|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
21.10.2010 15:41:05   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Dan......user posted image

Mismisu moj, a nisi šla pod narkozo?

Gigi..user posted image

sem, sem...ampak ko narkoza popusti, še vedno boli v predelu trebuha. Narkoza ti ne vzame bolečine, samo zavedanje o njej. 

sem mislila, da pač med posegom bolj sproščeno gre vse, pa pol manj boli. Pa ni tak neeee.....
Bošček, počivaj....user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
21.10.2010 18:06:02   
zarja1
Aqua šele zdaj sem vidla......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
21.10.2010 18:34:10   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1

Hudiča, punce, dve zvezdice že imamuser posted image

user posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
21.10.2010 18:45:59   
mismis
Pikovit, si jutri za kavo?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
21.10.2010 19:09:25   
lana08
Čer, sem vas prišla šokirat in vsem sporočiti da ČUDEŽI SE DOGAJAJO.

Noseča sem 8t in danes videla srčka kako lepo utripa.
Zakaj čudež, moj user posted image  ima takoooo porazen spermiogram, da moraš res z mikromikroskopom iskat spermijčke, ampak eden se je prerinil naprej in sva najsrečnejša na celem svetu.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
21.10.2010 19:34:12   
mismis
Lana, to je fantastična novica user posted image user posted image user posted image

evo pa imamo spet nosečko na 40+ user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
21.10.2010 19:46:22   
lana08
Mišmiš sem od včeraj v kristusovih letih ampak vseeno sem se vštulila na 40+

grrr hočem tortico prilimati pa ne gre user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
21.10.2010 19:48:17   
mismis
no saj jih tudi jaz še nimam 40., ampak ko je tukaj tako fajn user posted image

ekola tortica
user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
21.10.2010 19:51:49   
mismis
jaz pa priznam, da sem bila danes živčna kt sto user posted image user posted image , so mi rekli na punkciji, da če me pokličejo danes, imam ET jutri, če ne pa v nedeljo. Kar lahko pomeni samo, da se je oplodilo malo celic in se slabše razvijajo.

Glede na to, da imamo ET v nedeljo, ker me niso klicali, lahko to pomeni, da se je oplodilo veliko celic.

vesel, vesel mismis

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
21.10.2010 20:13:38   
lana08
mm dobra tortica in odlična novica!!!! Nedelja bo super dan za sprejem user posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
21.10.2010 22:15:41   
Naska
Bravo Lana!

Jaz se špikam od ponedeljka in imam že rahlo modričast trebuh... Kar gre - danes sem malo težko odmerjala - upam, da mi ne bo zmanjkalo. Boli me hrbet - prvič v življenju in mi je to kar čudno. Situacija je zdaj taka, da se je rahlo obrnila. Tokrat imam jaz dovolj  - pač moje potrpežljivosti je konec, tako da je kar čudno, ker sem tako ravnodušna.
Nekoč mi je prijatelj rekel, da če loviš senco, da se ti izmika, če pa greš stran od nje, gre za tabo...

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
22.10.2010 0:32:21   
Tanja_Jes
Lana 08 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo, bravo, bravo. Naj se še dogajajo taki čudeži. user posted image user posted image user posted image

Mismis pridno kavčkaj, dokler si še sama user posted image user posted image user posted image , kmal ne boš več user posted image . Mislim nate skoz. Srečno v nedeljo!!!

Gigi super smo. Staša vsak dan kaj novega pogrunta. Kako si ti? Kako tista reč tam zadaj? Je kaj pomagalo?

Hermy
lepa, lepa Brina. Kako se smeji...cukrček mali.

Jaz sem si pa zaželela, da bi malo klepetala z vami, pa ni varijante...Organizacija mi je na nuli...bolj se trudim, pa nič ne naredim. Zgleda, da mi je prekratek dan. user posted image   Res gre prehitro dan naokoli. Je že pol enih...letim...moram še mlek spumpat. Še zmeraj se ne dam - premalo imam mleka, pa tkole zvečer ko Staša spi, napumpam svoje mleko, da ji čim manj dodajam umetnega.

Bodite v cvetju, lep dan v službi ali doma user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
22.10.2010 7:24:49   
sonya1
Lana, zakon user posted image ! Mišiuser posted image , pridna ! Kako je dobro brati take novice ! Punce, jaz upam, da se bo tale forum spremenil v čvekanje samih nisečnic user posted image .

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
22.10.2010 7:27:26   
hermy1
Dobro jutro konzervice!!

Kakšne krasne novice...Lana 08, to pa je res pravi čudež user posted image user posted image user posted image !!

Naska, naj bo buši čimmanj moder in hrbet čimmanj boleč user posted image .

