš imela nogometni team doma.

Vrtnica.....ti samo vzemi lepo pribor s seboj in ga imej v avtu, ko bo ura taprava, zviz v avto in se zadrogiraj....user posted image user posted image user posted image , verjemi to sem jaz večkrat počela in na javnem wc in v avtu na javnem prostoru, pa še naše babike so mi pomagale, ker smo bile na srečanjih. Je bilo smeha.

Žižet....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ne se sekirat kot je že Miš rekla....mi ne bomo spremenile sveta, lahko pa mogoče pomagamo in uživamo v družbi ljudi, ki jih imamo radi.

Dejzi, pa kje si mi ti? Kdaj se kaj vidimo? Jaz bi tvojega frkolinčka rada videla! Mojim sestricam si ga pokazala, meni pa ne....da se ne bom zapostavljeno počutila. user posted image user posted image

Mi smo pa včeraj bili na pediatriji, ker mi mala zadnji teden štrajka pri hrani, poje 1/4 manj kot je prej in kot je potrebno pa še to z muko in ker se je zredila premalo so naju poslali not. Pa glej ga zlomka, vsi so mi govorili, da naj dodajam čaj ker je na AM in me je tamala začela vozit s tem čajem user posted image  in sedaj ga ukinjamo, oziroma imamo strogo odmerjenega za čez dan za njene potrebe. Saj sem rekla, šele 11 tednov staro bitje in me že hoče okol prinašat, kaj šele bo user posted image , ampak pozablja, da je mamina buča večja in bolj trda user posted image

Vsem želim en lep dan in RVI. Midve šibava v tašča hotel za 3 dni...malo razvajanja.

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
20.10.2010 10:23:03   
gigi1
Ahoj

Miša kako si mi danes? Kaj manj boli?

Loremi sem upala, da si že bolje.

Miklca dobro se zmeni danes user posted image user posted image user posted image

Mausika je prišla? Če ne ti kakšno hudo stimulacijo pripopamo user posted image

Kajši a te že heca? Važno, da ste odkrili vzrok. Uživajta v tašča hotelu user posted image

Zarčica kje si?

Fidi si gledala fuzbal?

Naska kako špikanje? Sta se z dragim zmenila?

Sonya kako je pri vas?

Tassi pa pri vas?

Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
20.10.2010 11:33:56   
pikovit
O Kajšiiiii mami user posted image Lepo,da si se oglasila,vidim,da uživate in da te tamala okol prenaša kot za keks hihihhih.Bravo malauser posted image Počaki,da začne šarmirat,boš hitro podlegla vsakemu njenemu pogleduuser posted image

Mišmiš kakšno je počutje?Počivaš in se pustiš razvajati upam user posted image
Žiži a si čez vikend kaj fajnega spekla?Jaz sem delala čokoladno torto brez moke.Bila je perfektnauser posted image Sem bila pohvaljena user posted image

Grem sadit rože dokler še vreme gor stoji.Uživajte user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
20.10.2010 11:49:37   
mausikaa

Mausika je prišla? Če ne ti kakšno hudo stimulacijo pripopamo user posted image  

ma jade user posted image  itak da je ni! gledam koledar in razmišljam sledeče, da če je že tolk časa ni, naj počaka še par dni potem pa pokličem ateja da vidim kaj reče...zmenjena sva itak za začetek novembra...sej zanj tudi velja, da moraš biti v začetku postopka (torej 1. dan ZM) pred 42 rd? in da ne igra vloge, če postopek ni zaključen pred rd?
očitno me tale stres hudo j..e, bom morala mal se skulirat...itak me v novembru ne bo minimum 2 tedna pa če bom v postopku ali pa ne!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
20.10.2010 12:10:15   
mismis
dober dan,

evo mene direktno s kavča user posted image user posted image , prednost vseh teh postopkov je v tem, da lahko brez slabe vesti kavčam do onemoglosti user posted image

Maussi, mislim da je pri Rešu tudi tako kot v LJ, torej začetek postopka mora biti pred določenim rojstnim dnevom. Tale tvoj new lover me je pa čisto zmedel, sem gledala film, ki si ga dala v linku, ampak priznam, da ga na sliki nisem spoznala. In kaj je sedaj s tole tvojo user posted image  a ga res mora tole sr@ti user posted image

Žižek, sem malo bolje. Pa ti? Kaj novega?

