Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.10.2010 12:40:57
|
|
|
|
Fidolina
|
Mismis - tebe pa itak zdaj čakajo same najlepše stvari . Trebušček se bo že unesel in bo nehalo boleti. Potem pa . Še za malega . Tri leta, kajne ?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.10.2010 12:44:31
|
|
|
|
mismis
|
jap, tri leta ima moj mali lepotec, je dobil za darilo veliko kost, pa novega (igračo), pa še 3 kg govejih srčkov za njegove čorbice... pa ti, kaj novega pri tebi?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.10.2010 12:49:14
|
|
|
|
Fidolina
|
Zarjica - dobrodošla doma . Fino, da sta uživala . Ti, ti zapravljivček . Ti se meni še po Dunaju potepaš in dopust podaljšaš - jaz pa nujno rabim recept za tvojo čežano . Jabčki gnijejo sto na uro, ker niso bili nič špricani . Kako to narediš ? A mi lahko razložiš kot enemu kuharskemu butlu (ne tko, kot bi Gigi, ki ji je že vnaprej vse jasno) .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.10.2010 13:15:05
|
|
|
|
Fidolina
|
O, Loremi, ti moj štrudlomanijak, upam, da je glavca bolje . In da te ne zebe več zelo. Midva imava srečo, ker so vse sobe na jug in ko sonček posije, te presvetli kot rentgen . Kakšno sobno kolo si kupi - se ne hecam - in ko te začne zebat, 5 minut v 5 prestavi in boš vsa rdečelična. Jaz ga imam - ampak je čist prašen .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.10.2010 13:37:24
|
|
|
|
lara light
|
tud jaz se rada pokukam k mojim lepoticam na 40+...zdaj pa moram kej napisat, mismis, lubek držim šapke, tačke, jaz, vsi , velik čohčoha lepotcu in lubčkov 100! zarček moj, si pohajala? si ok? lepoooo, velikokrat mislim nate... pa na gigiko, kako si srce? lana, čestitke, vse dobro en fajn viken vsem, zvizz-kiss
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.10.2010 15:31:33
|
|
|
|
gigi1
|
Lara wiiiii kolk sem tebe vesela Pa Fidika nas je mal nehala zanemarjat
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.10.2010 16:55:43
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lara wiiiii kolk sem tebe vesela Pa Fidika nas je mal nehala zanemarjat Fidolonka je v službi velikokrat čisto sama za vse - od A do Ž - tako, da včasih (kot včeraj ),- medtem, ko stranke sedijo na drugi strani mize - vmes vskoči s kakšno totalno traparijo . Hočem pa vseeno vsaj povedat, da sem tukaj in mislim na vas . Kar se pa Žižonček fuzbala tiče, sem gledala v torek . Obetavno, če bo tako naprej. V sredo, ko sem imela obiske, je bilo pa takole: desci so nekaj čarali z orodjem v garaži, me "ta lepe", smo pa gledale slovenski top model . Kako si pa kaj ti Žižonček?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.10.2010 18:55:35
|
|
|
|
gigi1
|
Fidi mal te pa morm sekirat, če te že noben drug ne . Dans pa res že cel dan neki nate mislim . Brez heca. O Pragi, pa o tvojem , pa o nama z mojim...pa o tem kako se človek odloča ali ne za določene korake... pa kaj zdaj? Potem me pa spet kakšen čudež razveseli in dobim upanje, da mogoče pa le... in take stvari Razen razbijanja glave pa vse po starem...delam, kuham ali šport gledam . Pri nas ni tega, da bi gledali kakšne čudne stvari po TV, če pridejo obiski. Pri nas se je, igra tarok, čveka ali gleda šport . No, če sem slamnata pa kakšno tako stvar pogledam (če ni kaj drugega na TV), ali pa pogledam kakšne uvodne in zaključne oddaje kmetije, BB... samo tolk, da vidim kdo je v igri oz, da sem na tekočem, če je glih kakšna debata o tem . Večino pa itak v Stopu preberem. Za fuzbal sem te pa morala mal pocukat. Me je zanimalo kako ti je všeč to, kar je Mourinho naredil iz belega baleta. Dobro stojijo, a ne? Pa abramba tud dela . No...res je, da so igrali proti penzionistom
