Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 21.10.2010 15:41:05
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Dan...... Mismisu moj, a nisi šla pod narkozo? Gigi.. sem, sem...ampak ko narkoza popusti, še vedno boli v predelu trebuha. Narkoza ti ne vzame bolečine, samo zavedanje o njej. sem mislila, da pač med posegom bolj sproščeno gre vse, pa pol manj boli. Pa ni tak neeee..... Bošček, počivaj....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 21.10.2010 18:06:02
|
|
|
|
zarja1
|
Aqua šele zdaj sem vidla......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 21.10.2010 18:34:10
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1 Hudiča, punce, dve zvezdice že imam
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 21.10.2010 18:45:59
|
|
|
|
mismis
|
Pikovit, si jutri za kavo?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 21.10.2010 19:09:25
|
|
|
|
lana08
|
Čer, sem vas prišla šokirat in vsem sporočiti da ČUDEŽI SE DOGAJAJO. Noseča sem 8t in danes videla srčka kako lepo utripa. Zakaj čudež, moj ima takoooo porazen spermiogram, da moraš res z mikromikroskopom iskat spermijčke, ampak eden se je prerinil naprej in sva najsrečnejša na celem svetu.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 21.10.2010 19:34:12
|
|
|
|
mismis
|
Lana, to je fantastična novica evo pa imamo spet nosečko na 40+
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 21.10.2010 19:46:22
|
|
|
|
lana08
|
Mišmiš sem od včeraj v kristusovih letih ampak vseeno sem se vštulila na 40+ grrr hočem tortico prilimati pa ne gre
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 21.10.2010 19:48:17
|
|
|
|
mismis
|
no saj jih tudi jaz še nimam 40., ampak ko je tukaj tako fajn ekola tortica
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 21.10.2010 19:51:49
|
|
|
|
mismis
|
jaz pa priznam, da sem bila danes živčna kt sto , so mi rekli na punkciji, da če me pokličejo danes, imam ET jutri, če ne pa v nedeljo. Kar lahko pomeni samo, da se je oplodilo malo celic in se slabše razvijajo. Glede na to, da imamo ET v nedeljo, ker me niso klicali, lahko to pomeni, da se je oplodilo veliko celic. vesel, vesel mismis
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 21.10.2010 20:13:38
|
|
|
|
lana08
|
mm dobra tortica in odlična novica!!!! Nedelja bo super dan za sprejem .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 21.10.2010 22:15:41
|
|
|
|
Naska
|
Bravo Lana! Jaz se špikam od ponedeljka in imam že rahlo modričast trebuh... Kar gre - danes sem malo težko odmerjala - upam, da mi ne bo zmanjkalo. Boli me hrbet - prvič v življenju in mi je to kar čudno. Situacija je zdaj taka, da se je rahlo obrnila. Tokrat imam jaz dovolj - pač moje potrpežljivosti je konec, tako da je kar čudno, ker sem tako ravnodušna. Nekoč mi je prijatelj rekel, da če loviš senco, da se ti izmika, če pa greš stran od nje, gre za tabo...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.10.2010 0:32:21
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Lana 08 bravo, bravo, bravo. Naj se še dogajajo taki čudeži. Mismis pridno kavčkaj, dokler si še sama , kmal ne boš več . Mislim nate skoz. Srečno v nedeljo!!! Gigi super smo. Staša vsak dan kaj novega pogrunta. Kako si ti? Kako tista reč tam zadaj? Je kaj pomagalo? Hermy lepa, lepa Brina. Kako se smeji...cukrček mali. Jaz sem si pa zaželela, da bi malo klepetala z vami, pa ni varijante...Organizacija mi je na nuli...bolj se trudim, pa nič ne naredim. Zgleda, da mi je prekratek dan. Res gre prehitro dan naokoli. Je že pol enih...letim...moram še mlek spumpat. Še zmeraj se ne dam - premalo imam mleka, pa tkole zvečer ko Staša spi, napumpam svoje mleko, da ji čim manj dodajam umetnega. Bodite v cvetju, lep dan v službi ali doma
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.10.2010 7:24:49
|
|
|
|
sonya1
|
Lana, zakon ! Miši , pridna ! Kako je dobro brati take novice ! Punce, jaz upam, da se bo tale forum spremenil v čvekanje samih nisečnic .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.10.2010 7:27:26
|
|
|
|
hermy1
|
Dobro jutro konzervice!! Kakšne krasne novice...Lana 08, to pa je res pravi čudež !! Naska, naj bo buši čimmanj moder in hrbet čimmanj boleč . IZVIRNO SPOROČILO: mismis Glede na to, da imamo ET v nedeljo, ker me niso klicali, lahko to pomeni, da se je oplodilo veliko celic. vesel, vesel mismis Vesela tud jest, zelo !!! Zdej pa kaminček lepo pripravit Tanja, kakšen dan tud men nič ne znese. Smejčka se pa res rada. Lep dan vsem in še lepši vikend !