Kajši, lepo da se javiš. A tako te mala princeska heca, bo že ta prava. Uživajta v tašča hotelu

Hermy, hvala za stimulacijo, mala je pravi cuker

Pikovit, jaz ti žal ne morem pomagati, držim pa pestke, da se čimprej zmeniš

Loremi, superca za čip in potni list, to pa res ni kar tako

n74, lepo da si se javila. Kako si ti?

Fida, kako je s tabo, vse ok?

Naska, a si prevzela špike?

Mikli, pestke da te bodo vzeli v novembru user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
20.10.2010 12:39:07   
gigi1
Mausi a ti sam na vampirje padaš?

Kaj pa Gary Oldman?

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

No tukaj je boljši user posted image

user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
20.10.2010 14:55:05   
mausikaa
nop, Žižek ne padam samo na vampirje
http://www.youtube.com/watch?v=gGOyyOGczq0&feature=related
sem pa baje zelo predvidljiva kar se tega tiče user posted image   ma mene ti liki fascinirajo, Edward ali pa Mike St.John oba lika sta me povsem prevzela...čeprav priznam da mi je Mikec boljši za pogledat

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
20.10.2010 15:07:04   
aqua77
Mišmišek, čestitke za 11 frnikul!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Držim pestke močno, močno, ta vsi ratajo, da bo dece pri hiši še preveč!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugim pa en lep sončen pozdravček z obale.... user posted image  mam zadnje čase tako gužvo na šihtu da mi še za RR zmanjka časa.... mah, sej bo boljš...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
20.10.2010 19:18:42   
Fidolina
user posted image
mam obiske, ampak vseeno kukuc user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
20.10.2010 20:17:58   
miklarom
čeruser posted image

kot sem vam zjutraj obljubila poročilo kaj bom izvedela v MB. Evo stanje je takšno. Res bodo prenavljali laboratorij in sicer do 15.12. morajo imeti vse izpraznjeno tako da konec novembra me res ne vzamejo več , ker ne bi prišla skozi, zato pa so me vzeli že sedajuser posted image , ker imam glih prvi dan user posted image  so me že naročili tako da imam prvi UZ že v ponedeljek 25.10. in tako že štartamo po user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
20.10.2010 20:51:16   
zarja1
Dober večer babe moje...evo komaj kufer odložla in že na RR!!!!!! Sem vas fejst, mučo fejst pogrešala.user posted image Dopust je bil najboljši do zdaj, kljub temu, da sva skor cel dan zbušla na letališču (beri: sovražim Francoze in njihove štrajkeuser posted image ).
Šla na tekmo B:Vuser posted image , nabijala pešačku kilometrinu, porabla premoženje v trgovinah user posted image , potem pa še podaljšala še malo na Dunaju. Spočita in hkrati utrujena, ampak polna dobre energije.

Grem čitat za nazaj.....za Mismisu vem, da je pridna....user posted image

Cmokam vas vseeeeeeeeeuser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
20.10.2010 21:41:24   
gigi1
Miklca user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  to mi deli user posted image

Zarči si bila fejst pogrešana. Hvala za slikco user posted image . Si mi skomine naredila user posted image . Lupčkam te.

user posted image  OOoooo OOoooo Ooo Ooo Oo danes je pa obliž na včerišne italijanske rane user posted image  user posted image  user posted image . Pa še Slovenec sodi user posted image  user posted image  user posted image . Dobro!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
20.10.2010 22:35:01   
Tanja_Jes

user posted image  OOoooo OOoooo Ooo Ooo Oo danes je pa obliž na včerišne italijanske rane user posted image  user posted image  user posted image . Pa še Slovenec sodi user posted image  user posted image  user posted image . Dobro!

Uh...za las je šlo...dobro da je tekma dolga 90 minut.

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
20.10.2010 22:53:12   
gigi1
Ne me jebat! tole je pa že tooo much! Iz 4:0 na 4:3. Tema! Pa še Deki je poškodovan user posted image

Pikovitek kako si ti men?

