|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
22.10.2010 12:40:57   
Fidolina
Mismis - tebe pa itak zdaj čakajo same najlepše stvari user posted image .  Trebušček se bo že unesel in bo nehalo boleti. Potem pa user posted image user posted image user posted image .
Še za user posted image malega user posted image . Tri leta, kajne user posted image ?

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
22.10.2010 12:44:31   
mismis
jap, tri leta ima moj mali lepotec, je dobil za darilo veliko kost, pa novega user posted image  (igračo), pa še 3 kg govejih srčkov za njegove čorbice...

pa ti, kaj novega pri tebi?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
22.10.2010 12:49:14   
Fidolina
Zarjica - dobrodošla doma user posted image . Fino, da sta uživala user posted image . Ti, ti zapravljivček user posted image .
Ti se meni še po Dunaju potepaš in dopust podaljšaš - jaz pa nujno rabim recept za tvojo čežanouser posted image . Jabčki gnijejo sto na uro, ker niso bili nič špricaniuser posted image . Kako to naredišuser posted image ? A mi lahko razložiš kot enemu kuharskemu butlu (ne tko, kot bi Gigi, ki ji je že vnaprej vse jasno)user posted image .

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
22.10.2010 13:15:05   
Fidolina
O, Loremi, ti moj štrudlomanijak, upam, da je glavca bolje user posted image . In da te ne zebe več zelo. Midva imava srečo, ker so vse sobe na jug in ko sonček posije, te presvetli kot rentgenuser posted image . Kakšno sobno kolo si kupi - se ne hecam - in ko te začne zebat, 5 minut v 5 prestavi in boš vsa rdečelična. Jaz ga imam - ampak je čist prašen user posted image .

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
22.10.2010 13:37:24   
lara light
tud jaz se rada pokukam k mojim lepoticam na 40+...zdaj pa moram kej napisat, mismis, lubek držim šapke, tačke, jaz, vsiuser posted image user posted image user posted image , velik čohčohauser posted image lepotcu in lubčkov 100!
zarček moj, si pohajala? si ok? lepoooo, velikokrat mislim nate...user posted image
pa na gigiko, kako si srce?user posted image
lana, čestitke, vse dobrouser posted image

en fajn viken vsem, zvizz-kiss

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
22.10.2010 15:31:33   
gigi1
Lara wiiiii kolk sem tebe vesela user posted image user posted image

Pa Fidika nas je mal nehala zanemarjat user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
22.10.2010 16:55:43   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Lara wiiiii kolk sem tebe vesela user posted image user posted image

Pa Fidika nas je mal nehala zanemarjat user posted image

Fidolonka je v službi velikokrat čisto sama za vse - od A do Ž - tako, da včasih (kot včerajuser posted image ),- medtem, ko stranke sedijo na drugi strani mize - vmes vskoči s kakšno totalno traparijo user posted image . Hočem pa vseeno vsaj  povedat, da sem tukaj in mislim na vas user posted image .
Kar se pa Žižonček fuzbala tiče, sem gledala v torek user posted image user posted image user posted image . Obetavno, če bo tako naprej. V sredo, ko sem imela obiske, je bilo pa takole: desci so nekaj čarali z orodjem v garaži, me "ta lepe", smo pa gledale slovenski top model user posted image .
Kako si pa kaj ti Žižonček?user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
22.10.2010 18:55:35   
gigi1
Fidi mal te pa morm sekirat, če te že noben drug ne user posted image . Dans pa res že cel dan neki nate mislimuser posted image .
Brez heca. O Pragi, pa o tvojem user posted image , pa o nama z mojim...pa o tem kako se človek odloča ali ne za določene korake... pa kaj zdaj? Potem me pa spet kakšen čudež razveseli in dobim upanje, da mogoče pa le... in take stvari user posted image

Razen razbijanja glave user posted image  pa vse po starem...delam, kuham ali šport gledam user posted image . Pri nas ni tega, da bi gledali kakšne čudne stvari po TV, če pridejo obiski. Pri nas se je, igra tarok, čveka ali gleda šport user posted image . No, če sem slamnata pa kakšno tako stvar pogledam (če ni kaj drugega na TV), ali pa pogledam kakšne uvodne in zaključne oddaje kmetije, BB... samo tolk, da vidim kdo je v igri oz, da sem na tekočem, če je glih kakšna debata o tem user posted image . Večino pa itak v Stopu preberem.