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.10.2010 20:43:04
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pikovit, si jutri za kavo? E MIšmiš šele danes videla .Lahko se zmeniva naslednji teden.Samo jaz sem brez telefona,tako da samo se lahko tu ali na FB zmeniva kaj,kako in kdaj. Mismis super za nedeljo Pa še čestitke tvojemu malemu kosmatinčku Aaaaaaaaaaaa Lana bravoooooooo čestitke Tanja pridna Zarči ti samo uživaj medvedek
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.10.2010 22:20:44
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Mismis super za nedeljo Pa še čestitke tvojemu malemu kosmatinčku Aaaaaaaaaaaa Lana bravoooooooo čestitke Hojla! B'r čer! Majka, vse zamudu.... čestitke Lani in navijam cel wikend za mišmiš! Nisem bral nazaj, a se kej vidmo?? LP
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.10.2010 22:25:10
|
|
|
|
miklarom
|
lana08 - čestitke kruce - poglej ga no izgubljenca, si le pokukal mal sem kako ste mi kaj mala Karolinca lepo raste a boš kako slikico napopal da vidimo kaka princeska je že
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.10.2010 22:51:48
|
|
|
|
miska73
|
Lana pa kaj jst to berem... JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Super bejbika. Super super. Mišmišu a potem se dečicam lepo godi v MB. Navijam. Mikla navijam za skorajšnji postopek.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.10.2010 23:49:17
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči boš šla na Gibota? Kaj sploh sprašujem . Boste babnice spet uživale Spet bo na glavo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 23.10.2010 6:16:13
|
|
|
|
DaisyE
|
Guten morgen konzerve Če sem že tolk zgodaj, naj vas pa še malo zbudim... Čakam, da se ostali člani familije zbudijo, potem pa pičimo k našim na sever, pa sem mogla že zdaj prit naši mišu zaželet alles gut za jutri. Jaz sploh nisem dvomila, da bo ET v nedeljo. Ene stvari preprosto veš. Tako kot sem zase vedela, da ne bo, tako zate vem, da bo. In to dvojčki. Razen, če si samo enga vstaviš. O treh pa po moje ni pametno razmišljat - ta bi blo pa še zate malo prehuda. Žižu, saj sploh ne vem, kaj te ti siri dajejo, ampak upam da bo bolje. Pa ne si preveč glave razbijat in bit žalostna, saj veš, da se stvari vedno obrnejo tako, da je prav. Lana, tebi pa čestitke iz srca. Pa en lep dan vsem, vas ne morem poimensko, ker bi si mogla drgač dopust uzet.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 23.10.2010 9:03:35
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj. jaz se uspešno sredi dnevne sobe žogam s kužonom in pujsom. Pa je prav zanimivo, ko naš kužon žveči pujsa in ta dela oink oink Dejzika, uživajte na severu in hvala za dobre želje Loremi, kako kaj glavoboli, si danes malo potegnila v postelji Tamalu, ti pa tako pozno prideš gor, da jaz že spim. LL, hvala za pestke, kako si mi ti in tvoja dva škrata? Žižek, ti si pa itak čisto preveč pridna in delovna, včasih me spominjaš na mojega, ki tudi ne more biti pri miru Zarja, a je bil Gibo včeraj ali je naslednji petek? Fida, ti si tudi malo odpočij čez vikend šibam, moram iti v trgovino po kruh za zajtrk, potem naju čaka pa še pospravljanje bajte, da ne bo treba po ET-ju kaj delati
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 23.10.2010 10:24:30