Fidi a skupaj z obiski gledate?

Mausika priznam, da tudi mene Drakula fascinira že od majhnega...bom enkrat šla v Transilvanijo, sam da kakšne ceste zrihtajo tam user posted image .
Sem pa danes jaz fasala user posted image , ko sem ti tastarega Oldmana limala. Jaz pa s tem res nimam težav user posted image . Še upati nisem mogla, da smo kaj na dopustu scoprali...No,... vsaj praznega upanja ni bilo. Meni res nagaja samo, po Estrofemu ali progesteronu...normalno pa najraje prehiteva..

Vodica a mi full garaš? Ne mi pregoret!user posted image

Loremi moja kulinarična mojstrovina danes: krvavice in pečenice in zelje user posted image . Mmmm je bilo dobro user posted image . Nisem ljubitelj krvavic in pečenic, ker sem prevečkrat (pa jem samo domače) naletela na žvaruno not. Ampak prve v sezoni so mi pa vedno dobre user posted image . Ne vem...a se pri prvih kolinah vedno potrudijo in pazijo, kaj not zmešajo user posted image

Hermy Brina ima pa tako nalezljiv nasmešek. Se ji vsakič, ko pogledam sliko nasmehnem  user posted image

N74 kdaj greš v MB?

Miša bolečine popuščajo? Mislim skoz na vajino deco. Vizualiziram in vem, da lepo napredujejo user posted image

Lupčke vsem in nočka

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
20.10.2010 22:54:40   
gigi1
Lej jo Tamalu user posted image  Kako ste srce moje?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
21.10.2010 7:34:07   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Dans pa komej čakam, da bo čas za malico user posted image user posted image , sem včer spekla polnozrnat kruhek, pripravila tunin namaz in mljask v napad user posted image user posted image .

Jezna na mojega, lenoba, niti kamina ni zaukuril user posted image . Morm se spihat.

Gigi al pa so zato taprve krvavie dobre, ker je med eno in drugo sezono mal pavze, pa že "pozabimo" na okus, je pa sigurno tud nekaj na tem, da tisti, ki jih delajo, na začetku sezone še niso tolk "not padli" in bolj s pozornostjo delajo, naslednjič je pa tud mal na približno narjen isto dobro. Ja, se je pa začela sezona zelja in klobasic. user posted image
Me prstki srbijo, ko vidim polne njive zelja user posted image . Mogoče ima pa gospa "v.d. tašča" kakšno glavo za naju, drugač pa hop v štacuno in nabavit.

Zarja vidim, da si se imela super, zdej si spet polna energije user posted image

Mismis kako si? Počivaš, kaučaš? Še malo, pa greš po deca user posted image
Ja kuža pa ni kr tko, ima čisto svoje uradne listine user posted image .

Fuzbal navdušenke ste ble zadovoljne z izidom tekme? Jaz pa čakam vikend, ko bosta prvi tekmi alpskega smučanja user posted image . Navijam za našo Tino! user posted image

Zdej pa še mal delat, gužva bo.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
21.10.2010 7:35:23   
loremi
v ponedeljek 25.10. in tako že štartamo po user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
21.10.2010 8:51:21   
aqua77

čeruser posted image

kot sem vam zjutraj obljubila poročilo kaj bom izvedela v MB. Evo stanje je takšno. Res bodo prenavljali laboratorij in sicer do 15.12. morajo imeti vse izpraznjeno tako da konec novembra me res ne vzamejo več , ker ne bi prišla skozi, zato pa so me vzeli že sedajuser posted image , ker imam glih prvi dan user posted image  so me že naročili tako da imam prvi UZ že v ponedeljek 25.10. in tako že štartamo po user posted image

Miklič, ima da rata to rundo, tako kot je treba!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Navijamo že zdaj ko pr norcih!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mišiču, a kavčanje paše? user posted image user posted image  Še mal, še mal!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Navijam!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 21.10.2010 8:52:10 >

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
21.10.2010 10:17:44   
Anonimen
espešeli for ju..