Za fuzbal sem te pa morala mal pocukat. Me je zanimalo kako ti je všeč to, kar je Mourinho naredil iz belega baleta. Dobro stojijo, a ne? Pa abramba tud dela user posted image . No...res je, da so igrali proti penzionistom user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
22.10.2010 20:43:04   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Pikovit, si jutri za kavo?

E MIšmiš šele danes videla user posted image .Lahko se zmeniva naslednji teden.Samo jaz sem brez telefona,tako da samo se lahko tu ali na FB zmeniva kaj,kako in kdaj.
Mismis super za nedeljo user posted image user posted image user posted image
Pa še čestitke tvojemu malemu kosmatinčkuuser posted image

Aaaaaaaaaaaa Lana  bravoooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke

Tanja pridna user posted image
Zarči ti samo uživaj medvedek user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
22.10.2010 22:20:44   
Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Mismis super za nedeljo user posted image user posted image user posted image
Pa še čestitke tvojemu malemu kosmatinčkuuser posted image

Aaaaaaaaaaaa Lana  bravoooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke

Hojla!
B'r čer!

Majka, vse zamudu....

čestitke Lani in navijam cel wikend za mišmiš!

Nisem bral nazaj, a se kej vidmo??

LP

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
22.10.2010 22:25:10   
miklarom
lana08 - čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

kruce - poglej ga no izgubljenca, si le pokukal mal sem kako ste mi kaj mala Karolinca lepo raste a boš kako slikico napopal da vidimo kaka princeska je že

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
22.10.2010 22:51:48   
miska73
Lana pa kaj jst to berem... JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Super bejbika. Super super.

Mišmišu a potem se dečicam lepo godi v MB. Navijam.

Mikla  navijam za skorajšnji postopek.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
22.10.2010 23:49:17   
Tanja_Jes

Zarči boš šla na Gibota? Kaj sploh sprašujem user posted image . Boste babnice spet uživale user posted image

Spet bo na glavo user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
23.10.2010 6:16:13   
DaisyE
Guten morgen konzerve user posted image  Če sem že tolk zgodaj, naj vas pa še malo zbudim...

user posted image

Čakam, da se ostali člani familije zbudijo, potem pa pičimo k našim na sever, pa sem mogla že zdaj prit naši mišu zaželet alles gut za jutri. Jaz sploh nisem dvomila, da bo ET v nedeljo. Ene stvari preprosto veš. user posted image  Tako kot sem zase vedela, da ne bo, tako zate vem, da bo. In to dvojčki. Razen, če si samo enga vstaviš. O treh pa po moje ni pametno razmišljat - ta bi blo pa še zate malo prehuda. user posted image

Žižu, saj sploh ne vem, kaj te ti siri dajejo, ampak upam da bo bolje. Pa ne si preveč glave razbijat in bit žalostna, saj veš, da se stvari vedno obrnejo tako, da je prav.

Lana, tebi pa čestitke iz srca. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa en lep dan vsem, vas ne morem poimensko, ker bi si mogla drgač dopust uzet.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
23.10.2010 9:03:35   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj.

jaz se uspešno sredi dnevne sobe žogam s kužonom in pujsom. Pa je prav zanimivo, ko naš kužon žveči pujsa in ta dela oink oink user posted image

user posted image

Dejzika, uživajte na severu in hvala za dobre želje

Loremi, kako kaj glavoboli, si danes malo potegnila v postelji

Tamalu, ti pa tako pozno prideš gor, da jaz že spim.

LL, hvala za pestke, kako si mi ti in tvoja dva škrata?

Žižek, ti si pa itak čisto preveč pridna in delovna, včasih me spominjaš na mojega, ki tudi ne more biti pri miru

Zarja, a je bil Gibo včeraj ali je naslednji petek?

Fida, ti si tudi malo odpočij čez vikend

šibam, moram iti v trgovino po kruh za zajtrk, potem naju čaka pa še pospravljanje bajte, da ne bo treba po ET-ju kaj delati

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
23.10.2010 10:24:30   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Čer, sem vas prišla šokirat in vsem sporočiti da ČUDEŽI SE DOGAJAJO.