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.10.2010 7:32:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Lana, iskrene čestitke!!!! mismis, super novička!!! Aja, pa dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.10.2010 7:36:40
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! Kavica? Lana08 waw super, krasno, čestitkeeee! Mismis superca in še na boljp kaže! Punce, peteeeek je , končno. Da jaz mal odklopim od teh številk za vikend in upam, da moj glavobol pokaže hvaležnost in se spoka . Ampak je pa mrzloooo . Vsem želim lep dan!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.10.2010 9:12:56
|
|
|
|
mismis
|
dober dan, se vidi da je danes petek, ko ste že navsezgodaj tako poskočne. Vsem skupaj želim prav lep dan
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.10.2010 9:19:51
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana08 Čer, sem vas prišla šokirat in vsem sporočiti da ČUDEŽI SE DOGAJAJO. Noseča sem 8t in danes videla srčka kako lepo utripa. Zakaj čudež, moj ima takoooo porazen spermiogram, da moraš res z mikromikroskopom iskat spermijčke, ampak eden se je prerinil naprej in sva najsrečnejša na celem svetu. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa čestitke!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.10.2010 9:21:16
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Glede na to, da imamo ET v nedeljo, ker me niso klicali, lahko to pomeni, da se je oplodilo veliko celic. vesel, vesel mismis v to sploh nisem podvomila .....Super srce!!!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.10.2010 9:25:31
|
|
|
|
zarja1
|
Srčice jaz sem tak vesela po teh novicah....me kr razganja....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , pa petek je, pa Gibonni v Celju...........pa vikend pred vrati..........pa na Pohorju bo mogoče že snegec padel......aaaaaaa
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.10.2010 9:26:32
|
|
|
|
zarja1
|
ok, vidim, da se že preveč sama s sabo menim...grem.... Opice moje pridne bodite.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.10.2010 9:51:08
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Lana08 čestitaaaaam! Tole je pa res tako lepo presenečenje in najlepše darilo za RD! Vse najboljše Miškolinka moja jaz sploh nisem dvomila v to, da bo ET v nedeljo . Zdej se pa sprosti in enga tazelenga rukni zvečer Sonya za avto. Upam, da danes ni glavobola. Pa čestitke za 2 . Si na dobri poti, da postaneš prava RR čvekica Tanja je bolje...pa slabše.. Sem ugotovila, da niti pod razno ne smem jesti sira . Sploh uni s plemenito plesnijo mi naredijo največji kažin. Mi pa tvoja žavba veliko hitreje pomaga, kot druge. Hvala, hvala, hvala . A organizacija časa te matra? Sorry k se smejim, se mi zdi, da maste vse mamice podoben problem. Sladki problemi Loremi si bila kaj pri okulistu? Mojo prijateljico je glava neznosno bolela, stalne migrene...dokler ni šla k okulistu, pa so ugotovili, da ji eno oko vleče v drugo smer in se tolk koncentrira, da fokusira vid, da jo od tega glava boli...prej so ji pa glavo slikali, pa hodili k nevrologu...pa nič niso odkrili. To se da baje s špegli porihtat. Naska če sem prav zastopila, je tvoj sedaj OK? Včasih je res bolje, če smo me malo flegma. Držim pesti za naprej . Kdaj imaš UZ? Zarči boš šla na Gibota? Kaj sploh sprašujem . Boste babnice spet uživale Lupčke vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.10.2010 11:05:03
|
|
|
|
lana08
|
Hvala vsem za čestitke, sploh še ne dojemam da je to res. In sedaj še bolj navijam za vsako da enkrat uspe, tako ali drugače.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.10.2010 11:51:33
|
|
|
|
ledenka
|
lana čestitke, tvoja novička je pa res super! še 7 mesecev, pa bo! ti želim lepo nosečnost, super porod in pridnega mulčka/mulčico!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.10.2010 12:28:19
|
|
|
|
Fidolina
|
Vštuljena Lana08 - iskrene čestitke . Čudovito, da vama je uspelo, kljub takšnemu spermiogramu. Dajeta upanje še marsikateri. In za Kristusova leta , paketek pa imaš že itak. Uživaj!
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.