Glede na to, da imamo ET v nedeljo, ker me niso klicali, lahko to pomeni, da se je oplodilo veliko celic.

vesel, vesel mismis

Vesela tud jest, zelo user posted image user posted image user posted image !!! Zdej pa kaminček lepo pripravit user posted image

Tanja, kakšen dan tud men nič ne znese. Smejčka se pa res rada.

Lep dan vsem in še lepši vikend user posted image !

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
22.10.2010 7:32:44   
Anonimen
Lana, iskrene čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mismis, super novička!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, pa dobro jutro!

(odgovor članu hermy1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2140
22.10.2010 7:36:40   
loremi
Dobro jutro!

Kavica?
user posted image

Lana08 waw super, krasno, čestitkeeee! user posted image user posted image user posted image

Mismis superca in še na boljp kaže! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, peteeeek je user posted image , končno. Da jaz mal odklopim od teh številk za vikend in upam, da moj glavobol pokaže hvaležnost in se spoka user posted image .
Ampak je pa mrzloooo user posted image .

Vsem želim lep dan!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
22.10.2010 9:12:56   
mismis
dober dan,

se vidi da je danes petek, ko ste že navsezgodaj tako poskočne.

Vsem skupaj želim prav lep dan

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
22.10.2010 9:19:51   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Čer, sem vas prišla šokirat in vsem sporočiti da ČUDEŽI SE DOGAJAJO.

Noseča sem 8t in danes videla srčka kako lepo utripa.
Zakaj čudež, moj user posted image  ima takoooo porazen spermiogram, da moraš res z mikromikroskopom iskat spermijčke, ampak eden se je prerinil naprej in sva najsrečnejša na celem svetu.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
čestitke!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
22.10.2010 9:21:16   
zarja1

vesel, vesel mismis

v to sploh nisem podvomilauser posted image .....Super srce!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
22.10.2010 9:25:31   
zarja1
Srčice jaz sem tak vesela po teh novicah....me kr razganja....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa petek je, pa Gibonni v Celju...........pa vikend pred vrati..........pa na Pohorju bo mogoče že snegec padel......aaaaaaauser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
22.10.2010 9:26:32   
zarja1
ok, vidim, da se že preveč sama s sabo menim...grem....user posted image  Opice moje pridne bodite.

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
22.10.2010 9:51:08   
gigi1
Jutrčka user posted image

Lana08 user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  čestitaaaaam! Tole je pa res tako lepo presenečenje user posted image  in najlepše darilo za RD! Vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Miškolinka moja jaz sploh nisem dvomila v to, da bo ET v nedeljo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Zdej se pa sprosti in enga tazelenga rukni zvečer user posted image

Sonya user posted image  za avto. Upam, da danes ni glavobola.
Pa čestitke za 2user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Si na dobri poti, da postaneš prava RR čvekica user posted image

Tanja je bolje...pa slabše.. Sem ugotovila, da niti pod razno ne smem jesti sira user posted image . Sploh uni s plemenito plesnijo mi naredijo največji kažin. Mi pa tvoja žavba veliko hitreje pomaga, kot druge. Hvala, hvala, hvala user posted image .
A organizacija časa te matra? user posted image  Sorry k se smejim, se mi zdi, da maste vse mamice podoben problem. Sladki problemi user posted image

Loremi si bila kaj pri okulistu? Mojo prijateljico je glava neznosno bolela, stalne migrene...dokler ni šla k okulistu, pa so ugotovili, da ji eno oko vleče v drugo smer in se tolk koncentrira, da fokusira vid, da jo od tega glava boli...prej so ji pa glavo slikali, pa hodili k nevrologu...pa nič niso odkrili. To se da baje s špegli porihtat.

Naska če sem prav zastopila, je tvoj sedaj OK? Včasih je res bolje, če smo me malo flegma. Držim pesti za naprej user posted image user posted image user posted image user posted image . Kdaj imaš UZ?

Zarči boš šla na Gibota? Kaj sploh sprašujem user posted image . Boste babnice spet uživale user posted image

Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
22.10.2010 11:05:03   
lana08
Hvala vsem za čestitke, sploh še ne dojemam da je to res. In sedaj še bolj navijam za vsako da enkrat uspe, tako ali drugače.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
22.10.2010 11:51:33   
ledenka
lana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke, tvoja novička je pa res super! še 7 mesecev, pa bo! ti želim lepo nosečnost, super porod in pridnega mulčka/mulčico!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
22.10.2010 12:28:19   
Fidolina
Vštuljena Lana08 - iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image . Čudovito, da vama je uspelo, kljub takšnemu spermiogramu. Dajeta upanje še marsikateri.
In za Kristusova leta user posted image user posted image user posted image , paketek user posted image  pa imaš že itak. Uživaj!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.