Noseča sem 8t in danes videla srčka kako lepo utripa.
Zakaj čudež, moj user posted image  ima takoooo porazen spermiogram, da moraš res z mikromikroskopom iskat spermijčke, ampak eden se je prerinil naprej in sva najsrečnejša na celem svetu.

Pozno, a vseeno. Jokam od sreče. Se veselim....ja čudeži se dogajajo!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
23.10.2010 10:25:31   
lučka 25
mismis, navijam kot noooora!!! user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image ...user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
23.10.2010 19:14:30   
mausikaa
alo babuške moj
tolko da vas na hitrico pozdravim...Miša navijam kot nora user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
ostale upam, da ste ok, se bolj malo javljam ker enostavno ni časa user posted image  čakam dopust, aleluja, upam samo da se mi ne bo (spet) kaj zapletlo pri nadomeščanju, očitno sem kljub svojim letom tko naivna da ni res user posted image  

tečko še vedno čakam, no ja, mogoče jo bom pa dočakala, tečna sem namreč kot strela, in če pride zdaj bo čisto fajn tajming za ateja...
tko, lep soboten večer vam želim vsem skupaj
lupčka in rvi

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
23.10.2010 20:19:03   
lana70
Čeeer vsem skupaj user posted image , berem same lepe novičke, tudi tisti j...od Žižet mi ni ušel, kakšna cenzura je to za en drek user posted image user posted image .

Mismis, držim pesti za jutri, za dva falotka, ki bosta squiz squiz kužonu jemala pujsa user posted image user posted image .

Lana08, ne morem verjet user posted image !!! Čestitke punca, madonca!

Uf, še par stvari sem imela namen napisat, pa mi je vse ušlo iz glave, nič, šibam peglat en kup cunj user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
23.10.2010 21:04:09   
lana08
Mišmiš veliko sreče, jutri boš pa že user posted image .

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
23.10.2010 21:53:39   
gigi1
Miša moja najdražja user posted image  saj veš kaj ti želim.... Jutri 2 maratonca, ki bosta pretekla skoraj 9 mesečni krog pri tebi, naprej ju bomo pa skupaj ujčkali, na noge postavljali in delali prve korake,  potem bosta laufala s kužonom...nekega lepega dne ju bom pa pred mojim blokom čakala s čajčkom ali sokom, ko bosta pritekla mimo user posted image . Srce, zmaga je naša user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 23.10.2010 21:57:34 >

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
23.10.2010 22:09:33   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Mišmiš veliko sreče, jutri boš pa že user posted image .

Se podpišem, za vseh devet mesecev,
Hermy

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
24.10.2010 0:27:11   
Tanja_Jes

Miša moja najdražja user posted image  saj veš kaj ti želim.... Jutri 2 maratonca, ki bosta pretekla skoraj 9 mesečni krog pri tebi, naprej ju bomo pa skupaj ujčkali, na noge postavljali in delali prve korake,  potem bosta laufala s kužonom...nekega lepega dne ju bom pa pred mojim blokom čakala s čajčkom ali sokom, ko bosta pritekla mimo user posted image . Srce, zmaga je naša user posted image  user posted image  user posted image

Točno tako!!!! Tudi jaz ti želim dva močna borca user posted image user posted image user posted image
Dodala bi samo še...da kdaj pa kdaj zalutate na Gorenjsko - s tetko Gigi seveda user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
24.10.2010 4:58:32   
mismis
3x lahko ugibate kdo ne more spati user posted image user posted image user posted image

ljubice moje, hvala vsem za superca želje, srčno upam, da se uresničijo, sedaj bi bil pa res že čas, da dobimo tudi mi kakšnega človeškega bratca ali sestrico za našega user posted image

ekola, še kakšna urca pa bomo šibal proti vzhodu...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
24.10.2010 7:34:02   
kimsy
mismis - tudi jst ti želim, da tvoj kužon dobi človeškega bratca oz sestrco. user posted image  user posted image  user posted image
Meni je pomagalo, da sm se zarekla, sam da sm noseča, tud če pol 1 leto nč ne spimo in evo... želja se uresničuje. 9 m ne vem, kaj je spanje! user posted image  user posted image  user posted image

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.