http://izklop.com/?url=links%2Fstart&a=open&id=65662

(odgovor članu n74)
  Neposredna povezava do sporočila: 2099
21.10.2010 10:44:38   
gigi1

user posted image   user posted image

user posted image

DŽOMBE IN MLAJŠE KONZERVE

(TER KONZERVANSI user posted image  user posted image  user posted image )

user posted image

user posted image  TREPETALKE user posted image

user posted image V POSTOPKU user posted image

Mišmiš (35)  user posted image         ET 24.10. user posted image user posted image user posted image  

Miklarom (38)    user posted image         1. UZ 25.10. user posted image user posted image user posted image  

Naska (41)   user posted image    že na suprefactu user posted image

Zarja (31)  user posted image            kmalu štarta s Femodenom user posted image    

mausikaa (41)   user posted image       čakamo na user posted image  in nizki štart user posted image     

Roži_ (drobižek od let user posted image )user posted image  novembra v postopek user posted image   

Aqua 77(33) user posted image             februarja razgovor v MB user posted image   

Loremi (33) user posted image  kmalu v nov bojuser posted image   

Srečica (42)user posted image   poskušamo natur user posted image     

Little Star (38) user posted image       poskušamo natur po laparo in histero
                                          septembra v postopek (? kako je sedaj) user posted image    

KT (39) v borbi user posted image

Tassi (37)  user posted image     čakamo na odločitev o naslednji borbi  user posted image

pika.po (?sorry pozabla)user posted image   čakamo na odločitev o naslednji borbi user posted image  

Sonya1 (41)      čakamo na odločitevuser posted image     

user posted image    NOVI KROG user posted image

Pikica36 (38)     še malo pa v nove borbe

Kiwi (42)  user posted image      nov postopek ?      

gigi (44)   gre v user posted image
Fidolina (43)  ima obiske user posted image
Grethy (45)   user posted image        user posted image in user posted image
neodkrita (47)  user posted image    user posted image        in user posted image
BBpikica (42) user posted image       pavza 

Dajamaja (43)    user posted image       pavza 

user posted image

user posted image  NAŠE SREČKE NOSEČKE  user posted image   

Vitachi (?sorry pozabila) - user posted image  dvojna user posted image

user posted image  NAŠI ZAKLADKI user posted image

Kruce Fix (43)   user posted image    Karolina  user posted image  user posted image user posted image   

Bety11 (44)   user posted image   Damjan  user posted image  user posted image user posted image   

Reni70 (38)   user posted image     Aleksej   user posted image  user posted image  user posted image

omladinka Lana70 (40)   user posted image    Živa user posted image  user posted image  user posted image

Še ena T (39)   user posted image  Žana  user posted image  user posted image  user posted image

BarbiG (35) user posted image   user posted image   Ela in Eneja user posted image  user posted image  user posted image

kajsica (37)  user posted image Eneja user posted image  user posted image  user posted image

hermy1 (45)    user posted image     Brina user posted image  user posted image  user posted image

Tamalu Tanja_jes (31) user posted image      Staša user posted image  user posted image  user posted image   

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE in NAVIJAČ

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image barbara b user posted image blanč user posted image tasa_muser posted image
user posted image *flower*user posted image lana08user posted image Isabeauxuser posted image
user posted image   Goldyuser posted image Rebyuser posted image alpoguser posted image
user posted image bambi75 user posted image sppsuser posted image Bituser posted image
user posted image ledenkauser posted image gajkauser posted image Pija76user posted image
user posted image  nokesuser posted image Serendipityuser posted image biba007user posted image
user posted image lučka 25user posted image Glorijauser posted image Bumouser posted image
user posted image Katka11user posted image Pikovituser posted image lana38user posted image
user posted image sonček33user posted image LuNa73user posted image Miška73user posted image
user posted image  DaisyEuser posted image Mlinčkauser posted image pikicaouser posted image
user posted image živa25user posted image Zara user posted image Hedvigauser posted image
user posted image Zvezdicauser posted image Katka37 user posted image   L & L user posted image
user posted image Zofka7 user posted image Andreja2000user posted image nmagkuser posted image
user posted image hanna1 user posted image Mariana user posted image   

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.