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana08 Čer, sem vas prišla šokirat in vsem sporočiti da ČUDEŽI SE DOGAJAJO. Noseča sem 8t in danes videla srčka kako lepo utripa. Zakaj čudež, moj ima takoooo porazen spermiogram, da moraš res z mikromikroskopom iskat spermijčke, ampak eden se je prerinil naprej in sva najsrečnejša na celem svetu. Pozno, a vseeno. Jokam od sreče. Se veselim....ja čudeži se dogajajo!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 23.10.2010 10:25:31
|
|
|
|
lučka 25
|
mismis, navijam kot noooora!!! ...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 23.10.2010 19:14:30
|
|
|
|
mausikaa
|
alo babuške moj tolko da vas na hitrico pozdravim...Miša navijam kot nora ostale upam, da ste ok, se bolj malo javljam ker enostavno ni časa čakam dopust, aleluja, upam samo da se mi ne bo (spet) kaj zapletlo pri nadomeščanju, očitno sem kljub svojim letom tko naivna da ni res tečko še vedno čakam, no ja, mogoče jo bom pa dočakala, tečna sem namreč kot strela, in če pride zdaj bo čisto fajn tajming za ateja... tko, lep soboten večer vam želim vsem skupaj lupčka in rvi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 23.10.2010 20:19:03
|
|
|
|
lana70
|
Čeeer vsem skupaj , berem same lepe novičke, tudi tisti j...od Žižet mi ni ušel, kakšna cenzura je to za en drek . Mismis, držim pesti za jutri, za dva falotka, ki bosta squiz squiz kužonu jemala pujsa . Lana08, ne morem verjet !!! Čestitke punca, madonca! Uf, še par stvari sem imela namen napisat, pa mi je vse ušlo iz glave, nič, šibam peglat en kup cunj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 23.10.2010 21:04:09
|
|
|
|
lana08
|
Mišmiš veliko sreče, jutri boš pa že .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 23.10.2010 21:53:39
|
|
|
|
gigi1
|
Miša moja najdražja saj veš kaj ti želim.... Jutri 2 maratonca, ki bosta pretekla skoraj 9 mesečni krog pri tebi, naprej ju bomo pa skupaj ujčkali, na noge postavljali in delali prve korake, potem bosta laufala s kužonom...nekega lepega dne ju bom pa pred mojim blokom čakala s čajčkom ali sokom, ko bosta pritekla mimo . Srce, zmaga je naša
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 23.10.2010 21:57:34 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 23.10.2010 22:09:33
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana08 Mišmiš veliko sreče, jutri boš pa že . Se podpišem, za vseh devet mesecev, Hermy
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 24.10.2010 0:27:11
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša moja najdražja saj veš kaj ti želim.... Jutri 2 maratonca, ki bosta pretekla skoraj 9 mesečni krog pri tebi, naprej ju bomo pa skupaj ujčkali, na noge postavljali in delali prve korake, potem bosta laufala s kužonom...nekega lepega dne ju bom pa pred mojim blokom čakala s čajčkom ali sokom, ko bosta pritekla mimo . Srce, zmaga je naša Točno tako!!!! Tudi jaz ti želim dva močna borca Dodala bi samo še...da kdaj pa kdaj zalutate na Gorenjsko - s tetko Gigi seveda
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 24.10.2010 4:58:32
|
|
|
|
mismis
|
3x lahko ugibate kdo ne more spati ljubice moje, hvala vsem za superca želje, srčno upam, da se uresničijo, sedaj bi bil pa res že čas, da dobimo tudi mi kakšnega človeškega bratca ali sestrico za našega ekola, še kakšna urca pa bomo šibal proti vzhodu...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 24.10.2010 7:34:02
|
|
|
|
kimsy
|
mismis - tudi jst ti želim, da tvoj kužon dobi človeškega bratca oz sestrco. Meni je pomagalo, da sm se zarekla, sam da sm noseča, tud če pol 1 leto nč ne spimo in evo... želja se uresničuje. 9 m ne vem, kaj je spanje!
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.